hoşgeldin...iyi olmuş evlat işte iyiki varlar dimi..
hadi inşallah bakalım. hepimiz biraz boşladık. yazın geldiğini unutuyoruz galibaeyvahedigeldismile ben de aldıklarımı vermeye çalışıyorum demek ki bi sonraki hafta hepimiz bomba gibi olucazsositososito
:roflol: görmüş mü bari:) benim için de bi yatıversin ona göre ciddiye bindireyim işi:)
Neyse bu mevzuuyu başka bir platformda tartışırız..yalnız şunuda belirtmeden edemiycem güçlü imaj çoğunlukla kişiyide çok yoruyor...
benimde tek isteğim sevilmek...:)
MEsela şöyle olmak isterdim bazen..Hiçbirşeyi bilmemek sadece ''beyim bilir demek'':roflol::roflol:
Rüyaya yatmak diince aklıma bişey geldi..Eşimle ortak bir arkadaşımıza kız istemeye gidiliyor...Kızın annesi demişki bunlara ben bu gece rüyaya yatayım bakalım anlaşabilecekmisiniz,ona göre sizi ararız...
Ciddi ciddi bunu söylemiş kadın..Biz var ya, yerlere yatmıştık gülmekten...:roflol:
ya aslında çıktı tabi biraz. reyting uğruna senaristlerin en çok yaptıkları şey olmayacak iki kişiyi birleştirmek. burada da yaptılar. artık burdan da samimin kız yeğeniyle arasını yaparlarsa şaşırmam:)
Çok şeker ikiside..dün gece samim nasıl yakaladı onları..:))
Umarım cılkını çıkarmazlar dizinin...
ne kadar güzel ifade etmişsin. valla daha önce okuduğumda ne şanslı gelini var demiştim ama sanırım buraya geldiğin için bizler de şanslıyız:)evet ya.allhım hepimizin evladını korusun.amin...
arkadaşlar bi şey diyeyimmi,aranızda yaşımı başımı unuttum.benim için bir bağımlılık oldunuz.
valla gece yatarken,zaliminin ameliyatını,tursarinin düğün telaşını,yasafatla egedenizinin ist.çıkarmasını,dilenciyi,tebessüm77 candy-candy düşünmeden edemiyorum.yüzlerinizi bilmiyorum ama yarım kalan bir yanım varmış.sanki bütünlendim...
aslında hepinizi düşünüyorum ama yazarken kısalttım.
emim sen bu kiloyla bomba gibisindir nazar değmesin verdiğin kilolara alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Herkese merhaba
yeni katıldım aranıza 15 gündür rejim yapıyorum ama salata yemekten cok sıkıldım gördüğüm kadarıyla ögünlerinde sebze yemegi yiyenler var yemek yaparken yag tuz sogan koyuyormusunuz acaba be yagsız tuzsuz yapınca midem bulandı yiyemedimbirisi detaylı yazarsa hangi yemeklerin yaptıgını bana akıl verirse cok sevinirim
zeynep ve egedeniz iyi geceler...
kızlar avatarım nasıl
nerde hareket orda bereket
bu hareket coook ınceltıyomus.
itiraf edıyorum yena gıbı bende baska topıkten caldım.ohaoldumsmile
Gittim sarıldım kızıma sıkıca dakikalarca kaldı kollarımda ve öptüm bi güzel..
Çok rahatladım,rahatladık...
Günaydın güzellikler;
Bir süredir yazamıyorum kusura bakmayın.Biliyorsunuz memleketteyim.Pek nete girmeye fırsatım olamıyor;ancak aklım sizlerde.....Özledim sizleri......ŞenizŞenizŞenizŞeniz
ZEYNEP; ne kaa güzel çizelge yapmışsın canım.Güle güle eksilt inşallah.Her hafta biraz daha inince motivasyonu çok olumlu etkiliyor........
Bu arada baba ocağında emeklilik provası yapıyorum.Burada her şey çok güzel gidiyor.Kendi evimde iki baş kaldığımızda ne olur bilmiyorum ama yine de güzel galiba.....
Yarın görüşmek üzere güzeller....
Bu arada diyetimi bozmadım buralarda.Çok sıkı olmuyor ama kötüde değil.....
arkadaşlar bir şey soracağım.bu günlerde matrix'e acaip taktım.safir yayınlarından çıkan bir kitap var:matrix yöntemi diye,oğlum hala bulamadı.orda iki nokta tekniği var.onu uygulamak istiyorum.kitabı okuyan varmı?
sevgili YENA,sana naçizane kendi tecrübelerimden aktarayım.ben ve eşim oğlumu büyütürken hiç bir zaman ona çocuk muamelesi yapmadık.o evimizdeki 3.bireydi.tatile giderken onun da fikrini alır,oylardık.konuşurken asla yukardan değil eğilip onunla gözgöze geleceğimiz hizada konuşurduk.hafta da bir saat serbest olarak üçümüz birbirimizin hoşuna gitmeyen davranışlarını anlatırdık.bunların çok faydasını gördük.çoçuğa önce sen saygı gösterir birey olduğunu hissettirirsen,ilerde semeresini almak da kolay oluyor.inan herşeyini paylaşacağı kişi sen oluyorsun.ilk aşkını,ilk uyanışlarını,neler neler.ama mutlu oluyorsun seninle paylaştığı için..
birde en önemlisi eğer hata sendeyse,yavrucuğum bazen biz büyüklerde hata yapabiliyoruz diyebilmellisin..bu da saygıyı doğurur..
