Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İcabında furmasını bilirik bizde lakin şişmandık yenik düştük nefsimize
Kiskanclik yapma Kizzzz :)))
Kadın emek verdi gözümüzün önünde eridi gitti

Hem bu tatli dili olmasa onu bu kilosuyla buraya sokmicazda, iste dilinin hatırına kiskancligimizi bastırıyoruz

Yavrum senden bildirim göremedim dün,artı olursa olsun..Ne artılar gördü bu sayfa beee..dün birinide ben yazdım tam 700 gr ahanda böle +700

Yazıyla bir kilo altı yüz gram.
Rakamla 1.6 kg.

Seni ikiye katlayıp üstüne 200 gr da süsleme yapıyorum.

Kafam çok bozuk yine. Hepinizi seviyorum naparım sizde olmasanız.
Bir söz bir gülüş bazen ne iyi geliyor

Eminenin arkadasinin annesiyle mesajlastim aksama oturmaya cagirdi gecenlerde bana gelmislerdi. Tam da diyetime adapte olmusken olmadi simdi bu oturma isi. Cocuklar cok ozlediler birbirlerini bu sene farkli siniftalar biri sabahci biri ogleci gorusemiyorlar.
Aksam yemek yemeyim bari en masum ne bulursam ondan bir parca yiyeyim ilk defa gitcem yemezsemde ayip olur. Insallah salata tarzi bisey yapar ☺

Güle güle kullan canım, yeni yılda yeni saçın sana uğur getirsin , bende bir ara çikolata kahve yaptırmıştım hiç alışamadım aynaya ne zaman baksam kim bu kadın diyordum
Sağolasın cano

İlaçla troidinin eksiğini kapatiyordur cnm
Bide troid hastalarinin daha fazla spor yapması gerekiyor
Kilo verdikçe metobolizman düzelecektir
Dogru şeyler yemeye çalış

Kiloyu sadece troidum için degil pkosumda var.Spor için simdilik yürüyüş yapiyorum bandim var bide rahmim çalışsın diye kadın doğum uzmanim önerdi.

Elimden geldikçe sağlıklı besleniyorum.
Ins verecem artık 68 kiloydum abimin düğününde çok yakışıyor bana.

Canım ben normal zamandada ekmek yemeyi sevmiyorum.
Ama tatlı börek Kızartma türlerine ayri bi ilgim vardı.
Yaklaşık 4 yildirda tatile gitmiyodum otellerde açık bufenin önünde yiye yiye 83 ten 96 çıktım.
13 kilo aldım manyak gibi ya...
Bu yaza kadar inşaallah verecem fazlaligimi.

Ben Kızılı çok seviyorum ama akıyor soluyo nevresime.

Kaç günde aldın 13 kilo:))
Benimde 5 günde 5 kilo almışligim var açık bufeden

Slm kizlarr

Gunaydin diyeyim artik ☺ meryemi yedirdim yatircam simdi yerine sizede bakayim dedim gece bakamadim.

Kızlar ben yarın ise başlıyorum,kabaklara karpuz aşısı yapacaz,fide işi yani..pek ugrayamam belki gündüz,akşamları gelirim..iyi geceler..

Kolaygelsin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…