allahım kız 74 kilo aşırı kilolarından dolayı diyo ya.. 6 ayda 11 kilo vermiş yani çok saçma bu.. Allah akıl fikir versin ne diyim yani 11 kilo için hap mı kullanılır ya.. 6 ayda katını verirdi yani bu kız.. yazık olmuş üzüldüm.. ama ölüm nedeni belli değil ki belki başka bişeyden öldü yani..
Evet bende haberi okurken onu dedim..Bu kadar az kiloda ve zayıflama hapı..
Anne ve babayı düşünemiyorum ya..:çok üzgünüm:
[/Ccanımsın valla insanın beyni şişman olunca panikliyor aslında kimsenin benimle problemi yok ama benm kendmle oroblemim var eşimin yiğeni evleniyor benide çok sever yaşıtız beni arkadaşlarına gururla tanıştırır okadar sever beni yani bende ou tabiki hatta nişan resimlernde bu kim dye sormuş arkadaşları bizmkide diyorki yengem dedm suratını bi görsen sanki başbakan:roflol: tanıştırmış meraklı tabi arkadaşları şık olmak istiyrum onun sevgisinede layık olmak tab o benimle böyle gururlanırken ben paspal her yanundan yağlar fışkıran bir sağkol olmak istemiyorum:mafoldumben: ama baksana sıkıntı yaptıkça gitmek biyana çoğalıyorlar bide esma beni hertürlü seviyor önemli olamda bubaşı sağolsun üzüldüm yazık gencecik çocukmuş.. görüşmek üzere zeynep abla...
kız naptın sen aslan gibi kadınsın niye üzüldün bakayım o kadar:) eşin en güzelini demiş bak. insan en çok da yakınları böyle davrandığında vermek istiyor bazen. hani madem bu kadar sevecen esas şimdi hak ediyor yanında güzel duran birini diye. gerçi şekilci değilimdir ama böyle düşünmekten de alamıyorum kendimi:) senin gözler dikkatleri kendinde topluyor zaten hiç sıkma canınıyerimseniben sakinleş ve bir plan yap bakalım kendine hadi bakalımhihoyyyt
off valla ne zor işler bunlar. bir an önce hallolur umarım. tekrar geçmiş olsun.
offfff ne kötü bir durum..Özellikle ailesi için..:çok üzgünüm:
Tursari'cim taktıkça olmuyor inan..bak bana bir ayı geçicek 2,5 kiloyu veremedim resmen yapıştı bana..ben 89 ları düşündükçe direnç gösteriyor sanki..
Dün gece rüyamda 4 kilo verdiğimi gördüm,düşün yani psikopata bağladık artık..Karar verdim ben artık takmıycam,sağlıklı beslenmeyi sürdüreceğim ama zayıflamak için değil hayat felsefem olarak uyguluycam..bide bu şekil hayata bakayım nasıl olucak..:))
Düğün kimin..?evet bende hayat tarzı yaptım ama benim metabolizma iyice benimsedi baksana artık tınlamıyor :roflol:biz kafayı şütmeden gitse şu kilolar hiçççççç fena ılmayacak ama :delikafadulden:
zalimi nerde olucak ameliyatın..??
[/COLORcanım geçmş olsun çok koay b ameliyat hç korkma ben küçükken oldun içeriye almalarıyla dışarı çıkmam yarım saat sürmüş ilk hafta çı zayıflamıştım sadece st ve meyvesuyu içmekten dolayı buda bekki hediye olur sanaslm kızlar nasıl gidiyor gününüz benim çok yorucuydu yatış kağıdı almak ve son muayeneyi olmak için sabahın 9undan beri ayaktaydım öldüm yorgunluktan aç susuz bekle bekle belki dedim tahlil isterler hadi bişi yemeyim önce polikliniğe gittim nereye gitcem diye servis gönderdi 1.30 saat bekledim doktor yoğun bakıma gitmişti sonra sekreter pazartesi günkü listede adınız yok dedi poliklinikteki anestezistle görüşün dedi oraya gittim öğle tatili hemende gelmedi 1.30 saatte onu bekledim sonra dedi ertelendi salıya kanserli hasta vardı acilen aldık onu dedi hayda sonra gidin servise dedi gittik muayene etti salı günü 7buçukta yatış yapılacak o gün orada kalcam kanama riski yüksek dedi ve büyük ihtimal dikişli olacak baya büyük bademciklerin dedi üşütme sakın dedi ameliyattan sonra da süt ve meyve suyu içirilecekmiş kardeşimde çok geçti annem zor bulmuş dışardan olmazsa odadakilerden isticekmiş mecbur bide çocukları önce alıyorlar biraz geç gircem ameliyata
ah ablacım Allah rahmet etsin ah şu içki her kötülük ondan geliyor malesef geride kalanlara sabır versin allah:saruboceq:arkadaşlar notebookumun güç kablasunun giriş kısmının üstüne basrım.artık elk.takınca çalışmıyor.asus servisini bulup yenisini almam biraz sürecek gibi.oğlum da yarın bir öğr.cenazesi için kastamonuya gidiyor.yazık çocuklar iki profl.ist.gitmiş.gece biraz içmişler,sabah öğrencilerden biri ölü bulunmuş.adli tesbit sporcu hastalığıymış.yazık son senesiymiş.odtü yas için de.oğlum en sevdiğim öğrencilerden di diyor.moralman çökmüş.şimdi kablo falan isteyemem.artık bana bir süre izin...
