Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ay 2 gibiydi bir acıktım ay nasıl otursam yarım ekmek yerdim hade dedim yatiim bari ve gece krizini atlatabildim neyse sabah olduda

wwwaaaaaaaay böyle bir kaynanam ve ailem olsun isterim evlenincedealkisalkisalkisalkisalkisalkis

zeynep ten kıskandım bizde bugün piknik yapıcaz..
Akıcaz doğaya..:))

Son düzenleme:

Bende hiiç sevmem çiğköfteyi,Urfalı yengem var o çok güzel yumurtalı köfte yapıyor o na bayılıyorum..hatta geçende tursari'yle muhabbeti olmuştu..:))

Şükür yaaa...Herşeyi yoluna koydunmu..??

Salla dersleri eni sonu bitmiycekmi okul..Okul bittikten sonrada üni.hayaliyle yanıp tutuşcan..:)) Eyvah neler yazıyorum ben..Kızım okumasın artık hiç itibar etmez bana..:roflol::roflol:

Eşim kızımı dersaneye götürdü oğluşla beraber..bende hemen bakayım dedim..seni gördüm çok sevindim..

Nasıl bir auran varsa,eksikliğini ciddi şekilde hissediyorum..

BEYZUS'ta şimdi anacığının yanındadır tabii..:))

vayy yımırtalı çiküfte yedin demek:)

ben de çok özledim seni, sizleri. ama bi oturursam bi sürü oyalanırım diye uzak kaldım.

valla özlenecek üni anılarım pek yok ama neyse-tatlicadiarzu-

biraz geçmişi inceleyeyimyerimseniben

Sen öyle san..Mezun olduktan sonra dersin vayy be bi zamanlar 90 lık bi yena vardı,hakket doğru demiş...:jeyyar: :roflol:

canlaaarrr...ben de 93 kiloydum hemde 19 yaşımdayken....soora gözümü karartıp beslenmemi deiştirdim....şimdi 22 yaşımdayım ve yeniden başladım rejime şuan 74 kilodayım...hatta sabah tartıda 73.8 çıktım:) yani benim gibi bir obur becerdiyse hepiniz becerirsiniz...azminize ve kendinize güvenin...güzelliği etrafı geçtim sağlığımız için yapmamız gerekli...başarı öykülerinde yazdım kendiminkini..neler yaptığım ayrıntılı bi şekilde yazıo.. :) zayıflayınca nasıl hissediceğinizi düşünüp gülümseyin...hiç aklınıza ben yapamıorum, çok çirkinim die getirmeyin...tam aksine bu düşünceler ortaya çıkınca gülümseyin ve zayıflayınca ben afet olucam..şimdide afetim ama o zaman dünyanın en güzel insanı ben olucam...herkes gıpta edicek ve her zaman istediğim kıyafeti giyinicem die düşünün mutlu olun...zayıfladığınızı düşünün..hayal edin ama gerçekten hissedin..çok çok yardımcı olacaktır:)

Ewet canım zayıflamak için biraz sabır gerekiyor senn yaptıgın gıbı.Ben cok beyenerek m beden pembe bir body aldım arada cıkarıp bakıyorum ve ben bırgun bunun içine sıgacagım dıyorum boylece motıve oluyorum

merhabalar dunden bu yana internetım bozuktu bır gelıyo bır gıdıyo simdi duzeldıde gırebıldım.valla ne mutlu geınıne ve sana ne kadar sanslı bır gelının var tabı sende anlattıklarına bakılırsa cok sanslısın Allah agzınızın tadını hıc bozmasın.

tebrikler,başarı hikateni okuyacağım.ohhh be gittikçe motive oluyorum..hihoyyyt

sağalasın,Yasafat, bu internet benimde sorunum.yarım saat içinde 5 kez gitti.bir şey yapamıyorum.keşke modem alsaydım.ne bileyim yazlığa da götürürüm diye şu vınlardan almıştım.valla kimseye tavsiye etmem.daha altyapı yokken satıyorlar.sonra da hiç ilgilenmiyorlar..
inşallah sen de hayırlı bir evlilik yaparsın ve seni çok seven anne diyeceğin biri çıkar.bugün piknikten sonra alışverimerkezine gittik.eişme ve bana spor ayakkabı aldım.geline çay makinası aldım.birde kendine ayakkabı çanta alması için para verdim.zorla aldı.aslında onlara plazma alacağım.istemiyorlar.başkası olsa kendi ister.yani al vitrine koy.biblo diye..allahım esirgesin.

masallah diyelim vuralım tahtayadileklerin için sağol ıyısallah oyle bır anne ve iyi bir es bulabıırım:))bende bugun yemegı abarttım abarttımda denmezde yedıkten sonra pısman olacagım seyler yedımsenağlama yarın pilatese baslıyorum bakalım ıyısallah ıyı olurzemuszemus

yasafat kilolarimiz pek yakin seninle bende 110 nasi vermeye calisiyosun? 3+3 mü?

sutem ben genelde ara ogu yıyemıyorum calısıyorum bu yuzden pek vaktım olmuyo ama evde ve ıs yerınde ne cıkmıssa az az yemeye calısıyorum sabahları 1 dılım ekmek bıraz peynır 2 kucuk domates 3-4 zeytın tatlandırıcılı cay içiyorum(ve en favorı yıyeceklerım bunlar severek yıyorum) oglen enelde hergun ıs yerınde corba cıkıyor , salata corba ve vrsa az sebze yemegı veya yoğurt veya et varsa az ekmeksız et yemeye calısıyorum meyvemıde arada yerım dıye yanıma alıyorum ama hıc vaktım olmuyor bırde ıs yer kalabalık olunca onların yanındada hart hurt elma felan yıyemıyorum:))onun yerıne yarım paket sut ıcıyorum bazen.aksamda evde genelde sebze turu beslenıyorum.eve gec geldıgım ıcın yemek hazırlıyorum derken zaman gecıyor v ancak 7:30 -8 gıbı yemeye oturuyorum ama gec yatıyorum 1:30 gıbı o zamanda yedıklerım erımıs oluyor .genelde boyle hım bıde 5-5:30 gıbı cook acıkıyorum o zaman 1 meyve yemeyı tercıh edıyorum.ama su hafta sonu davetler felan derken ıpın ucunu azcık kacırdım yarın daha sıkı yapacagım.Bırde gec kalktıgım zamanlar oluyor (işe gec gidebildiğim günler) o zamnlar bıraz bu lıstemın dısına cıkıp sımıt felan yıyorum(kendısını cok severım:))en neler yapıyorsun nasıl beslenıyorun

kızlar,yaşasın 50 mesaj olmuş....bu iki gün sayfaları doldurdum.topiğimim güzelleri kusura bakmayın.arttık bende özel mesaj atabilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…