Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

zalimi geçmiş olsun canım iyişallah hemen iyileşirsin

her şey yolunda gidecek..en kısa zamanda iyileşeceksin.ameliyettan sonra dondurma veriyorlardı.önce sağlığın,sonra her şey yoluna girer..

bugun neler yedım
sabah bır parca hashaslı corek 1 zeytın cay
oğlen:eksılı kofte ekmek yemedım
ara:yarım kucuk paket meyve suyu
ara:1 dılım ekmek peynir 1 zeytın
aksam rosto pure ama aksam bıraz fazlaca koydum yınede ekmek yemedım aksam

[ı]banaa sengözlerimebaksanab[/ı]​

citol benım daha ozel msj gonderme hakkım yok bugun 50 msj gecersem sana yarın sabah bıldıreyım cunku yarın ıst gıdıyorum int cafe aramayayım orda ama 50 msj gecemezsem burdan yazayım benıde lısteye alır mısın?

selam arkadaslara aclikdan bayilmadan hemen bi kac kasik yogurda püsküüüüt ezdimde yedim ama tadi igrencdi cünkiii yogurtt ek$imi ek$i püskütde tatli öggg :) ama aclik insana neler yedirtiyo demi arkadaslar haklimiyim

sen listedesin zaten
cuma günü 12 den önce bildirmeyi unutma
buraya yaz madem öle
benim akademik asisdan ahlleder ben görmesem bile

selam arkadaslara aclikdan bayilmadan hemen bi kac kasik yogurda püsküüüüt ezdimde yedim ama tadi igrencdi cünkiii yogurtt ek$imi ek$i püskütde tatli öggg :) ama aclik insana neler yedirtiyo demi arkadaslar haklimiyim

sutem bisküvi yerine sekerli yogurt yapsan hem aynı kalorıymıs gıbı gelıyo bana hemde tadı daha guzel olur bence

Yasafat bilgisayardan anlıyormusun?candy benim çizelgemi yaptı.verdiği linke basıyorum.çıkan adresi çizelge yazan yere yapıştıramıyorum.nasıl olacak

sabah:bir bardak yeşilçay,eşime yaptığım yağsız omletten bir dilim ekmekle atıştırdım.
ara öğün:haşlanmış patates,yeşil çay
saat 5 gibi,haşlanmış patates
akşam:haşlanmış tavuk,iki dilim ekmek.,
şimdi;canım korkunç kahve çekiyor...

ablacım buna tıkla açılan sayfanın adresini yapıştır çizelge yazan yere profilinde kaydirigubbakcemile5

bi değişiklik olursa da bana yaz ben ona göre değiştiririm çizelgeni senin.. seni çizelgesiz bırakmayız öyle mahsun olumunekankayizsmile [/COLOR][/I][/B][/QUOTE]

daha çok mahçup,seni ve zalimi'yi çok yordum.ben şu yapıştırma işinde takılıyorum.benim bildiğim iki şekil var.ya ctrl+c,ctrlV,
diğeride sağ tıklayıp,önce kopya,sonra alana gidip orada yapıştıra tıklamak,
ikisinde de olmadı.
bir yerlrde yanlışım var..ama nerde?
birde internet çok yavaş,gönderdi yapmam 5 dakikayı buluyor.

yasafat bilgisayardan anlıyormusun?candy benim çizelgemi yaptı.verdiği linke basıyorum.çıkan adresi çizelge yazan yere yapıştıramıyorum.nasıl olacak

anlıyorum bıraz soyle yapacaksın kullanıcı panaline gel yukarda ordan profilini düzenleye gir orda alt tarafa dogru ın orda kısısel bılgıler bolumunde cızelge var oraya candynın yazdıgı adresı kopyala yapıstır yap sag tus ile ama sanırım http yazan kısmını sileceksin sonra degısıklıklerı kaydet diyeceksın denebakalım olacak mı

Zeynepcı o yazan adresın ustune gelıyorsun sonra onu kopyalamak ıÇın sol tusla onun ustunu karartıyorsun (valla nasıl anlatılıyor bılmıyorum) sonra ok ustunde olacak sekılde sag tusa bas kopyala bolumune gel tamam sımdı kopyalandı sonra yukarda anlattıgım bolume gel profılden cızelge bolumune gel o bosluga saĞ tıkla yapıstır de ama sonra http varsa adreste sıleceksın sanırım

ben bugun 2 fıncan turk kahvesı ıcmıstım onu yazmayı unutmusum ama sırf fal bakmak ıcın ,yarısını doktum ıçemedım:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…