Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Okuduğum haber bu...

BABASININ KOLLARINA YIĞILDI KALDI

BURSA'da fazla kilolarından yakındığı için ilaç alarak 6 ayda 11 kilo zayıflayan İstanbul Üniversitesi İşletme Yüksek Lisans Öğrencisi 24 yaşındaki Ebru Atabeyoğlu, kız arkadaşının nişanında dans yaparken rahatsızlanarak babasının kollarına yığıldı. Hastaneye kaldırılan talihsiz genç kız yaşamını yitirdi.

Merkez Osmangazi İlçesi Altıparmak Mahallesi'nde oturan Ebru Atabeyoğlu Gürsel ve Nevzat Kemal Atebeyoğlu'nun iki kızından büyüğüydü. Aşırı kilolarından yakınan İstanbul Üniversitesi'nde İşletme Yüksek Lisans Öğrencisi olan Ebru, aşırı kilolarından kurtulmak için iddiaya göre, doktordan destek almadan kullandığı özel ilaç ile son altı ay içersinde 11 kilo zayıflayıp 63 kiloya düştü. Dün kasıklarındaki ağrıdan rahatsızlanan Ebru ailesi tarafından Muradiye Devlet Hastanesi'ne getirildi. Burada tetkikleri yapılan kendisine ağrı kesici iğne verilen Ebru taburcu edildikten sonra çok sevdiği bir akrabasının nişanına ailesiyle birlikte gitti. Saat 23.00 sıralarında nişan töreninde dans eden Ebru rahatsızlanınca babasının kollarına yığıldı. Hastaneye kaldırılan talihsiz genç kız doktorların yaptığı tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

Ebru'nun beklenmedik ölümü ailesini ve arkadaşlarını yasa boğdu. Hastane önüne gelen yakınları gözyaşlarını tutamazken Ebru'nun cesedi ölüm nedenin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Ebru'nun kesin ölüm nedeni yapılacak otopsi sonucu belirlenecek.

Olayla ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı.

allahım kız 74 kilo aşırı kilolarından dolayı diyo ya.. 6 ayda 11 kilo vermiş yani çok saçma bu.. Allah akıl fikir versin ne diyim yani 11 kilo için hap mı kullanılır ya.. 6 ayda katını verirdi yani bu kız.. yazık olmuş üzüldüm.. ama ölüm nedeni belli değil ki belki başka bişeyden öldü yani..

Son düzenleme:
hayır canım daha doktora gitmek için para biriktiriyorum yani bende nerde o kadar para sonuçta evdeyim ve para vermiyor kimse bana ekmek üstü kalırsa bakalım genel cerrahiye gideceğim bide jinekoloğa

Evet bende haberi okurken onu dedim..Bu kadar az kiloda ve zayıflama hapı..

Anne ve babayı düşünemiyorum ya..:çok üzgünüm:

böbrek kalp veya karaciğer yetmezliği vardır belki bilmeden alıyor sonra da ölüyor olabilir

Evet bende haberi okurken onu dedim..Bu kadar az kiloda ve zayıflama hapı..

Anne ve babayı düşünemiyorum ya..:çok üzgünüm:

bu zayıflama olayı bi pazar haline geldiğinden beri bi taraf bizi şişiriyo cipsle bilmemneyle bi taraf hapı tıkıp indirmeye çalışıyo.. biz de çok güzel tuzaklarına düşüyoruz onların hem cipsi çikolatayı içinde yararsız ne varsa olan işlenmiş gıdaları yiyerek hem zayıflama haplarına dadanarak..

ben abur cubur yemem benim aldığım kilolar sinirlendikçe ekmek yedim ondan bu kadar şiştim ama iniyorum tam derken sinir oldum şimdi serumlar falan yine kilo alcam bide primolut ödem yaıyor ama bugünlük yırttım sabahtan beridir bişey yemeyince attım onu inş. çok fazla kilo alarak geri dönmem

[/Ccanımsın valla insanın beyni şişman olunca panikliyor aslında kimsenin benimle problemi yok ama benm kendmle oroblemim var eşimin yiğeni evleniyor benide çok sever yaşıtız beni arkadaşlarına gururla tanıştırır okadar sever beni yani bende ou tabiki hatta nişan resimlernde bu kim dye sormuş arkadaşları bizmkide diyorki yengem dedm suratını bi görsen sanki başbakan:roflol: tanıştırmış meraklı tabi arkadaşları şık olmak istiyrum onun sevgisinede layık olmak tab o benimle böyle gururlanırken ben paspal her yanundan yağlar fışkıran bir sağkol olmak istemiyorum:mafoldumben: ama baksana sıkıntı yaptıkça gitmek biyana çoğalıyorlar bide esma beni hertürlü seviyor önemli olamda buOLOR]

