Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

:CüvCüv:

Selam hanımlar,

Ben hastayım yamulmuş durumdayım..Üstüne her ay yinelenen gecikmeli reglimde bana cee dedi,tuzu biberi oldu..

aşağıda SiYAH ınCi,BEYZUS var.selam millet,
KIzlar dün oğlum ilk defa evine yemeğe çağırdı.gelinin teyzesi ve yeğeni bursadan gelmiş.yavrum üniversiteden yarım gün izin alıp hazırlık yapmış.bana söylemediler.yoksa ben de birşeyler yapardım.neyse az yesem gelin alınacak.beğenmedimimi diye.herşeyden biraz yedim.daha çok eşime yedirdim.

her şey üstüste geliyor.doğumgünü davet derken ,haydi hayırlısı

ZEYNEP; günaydın canım;

Nasıl gidiyor diyet.Umarım birlikte olmamızın olumlu katkılarını hissediyorsundur.Bana göre hissediyorsun.

Zeynep hangi bankadan emeklisin canım.Bende özel bir bankada çalışıyorum.(yoncası olan banka)Şimdi Biolog ne arıyor bankada deme.Sağlık merkezimiz var.Laboratuvarda çalışıyorum.Sanki içimden bir his seninde yonca olduğunu söylüyor.Yanılıyormuyum.

Son düzenleme:
Selam hanımlar,

Ben hastayım yamulmuş durumdayım..Üstüne her ay yinelenen gecikmeli reglimde bana cee dedi,tuzu biberi oldu..

geçmiş olsun,acil şifalar.arkadaşım nazar mı değdirdik.avatarından bahsedip.ne güzel bizim yerimize spr yapıypr falan derken.

Ooooo YENACIĞIM da gelmiş.

Günaydın canım......

Bu saatte ne işin var izinde değilmisin diyeceksin.Saat 13.00 ten sonra izindeyim canım.Buradan direct gideceğim.

İştahımı dengeledim şükür fakat;çok ödem var.Buna razıyım ödem nasılsa gider.İştah azmasın yaterki.

Senin nasıl gidiyor.Biliyorum sessiz ve derinden........

Gramlar birleşip kilolar olacak YENACIĞIM....Allahım yaza biraz daha ince girmeyi nasip eder inşallah.

Beyzuscuğum,Günaydın! üzülerk diyeyim ben şu kırmızı üstüne beyaz yazısı olan,hani ist.ilk gökdeleni olan ve sahiplerinden birinin orda cinayete kurban verildiği bankadanım.ikiz kulelerden emekliyim.ama rahmetli görümcem sizin adana şubenizden 2.müdür olarak emekli olmuştu.

anacığım ben en iyisi bir an evvel altınoluğa kaçem.yine oğlan telefon etti pikniğe götüreceğim diye.piknik demek mangal demek.mangal demek,offfffffff
gitmesem,teyze alınacak,gelin benim adana işi salatalarıma közlemelerime bayılır.yanında garantil olarak götürecek herhal,işin şakası ,,ben bir an evvel kaçayım,,,,üstüme üstüme geliyorlar!!!!

Yine de bir bağlantı varmış.Çokta yanılmamışım.
İlla kendimi haklı bulacağım ya.....
Sonuçta topik kardeşiyiz ve ikimiz topiğin çıtırlarıyız.
Çıtırlığımız konusunda kesinlikle haklıyım.Uzun süre oturup kalkınca dizlerimizden çıtır çıtır sesler gelmiyormu??????????Geliyor.Eeeee o zaman çıtırız işte........

Pikniği kaçırma canım....
Mangalda tavuk ve yağsız salata yersin.Cola içmezsin.Hamur işi varsa yemezsin.Tatlının hiççççççç yüzüne bakmazsın.Olur biter.Piknik kaçarmı ayol git sen git.....

aman ha gaza gelme..geçen hafta hasbel kader 2 kilo verdim.şimdi her gün davet,,
sağdan soldan üstüme üstüme geliyorlar.....:bbo:

taviz tavizi mi doğuruyor acep? aslında ben de geçen cuma hatırını kıramayacağım bir yakınıma davetliydim. kırılmasın diye herşeyden yemiştim. neyse ki o ilk ve son oldu.

BEYZUS'çum dün sağlam bir kaçamak yaptım hemde utanmadan tüm gün..

Kahvaltıya iyi başladım,sonra misafirlerim vardı diye bende onlarla bir olup yedim..Battı balık yan gider misali akşam ve gecede devamı geldi..

Bugünde demin kahvaltı ettim sayılır...canım hiiç bişey istemiyor bi iyileşsem..başım dönüyor midem bulanıyor...:)))

Gittiğinde uğramamazlık etme..

Zeynep,içli köfte neyin yapsan belki iyileşirim..:jeyyar: delikafadulden

Son düzenleme:
kızlar bugün tartıldım 90.5 çıktım.kahvaltıdan sonra kayınvaldem geidi bana çok şık pembeli kapri takım almış açtım baktım çok hoşuma gitti ama bozuldum ufak geldi gözüme xl bedeni ben normalde 3xl giyorum ama o bile zor oluyordu bu bana dar gelir anne dedim yok kızım sen giy iyice eridin dedi ümitsizce gittim giydim tam oldu sarı papatyam benim diye sevdi beni kıyamam ben ona çok seviyorum kayınvaldemi beni düşünmesi yeter

Güle güle giyin takımlarını,inşallah bi süre sonra bol gelir diye giyemezsin...:)))

DİLENCİİİİ,aşk olsun ya..Nerdesin sen..??

Küstüm sana,gelsen bile artık mesajlarına falan bakmıycam..:dilcikar:

Eksikliğin o kadar hissediliyorki..:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…