- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.808
- 208
- 41
Aslinda sorunum bilmedigimden degil, yapamamaktan kaynaklı,sıkıldım,istek yok. Beni kamcilayacak bir motivasyona ihtiyacim var, ilham bekler gibi onu bekliyorum:) insallah hayırlı bir şekilde gelir,hastalik vs olmadan
Bugün cok konustum,hakkınızı helal edin
Bakalim acikirsam yulafli süt icmeyi düsünüyorum. Ne düşünüyorsun yulaf hakkinda,pratik geldigi icin ici günlerde sık tüketir oldumçok şükür ki o dertten kurtuldun cnm inşallah da kalıcı olacak
Darısı buradaki herkese
Hiç bi başarı kolaylıkla elde edilmiyor
Yoksa vazgeçip pes etmek en kolayı
Ama bunu gerçekten istiyorsak da aynı alışkanlıkları devam ettirerek hayalimize kavusamayiz
bugünlük kahvaltiyi saymıyorum cnm:))
Sonraki güzel hatta akşama bi çorba falan ekliyebilirdin
Geç vakit acikirsan bi yoğurt yada süt içebilirsin
Senden ricam ana öğünler in doyurucu olsun
Leptine takılma acikiyosan ara öğünde yap
Suyun min. 2-2.5 lt olsun
Ne etkiliyor dersen,kimseye yük olmamak kendi kendime yetebilmek adina bu yola ciktim,cok şükür bayagida yol aldim. Yolun basina donmek istemem, biraz kilo alinca panikliyorum,stres yapiyorum o da daha cok almama sebep oluyor. Kontrol altina alabilirsem stres yönetimini, basaracagim insallah:)Ne demek canım tabiki konuşarak asacagiz bu sorunları.
Seni mesela ne tetikliyor acaba misal beni en çok eşimin dediği etkiler.
Geçenlerde dediki yüzünden bile kilo almış sin çok zoruma gitti.
Geçmişe bi sünger çek.
Yediklerinde şifa olsun unut onları yarın pazartesi.
Önce inanman gerek sonrası olacak inşallah...
2 ks yulaf 1 dil. Ekmek degerinde cnmBakalim acikirsam yulafli süt icmeyi düsünüyorum. Ne düşünüyorsun yulaf hakkinda,pratik geldigi icin ici günlerde sı
bence sen baya bi kilo verdigin icin bi rahatlama geldi sanaNe etkiliyor dersen,kimseye yük olmamak kendi kendime yetebilmek adina bu yola ciktim,cok şükür bayagida yol aldim. Yolun basina donmek istemem, biraz kilo alinca panikliyorum,stres yapiyorum o da daha cok almama sebep oluyor. Kontrol altina alabilirsem stres yönetimini, basaracagim
Aminnnnnnn. Hepimiz hrdeflerimize ulasiriz ins.Allahın izniyle 2019 da mutlaka zayıflayacağım. 2019 da 60 kiloya ineceğim
1 ocak 2019 da kesin olarak start veriyorum
ilk hedef 77
ikinci hedef 72
üçüncü hedef 67
son hedef 60
Akşam güzel toparlamışsın canımMenü vereyim
Sabah 10.00
Bir kahve,yaninda limonlu su
Sabah 12.00
3 poaça,bir çay tabağı damla cikolata( nasıl bir yoldan cikmaysa artik ,sevmedigim cikolatayida yedirtti bana)
Saat 15.30 bir ayva,bir kupa tarcinli,zencefilli su
Saat 17.00
İki bardak çay,bir kuru incir
Saat 18.20
Bir tabak yogurtlu brokoli
Su az ictim 1,5 litre olur
Mefkurem
Kuzum çok olmamış mı çorba ve pilavSelam kızlar
Kahvaltı 6.30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
4 yeşil zeytin
1 lokma peynir
1 ceri domates
Şekersiz çay
Yeşilçay
Öğlen 12.00
1 kase kadar şehriye çorbası
Yarim kase tavuklu nohutlu pirinç pilavı
Salata
15.00
Elma
18.00
1 kase mercimek çorbası
Hamsi tava doyana kadar yedim vallahi
Bol yeşillik
Yeşilçay
Oyle iyi geldi ki bu.. yalniz oolmadigini bilmek. Kizimda ocakta 18 aylik olcak. Tam 1.5 yildir kg vermeye ugrasiyorum ama nerdeyim ayni yerde sayiyorum. 2019 da en az 20 kg vermek hedefim olsun yeter bu kadarSene 2009... Taze anneyim.. Barışım 1 yasin da emziriyorum ve 107 kiloyum...
Öyle zor ki altını almak kucakta tutmak .nefes nefese yapıyorum herşeyini...
Zayıflamak istiyorum, hem de çok...
Kendimi bildim bileli şişmandim evet.ama 100 üstü yaşamak çok zor geliyor. .
Sonra baktım kadınlar kulübünde 90 kilo ve üzeri insanlar varhadi ben de aralarına katilayim da bır katkım olur diye düşündüm
Acisiyla tatlısıyla tam 10 yıl olmuş...
Kızım 10 yaşındaydı şu an 20 yasin da.
Oğlum 1 yaşında bebeydi Mart da 11 olacak..
Zaman olağanca hızıyla akıp gidiyor, ömür geçiyor....
Ve ben iyi ki tanıdım burada ki özel insanları...
2019 hepimize sağlık, huzur,mutluluk getirsin hersey gönlümüzce olsun....
Gecmis olsun canimGünaydınlar.uamrim herkes iyidir.agir bir faranjit geçiriyorum sesim kısıldı günlerdir boğaz ağrısı derken foruma giremedim.kilom aynı.yeni yıl hedefime ulaşamadım.saglik olsun inşallah 2019 hepimize uğurlu gelir ve bedenimizi ve nefsimizi sağlıkla terbiye edebiliriz.
Cok gecmis olsun cnmGünaydınlar.uamrim herkes iyidir.agir bir faranjit geçiriyorum sesim kısıldı günlerdir boğaz ağrısı derken foruma giremedim.kilom aynı.yeni yıl hedefime ulaşamadım.saglik olsun inşallah 2019 hepimize uğurlu gelir ve bedenimizi ve nefsimizi sağlıkla terbiye edebiliriz.
Elifffff bebegim nerelerdesinBen geldiiim:) Merhabalar herkese
Uzun zaman oldu yazmayalı özlemişim buraya yazmayı,sizleri
Hepiniz iyisinizdir umarım,ben malumunuz fena kılo aldim..
Hepinize saglık,huzur ve mutluluk dolu yıllar diliyorum,2019 şana getirsin
Aleyküm selam ablacım...ben naptım yoğun bir haftaydı nasıl geçti çok anlamadım hiç giremedim yazamadım burayada uzun zamandır...bugün 5.Seviyede ilk günüm yolun yarısını geçtim iyi gidiyo...bedenen daha hafif ve iyi hissediyorum inş beynimde hissederse tam olucak...sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?