kızlar bugün tartıldım 90.5 çıktım.kahvaltıdan sonra kayınvaldem geidi bana çok şık pembeli kapri takım almış açtım baktım çok hoşuma gitti ama bozuldum ufak geldi gözüme xl bedeni ben normalde 3xl giyorum ama o bile zor oluyordu bu bana dar gelir anne dedim yok kızım sen giy iyice eridin dedi ümitsizce gittim giydim tam oldu sarı papatyam benim diye sevdi beni kıyamam ben ona çok seviyorum kayınvaldemi beni düşünmesi yeter
anacığım ben en iyisi bir an evvel altınoluğa kaçem.yine oğlan telefon etti pikniğe götüreceğim diye.piknik demek mangal demek.mangal demek,offfffffff
gitmesem,teyze alınacak,gelin benim adana işi salatalarıma közlemelerime bayılır.yanında garantil olarak götürecek herhal,işin şakası ,,ben bir an evvel kaçayım,,,,üstüme üstüme geliyorlar!!!!
ewet zeynep bu 50 kıloyu bır bucuk seneye yadım acelem yok ,sımdı forumda yenıyım ama sanırım bu kıloları verene kadar buranın en eskı demır bası ben olurum:))
Bugun aksam arkadasta bıraz yedım ama yarın telafı ederım a.s
ZEYNEP; günaydın canım;
Nasıl gidiyor diyet.Umarım birlikte olmamızın olumlu katkılarını hissediyorsundur.Bana göre hissediyorsun.
Zeynep hangi bankadan emeklisin canım.Bende özel bir bankada çalışıyorum.(yoncası olan banka)Şimdi Biolog ne arıyor bankada deme.Sağlık merkezimiz var.Laboratuvarda çalışıyorum.Sanki içimden bir his seninde yonca olduğunu söylüyor.Yanılıyormuyum.
Zeynepcim sende et ve tavuk yersın ekmek ve karbonhıdrat turu seyler yemezsın o zaan bırsey olmaz.Ben karbonhıdrad ve proteını ayıarak yaptıgım 4 aylık dıyete 18 kılo vermıstım haftada 3 gunde yuruyusle destklemıstım(ete cok duskunum ve bu dıyet tam bana goreydı adınıda atkıns dıyetı dıe bılıyordum)neyse bırakıp abur cubura dusunce cook daha fazlasını almıstım.Sımdı ıse evde ne varsa az yemeye calısıyrum ayırmıyorum ,ama su sıralar arkadas gunlerı felan derke hamur ısı yıyorum ama ertesı gun dengelıyorum veya gun ıcınde meyveyle dengelemeye calısıyorum
Yine de bir bağlantı varmış.Çokta yanılmamışım.
İlla kendimi haklı bulacağım ya.....
Sonuçta topik kardeşiyiz ve ikimiz topiğin çıtırlarıyız.
Çıtırlığımız konusunda kesinlikle haklıyım.Uzun süre oturup kalkınca dizlerimizden çıtır çıtır sesler gelmiyormu??????????Geliyor.Eeeee o zaman çıtırız işte........
haftaya birinci olman mümkün değil.. sengözlerimebaksanab
bu hafta üç kilo verip listemdeki kiloya geri döndüm.. 104,9 a yani.. haftaya da vericem 3 kilo dayanıcam 100 ün kapısına guclubacismile
günaydin hanimlar hayirli cumlara siz haftada bir kezmi tartiliyosunuz? ben hersabah uyanir uyanmaz cikiyorum tartiya duramiyorum cikmadan birde regl oldum $i$mi$im 2kilo fazla gösteriyo(((
DİLENCİİİİ,aşk olsun ya..Nerdesin sen..??
Küstüm sana,gelsen bile artık mesajlarına falan bakmıycam..:dilcikar:
Eksikliğin o kadar hissediliyorki..:çok üzgünüm:
kızlar bugün tartıldım 90.5 çıktım.kahvaltıdan sonra kayınvaldem geidi bana çok şık pembeli kapri takım almış açtım baktım çok hoşuma gitti ama bozuldum ufak geldi gözüme xl bedeni ben normalde 3xl giyorum ama o bile zor oluyordu bu bana dar gelir anne dedim yok kızım sen giy iyice eridin dedi ümitsizce gittim giydim tam oldu sarı papatyam benim diye sevdi beni kıyamam ben ona çok seviyorum kayınvaldemi beni düşünmesi yeter
hmm adanalı ha bende adanalıyım
ay maşalla canım ne şanslısın. gelinine böyle söz söyleyen kaynana hiç görmedim duymadım. takımını da güle güle kullan
slm hatunlar iyi aksamlar iy sohbetler... bende aciktim az evvel sabahdan ha$lanmi$ yumurta vardi onu yedim doydum :) kilo verdigimi iyice görüyorum bugün bayaaaaaa dar gelen bir t shirtimi giydim :) cok güzel oldu hic dar degil harika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?