selam kızlarrr beni de aranıza alınnnbende kilo vermek istiorm :) geçen cumartesi günü diyetisyene başladım ve 92.8 kg'ym .. ve acil olarak kilo vermeliymmm bugün diyetimin 3. günü pazartesi başladmm eer isteyen olursa diyet listemide paylaşabilrm ben gayet memnun kaldmm :asigim:
vereliniortak heh hatırladım evet.
sumru yavrucuktu annesi sempatiksalakcinni
geçmiş olsun canım ödemin geçer bi kaç güne onu hiç düşünme sen. iyi olda bir.tatlım ameliyat olacağım pazartesi bademciklerimden şimdiden evi çok iyi temizlemem gerek dışarı işlerimizde çok yani izni bir süre daha uzatmanı rica edeccektim senden ama bu hafta bildirim yapacağım dikişli olacak sanırım riskli kanama riski yüksekmiş yarın kesinleşmiştir sorcam yatıracaklarmı dikişlimi olacak bunları öğrenmem lazım adet olucaktım tam gelmeye başlamıştı aradılar bende jinekoloğumu aradım başla hemen dedi adet kesici ilaç içtim bi tane ameliyata kadar içeceğim artık oda ödem yapıyor amaaan yaa
Günaydın güzellikler;
Bir süredir yazamıyorum kusura bakmayın.Biliyorsunuz memleketteyim.Pek nete girmeye fırsatım olamıyor;ancak aklım sizlerde.....Özledim sizleri......ŞenizŞenizŞenizŞeniz
ZEYNEP; ne kaa güzel çizelge yapmışsın canım.Güle güle eksilt inşallah.Her hafta biraz daha inince motivasyonu çok olumlu etkiliyor........
Bu arada baba ocağında emeklilik provası yapıyorum.Burada her şey çok güzel gidiyor.Kendi evimde iki baş kaldığımızda ne olur bilmiyorum ama yine de güzel galiba.....
Yarın görüşmek üzere güzeller....
Bu arada diyetimi bozmadım buralarda.Çok sıkı olmuyor ama kötüde değil.....
zalimi cooook gecmıs olsun bebişim...
pazartesi bademciklerimden kurtuluyorum
selam kızlarrr beni de aranıza alınnnbende kilo vermek istiorm :) geçen cumartesi günü diyetisyene başladım ve 92.8 kg'ym .. ve acil olarak kilo vermeliymmm bugün diyetimin 3. günü pazartesi başladmm eer isteyen olursa diyet listemide paylaşabilrm ben gayet memnun kaldmm :asigim:
kızımın ateşi düştü. ama kulak ya sorun dengesi pek iyi değil sık sık düşüyor akşam yatmadan düştü ve kaydı kafa gitti kağıya vurdu baktım kapının köşesinin izi çıkmmış şişti ağladı tabi şimdi uyudu zorla ama dönerken bile acıyor diye ağlıyor. ataş geçti uyurum derken bird bu bana uykuyok anlaşılan.
yemeği biraz daha düzene soktum.
sporada başladım
hepinizi öpüyorum iyi kilo vermeler
Günaydın güzellikler;
Bir süredir yazamıyorum kusura bakmayın.Biliyorsunuz memleketteyim.Pek nete girmeye fırsatım olamıyor;ancak aklım sizlerde.....Özledim sizleri......ŞenizŞenizŞenizŞeniz
ZEYNEP; ne kaa güzel çizelge yapmışsın canım.Güle güle eksilt inşallah.Her hafta biraz daha inince motivasyonu çok olumlu etkiliyor........
Bu arada baba ocağında emeklilik provası yapıyorum.Burada her şey çok güzel gidiyor.Kendi evimde iki baş kaldığımızda ne olur bilmiyorum ama yine de güzel galiba.....
Yarın görüşmek üzere güzeller....
