:a015:
sana yol arkadaşı olacak, dert ortağın olacak günleri yaklaşıyor çünkü büyüyor, buna mı sevinsen yoksa, artık kendi kararlarını verecek, ayak direyecek ve bazen gözlerin önünde hatalar yapacak engel olamayacaksın buna mı üzülsen bilememişsindir...
çok duygulandım.. büyümesinden değil tabi ki onu tam bilemem yaşamadan. ama anneden beklenilenleri çok iyi biliyorum. sen git sarıl. istersen bi de konu neyse ufak bi not bırak baş ucuna uyanınca görsün..
:)) Çok haklısın canım...hatalar yapıcak,üzülecek ben ona engel olamıycam,yardımcı olamıycam çünkü bazı şeyleri maalesef tecrübe ederek yaşamayı tercih edecek..düşüncesi bile içimi acıtıyor..:çok üzgünüm:
Not iyi fikir teşekkür ederim.çünkü kızımda bazen bana aynısını yapıyor..
hemen yazayım çok mutlu olur...yarın atatürk stadında 23 nisan gösterileri olucak..Uyanınca çok sevinir..
Öpüyorum seni duygulu insan..:)
bilmiyorum ya bakalım ne olacak sonuç çarşamba gelirsem çıkarırlarsa da tabi yazarım nasıl olduğunu o gece kalcam belki daha da yatırabiliriz dedi
kızlar avatarım nasıl
nerde hareket orda bereket
bu hareket coook ınceltıyomus.
itiraf edıyorum yena gıbı bende baska topıkten caldım.ohaoldumsmile
sen yanında olduktan sonra hata yapmaktan bile korkmaz insan vallaboshayallersmile
yarın keyifli olacak demek sizin için. hadi bakalım sevgiler berfo'ya da:) :asigim:
sen naptın bu arada. hiç tartılıyor musun? ben stresli bi gün geçirdim diyet açısından. wc sorunu yaşıyorum ama yine de yarın çizelgeye dönemeyecek olmam sinir ediyor beni.klava:
yenaa selam canım şu birkaç alıntıyla mesaj naıl yazılıyor beni aydınlatırmısın.......
selam,kızlar
valla üç dörtgünde sorunumu hallademem diyordum.akşam oğlum aradı.gitmeden seni ve babamı göreyim diye.bir şey lazımmı diye sorunca,onun da notebook''u aynı marka,sarjını istedim.o da sağolsun yeni bir tane alıp gelmiş.ne memleket.orjinal değil 60tl.orjinalı 120tl.neyse işim halloldu ya.sizlere kavuştum.
Bilmiyorum dilencii'm bazen başarısız bir anne olucam diye çok endişeleniyorum..
sevgi'ni ileticem sabah berfo'ya.:)
Şundan eminim sende harika bir anne olucaksın,inşallah şahit olurum bir şekilde..:)
Kilo konusunu takma kesinlikle WC yle alakalı çünkü çok farkediyor..İstersen bu akşam uyumadan sıak ballı su iç faydası olur bence,yada form çay..
Ben çarşamba günü tartıldım aynıydım..:) bakalım bu gece rüyamda kaç kilo verdim..:roflol:
canım ailemde,halim'le,feride neden ayrılmıştı,o kısmı kaçırdım ben..
düzenli izleyemediğim için..
nasılsın saferan diyet nasıl gidiyor?
aman saçmalık. bu işin sonu yok her yerde yakalanıyoruz falan dediler ondan:)canım ailemde,halim'le,feride neden ayrılmıştı,o kısmı kaçırdım ben..
düzenli izleyemediğim için..
selam,kızlar
valla üç dörtgünde sorunumu hallademem diyordum.akşam oğlum aradı.gitmeden seni ve babamı göreyim diye.bir şey lazımmı diye sorunca,onun da notebook''u aynı marka,sarjını istedim.o da sağolsun yeni bir tane alıp gelmiş.ne memleket.orjinal değil 60tl.orjinalı 120tl.neyse işim halloldu ya.sizlere kavuştum.
selam,kızlar
sormayın başım çok kalabalık hiç diyet olayından uzaklaştım inş .yarın tartılıp konuya odaklanıcam bundan sonra
bilmiyorum ya bakalım ne olacak sonuç çarşamba gelirsem çıkarırlarsa da tabi yazarım nasıl olduğunu o gece kalcam belki daha da yatırabiliriz dedi
hahaha:)))) duygulu bi şekilde okurken çok güldüm sonunda:) du bakalım ben de bi rüyaya yatayım motive olurum belki:)
form çayım da şimdi bitti son fırtı çektim:)
bazen insanlar ben mükemmel olayım derken daha çok baskıcı bir tavır sergileyebiliyor çocuklarına ben de çok korkarım bazen bundan. bazen anne olarak safı da oynamak lazım ki çocuk kendisine güvensin. yoksa annem akıllıdır, o bilir, bi dersi assam yakalar diye diye pısırık olabilir, olgunlaşmayabilir. teyzem biraz sert bi kadındır ve ona benzediğimi söylerler de bazen endişeleniyorum:) tek istediğim beni çok sevsinlerboshayallersmile
ay nereden esti bunlar. daha fol yok yumurta yok:)
ne zaman çıksalar birilerine yakalandıkları için.birde meliha bir ara şüphelenmişti ya,feridenin anlatmasına fırsat vermeden,siz kardeş gibisibiz falan deyince,feride anlatamadı.halim de anlatmıştır diye çiçek ve şekerle geldi.yani hayalkırıklığı,çıkar yol bulamadılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?