selam kızlar naber? bende bizamanlar bu gruptaydım. şuan monti diyetini yapıyorum sizede tavsiye ederim. hemde şiddetle
ewet zeynep bu 50 kıloyu bır bucuk seneye yadım acelem yok ,sımdı forumda yenıyım ama sanırım bu kıloları verene kadar buranın en eskı demır bası ben olurum:))
Bugun aksam arkadasta bıraz yedım ama yarın telafı ederım a.s[/QU
50 maduru derken,özel mesaj limitini kastedmiştim.citole bildiremediğimiz için,bu aralar torpilliyiz..hedefleri koyarken bilinçaltına olumlu mesaj göndermek daha etkili,şöyle ki::
HER GEÇEN GÜN İDEAL KİLOMA YAKLAŞIYORUM:en zayıf anınını bir resmini göz önüne koy,ona bakarak bu olumlamayı tekrarla..
Selam hanımlar,
Ben hastayım yamulmuş durumdayım..Üstüne her ay yinelenen gecikmeli reglimde bana cee dedi,tuzu biberi oldu..
selam kızlar naber? bende bizamanlar bu gruptaydım. şuan monti diyetini yapıyorum sizede tavsiye ederim. hemde şiddetle
Beyzuscuğum,Günaydın! üzülerk diyeyim ben şu kırmızı üstüne beyaz yazısı olan,hani ist.ilk gökdeleni olan ve sahiplerinden birinin orda cinayete kurban verildiği bankadanım.ikiz kulelerden emekliyim.ama rahmetli görümcem sizin adana şubenizden 2.müdür olarak emekli olmuştu.
anacığım ben en iyisi bir an evvel altınoluğa kaçem.yine oğlan telefon etti pikniğe götüreceğim diye.piknik demek mangal demek.mangal demek,offfffffff
gitmesem,teyze alınacak,gelin benim adana işi salatalarıma közlemelerime bayılır.yanında garantil olarak götürecek herhal,işin şakası ,,ben bir an evvel kaçayım,,,,üstüme üstüme geliyorlar!!!!
bu akşam sütlaç yedim bu yapılırmı?
yedikten sonrada pişman oldum(
gündüzde 3 mercimek köftesi yarım dilim kakaolu pasta
herkez zayıflamışın çok güzel olmuşsun dedi onun gazına mı geldim neeee
allahım sen beni gaz verenlerden koruuuuuuuuuu :))))))))))))))
şu koca boğazımı tutmakta ne zor :)
aşağıda SiYAH İnCi,BEYZUS var.selam millet,
KIzlar dün oğlum ilk defa evine yemeğe çağırdı.gelinin teyzesi ve yeğeni bursadan gelmiş.yavrum üniversiteden yarım gün izin alıp hazırlık yapmış.bana söylemediler.yoksa ben de birşeyler yapardım.neyse az yesem gelin alınacak.beğenmedimimi diye.herşeyden biraz yedim.daha çok eşime yedirdim.
her şey üstüste geliyor.doğumgünü davet derken ,haydi hayırlısı
Ooooo YENACIĞIM da gelmiş.
Günaydın canım......
Bu saatte ne işin var izinde değilmisin diyeceksin.Saat 13.00 ten sonra izindeyim canım.Buradan direct gideceğim.
ıştahımı dengeledim şükür fakat;çok ödem var.Buna razıyım ödem nasılsa gider.ıştah azmasın yaterki.
Senin nasıl gidiyor.Biliyorum sessiz ve derinden........
Gramlar birleşip kilolar olacak YENACIĞIM....Allahım yaza biraz daha ince girmeyi nasip eder inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?