sağol canım
Çok geçmiş olsun kuzuya..
Ateş bayağı endişelendiriyor insanı..
Sende takma yemek durumunu kızın iyileşsin yine düzene girersin,ister istemez konsantre olamıyosun tabii..
:roflol::roflol::roflol:
ay yenaa kaydirigubbakcemile3 ben de izliyorum ezel'i aralarda da türk malına baktım dilime takıldı hakkaten o replik:) hele diğer aile, kuzulara benzemeye çalışırken kadın "gökanım ne kaddan iğrennç bi aile olduk demi" dedi koptum:))))
sağol canım ehy orta şeker geçti sınavlar. geçmiş olsun kızın için de senin için de.
allah iyiliğini versin pc de ne gibi bir "çok büyük sorun" oluyo ay:)) hallediver de özletme kendini bebişi öp yerimeŞeniz
tebessüm77,canım geçmiş olsun.inşalla en kısa zamanda yavrrun da sende iyileşirsin.
Derin:canım senin de PC ye acil şifalar,sizde benim internete dua edin.çünkü müşteri hizmetlerinden fayda
yok,
merhabalar
ewet zeynep bugun gıttım doktora korkulacak bırsey yok kıst var ama yağ bezesı seklınde zararsız dedı ama yınede yarın ultrasona gır ıçın rahat edecekse dedı yarın ultrasona gırecegım
zalımı bende utanıyordum doktor bıde tanıdık ama eger bırsey varsa erken teshıs olsun dıye gıttım.Bence sende gıt iyisallah bırsey cıkmaz
sürekli erteliyorum cnm ama gitmem lazım
arada bıçaklıyorlar gibi geliyor
koluma kadarda vuruyor bazen
ani sancılar yani bide utanıyorum
maalesef göğüslerim sarkık hemde bu yaşta
maalesef son hafta sütyende takamıyorum
yara oluyor tenim narin
çok çekiyorum yıllardır maaalesf
anneler ablalar yorumlarınızı bekliyorummafoldumben
yani tecrübelerinizi......
merhaba zeynep hosgeldın
valla magza ısmı ogrenebılırsen sevınırım anadolu yakasına gıdıyorum ozellıkle umranıye ve uskudar tarafları
ankarada mıne magzası ve ekol var ama pek ucuz sayılmaz bende yazın antalyaya gıdınce ordakı pazardan bır suru guzel sey alıyordum ama sımdı gıtmıyorum antalyaya pek
ewet bende cok meyve yıyemıyorum cok sevmıyorum sadece portakal ve karpuzu cok sevıyorum .portakalın mevsımı gectı karpuzunda daha gelmedısenağlama
sende bugun cook ıyı gıtmıssın ozellıkle aksam cok az yemıssın masallah
ben daha oncde soylemıstım bır zayıflama lacı kullanıyorum dıye o tok tutuyor genelde pek aclık hıssetmıyorum ona ragmen nefsım henuz ölmediği için tok olsam bıle istiyor
ay cnm şuan ne kdr mutluyum anlatamam:sm_cool:
gözle görünür bir değişme varaklinialirimsmile
göbeğim ve midem neredeyse yok oldu:sm_cool:
basenlerimde küçüldü ayyy uçuyorum havalara:sm_cool:
Yasafat,kiracıma sordum.o kadıköyden taşınmıştı.kadıköy altı yolda insin orda Zeynep adlı ve daa başka mağaza var dedi.kendi ordan alıyormuş ,ümraniyedki arkadaşım yardımcı olamadı,akşam da avrupa yakasında akmerkez yanında oturan arkadaşımdan yardım alacağım.
pazartesi bademciklerimden kurtuluyorum
selam kızlarrr beni de aranıza alınnnbende kilo vermek istiorm :) geçen cumartesi günü diyetisyene başladım ve 92.8 kg'ym .. ve acil olarak kilo vermeliymmm bugün diyetimin 3. günü pazartesi başladmm eer isteyen olursa diyet listemide paylaşabilrm ben gayet memnun kaldmm :asigim:
selam arkadaslara aclikdan bayilmadan hemen bi kac kasik yogurda püsküüüüt ezdimde yedim ama tadi igrencdi cünkiii yogurtt ek$imi ek$i püskütde tatli öggg :) ama aclik insana neler yedirtiyo demi arkadaslar haklimiyim
sabah:bir bardak yeşilçay,eşime yaptığım yağsız omletten bir dilim ekmekle atıştırdım.
ara öğün:haşlanmış patates,yeşil çay
saat 5 gibi,haşlanmış patates
akşam:haşlanmış tavuk,iki dilim ekmek.,
şimdi;canım korkunç kahve çekiyor...
geçmiş olsun yavruna.düşe kalka büyüyecek derler ama sen gel de ana yüreğine sor.
canım ben sadece sabah ilk içtiğim şeye şeker atıyorum.ben acı hastasıyım.şöyle avuç avuç arnavut biberleri olmadan yemek yiyemem.hele kışın antalyadan biber isterim.
acısız bir sofra düşünemiyorum.
geçen hafta gelin davet etmişti,sofrada acı bir şey yok.öldüm öldüm dirildim.ilk daveti olduğu için,birde gözüme bakıyor yavrum ne diyeceğim diye..hepsi çok güzel di de bir de bir iki acı biber koysalardı.huyumu da biliyorlar....oğlum özellikle almamıştır.acı sana çok yediriyor diyor..
anlıyorum bıraz soyle yapacaksın kullanıcı panaline gel yukarda ordan profilini düzenleye gir orda alt tarafa dogru ın orda kısısel bılgıler bolumunde cızelge var oraya candynın yazdıgı adresı kopyala yapıstır yap sag tus ile ama sanırım http yazan kısmını sileceksin sonra degısıklıklerı kaydet diyeceksın denebakalım olacak mı
iyi geceler zeynep ablacım ben çıkıyorum
citol benım daha ozel msj gonderme hakkım yok bugun 50 msj gecersem sana yarın sabah bıldıreyım cunku yarın ıst gıdıyorum int cafe aramayayım orda ama 50 msj gecemezsem burdan yazayım benıde lısteye alır mısın?
selam kızlarrr beni de aranıza alınnnbende kilo vermek istiorm :) geçen cumartesi günü diyetisyene başladım ve 92.8 kg'ym .. ve acil olarak kilo vermeliymmm bugün diyetimin 3. günü pazartesi başladmm eer isteyen olursa diyet listemide paylaşabilrm ben gayet memnun kaldmm :asigim:
kutlarım,50 mesajı geçip milli olmuşsun
sen listedesin zaten
cuma günü 12 den önce bildirmeyi unutma
buraya yaz madem öle
benim akademik asisdan ahlleder ben görmesem bile
hoş geldin.ben de yeniydim.sen gelince eskidim.diyet listeni paylaşırsan sevinirim.a.s.
eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
ay,, oldu,anacığım yaptım,yaptımhihoyyythihoyyyt
amanda benim de çizelgem var..artıkın sırtım yere gelmez.
sizin gibi dostlarım var.
zalimi,candy,yasafat emekleriniz için çok sağolun.
inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde hedeflediğimiz kiloya ulaşırız.
iyi ki varsınız,,
artık yalnız değilim.size çok basit gelebilir ama ben çok duygulandım.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Beyzusum nerelerdesin<<<<<*
gunaydın şekerlerim nasılsınız.
yasafat erkencısın benım gıbı.nasılsın tatlım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?