Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin canım. umarım başarılı olursun. ben de diyetisyenle 16 kilo verdim

kızlar benim bir arkadaş yanlış beslenmeden dolayı kaslarını yakmış. verdiği kilolar kasmış. az yiyenlere duyrulur. yağ almadan olmuyor demek ki

sumru yavrucuktu annesi sempatiksalakcinni
vereliniortak heh hatırladım evet.
geçmiş olsun canım ödemin geçer bi kaç güne onu hiç düşünme sen. iyi olda bir.

iyi tatiller beyzuş ablaa.s.

hadi bakalım hatunlar bugün çok dikkat edelim de yarın canımız sıkılmasın. gerçi ben izinli mi kalsam napsam. aynı olacak çünkü. anca vize döneminde aldıklarımı veriyorum şu an.

pazartesi bademciklerimden kurtuluyorum

Geçmiş olsun canım...

Hoşgeldin aramıza...a.s.

Ayyy kıyamam kuzuya..

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kızlar benim bir arkadaş yanlış beslenmeden dolayı kaslarını yakmış. verdiği kilolar kasmış. az yiyenlere duyrulur. yağ almadan olmuyor demek ki

Yağ yakmamız için yağ almamız lazım,diyor uzmanlar...:))

http://video.mynet.com/teknisyenarif/Evi-Terk-Eden-Karisina-Dokturuyor-Amcamiz/447667/

izleyin kızlar ayyy öldüm gülmekten...sizce dönmüşmüdür...yoksa hatceye mi bırakmıştır..:))))

İzlemiştim ben bunu.çok :roflol:komik..

arkadaşlar notebookumun güç kablasunun giriş kısmının üstüne basrım.artık elk.takınca çalışmıyor.asus servisini bulup yenisini almam biraz sürecek gibi.oğlum da yarın bir öğr.cenazesi için kastamonuya gidiyor.yazık çocuklar iki profl.ist.gitmiş.gece biraz içmişler,sabah öğrencilerden biri ölü bulunmuş.adli tesbit sporcu hastalığıymış.yazık son senesiymiş.odtü yas için de.oğlum en sevdiğim öğrencilerden di diyor.moralman çökmüş.şimdi kablo falan isteyemem.artık bana bir süre izin...
hepinize sevgiler

merhabalar özel ve güzel hatunlar bu hafta bilg değişti oyüzden giremedim ama çok sıkıntılı bir hafta geçirdim kilolarımı taktım kafama çok pis bişekilde zehir ettim haftayı kendime sonuç bir kilo hemde diydtime uyduğum halde hatta dahada az yedim sıkıntıdan inanırmısınız :mafoldumben:düğün var önümüzde onun için sıkıntı yaptın eşim dediki sen bana güzelsin bizene başkalarından :asigim:bende düngece düşündüm niye bu sıkıntı sanki benim düğünüm o bahaneydi aslında bizim bünyeldr herzn kendinş aşağılamaya bayılıyor nefret ettim bu hafta kendimden resmen bide sizde yoktunuz hofff ne zorbi haftaydı benim için destek olmadan olmuyor malesef bu kilolar resmen bi hastalık iyiki varsınız :asigim:

tamam ablacım sen kendinee iyi bak iletiriz kaptana yerimseniben

slm kızlar nasıl gidiyor gününüz benim çok yorucuydu yatış kağıdı almak ve son muayeneyi olmak için sabahın 9undan beri ayaktaydım öldüm yorgunluktan aç susuz bekle bekle belki dedim tahlil isterler hadi bişi yemeyim önce polikliniğe gittim nereye gitcem diye servis gönderdi 1.30 saat bekledim doktor yoğun bakıma gitmişti sonra sekreter pazartesi günkü listede adınız yok dedi poliklinikteki anestezistle görüşün dedi oraya gittim öğle tatili hemende gelmedi 1.30 saatte onu bekledim sonra dedi ertelendi salıya kanserli hasta vardı acilen aldık onu dedi hayda sonra gidin servise dedi gittik muayene etti salı günü 7buçukta yatış yapılacak o gün orada kalcam kanama riski yüksek dedi ve büyük ihtimal dikişli olacak baya büyük bademciklerin dedi üşütme sakın dedi ameliyattan sonra da süt ve meyve suyu içirilecekmiş kardeşimde çok geçti annem zor bulmuş dışardan olmazsa odadakilerden isticekmiş mecbur bide çocukları önce alıyorlar biraz geç gircem ameliyata

