Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ne kadar güzel kayınvalidesiyle ıyı gecınebılen ender ınsanlardansın:))onunda senı dusunmesı ne kadar hos.Zayıflamaya devam arkadasında dedıgı gıbı ıyısallah yakında oda bol gelır

slm kızlar bugün 2çıktım 5te geldim kilo vermişim 2günde çok güzel coştum spor yaptıkça yaptım gölgeydide

Zeynepcim sende et ve tavuk yersın ekmek ve karbonhıdrat turu seyler yemezsın o zaan bırsey olmaz.Ben karbonhıdrad ve proteını ayıarak yaptıgım 4 aylık dıyete 18 kılo vermıstım haftada 3 gunde yuruyusle destklemıstım(ete cok duskunum ve bu dıyet tam bana goreydı adınıda atkıns dıyetı dıe bılıyordum)neyse bırakıp abur cubura dusunce cook daha fazlasını almıstım.Sımdı ıse evde ne varsa az yemeye calısıyrum ayırmıyorum ,ama su sıralar arkadas gunlerı felan derke hamur ısı yıyorum ama ertesı gun dengelıyorum veya gun ıcınde meyveyle dengelemeye calısıyorum

hoşgeldin cnm aramıza ben 3 aydır buradayımsempatiksalakcinni

slm hatunlar iyi aksamlar iy sohbetler... bende aciktim az evvel sabahdan ha$lanmi$ yumurta vardi onu yedim doydum :) kilo verdigimi iyice görüyorum bugün bayaaaaaa dar gelen bir t shirtimi giydim :) cok güzel oldu hic dar degil harika

bu arada ilave etmeği unutmuşum.sizlerle birlikte olmak taabiki çok güzel.bir yarımolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile eksikmiş.şimdi anladım.birkaçgündür yediklerimden pişmanlık duyuyorsam sizin çabalarınızı sabote etmekten korkuyorsam bence olumlu.yeni planlar yapmağa ve hecan duymaya başladım.beni de önemseyenler var...olumunekankayizsmile.

canım sadece o dediklerini yemekle olmuyor.bu gençler biraz şey oluyor.tutuyorlar cipsti kolaydı ne kadar ahlak bozucu şeyler varsa gözümün önüne koyuyorlar
neyse hava biraz bozdu da yarına kaldı.
Yenacığım belki inanmıyacaksın bu nasıl adanalı diye hiç yapmadığım iki şey var,çiğ köfte ve içli köfte,denediğim de bizim ailenin ustaları ilerde daha iyi olur diyip motive edeceklerine'aman bırak bir daha da deneme olmamış dediler!
bende bir daha denemedim.onlar hep en iyi olarak kaldılar..bilmiyorumkismile

saat daha 10.30 kimse yaok.herkes dizilere daldı galiba.Tursari,bursa16,yena,citol,Beyzus,yasafat,tebessüm77,neredesiniz?

eweeet !!hemde nasıl bende biraz da kütürdüyor..vereliniortak

günaydin hanimlar hayirli cumlara siz haftada bir kezmi tartiliyosunuz? ben hersabah uyanir uyanmaz cikiyorum tartiya duramiyorum cikmadan birde regl oldum $i$mi$im 2kilo fazla gösteriyo (((

ben nerdeyse saat başı tartılıyorum.bu tartıyı da özellikle mi aldılar???bu arada bende de çok ödem var o yüzden fazla çıkıyorum...acaba tartılırken üstümüzde ki kıyafetler de ağır çektiriyor oalbilirmi??ne de olsa 2xl

DİLENCİİİİ,aşk olsun ya..Nerdesin sen..??

Küstüm sana,gelsen bile artık mesajlarına falan bakmıycam..:dilcikar:

Eksikliğin o kadar hissediliyorki..:çok üzgünüm:

ay yenaa:asigim:

bitti sınavlar 12 derse girdim öldüm bittim. şimdi bi selam vereyim dedim sadece bu sayfaya baktım yeni gelenler var bi bakayım derken mesajını gördüm çok sevindim sitemin bile tatlı:))

yarın incelerim neler yaptınız kg verdiniz mi ben yokken:jeyyar: ben de koştumacadan dayandım makarnaya gece acıkmalarında büskivilere derken kilo aldım hemen toparlamam lazım.

arkadaşa uğradım 4 yılı geçti biz aralarını yapmıştık şimdi evleniyolar evi düzmüşler ay nası tuhaf oldum benimkine söylene söylene geldim eve:) ay ne bileyim ne anlatacağımı şaşırdım valla ilgisiz konuşuyorum ordan burdan:) birikti baya konuşacaklar:)

yeni gelenler hoşgelmişler. öpüyorum herkesia.s.

ay maşalla canım ne şanslısın. gelinine böyle söz söyleyen kaynana hiç görmedim duymadım. takımını da güle güle kullan

selam kızlar bugün pek uğrayan olmamış. ben de çok yoğundum. pek beslenemedim bugün
sabah
1kk peynir
1 yumurta
4 zeytin
1tk reçel
1 dl ekmek
1 meyve

ara
1 elma

öğlen
haşlanmış tavuk

akşam yemek yiyemedim 1 elma yedim. şimdide 5 etiformla ayran içiyorum

ay maşalla canım ne şanslısın. gelinine böyle söz söyleyen kaynana hiç görmedim duymadım. takımını da güle güle kullan

sen benimkileri dinle de daha da şasıracaksın.allah bana öylebir gelin.,daha doğrusu kız evlat verdiki valla yoluna kurban olurum.huyu güzel kendi güzel,o bana hiç görmediğim rahmetli annesinin armağanı.öyle seviyorum ki...onu görünce içime birşeyler oluyor.rabbim özene bezene yaratmış,anne baba da çok iyi yetiştirmiş.allahım nazarlardan korusun.oğlumu mutlu ediyor.oğlana da and verdim.karına yardım etmesen analık hakkımı helal etmem diye.aynı işi yapıyorlar,eve gelince de görevleri paylaşsınlar.gelinimi ezdirmem...

slm hatunlar iyi aksamlar iy sohbetler... bende aciktim az evvel sabahdan ha$lanmi$ yumurta vardi onu yedim doydum :) kilo verdigimi iyice görüyorum bugün bayaaaaaa dar gelen bir t shirtimi giydim :) cok güzel oldu hic dar degil harika

kutlarım darısı başımıza...gece saat 3:13 kimseler yok..kendim çalıp,kendim oynamaya devamhihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…