Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

zaynep abla o çizelge olcak msnye gel yarın ben sana mükemmel anlatcam bak gör nasıl olcek resimlerle anlatcam sen merak etme

Çok geçmiş olsun kuzuya..
Ateş bayağı endişelendiriyor insanı..

Sende takma yemek durumunu kızın iyileşsin yine düzene girersin,ister istemez konsantre olamıyosun tabii..

:roflol::roflol::roflol:
sağol canım

çok sağol canım

tebessüm77,canım geçmiş olsun.inşalla en kısa zamanda yavrrun da sende iyileşirsin.
Derin:canım senin de PC ye acil şifalar,sizde benim internete dua edin.çünkü müşteri hizmetlerinden fayda
yok,

sağol canım

sevindim sonucun iyi çıkmasına

bence hemen git erteleme eğer birşey varsada erken teşhis olması dha iyi umarım birşey yoktur

kadıköyde sahilden boğaya doğru çıkarken sol tarafta yanyana iki küçük dükkan var zeynep ve eteksan fiyatlarda iyi ve mallarıda iyidir. ben ordan alırım.

ay cnm şuan ne kdr mutluyum anlatamam:sm_cool:

gözle görünür bir değişme varaklinialirimsmile

göbeğim ve midem neredeyse yok oldu:sm_cool:

basenlerimde küçüldü ayyy uçuyorum havalara:sm_cool:

süper ya tebrik ederim

aynen katılıyorum

pazartesi bademciklerimden kurtuluyorum

geçmiş olsun canım umarım kısa zamanda iyleşirsin

hoşgeldin aramıza banada versene diyetini

selam arkadaslara aclikdan bayilmadan hemen bi kac kasik yogurda püsküüüüt ezdimde yedim ama tadi igrencdi cünkiii yogurtt ek$imi ek$i püskütde tatli öggg :) ama aclik insana neler yedirtiyo demi arkadaslar haklimiyim

büsküvi ile değilde grisini ile dene daha güzel oluyor.

afiyet olsun iç kahveni ama sen şekerli içiyordun yanlış hatırlamıyorsam tatlandırıcı ile yap.

kızımın ateşi düştü. ama kulak ya sorun dengesi pek iyi değil sık sık düşüyor akşam yatmadan düştü ve kaydı kafa gitti kağıya vurdu baktım kapının köşesinin izi çıkmmış şişti ağladı tabi şimdi uyudu zorla ama dönerken bile acıyor diye ağlıyor. ataş geçti uyurum derken bird bu bana uykuyok anlaşılan.

yemeği biraz daha düzene soktum.

sporada başladım

hepinizi öpüyorum iyi kilo vermeler

geçmiş olsun yavruna.düşe kalka büyüyecek derler ama sen gel de ana yüreğine sor.
canım ben sadece sabah ilk içtiğim şeye şeker atıyorum.ben acı hastasıyım.şöyle avuç avuç arnavut biberleri olmadan yemek yiyemem.hele kışın antalyadan biber isterim.
acısız bir sofra düşünemiyorum.
geçen hafta gelin davet etmişti,sofrada acı bir şey yok.öldüm öldüm dirildim.ilk daveti olduğu için,birde gözüme bakıyor yavrum ne diyeceğim diye..hepsi çok güzel di de bir de bir iki acı biber koysalardı.huyumu da biliyorlar....oğlum özellikle almamıştır.acı sana çok yediriyor diyor..

evet ya acı iyide iştah açıyor. ama yemeside güzel oluyor. ben tazesini yiyememde yemekte yada turşuda acı severim. ama yememeye çalışıyorum yada çok az yiyorum ki aiştah açılmasın

eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
ay,, oldu,anacığım yaptım,yaptımhihoyyythihoyyyt
amanda benim de çizelgem var..artıkın sırtım yere gelmez.
sizin gibi dostlarım var.
zalimi,candy,yasafat emekleriniz için çok sağolun.
inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde hedeflediğimiz kiloya ulaşırız.
iyi ki varsınız,,
artık yalnız değilim.size çok basit gelebilir ama ben çok duygulandım.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Beyzusum nerelerdesin<<<<<*