acil şifalar versin Allah canım.. inşallah çabucak kavuşursun sağlığına.. kendine de çok iyi bak.. ne zaman tam olarak biticek iyileşme safhası..

offfff ne kötü bir durum..Özellikle ailesi için..:çok üzgünüm:

Tursari'cim taktıkça olmuyor inan..bak bana bir ayı geçicek 2,5 kiloyu veremedim resmen yapıştı bana..ben 89 ları düşündükçe direnç gösteriyor sanki..

Dün gece rüyamda 4 kilo verdiğimi gördüm,düşün yani psikopata bağladık artık..Karar verdim ben artık takmıycam,sağlıklı beslenmeyi sürdüreceğim ama zayıflamak için değil hayat felsefem olarak uyguluycam..bide bu şekil hayata bakayım nasıl olucak..:))

Düğün kimin..?

zalimi nerde olucak ameliyatın..??

başı sağolsun üzüldüm yazık gencecik çocukmuş.. görüşmek üzere zeynep abla...
kız naptın sen aslan gibi kadınsın niye üzüldün bakayım o kadar:) eşin en güzelini demiş bak. insan en çok da yakınları böyle davrandığında vermek istiyor bazen. hani madem bu kadar sevecen esas şimdi hak ediyor yanında güzel duran birini diye. gerçi şekilci değilimdir ama böyle düşünmekten de alamıyorum kendimi:) senin gözler dikkatleri kendinde topluyor zaten hiç sıkma canınıyerimseniben sakinleş ve bir plan yap bakalım kendine hadi bakalımhihoyyyt

off valla ne zor işler bunlar. bir an önce hallolur umarım. tekrar geçmiş olsun.

bence çok bi kilon yok ya kafaya takıcak 85 kilosun
ben napayım :)))) 89.8 90 kilo arası gidip geliyorum ve boyumda kısa sayılır
1.65 filan 15 kilo verdim ama hala koca bi göbeğim var sağlığım yerinde kocam var kızım var daha ne isteyeyim takma boşver hayat çoook boşşşş
galiba ben bu gamsızlığım yüzünden kilo veremiyorum :))))))))))))

kızlar ben pek giremedim bu aralar kızımla biraz rahatsızlandı dr filan götürdük ilaç kullanıyoruz uyurken gireyim dedim herkez iyi kilolar veriyodur umarım
herkez olduğu kiloda mutlu olsun.

geçmiş olsun canım acil şifalar

Dün Bursa'da bir genç kız zayıflama hapı yüzünden hayatını kaybetmiş..

ınsanı nelere itiyor ümitsiz olmak,özellikle belli yaşlardayken..

Maalesef düzen bizi bu hale getirdi,güzel güzel,ışıltılı ambalajlı,yiyeceklerin sürekli reklamı yapılıyor,
küçücük çocukların gözüne sokuyorlar cipsleri,içecekleri,çikolataları..

Ondan sonrada obezite erken yaşa indi diye ahkam kesiyorlar..

Son düzenleme:
çok üzüldüm yenacım hangi üründe vefat etmiş

Bilmiyorum canım,ismiyle ilgili bir haber yok..

Sen kullanıyorsan lütfen kullanma,bak çok tehlikeli..

Hiç bir şey hayatından önemli olamaz..

ben kullanıyorum hapı dün akşam annem aradı ne olur bırak o hapları die ağlıyor tlfda şaşırdım kaldım anne daha yedekte bir kutu daha hapım var bırakamam dedim yaklaşık 2 aydır kullanıyorum hiç bi yan etkisini görmedim kiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…