Sene 2009... Taze anneyim.. Barışım 1 yasin da emziriyorum ve 107 kiloyum...
Öyle zor ki altını almak kucakta tutmak .nefes nefese yapıyorum herşeyini...
Zayıflamak istiyorum, hem de çok...
Kendimi bildim bileli şişmandim evet.ama 100 üstü yaşamak çok zor geliyor. .
Sonra baktım kadınlar kulübünde 90 kilo ve üzeri insanlar varhadi ben de aralarına katilayim da bır katkım olur diye düşündüm
Acisiyla tatlısıyla tam 10 yıl olmuş...
Kızım 10 yaşındaydı şu an 20 yasin da.
Oğlum 1 yaşında bebeydi Mart da 11 olacak..
Zaman olağanca hızıyla akıp gidiyor, ömür geçiyor....
Ve ben iyi ki tanıdım burada ki özel insanları...
2019 hepimize sağlık, huzur,mutluluk getirsin hersey gönlümüzce olsun....
Yıl başının ertesi bugün pazar modunda geçiyor doğrusu sabah geç kalktım bir önceki güne ait büyük tencereleri filan yıkadım kahvaltıya saat 2 ye doğru oturduk ve bayağı yedim doğrusu sonra kendimi çok kötü hisettim yıllın ilk günü yemeseydim bari diye saat 17:30 dada ir 1 mandalina 5 6 fıstık yedim dolapta bir önceki günden kalan bücürü cıııs var yemesem iyi olucak
Sağlık mutluluk huzur ve fit bedenler yeni
yilda bizimle olsun inşallah
Selam kizlar.diyete baslayaym derken iyice yemeye gomuldum.eyin kitliga girdigimi sandi.ne buluyorsam yiyorum miktarlar d fazla.bu defa daha radikal kararlar alıp kilo isini halledecegim ins.bu arada cumz günü yanlış bildiri yaptm duzeltme yapaBonus
Gecen hafta 88.7
Bu hafta 87.8
Spor40 dk
Bu hafta ki tabloyu merak ediyorm bakalm kimler ne kadar vermis bonus en son 90lardaydn şimdi ne durumdasn?isilduru rakibem tebrikler 70lerdersin artk.emeginin ve kararli olmann sonucunu almissn.burayi bırakınca kilolar da geliyo cok acı şekilde tecrübe ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?