hepinize sevgiler
aynı boydayız çok şükür hiçbi sağlık oroblemi yok ama insan akıl ağlığını yitirir sonrada diğer herşeyi allah korusun bazen öyle bir oluyorki herşeyi kloya yüklüyorsun ister istemez bran önce kurtulmak lazım bunlardan başka yolu yok şimdilik br problem yok ama ileride mutlaka olcak böyle giderse şimdi iyiyim amaa jafam daha rahatbence çok bi kilon yok ya kafaya takıcak 85 kilosun
ben napayım :)))) 89.8 90 kilo arası gidip geliyorum ve boyumda kısa sayılır
1.65 filan 15 kilo verdim ama hala koca bi göbeğim var sağlığım yerinde kocam var kızım var daha ne isteyeyim takma boşver hayat çoook boşşşş
galiba ben bu gamsızlığım yüzünden kilo veremiyorum :))))))))))))
arkidişim ben gelıyom bakıyom sen yoksun.sen gelıyon ben yokum allah kavustursun ne dıyım.:gitme:aman aman kimler burdaymış herkese selaaaaaaaaamhihoyyyt hihoyyyt
bana özelden ne kullandıgını yazarmısın.kızlar ben pek giremedim bu aralar kızımla biraz rahatsızlandı dr filan götürdük ilaç kullanıyoruz uyurken gireyim dedim herkez iyi kilolar veriyodur umarım
herkez olduğu kiloda mutlu olsun.
bilmiyorum ya bakalım ne olacak sonuç çarşamba gelirsem çıkarırlarsa da tabi yazarım nasıl olduğunu o gece kalcam belki daha da yatırabiliriz dedi
kızlar avatarım nasıl
nerde hareket orda bereket
bu hareket coook ınceltıyomus.
itiraf edıyorum yena gıbı bende baska topıkten caldım.ohaoldumsmile
dokuz eylül üniversitesinde olacağım
Herkese merhaba
yeni katıldım aranıza 15 gündür rejim yapıyorum ama salata yemekten cok sıkıldım gördüğüm kadarıyla ögünlerinde sebze yemegi yiyenler var yemek yaparken yag tuz sogan koyuyormusunuz acaba be yagsız tuzsuz yapınca midem bulandı yiyemedimbirisi detaylı yazarsa hangi yemeklerin yaptıgını bana akıl verirse cok sevinirim
Herkese merhaba
yeni katıldım aranıza 15 gündür rejim yapıyorum ama salata yemekten cok sıkıldım gördüğüm kadarıyla ögünlerinde sebze yemegi yiyenler var yemek yaparken yag tuz sogan koyuyormusunuz acaba be yagsız tuzsuz yapınca midem bulandı yiyemedimbirisi detaylı yazarsa hangi yemeklerin yaptıgını bana akıl verirse cok sevinirim
Bu gece ve yarın yalnızız,eşim yok iş nedeni ile..
Bugün kızımla takıştık ve ben bugün büyüdüğünü farkettim..Benimle konuşurken,gözlerimin içine bakarak emin bir şekilde kendini savunması,bir tuhaf oldum..
Şu an uyuyor ve ilk defa beni öpmeden ve iyi geceler annecim demeden yatağa girdi..
Çok tuhafım,şaşkınım..Acaba gidip benmi öpsem,sarılsam..
Oyyyy şiştim resmen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?