tatlım ameliyat olacağım pazartesi bademciklerimden şimdiden evi çok iyi temizlemem gerek dışarı işlerimizde çok yani izni bir süre daha uzatmanı rica edeccektim senden ama bu hafta bildirim yapacağım dikişli olacak sanırım riskli kanama riski yüksekmiş yarın kesinleşmiştir sorcam yatıracaklarmı dikişlimi olacak bunları öğrenmem lazım adet olucaktım tam gelmeye başlamıştı aradılar bende jinekoloğumu aradım başla hemen dedi adet kesici ilaç içtim bi tane ameliyata kadar içeceğim artık oda ödem yapıyor amaaan yaa
tatlım ameliyat olacağım pazartesi bademciklerimden şimdiden evi çok iyi temizlemem gerek dışarı işlerimizde çok yani izni bir süre daha uzatmanı rica edeccektim senden ama bu hafta bildirim yapacağım dikişli olacak sanırım riskli kanama riski yüksekmiş yarın kesinleşmiştir sorcam yatıracaklarmı dikişlimi olacak bunları öğrenmem lazım adet olucaktım tam gelmeye başlamıştı aradılar bende jinekoloğumu aradım başla hemen dedi adet kesici ilaç içtim bi tane ameliyata kadar içeceğim artık oda ödem yapıyor amaaan yaa
zeynep orda mısın bırsey soracagım kılomuzu kıme msj olarak bıldırıyorduk
[ı]banaa sengözlerimebaksanab[/ı]
zeynep orda mısın bırsey soracagım kılomuzu kıme msj olarak bıldırıyorduk
citol benım daha ozel msj gonderme hakkım yok bugun 50 msj gecersem sana yarın sabah bıldıreyım cunku yarın ıst gıdıyorum int cafe aramayayım orda ama 50 msj gecemezsem burdan yazayım benıde lısteye alır mısın?
selam arkadaslara aclikdan bayilmadan hemen bi kac kasik yogurda püsküüüüt ezdimde yedim ama tadi igrencdi cünkiii yogurtt ek$imi ek$i püskütde tatli öggg :) ama aclik insana neler yedirtiyo demi arkadaslar haklimiyim
burdayım ,biraz ayrıldım.rusyadaki kardeşimle skyptan konuşuyordum.citol'e bildiriyoruz.
burdayım ,biraz ayrıldım.rusyadaki kardeşimle skyptan konuşuyordum.Citol'e bildiriyoruz.
yasafat bilgisayardan anlıyormusun?candy benim çizelgemi yaptı.verdiği linke basıyorum.çıkan adresi çizelge yazan yere yapıştıramıyorum.nasıl olacak
sabah:bir bardak yeşilçay,eşime yaptığım yağsız omletten bir dilim ekmekle atıştırdım.
Ara öğün:haşlanmış patates,yeşil çay
saat 5 gibi,haşlanmış patates
akşam:haşlanmış tavuk,iki dilim ekmek.,
şimdi;canım korkunç kahve çekiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?