Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

boy:1.59
kilo:94.5
başlangıç:96.5
hedef:70
gece zalimi çok uğraştı.link kopyala dedi.ama yapamadım.eğer yaparsan şöyle çiçeklerin üstünde bir kelebek olsa iyi olur????lalerin,çimenleri,

hemen yapıyorum ablacım özel mesaj atarım olumunekankayizsmile

hemen yapıyorum ablacım özel mesaj atarım olumunekankayizsmile

candy_candy,ben biraz anlama özürlüyüm.bilgisayar dilini anlamıyorum.onu için vazgeçtim.benim anlamam için,mesela önce üsteki linki al sonra şu tuşa tıkla falan gibi yani bir çocuğa anlatır gibi,,onu için boşver seni de yormayayım.ben üç aydır kullanmya başladım.15 sene evvel kullandıklarım çok farklıydı.
heinize teşekkür...

bugün
sabah
1 kk peynir
1 tk reçel
4 zeytin
1 dl ekmek
2 salatalık

ara
1 activia
1 elma
2 etiform

öğlen
6 yemek kaşığı sebze
2 yumurta büyüklüğünde tavuk
salata
1 çay bardağı yoğurt
1 dl ekmek

ara
1 activia
2 etiform
1 meyve

akşam
8 çorba kaşığı sebze yemeği
1 sb yourt
salata
1 dl ekmek

ara
2 meyve

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wB4YFFc/weight.png

ablacım buna tıkla açılan sayfanın adresini yapıştır çizelge yazan yere profilinde kaydirigubbakcemile5

bi değişiklik olursa da bana yaz ben ona göre değiştiririm çizelgeni senin.. seni çizelgesiz bırakmayız öyle mahsun olumunekankayizsmile

ben şmdi kaçıyorum ama akşam evde bakıcam yapmışmısın.. öptüm hepinizi

selam kızlarrr beni de aranıza alınnn bende kilo vermek istiorm :) geçen cumartesi günü diyetisyene başladım ve 92.8 kg'ym .. ve acil olarak kilo vermeliymmm bugün diyetimin 3. günü pazartesi başladmm eer isteyen olursa diyet listemide paylaşabilrm ben gayet memnun kaldmm :asigim:

teşekkürler...

merhaba darkness hosgeldın ıyısallah hp beraber verırız kılolarımızı bende 1-2 hafta oldu gruba katılalı dıyetını yazar mısın

zeynepcım cok hora gectı valla cok tesekkurler bu arada nasıl yapabıldın mı cızelge işinia.s.

merhaba zara zayıflayıp tıpımın degımesını ve istedıgımı gıymeyi beyendıgım kıyafetlerı alabılmeyı cook isterım bu duyguyu hıc tatmadım daha nce arada anlatda moralım yerıne gelsın azmım artsın
tabı ınsan nefsı devamlı dürtüyor öyle hemen bırakamıyorsun alıskanlıklarını ama ödül de cezada insaniçin kendini ödüllendiriyorsan ertesı gun cezalandıracaksın bence tabıkı gonul ister ki hiç kacamak olmasın ama oluyorsa nasıl olsa bıraktım demeyız ertesı gun cezalı erız dengelerız bence

cok ıyı gıtmıssın zeynep tebrık edıyorum

zor olacak ama... bakalım artık...sen gezmeye mi gideceksin istanbula??

arkadasa gıdıyoum egedenız ve alısverıse.bencede zor olacak ama arkadasla anlasma yaptım sadece sebze yemegı pısırecek ve cok zayıtır kendısı ama bol bol abur cubur yer o konudada anlastık yanımda yemeyecek

selam bayanlar :) kolay gelsin cumaya azz kaldi cok merak ediyorum acaba birinci benmi olucam :)))

tatlım ameliyat olacağım pazartesi bademciklerimden şimdiden evi çok iyi temizlemem gerek dışarı işlerimizde çok yani izni bir süre daha uzatmanı rica edeccektim senden ama bu hafta bildirim yapacağım dikişli olacak sanırım riskli kanama riski yüksekmiş yarın kesinleşmiştir sorcam yatıracaklarmı dikişlimi olacak bunları öğrenmem lazım adet olucaktım tam gelmeye başlamıştı aradılar bende jinekoloğumu aradım başla hemen dedi adet kesici ilaç içtim bi tane ameliyata kadar içeceğim artık oda ödem yapıyor amaaan yaa

selam yağmurgözlüm,yasafat ,egedeniz bakırköyde büyükpostaneyi buluyorsunuz meydana ykındır onun etrafında pasajlrda birçok mağaza var postanaden istabul cadesine inince popülanda bakabilirsiniz bakırköye yakın metroport a.v.m var ordada popüland var birde yeşilköy çarşamba pazarını gezmeden dönmeyin derim herkese göre herşey var iyi alışverişler...yaa en güzel mağazada bakıröy meydanda c&a mağazası orayıda atlamayın...

Son düzenleme:

gçmiş olsun zalimi çabuk iyileşirsin umarım a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…