sen benimkileri dinle de daha da şasıracaksın.allah bana öylebir gelin.,daha doğrusu kız evlat verdiki valla yoluna kurban olurum.huyu güzel kendi güzel,o bana hiç görmediğim rahmetli annesinin armağanı.öyle seviyorum ki...onu görünce içime birşeyler oluyor.rabbim özene bezene yaratmış,anne baba da çok iyi yetiştirmiş.allahım nazarlardan korusun.oğlumu mutlu ediyor.oğlana da and verdim.karına yardım etmesen analık hakkımı helal etmem diye.aynı işi yapıyorlar,eve gelince de görevleri paylaşsınlar.gelinimi ezdirmem...
canım sadece o dediklerini yemekle olmuyor.bu gençler biraz şey oluyor.tutuyorlar cipsti kolaydı ne kadar ahlak bozucu şeyler varsa gözümün önüne koyuyorlar
neyse hava biraz bozdu da yarına kaldı.
Yenacığım belki inanmıyacaksın bu nasıl adanalı diye hiç yapmadığım iki şey var,çiğ köfte ve içli köfte,denediğim de bizim ailenin ustaları ilerde daha iyi olur diyip motive edeceklerine'aman bırak bir daha da deneme olmamış dediler!
bende bir daha denemedim.onlar hep en iyi olarak kaldılar..bilmiyorumkismile
ay yenaa:asigim:
bitti sınavlar 12 derse girdim öldüm bittim. şimdi bi selam vereyim dedim sadece bu sayfaya baktım yeni gelenler var bi bakayım derken mesajını gördüm çok sevindim sitemin bile tatlı:))
yarın incelerim neler yaptınız kg verdiniz mi ben yokken:jeyyar: ben de koştumacadan dayandım makarnaya gece acıkmalarında büskivilere derken kilo aldım hemen toparlamam lazım.
arkadaşa uğradım 4 yılı geçti biz aralarını yapmıştık şimdi evleniyolar evi düzmüşler ay nası tuhaf oldum benimkine söylene söylene geldim eve:) ay ne bileyim ne anlatacağımı şaşırdım valla ilgisiz konuşuyorum ordan burdan:) birikti baya konuşacaklar:)
yeni gelenler hoşgelmişler. öpüyorum herkesia.s.
Bende hiiç sevmem çiğköfteyi,Urfalı yengem var o çok güzel yumurtalı köfte yapıyor o na bayılıyorum..hatta geçende tursari'yle muhabbeti olmuştu..:))
Şükür yaaa...Herşeyi yoluna koydunmu..??
Salla dersleri eni sonu bitmiycekmi okul..Okul bittikten sonrada üni.hayaliyle yanıp tutuşcan..:)) Eyvah neler yazıyorum ben..Kızım okumasın artık hiç itibar etmez bana..:roflol::roflol:
Eşim kızımı dersaneye götürdü oğluşla beraber..bende hemen bakayım dedim..seni gördüm çok sevindim..
Nasıl bir auran varsa,eksikliğini ciddi şekilde hissediyorum..
vayy yımırtalı çiküfte yedin demek:)
ben de çok özledim seni, sizleri. ama bi oturursam bi sürü oyalanırım diye uzak kaldım.
valla özlenecek üni anılarım pek yok ama neyse-tatlicadiarzu-
biraz geçmişi inceleyeyimyerimseniben
canlaaarrr...ben de 93 kiloydum hemde 19 yaşımdayken....soora gözümü karartıp beslenmemi deiştirdim....şimdi 22 yaşımdayım ve yeniden başladım rejime şuan 74 kilodayım...hatta sabah tartıda 73.8 çıktım:) yani benim gibi bir obur becerdiyse hepiniz becerirsiniz...azminize ve kendinize güvenin...güzelliği etrafı geçtim sağlığımız için yapmamız gerekli...başarı öykülerinde yazdım kendiminkini..neler yaptığım ayrıntılı bi şekilde yazıo.. :) zayıflayınca nasıl hissediceğinizi düşünüp gülümseyin...hiç aklınıza ben yapamıorum, çok çirkinim die getirmeyin...tam aksine bu düşünceler ortaya çıkınca gülümseyin ve zayıflayınca ben afet olucam..şimdide afetim ama o zaman dünyanın en güzel insanı ben olucam...herkes gıpta edicek ve her zaman istediğim kıyafeti giyinicem die düşünün mutlu olun...zayıfladığınızı düşünün..hayal edin ama gerçekten hissedin..çok çok yardımcı olacaktır:)
sen benimkileri dinle de daha da şasıracaksın.allah bana öylebir gelin.,daha doğrusu kız evlat verdiki valla yoluna kurban olurum.huyu güzel kendi güzel,o bana hiç görmediğim rahmetli annesinin armağanı.öyle seviyorum ki...onu görünce içime birşeyler oluyor.rabbim özene bezene yaratmış,anne baba da çok iyi yetiştirmiş.allahım nazarlardan korusun.oğlumu mutlu ediyor.oğlana da and verdim.karına yardım etmesen analık hakkımı helal etmem diye.aynı işi yapıyorlar,eve gelince de görevleri paylaşsınlar.gelinimi ezdirmem...
canlaaarrr...ben de 93 kiloydum hemde 19 yaşımdayken....soora gözümü karartıp beslenmemi deiştirdim....şimdi 22 yaşımdayım ve yeniden başladım rejime şuan 74 kilodayım...hatta sabah tartıda 73.8 çıktım:) yani benim gibi bir obur becerdiyse hepiniz becerirsiniz...azminize ve kendinize güvenin...güzelliği etrafı geçtim sağlığımız için yapmamız gerekli...başarı öykülerinde yazdım kendiminkini..neler yaptığım ayrıntılı bi şekilde yazıo.. :) zayıflayınca nasıl hissediceğinizi düşünüp gülümseyin...hiç aklınıza ben yapamıorum, çok çirkinim die getirmeyin...tam aksine bu düşünceler ortaya çıkınca gülümseyin ve zayıflayınca ben afet olucam..şimdide afetim ama o zaman dünyanın en güzel insanı ben olucam...herkes gıpta edicek ve her zaman istediğim kıyafeti giyinicem die düşünün mutlu olun...zayıfladığınızı düşünün..hayal edin ama gerçekten hissedin..çok çok yardımcı olacaktır:)
sağalasın,Yasafat, bu internet benimde sorunum.yarım saat içinde 5 kez gitti.bir şey yapamıyorum.keşke modem alsaydım.ne bileyim yazlığa da götürürüm diye şu vınlardan almıştım.valla kimseye tavsiye etmem.daha altyapı yokken satıyorlar.sonra da hiç ilgilenmiyorlar..
inşallah sen de hayırlı bir evlilik yaparsın ve seni çok seven anne diyeceğin biri çıkar.bugün piknikten sonra alışverimerkezine gittik.eişme ve bana spor ayakkabı aldım.geline çay makinası aldım.birde kendine ayakkabı çanta alması için para verdim.zorla aldı.aslında onlara plazma alacağım.istemiyorlar.başkası olsa kendi ister.yani al vitrine koy.biblo diye..allahım esirgesin.
yasafat kilolarimiz pek yakin seninlebende 110 nasi vermeye calisiyosun? 3+3 mü?
yok ya sevemedim onu babannem çok severmiş ama ben yiyemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?