iyi geceler zeynep ablacım ben çıkıyorum

iyi geceler yavrucuğum.
kızlar benim dilim alışmış.yavrucuğum demem sizi rHtsız edermi.her zaman en büyük bendim,ailemde
neyse yazlığa gideyim de ordaki dostlarımın en küçüğü nenden 4 yaş büyük.
ama bir yığın üniv. kızlarım, dostlarım var.bur da da oldu
ne kadar şanslı kadınım..allhım bana bir yığın dost nasip ediyoropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hoş geldin.ben de yeniydim.sen gelince eskidim.diyet listeni paylaşırsan sevinirim.a.s.

saat 2 gece olmuş.yine benden başkası yok.güzel toppiğimin mikemmel balık etli bayanlarına iyi geceler?
yarın balık mı yapsam*

kutlarım,50 mesajı geçip milli olmuşsun

vallaartık bende özelde msj atabılecegım yuppiiii:teytey:bana istediğin sekilde hitap edebilirsin zeynep yavrucugum benım hosuma gıdıyor laf aramızda:)))
bende yenı dostlarım oldugunuz içn cook mutluyum
artık bır cizelgen var cok guzel olmus saglıklı zayıflamalar bugun kalktım ıse gıtmeden oncehemen su kılomdakı degısıklıklerı yazayım ıstedım özeldende atarım ama nolur olmaz burayada yazayım 114.0 olmusum cok sevındım
bu arada 3 -4 gun yokum istdayım pazartesı gorusmek dılegıyle arkadaslarbuyrunnnnnnnnn

sen listedesin zaten
cuma günü 12 den önce bildirmeyi unutma
buraya yaz madem öle
benim akademik asisdan ahlleder ben görmesem bile

deli kız :kedi: sen de bana güvenip dönmüyorsun ama olmuyo böyle.. ne zaman geliyon 3 hafta oldu..

hoş geldin.ben de yeniydim.sen gelince eskidim.diyet listeni paylaşırsan sevinirim.a.s.

askerlik gibi di mi ablacım.. biri gelince kıdemli oluyoruz hemen.. ben de şunun şurasında iki aydır buradayım.. ama paylaşımı iyiden iyiye azalttım bu aralar.. kim var kim yok karıştırıyoum.. yeni arkadaşlarımız bir yazıyorlar bi daha yoklar.. neysi bu cuma anlarız artık kim kaldı kim gitti...

ARKADAŞLAR YARIN KİLO BİLDİRİMİ 12DEN ÖNCE UNUTMAYINNN!!

kutlarım ablacım gülee güle kullan.. hep buralardayız.. ben gündüzleri buralardayım boshayallersmile sana adresini şifreni özelden gönderdim değişikliklerini oradan yaparsın.. yapamazsan adresin şifren bende de var söylersin ben yaparım.. istersenn çizelgenin tipini de değiştirebilirsin olumunekankayizsmile

gunaydın şekerlerim nasılsınız.

yasafat erkencısın benım gıbı.nasılsın tatlım...

günaydın canım opuyorumnanaktan ben de erkenciyim kaydirigubbakcemile2

Günaydın güzellikler;

Bir süredir yazamıyorum kusura bakmayın.Biliyorsunuz memleketteyim.Pek nete girmeye fırsatım olamıyor;ancak aklım sizlerde.....Özledim sizleri......ŞenizŞenizŞenizŞeniz

ZEYNEP; ne kaa güzel çizelge yapmışsın canım.Güle güle eksilt inşallah.Her hafta biraz daha inince motivasyonu çok olumlu etkiliyor........

Bu arada baba ocağında emeklilik provası yapıyorum.Burada her şey çok güzel gidiyor.Kendi evimde iki baş kaldığımızda ne olur bilmiyorum ama yine de güzel galiba.....

Yarın görüşmek üzere güzeller....

Bu arada diyetimi bozmadım buralarda.Çok sıkı olmuyor ama kötüde değil.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…