Bu arada diyetimi bozmadım buralarda.Çok sıkı olmuyor ama kötüde değil.....
kızlar benim bir arkadaş yanlış beslenmeden dolayı kaslarını yakmış. verdiği kilolar kasmış. az yiyenlere duyrulur. yağ almadan olmuyor demek ki
http://video.mynet.com/teknisyenarif/Evi-Terk-Eden-Karisina-Dokturuyor-Amcamiz/447667/
izleyin kızlar ayyy öldüm gülmekten...sizce dönmüşmüdür...yoksa hatceye mi bırakmıştır..:))))
arkadaşlar notebookumun güç kablasunun giriş kısmının üstüne basrım.artık elk.takınca çalışmıyor.asus servisini bulup yenisini almam biraz sürecek gibi.oğlum da yarın bir öğr.cenazesi için kastamonuya gidiyor.yazık çocuklar iki profl.ist.gitmiş.gece biraz içmişler,sabah öğrencilerden biri ölü bulunmuş.adli tesbit sporcu hastalığıymış.yazık son senesiymiş.odtü yas için de.oğlum en sevdiğim öğrencilerden di diyor.moralman çökmüş.şimdi kablo falan isteyemem.artık bana bir süre izin...
hepinize sevgiler
slm kızlar nasıl gidiyor gününüz benim çok yorucuydu yatış kağıdı almak ve son muayeneyi olmak için sabahın 9undan beri ayaktaydım öldüm yorgunluktan aç susuz bekle bekle belki dedim tahlil isterler hadi bişi yemeyim önce polikliniğe gittim nereye gitcem diye servis gönderdi 1.30 saat bekledim doktor yoğun bakıma gitmişti sonra sekreter pazartesi günkü listede adınız yok dedi poliklinikteki anestezistle görüşün dedi oraya gittim öğle tatili hemende gelmedi 1.30 saatte onu bekledim sonra dedi ertelendi salıya kanserli hasta vardı acilen aldık onu dedi hayda sonra gidin servise dedi gittik muayene etti salı günü 7buçukta yatış yapılacak o gün orada kalcam kanama riski yüksek dedi ve büyük ihtimal dikişli olacak baya büyük bademciklerin dedi üşütme sakın dedi ameliyattan sonra da süt ve meyve suyu içirilecekmiş kardeşimde çok geçti annem zor bulmuş dışardan olmazsa odadakilerden isticekmiş mecbur bide çocukları önce alıyorlar biraz geç gircem ameliyata
arkadaşlar notebookumun güç kablasunun giriş kısmının üstüne basrım.artık elk.takınca çalışmıyor.asus servisini bulup yenisini almam biraz sürecek gibi.oğlum da yarın bir öğr.cenazesi için kastamonuya gidiyor.yazık çocuklar iki profl.ist.gitmiş.gece biraz içmişler,sabah öğrencilerden biri ölü bulunmuş.adli tesbit sporcu hastalığıymış.yazık son senesiymiş.odtü yas için de.oğlum en sevdiğim öğrencilerden di diyor.moralman çökmüş.şimdi kablo falan isteyemem.artık bana bir süre izin...
hepinize sevgiler
merhabalar özel ve güzel hatunlar bu hafta bilg değişti oyüzden giremedim ama çok sıkıntılı bir hafta geçirdim kilolarımı taktım kafama çok pis bişekilde zehir ettim haftayı kendime sonuç bir kilohemde diydtime uyduğum halde hatta dahada az yedim sıkıntıdan inanırmısınız :mafoldumben:düğün var önümüzde onun için sıkıntı yaptın eşim dediki sen bana güzelsin bizene başkalarından :asigim:bende düngece düşündüm niye bu sıkıntı sanki benim düğünüm o bahaneydi aslında bizim bünyeldr herzn kendinş aşağılamaya bayılıyor nefret ettim bu hafta kendimden resmen bide sizde yoktunuz hofff ne zorbi haftaydı benim için destek olmadan olmuyor malesef bu kilolar resmen bi hastalık iyiki varsınız :asigim:
