Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

FADİME VE KURBAĞA
Fadime yaralı bir kurbağayı iyileştirmiş....Kurbağa konuşmuş.
Beni iyileştirdiniz üç dileğinizi hemen yerine getireceğim.Az kalsın hatırlatmayı unutuyordum.Ne dilerseniz kocanız bunun 10 kat fazlasına sahip olacak.Fadime şöyle cevaplamış :

Önce,dünyanın en güzel kadinu olmak isteyrum...

Kurbağa Fadime'yi uyarır...
Unutma eşinde de dünyanın en yakışıklısı olacak.
Olsun,En güzel kaduni da ben olacağuma göre yine benümle evlenecektir...İkinci olarak da dünyanun en zengun kadinu olmak isteyrum...

Kurbağa yine uyarır...
Eşin de senden 10 kat daha zengin olmasına razısın demek ki !

Evet o penum kocam..
Mallarımızı ve paramızı ortak paylaşacağız..

Sıra son dileğe gelmişti.Hiç düşünmeden atlar Fadime....

Şimdi de hafüf bir kalp krizu geçirmek isteyrum !

:roflol::roflol::roflol:

Evlenmişsin

"Heey dostum iyi haberlerini aldım, evlenmişsin!!"
"Evet bu 4. oldu"
"Önceki ücüne ne oldu peki?"
"Üçü de öldü.."
"Yapma ya.. cok üzüldüm.. nasıl oldu peki?"
"İlk karim yediği mantarlardan zehirlenerek öldü"
"Bu korkunç bisey.. Peki ya ikincisi?"
"O da mantar zehirlenmesinden öldü"
"Tanrım ne kaderin varmış senin... ya üçüncüsü? Yoksa o da mı..."
"Hayır hayır.. o boynu kırılarak öldü"
"Anlıyorum.. kazaydı yani.."
"Hayır... mantarları yemedi.... "

:roflol::roflol::roflol:

merhaba kızlar
bende yarısmaya katılmak ıstıyorum ,nasıl katılıyoruz yenıyım pek anlamadım
bu arada ozel mesaj atamıyorum 50 msj ı doldurmamısım
sabah tartıldım bu hafta daha dogrusu son 3 gunde yarım kılo vermısımkaydirigubbakcemile2Aksama arkadas davet ettıgı ıçın gun ıçinde çok yememeye calıstım nasıl olsa aksam yıyecegım dıye yıede kendımı engelleyecegım herseyınyarısını yemegı dusunuyorum

amnda kimler varmış,egedeniz03,tursari,BEYZUS,na'bersiniz çıtırlar?

merhaba zeynep... kısa sürelerle foruma katılıyorum...mesajını yeni gördüm... 1,5 yıldır garip bir yoğunluk içindeyim... zaman zaman da boş boş oturuyorum... sanırım haftaya daha rahat olurum... sen nasılsın???

nerelerdesin aplam görünmüyon hiç ya bu arada ben yurduşum aplamıda çok özçedim gitti gelmedi cancazımız :gitme:[/QUOTE]

haftaya burdayım:))
diyete de başlayacağım artık...

1.cilerimiz :hooray:
mimu88.......1.7

2.lerimiz
pregant........1

nazarlıklarımız

tebessum77...............0.9
YENA.......................0.6
BEYZUS..................0.2

pöhöhöhöhöyt 2. olmuşum.:dance:

ben cok aciktimmm midem kaziniyoooooo
saat iki bucuk gibi yedim ondan sonra zamanim olmadi biseler atistirmaya ne yesemki??

bugün
sabah
1kk peynir
1 yumurta
4 zeytin
1 tk bal
1 salatalık
1 dl ekmek
1 elma

ara
1 elma

öğlen
haşlanmış tavuk
1 bardak ayran
salata

ara
1 bardak süt
5 etiform

akşam
1 tabak pırasa
1 sb yoğurt

ara
1 elma
10 erik
22 üzüm :)

1 saat step aerobik kursuna gittim

sade yogurt yiyim bari aksamlari protein yiyip ve erken yatan gece süper kalori yakiyo bizim burda buna uykuda kilo verme diyolar sabah tatlimsi kahvalti peynir yumurta gibi seyler yasak aksam ne varsa ondan yicen aksam sadece protein bunu yapan herkes kilo verirmis hatta cocuklar bile yapsaymis dünyada sisko cocuk diye bise kalmazmis dedi burdaki alman dok tvde

canım bende senin gibi 50 maduruyum.herhal biz bu 50 dolana kadar torpilliyiz.sen en iyisi önce salatadan başla.çok yavaş ye iyi çiğne.bunlar bizm ayrıcalıklı günlerimiz.sonra çok yersen Yena'nın avatarı senin yerine spor yapar.ohh gitsin kilolar...hihoyyyt

kilo veren herkesi tebrik ediyorum darısı başımıza opuyorumnanaktan hihoyyyt opuyorumnanaktan

citol'cüm emeğine sağlık..

Kendimle gurur duyuyorum..Gram gram vermekte üstüme tanımam...Neyse şükür diyelim...:)

Ben şekerli yoğurdu çok severim..:))

Pasta değil ama bugün misafirlerime çok güzel çilek soslu irmik tatlısı yaptım..
Mmmmmm nefis oldu...:))

tursari ve Beyzus hah şimdi gördüm sizi..hayırlı cumalar..ben çıkayım.eşimin yemek ve ilaç zamanı.canım benim.dün 56 yaşına girdi.50 yim diyor.hala çok yakışıklı..

Demek eşin hala çok yakışıklı,süper ya..:)) ne güzel duygular bunlar bayıldım..opuyorumnanaktan

Allah ayırmasın sizi...Hayırlı uzun ömürler versin..

Bu arada ben size abla değilde zeynep diye hitap etmek istiyorum bir mahsuru olmaz diimi...
Çünkü burda hepimiz genciz,güzeliz..hihoyyyt

Son düzenleme:

ewet zeynep bu 50 kıloyu bır bucuk seneye yadım acelem yok ,sımdı forumda yenıyım ama sanırım bu kıloları verene kadar buranın en eskı demır bası ben olurum:))
Bugun aksam arkadasta bıraz yedım ama yarın telafı ederım a.s

bu akşam sütlaç yedim bu yapılırmı?
yedikten sonrada pişman oldum (
gündüzde 3 mercimek köftesi yarım dilim kakaolu pasta
herkez zayıflamışın çok güzel olmuşsun dedi onun gazına mı geldim neeee
allahım sen beni gaz verenlerden koruuuuuuuuuu :))))))))))))))
şu koca boğazımı tutmakta ne zor :)

selam kızlar naber? bende bizamanlar bu gruptaydım. şuan monti diyetini yapıyorum sizede tavsiye ederim. hemde şiddetle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…