Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Meehabalar,selamlar herkese
Yine kendime,nefsime yenildigim bir haftasonunundan sesleniyorum sizlere. Halbuki aksam ne sözler verdim kendime,ne çok konustumk iç sesimle,pazartesi degil inadina pazar baslayacaktim diyetime,olmadi,olamadi
Yedigim üç poaçayla ve ustüne yenen çikolatayla butun büyü bozuldu.
Nedir yani bu iradesizlik,hiç mi yemedigim seydi,yedimde ne oldu,basim göğe mi erdi,buyuk ihtimalle gunun devami da acıkmalı,yemeli geçecek karbon aldigim için.Kendime çok kızgınım, siz de kızın,atış serbest
Burayada giremiyorum,kendime faydam yokki buradakilere olsun diyorum. Milletin başini bari sisirmeyim , kendimden sıkıldim,sizi bari sıkmayım diyorum

Boyle iste ....

Aksine gelemediğim için böyle oluyor canım
Sen gelsen menü paylaşsan biz olmamış desek bidahakine utanır yapmazsın

Meehabalar,selamlar herkese

bence hemen 1 kupa kabuk tarçın çayı iç. kan şekerini dengeler. ayrıca leslie yap. spor da kan şekerini dengeler. akşama protein ve bol salata ile dengeleyebilirsin.

Aksine gelemediğim için böyle oluyor canım
Sen gelsen menü paylaşsan biz olmamış desek bidahakine utanır yapmazsın
Şu an beyin olarak hazir degilim heralde,çünkü surekli bozuyorum diyeti,spor isteğim de yok hic
Sağol canim
bence hemen 1 kupa kabuk tarçın çayı iç. kan şekerini dengeler. ayrıca leslie yap. spor da kan şekerini dengeler. akşama protein ve bol salata ile dengeleyebilirsin.
Tarcinli zencefilli bir cay iceyim ,spor için hiç istek yok maalesef yiyeceklerimi olçülü tutmaya çalisayim en azindan
Sağol canim

Ama gelmiyorsun ki guzelim
Sana gel hergun menu yaz takip edecem dedim, yapmadin
Yedikten sonra değil yemeden önce yaz ki biseyler yapabilelim
Hem sabah böyle başladı diye günün devamı kötü gidecek diye bisey yok
Akşam sebzeli proteinli biseylerde yiyebilirsin
Şimdiden kendini negatif sartlandirma

Evet hakkını yiyemem soyledin,sağol,genel olarak herseye hersi bir isteksizlik var, enerjim düşük. Direnç gosteremiyorum,bahanelere sığınıyorum.
Tamamen birakimiyorum da, huzursuzluk yasiyorum yiyince. O yüzden git gel modundayim.
Sen karar verince cok azimli oluyorsun,cabuk da veriyorsun kilonu masallah,ben yapamiyorum onu
Akşam icin brokoli haşlama ve yogurt düşünüyorum. Birde bir meyve .
Son zamanlarda kendime göre yemek hazirlama isinden de sıkıldım. Yulaf yogurt tüketiyordum sabahlari,akşamda ne pisiyorsa onu yiyordum. Makarna,pilav da dahil. Bir de aralarda daha cok yyemege basladim. İste biraz cerez,meyve,peynir vb atmaya basladim,leptini bozuyordum bu sekilde,eski düzenime geri donsem cok iyi olack da işte olmuyor bir türlü

Aslinda sorunum bilmedigimden degil, yapamamaktan kaynaklı,sıkıldım,istek yok. Beni kamcilayacak bir motivasyona ihtiyacim var, ilham bekler gibi onu bekliyorum:) insallah hayırlı bir şekilde gelir,hastalik vs olmadan
Bugün cok konustum,hakkınızı helal edin

seni anlıyorum canım. bende de hem zayıflama isteği var ama diyet yapma isteği yok. motivasyon düşük. günlük menülerle kilo vermeyi bekliyorum

seni anlıyorum canım. bende de hem zayıflama isteği var ama diyet yapma isteği yok. motivasyon düşük. günlük menülerle kilo vermeyi bekliyorum
Günluk menüleri de çok sınırlı tutmamiz gerekiyor yoksa verilmiyor, ben oyleyim mesela o zamanda gözün yemeklerde kaliyor. Spor şart,ah bir baslayabilsek.
Senin menülerin sağlikls oluyor genelde, vermen gerekir,cok mu hareketsizsin,biraz spor eklesen verebilirsin belki