Neyse bu mevzuuyu başka bir platformda tartışırız..yalnız şunuda belirtmeden edemiycem güçlü imaj çoğunlukla kişiyide çok yoruyor...
benimde tek isteğim sevilmek...:)
MEsela şöyle olmak isterdim bazen..Hiçbirşeyi bilmemek sadece ''beyim bilir demek'':roflol::roflol:
Rüyaya yatmak diince aklıma bişey geldi..Eşimle ortak bir arkadaşımıza kız istemeye gidiliyor...Kızın annesi demişki bunlara ben bu gece rüyaya yatayım bakalım anlaşabilecekmisiniz,ona göre sizi ararız...
Ciddi ciddi bunu söylemiş kadın..Biz var ya, yerlere yatmıştık gülmekten...:roflol:
evet ya.allhım hepimizin evladını korusun.amin...
arkadaşlar bi şey diyeyimmi,aranızda yaşımı başımı unuttum.benim için bir bağımlılık oldunuz.
valla gece yatarken,zaliminin ameliyatını,tursarinin düğün telaşını,yasafatla egedenizinin ist.çıkarmasını,dilenciyi,tebessüm77 candy-candy düşünmeden edemiyorum.yüzlerinizi bilmiyorum ama yarım kalan bir yanım varmış.sanki bütünlendim...
aslında hepinizi düşünüyorum ama yazarken kısalttım.
Herkese merhaba
yeni katıldım aranıza 15 gündür rejim yapıyorum ama salata yemekten cok sıkıldım gördüğüm kadarıyla ögünlerinde sebze yemegi yiyenler var yemek yaparken yag tuz sogan koyuyormusunuz acaba be yagsız tuzsuz yapınca midem bulandı yiyemedimbirisi detaylı yazarsa hangi yemeklerin yaptıgını bana akıl verirse cok sevinirim
Bu gece ve yarın yalnızız,eşim yok iş nedeni ile..
Bugün kızımla takıştık ve ben bugün büyüdüğünü farkettim..Benimle konuşurken,gözlerimin içine bakarak emin bir şekilde kendini savunması,bir tuhaf oldum..
Şu an uyuyor ve ilk defa beni öpmeden ve iyi geceler annecim demeden yatağa girdi..
Çok tuhafım,şaşkınım..Acaba gidip benmi öpsem,sarılsam..
Oyyyy şiştim resmen..
:a015:
sana yol arkadaşı olacak, dert ortağın olacak günleri yaklaşıyor çünkü büyüyor, buna mı sevinsen yoksa, artık kendi kararlarını verecek, ayak direyecek ve bazen gözlerin önünde hatalar yapacak engel olamayacaksın buna mı üzülsen bilememişsindir...
çok duygulandım.. büyümesinden değil tabi ki onu tam bilemem yaşamadan. ama anneden beklenilenleri çok iyi biliyorum. sen git sarıl. istersen bi de konu neyse ufak bi not bırak baş ucuna uyanınca görsün..
:)) Çok haklısın canım...hatalar yapıcak,üzülecek ben ona engel olamıycam,yardımcı olamıycam çünkü bazı şeyleri maalesef tecrübe ederek yaşamayı tercih edecek..düşüncesi bile içimi acıtıyor..:çok üzgünüm:
Not iyi fikir teşekkür ederim.çünkü kızımda bazen bana aynısını yapıyor..
hemen yazayım çok mutlu olur...yarın atatürk stadında 23 nisan gösterileri olucak..Uyanınca çok sevinir..
Öpüyorum seni duygulu insan..:)
günay din arkadaslarrr nekadann mkemmmeel bigün vallahi kilomu söylüyorummmmmmmmmmmm
107,8 gecen hafta cuma 110 kilodaydimmmmmmmmmmmmmmm oleeeyyyyyyyyyyyy
cok mutluyummmmm listeye katilmadan evvelde 1 kilo daha verdimdi onu saymiyalim ama
Günaydınn okuyamadan geçeceğim hemen 23 Nisan törenine yetişicem oğlumla gösteri yapıcak kuzum opuyorumnanaktan
Öpüyorum hepinizi en iğrenç şekilde sulu olanından -tatlicadiarzu-
Günaydınn okuyamadan geçeceğim hemen 23 Nisan törenine yetişicem oğlumla gösteri yapıcak kuzum opuyorumnanaktan
Öpüyorum hepinizi en iğrenç şekilde sulu olanından -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?