[/COLORcanım geçmş olsun çok koay b ameliyat hç korkma ben küçükken oldun içeriye almalarıyla dışarı çıkmam yarım saat sürmüş ilk hafta çı zayıflamıştım sadece st ve meyvesuyu içmekten dolayı buda bekki hediye olur sana puyorumyanaktan:

ah ablacım Allah rahmet etsin ah şu içki her kötülük ondan geliyor malesef geride kalanlara sabır versin allah:saruboceq:

aynı boydayız çok şükür hiçbi sağlık oroblemi yok ama insan akıl ağlığını yitirir sonrada diğer herşeyi allah korusun bazen öyle bir oluyorki herşeyi kloya yüklüyorsun ister istemez bran önce kurtulmak lazım bunlardan başka yolu yok şimdilik br problem yok ama ileride mutlaka olcak böyle giderse şimdi iyiyim amaa jafam daha rahat

bilmiyorum ya bakalım ne olacak sonuç çarşamba gelirsem çıkarırlarsa da tabi yazarım nasıl olduğunu o gece kalcam belki daha da yatırabiliriz dedi

tursari ne kadar güzel bi ilişkiniz varmış maşallah. dediğin gibi onun gülen gözlerin dışında bir yere bakıp da beğenmeyeceğini sanmıyorum. hatta bu hafta nasıl stres yaptığını onun için kg vermek istediğini anlatırsan çok duygulanır. önemli olan da bunlar hayatta zaten. sen bence sakin bi şekilde güzel bi hedef liste yap kendine, dolabına bak yiyeceğin yemekleri bile düşün, yaz ayarla asla da dışına çıkma. yerinden oynatmak lazım bi kiloyu bi süredir aynı gidiyor tabi senin ondan da olabilir.

aman aman kimler burdaymış herkese selaaaaaaaaamhihoyyyt hihoyyyt
arkidişim ben gelıyom bakıyom sen yoksun.sen gelıyon ben yokum allah kavustursun ne dıyım.:gitme:
kızlar ben pek giremedim bu aralar kızımla biraz rahatsızlandı dr filan götürdük ilaç kullanıyoruz uyurken gireyim dedim herkez iyi kilolar veriyodur umarım
herkez olduğu kiloda mutlu olsun.
bana özelden ne kullandıgını yazarmısın.
bilmiyorum ya bakalım ne olacak sonuç çarşamba gelirsem çıkarırlarsa da tabi yazarım nasıl olduğunu o gece kalcam belki daha da yatırabiliriz dedi

:1shok: dort gozle beklıyecegız.:1shok:

kızlar avatarım nasıl
nerde hareket orda bereket
bu hareket coook ınceltıyomus.
itiraf edıyorum yena gıbı bende baska topıkten caldım.ohaoldumsmile

Herkese merhaba
yeni katıldım aranıza 15 gündür rejim yapıyorum ama salata yemekten cok sıkıldım gördüğüm kadarıyla ögünlerinde sebze yemegi yiyenler var yemek yaparken yag tuz sogan koyuyormusunuz acaba be yagsız tuzsuz yapınca midem bulandı yiyemedim birisi detaylı yazarsa hangi yemeklerin yaptıgını bana akıl verirse cok sevinirim

kızlar avatarım nasıl
nerde hareket orda bereket
bu hareket coook ınceltıyomus.
itiraf edıyorum yena gıbı bende baska topıkten caldım.ohaoldumsmile

Oyyyy kopacak garibimin şeyleri..nasıl bir hırsla sallıyorsa.:roflol:.

dokuz eylül üniversitesinde olacağım

Hımmm güzel hastane..Tekrar geçmiş olsun...

Hoşgeldin aramıza..

Ben özel diyet yemekleri hazırlamıyorum kendime..Eve yaptığım yemeklerin yağını azalttım biraz..Onun dışında makarna pilav tüketmiyorum fazla..beyaz ekmek tüketmiyorum...
3 ana öğün ve ara öğün yapıyorum..Pek bir numara yok beslenmemde..Porsiyonlarımı küçülttüm birde..

Sen kaç kilosun..??

hoşgeldin tatlım. sanırım yeni üye olmuşsun siteye de hoş geldina.s.

soğan tabi koyulur zaten sebze. yağı da günde 1 yemek kaşığı alabilirsin. tencerede yemeğini 2 kaşıkla yaparsan zaten tabağa aldığın yemekte 1 kaşıktan da az yağ olacaktır.

tuzu da abartmadan kullan tabi ki. diyet yapıyoruz diye tatsız tutsuz yemek yiyecek değiliz.

kaç kilosun, boyun kaç, hedefin ne istersen biraz daha yaz daha güzel destek oluruz.

Bu gece ve yarın yalnızız,eşim yok iş nedeni ile..

Bugün kızımla takıştık ve ben bugün büyüdüğünü farkettim..Benimle konuşurken,gözlerimin içine bakarak emin bir şekilde kendini savunması,bir tuhaf oldum..

Şu an uyuyor ve ilk defa beni öpmeden ve iyi geceler annecim demeden yatağa girdi..
Çok tuhafım,şaşkınım..Acaba gidip benmi öpsem,sarılsam..

Oyyyy şiştim resmen..

:a015:

sana yol arkadaşı olacak, dert ortağın olacak günleri yaklaşıyor çünkü büyüyor, buna mı sevinsen yoksa, artık kendi kararlarını verecek, ayak direyecek ve bazen gözlerin önünde hatalar yapacak engel olamayacaksın buna mı üzülsen bilememişsindir...

çok duygulandım.. büyümesinden değil tabi ki onu tam bilemem yaşamadan. ama anneden beklenilenleri çok iyi biliyorum. sen git sarıl. istersen bi de konu neyse ufak bi not bırak baş ucuna uyanınca görsün..

Gittim sarıldım kızıma sıkıca dakikalarca kaldı kollarımda ve öptüm bi güzel..

Çok rahatladım,rahatladık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…