slm kızlar nasıl gidiyor gününüz benim çok yorucuydu yatış kağıdı almak ve son muayeneyi olmak için sabahın 9undan beri ayaktaydım öldüm yorgunluktan aç susuz bekle bekle belki dedim tahlil isterler hadi bişi yemeyim önce polikliniğe gittim nereye gitcem diye servis gönderdi 1.30 saat bekledim doktor yoğun bakıma gitmişti sonra sekreter pazartesi günkü listede adınız yok dedi poliklinikteki anestezistle görüşün dedi oraya gittim öğle tatili hemende gelmedi 1.30 saatte onu bekledim sonra dedi ertelendi salıya kanserli hasta vardı acilen aldık onu dedi hayda sonra gidin servise dedi gittik muayene etti salı günü 7buçukta yatış yapılacak o gün orada kalcam kanama riski yüksek dedi ve büyük ihtimal dikişli olacak baya büyük bademciklerin dedi üşütme sakın dedi ameliyattan sonra da süt ve meyve suyu içirilecekmiş kardeşimde çok geçti annem zor bulmuş dışardan olmazsa odadakilerden isticekmiş mecbur bide çocukları önce alıyorlar biraz geç gircem ameliyata
başı sağolsun üzüldüm yazık gencecik çocukmuş.. görüşmek üzere zeynep abla...arkadaşlar notebookumun güç kablasunun giriş kısmının üstüne basrım.artık elk.takınca çalışmıyor.asus servisini bulup yenisini almam biraz sürecek gibi.oğlum da yarın bir öğr.cenazesi için kastamonuya gidiyor.yazık çocuklar iki profl.ist.gitmiş.gece biraz içmişler,sabah öğrencilerden biri ölü bulunmuş.adli tesbit sporcu hastalığıymış.yazık son senesiymiş.odtü yas için de.oğlum en sevdiğim öğrencilerden di diyor.moralman çökmüş.şimdi kablo falan isteyemem.artık bana bir süre izin...
hepinize sevgiler
kız naptın sen aslan gibi kadınsın niye üzüldün bakayım o kadar:) eşin en güzelini demiş bak. insan en çok da yakınları böyle davrandığında vermek istiyor bazen. hani madem bu kadar sevecen esas şimdi hak ediyor yanında güzel duran birini diye. gerçi şekilci değilimdir ama böyle düşünmekten de alamıyorum kendimi:) senin gözler dikkatleri kendinde topluyor zaten hiç sıkma canınıyerimseniben sakinleş ve bir plan yap bakalım kendine hadi bakalımhihoyyytmerhabalar özel ve güzel hatunlar bu hafta bilg değişti oyüzden giremedim ama çok sıkıntılı bir hafta geçirdim kilolarımı taktım kafama çok pis bişekilde zehir ettim haftayı kendime sonuç bir kilohemde diydtime uyduğum halde hatta dahada az yedim sıkıntıdan inanırmısınız :mafoldumben:düğün var önümüzde onun için sıkıntı yaptın eşim dediki sen bana güzelsin bizene başkalarından :asigim:bende düngece düşündüm niye bu sıkıntı sanki benim düğünüm o bahaneydi aslında bizim bünyeldr herzn kendinş aşağılamaya bayılıyor nefret ettim bu hafta kendimden resmen bide sizde yoktunuz hofff ne zorbi haftaydı benim için destek olmadan olmuyor malesef bu kilolar resmen bi hastalık iyiki varsınız :asigim:
merhabalar özel ve güzel hatunlar bu hafta bilg değişti oyüzden giremedim ama çok sıkıntılı bir hafta geçirdim kilolarımı taktım kafama çok pis bişekilde zehir ettim haftayı kendime sonuç bir kilohemde diydtime uyduğum halde hatta dahada az yedim sıkıntıdan inanırmısınız :mafoldumben:düğün var önümüzde onun için sıkıntı yaptın eşim dediki sen bana güzelsin bizene başkalarından :asigim:bende düngece düşündüm niye bu sıkıntı sanki benim düğünüm o bahaneydi aslında bizim bünyeldr herzn kendinş aşağılamaya bayılıyor nefret ettim bu hafta kendimden resmen bide sizde yoktunuz hofff ne zorbi haftaydı benim için destek olmadan olmuyor malesef bu kilolar resmen bi hastalık iyiki varsınız :asigim:
çok üzüldüm yenacım hangi üründe vefat etmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?