- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
boy:1.59
kilo:94.5
başlangıç:96.5
hedef:70
gece zalimi çok uğraştı.link kopyala dedi.ama yapamadım.eğer yaparsan şöyle çiçeklerin üstünde bir kelebek olsa iyi olur????lalerin,çimenleri,
hemen yapıyorum ablacım özel mesaj atarım olumunekankayizsmile
candy_candy,ben biraz anlama özürlüyüm.bilgisayar dilini anlamıyorum.onu için vazgeçtim.benim anlamam için,mesela önce üsteki linki al sonra şu tuşa tıkla falan gibi yani bir çocuğa anlatır gibi,,onu için boşver seni de yormayayım.ben üç aydır kullanmya başladım.15 sene evvel kullandıklarım çok farklıydı.
heinize teşekkür...
Egedeniz,Yasafat mesajı yazdıktan sonra arkadaşım aradı.o da kadıköyden alıyormuş.eteksan,motif.zeynep.mağaza isimleri.fiyatlar çok uygunmuş.akmerkez civarı çok pahalıymış.bana telefonda verdi.buraya yazılırmı.?kadıköy sahilden boğaya (kadıköy göbekte heykel)yürüsün şağ tarafta ded.i
selam kızlarrr beni de aranıza alınnnbende kilo vermek istiorm :) geçen cumartesi günü diyetisyene başladım ve 92.8 kg'ym .. ve acil olarak kilo vermeliymmm bugün diyetimin 3. günü pazartesi başladmm eer isteyen olursa diyet listemide paylaşabilrm ben gayet memnun kaldmm :asigim:
Egedeniz,Yasafat mesajı yazdıktan sonra arkadaşım aradı.o da kadıköyden alıyormuş.eteksan,motif.zeynep.mağaza isimleri.fiyatlar çok uygunmuş.akmerkez civarı çok pahalıymış.bana telefonda verdi.buraya yazılırmı.?kadıköy sahilden boğaya (kadıköy göbekte heykel)yürüsün şağ tarafta ded.i
pasta yedim dayanamadim esim getirdi falan olmamali..bak o pastayi yememis olsaydin inaniyorumki bu sabah tartildiginda kilo olmasada gramm vermis olacaktin ..cevremde cok diyete baslayanlar oldu ablam mesela 2 ci ablam...kac seferler basladi hep benden destek istedi ama birakti ..ve böyle kisilere ben cok kiziyor ve saygiyla karsilamiyorum onlari..bir seye basladiysan gercektende ciddiye alip tam yapacaksin...azicik yedim olmaz olmamali..yeni bir hayata baslamis gibi herseyi planliyacaksiniz...ve ben buraya isterseniz ara ara duygularimi düsüncelerimi yazarim..kendimide tuaf hissetmiyorum degil yani..cok bilmislikmi yapiyorum acaba diye...umarim öyle düsünmezsiniz..zayiflayip tipinizin giyiminizin degismesi öyle bir duyguki bunu yazarim size ara ara...insallah sizde yasarsiniz..
sabah:aç karnına elma sirkeli ballı ılık su,yarım saat sonra kepek ekmekli kaşarlı tost yeşilçayt
ara:greyfurt
öğlen:biraz göbek marul,salatalık dom.ve maydonoz,yağsız
akşamlav üstü bezelye yeşil çay
eşimin yemeğinden 2 çatal,haydi 3 olsun tel kadayıf
selam canım hangi yakaya gidiyorsun avrupaysa yardımcı olurum doğma büyükbeden istanbullu olarakyanii:kedi:
zor olacak ama... bakalım artık...sen gezmeye mi gideceksin istanbula??
canım o yardımdan ben de istiyorum..avrupa yakalı olarak..)))) mağazalarda büyük beden deyince babaanne nine modellerini çıkarmıyolarmı deli oluyorum..genç büyük beden yok sanki...bu cüsseli halimizle bizi yok sayıyolar...)))))
günaydın...
tebrikler alkisalkisalkis
gece geç saatte pastalmaz: klava::tomato:
tatlım ameliyat olacağım pazartesi bademciklerimden şimdiden evi çok iyi temizlemem gerek dışarı işlerimizde çok yani izni bir süre daha uzatmanı rica edeccektim senden ama bu hafta bildirim yapacağım dikişli olacak sanırım riskli kanama riski yüksekmiş yarın kesinleşmiştir sorcam yatıracaklarmı dikişlimi olacak bunları öğrenmem lazım adet olucaktım tam gelmeye başlamıştı aradılar bende jinekoloğumu aradım başla hemen dedi adet kesici ilaç içtim bi tane ameliyata kadar içeceğim artık oda ödem yapıyor amaaan yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?