Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hepimize iyi seneler diliyorum

Insallah yeni yilda fazla yuklerimizden kurtulup hayata daha siki tutunabiliriz

Günaydin, tunaydin :)))

Yeni yıl hedefim haziran 2019 yaaaniii ramazan bayramına -25 kg olarak girmek istiyorum. Hedefimi hep küçük tuttum ve yol katedemedim. Bu sefer büyük oynicam.
Her ay hafta da 1 kg vermek hedefim.

Artik 25 yaşıma doğru yol alırken galiba daha kararlı olmayı ve daha sağlam basmayı öğreniyorum. Kişisel olarak kendi iç sesime daha çok kulak verip hayallerime koşmaya karar verdim. Muhasebeciligi birakiyorum. Cumartesi gunu tasarim kursuna basladim. İlk etapta bu kursu bitirmek hedefim. O da haziran da bitecek.. haziran da DGS sınavina girip lisans tamamlamaya başlıcam. Acikogretim olacagi icin tahminimce kazanirim. Çalışma Ekonomisi okumayı dusunuyorum. Şuan kararsız olduğum nokta çalışmak mı, ikinci çocuk yapmak mi? Artik buna yazın karar vericem. Ama evde oldugum muddetce kendim icin birseyler yapicam..

Kızıma gelirsek; emzik bıraktırma, wc eğitimi çok oncelikli. Ama ani baslamak istemiyorum suan 18 aylik. Yine yaza dogru once emzik biraktirma ve 2 yasta wc egitimin deniycem. Ama wc icin zorlamam, 3 yasa kadar vakti var..

Yıl başının ertesi bugün pazar modunda geçiyor doğrusu sabah geç kalktım bir önceki güne ait büyük tencereleri filan yıkadım kahvaltıya saat 2 ye doğru oturduk ve bayağı yedim doğrusu sonra kendimi çok kötü hisettim yıllın ilk günü yemeseydim bari diye saat 17:30 dada ir 1 mandalina 5 6 fıstık yedim dolapta bir önceki günden kalan bücürü cıııs var yemesem iyi olucak

Ben eve hiç cısss almadim. Cunku tutamiyorum kendimi. Bugun kvmin dogumgunu kutlamiyoruz

Selam kizlar.diyete baslayaym derken iyice yemeye gomuldum.eyin kitliga girdigimi sandi.ne buluyorsam yiyorum miktarlar d fazla.bu defa daha radikal kararlar alıp kilo isini halledecegim ins.bu arada cumz günü yanlış bildiri yaptm duzeltme yapa Bonus

Gecen hafta 88.7
Bu hafta 87.8
Spor40 dk

Bu hafta ki tabloyu merak ediyorm bakalm kimler ne kadar vermis bonus en son 90lardaydn şimdi ne durumdasn?isilduru rakibem tebrikler 70lerdersin artk.emeginin ve kararli olmann sonucunu almissn.burayi bırakınca kilolar da geliyo cok acı şekilde tecrübe ettim.

Canım ya sen yokken o bonus 17 kilo verdi 12 sini geri aldı.

Sende 90 a dayanmışsın artık dur demişsin hocam ne güzel.

Pazar gibi geçen yeni yılın ilk günüde bitmek üzere.
2019 hızlı geldin haa

Yarından cumaya bakalım kimler artı temizliycek.
Az bir gün var ama olsun.

Geçen seneden kalma kafalar artık yok.
Boş yere üzülmek yok.
Ayık pıspırıl kafalar var

Ne yaşadık ne yedik ne kadar başarısız olduk hepsini bi kenara koyalım ki yolda onlara takılmayalım.
Üzülmeyelim düşünüp sıkılmayalım geri gitmeyelim ama aynı hataları tekrar yapmamak için de unutmayalım yaptıklarımızı.

Ben çok umutluyum. Allah herkesin gönlüne göre versin

Hayırlı geceler
Kahvaltı (9:15)
2 zeytin
Bikac çatal peynir
1 has yumurta
2 dilim tb ekmegi
1 tk kaymak
2 fincan çay

Öğle (15:10)
1 muz
1 bardak süt

Aksam(18:00)
1 kase ıspanak yemeği
1 kase mercimek çorbası
Yoğurt

4 bardak dukan birası
Su yatana kadar 2litre olur
Spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…