İnsan bi kere zayiflayip tekrar geri alınca kilodan daha da fazla rahatsız oluyor
Bu durumdan kurtulmak içinde kararlı istikrarli olmaktan başka care yok cnm
Hepimiz zorlanıyoruz canımız neler istiyor
Şöyle bi sınırsız börekler tatlılar yiyebilsem diyorum:))) ama yedikten sonrası yine pişmanlık olacak
Tartida eksileri görmek beni daha çok mutlu ediyor

Diyet ve başlamak kelimelerini beyninden silmeye calis
Biseye baslamicaksin sadece sağlıklı besleneceksin
Başta kendini zorlayarak da olsa spor yapmaya çalış inan ruhuna çok iyi gelecek

Günluk menüleri de çok sınırlı tutmamiz gerekiyor yoksa verilmiyor, ben oyleyim mesela o zamanda gözün yemeklerde kaliyor. Spor şart,ah bir baslayabilsek.
Senin menülerin sağlikls oluyor genelde, vermen gerekir,cok mu hareketsizsin,biraz spor eklesen verebilirsin belki
az da olsa yürüyüş yapıyorum. ama tabi evde akşamları leslie ye başlamam gerek yeniden. o geçen yıl çok iyi gelmişti. özellikle 2016 da ama tabi yenince ve sporu bırakınca yeniden aldım.
hergafcım menülerim bir ara gayet iyiydi ama son haftalar çok bozdum. bol karbonhidratlı oldu. nedenini bilmiyorum şu ara iştahım çok açık. doymak bilmiyorum. frenlemesem gidecek.
regl geçti oysa. vitamin de kullanmıyorum. sadece aylardır omega 3 ve demir hapı alıyorum. demir hapını da bırakamadım gitti

Sene 2009... Taze anneyim.. Barışım 1 yasin da emziriyorum ve 107 kiloyum...
Öyle zor ki altını almak kucakta tutmak .nefes nefese yapıyorum herşeyini...

Zayıflamak istiyorum, hem de çok...
Kendimi bildim bileli şişmandim evet.ama 100 üstü yaşamak çok zor geliyor. .
Sonra baktım kadınlar kulübünde 90 kilo ve üzeri insanlar var hadi ben de aralarına katilayim da bır katkım olur diye düşündüm

Acisiyla tatlısıyla tam 10 yıl olmuş...
Kızım 10 yaşındaydı şu an 20 yasin da.
Oğlum 1 yaşında bebeydi Mart da 11 olacak..
Zaman olağanca hızıyla akıp gidiyor, ömür geçiyor....
Ve ben iyi ki tanıdım burada ki özel insanları...

2019 hepimize sağlık, huzur,mutluluk getirsin hersey gönlümüzce olsun....

Son düzenleme:
Yapmaya calişacagim mefkurem

Amin kuzum,ne zor kilolu olmak,neyseki sen bu sorununu azmin,cesaretin sayesinde cozdün, hep arzuladigin kilolarda ve sağlıklı ol. Seni tanidigima ben de cok memnunum,destegini her zaman hissettim. İyi ki varsin
Yeni yıl sana tüm güzellikleri,mutlulukları beraberinde getirsin

Menü vereyim
Sabah 10.00
Bir kahve,yaninda limonlu su
Sabah 12.00
3 poaça,bir çay tabağı damla cikolata( nasıl bir yoldan cikmaysa artik ,sevmedigim cikolatayida yedirtti bana)
Saat 15.30 bir ayva,bir kupa tarcinli,zencefilli su
Saat 17.00
İki bardak çay,bir kuru incir
Saat 18.20
Bir tabak yogurtlu brokoli
Su az ictim 1,5 litre olur
Mefkurem

çok şükür ki o dertten kurtuldun cnm inşallah da kalıcı olacak
Darısı buradaki herkese

Hiç bi başarı kolaylıkla elde edilmiyor
Yoksa vazgeçip pes etmek en kolayı
Ama bunu gerçekten istiyorsak da aynı alışkanlıkları devam ettirerek hayalimize kavusamayiz

bugünlük kahvaltiyi saymıyorum cnm:))
Sonraki güzel hatta akşama bi çorba falan ekliyebilirdin
Geç vakit acikirsan bi yoğurt yada süt içebilirsin

Senden ricam ana öğünler in doyurucu olsun
Leptine takılma acikiyosan ara öğünde yap

Suyun min. 2-2.5 lt olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…