Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin...iyi olmuş evlat işte iyiki varlar dimi..

evet ya.allhım hepimizin evladını korusun.amin...
arkadaşlar bi şey diyeyimmi,aranızda yaşımı başımı unuttum.benim için bir bağımlılık oldunuz.
valla gece yatarken,zaliminin ameliyatını,tursarinin düğün telaşını,yasafatla egedenizinin ist.çıkarmasını,dilenciyi,tebessüm77 candy-candy düşünmeden edemiyorum.yüzlerinizi bilmiyorum ama yarım kalan bir yanım varmış.sanki bütünlendim...
aslında hepinizi düşünüyorum ama yazarken kısalttım.

hadi inşallah bakalım. hepimiz biraz boşladık. yazın geldiğini unutuyoruz galibaeyvahedigeldismile ben de aldıklarımı vermeye çalışıyorum demek ki bi sonraki hafta hepimiz bomba gibi olucazsositososito

emim sen bu kiloyla bomba gibisindir nazar değmesin verdiğin kilolara alkisalkisalkis alkisalkisalkis

:roflol: görmüş mü bari:) benim için de bi yatıversin ona göre ciddiye bindireyim işi:)

Çok şeker ikiside..dün gece samim nasıl yakaladı onları..:))

Umarım cılkını çıkarmazlar dizinin...

ya aslında çıktı tabi biraz. reyting uğruna senaristlerin en çok yaptıkları şey olmayacak iki kişiyi birleştirmek. burada da yaptılar. artık burdan da samimin kız yeğeniyle arasını yaparlarsa şaşırmam:)
ne kadar güzel ifade etmişsin. valla daha önce okuduğumda ne şanslı gelini var demiştim ama sanırım buraya geldiğin için bizler de şanslıyız:)
emim sen bu kiloyla bomba gibisindir nazar değmesin verdiğin kilolara alkisalkisalkis alkisalkisalkis

valla saferan içimi mi okudun:) az önce aynada bi her yerimi süzdüm de geldim yazını da okuyunca hoşuma gitti:))
tabi daha anca ses bombası olur kuru gürültü koparırım ben bu halimle:) bi 7 kg daha şart. sonrası allah kerim.
darısı hepinizin başınaa.s.

ben yatayım yavaştan. yarın hepimizin yüzü güler umarım. iyi geceler..

İyi geceler dilencii,bende yatayım..

Yok vazgeçmişler sonra kızı istemekten..:)) ama bizim için iyi bir konuydu,sürekli anlatıp gülüyorduk..:))

hoşgeldin.aman canım tek tip beslenme.hiç olmazsa ara öğünlerde meyve ye.günde 2 dilim kepek ekmeği,biraz proteğin bir kaşık yağ olsun.ben yemekleri zeytinyağıyla o da bir kaşık koyuyorum.tuz çok az.ama soğan illaki.birde sarmısak ta koyuyorum.sebze yemeklerine.dün bir diyetisyen,çorba muhakkak için tok tutar ve iştahınızı keser.

zeynep ve egedeniz iyi geceler...

Gittim sarıldım kızıma sıkıca dakikalarca kaldı kollarımda ve öptüm bi güzel..

Çok rahatladım,rahatladık...

sevgili YENA,sana naçizane kendi tecrübelerimden aktarayım.ben ve eşim oğlumu büyütürken hiç bir zaman ona çocuk muamelesi yapmadık.o evimizdeki 3.bireydi.tatile giderken onun da fikrini alır,oylardık.konuşurken asla yukardan değil eğilip onunla gözgöze geleceğimiz hizada konuşurduk.hafta da bir saat serbest olarak üçümüz birbirimizin hoşuna gitmeyen davranışlarını anlatırdık.bunların çok faydasını gördük.çoçuğa önce sen saygı gösterir birey olduğunu hissettirirsen,ilerde semeresini almak da kolay oluyor.inan herşeyini paylaşacağı kişi sen oluyorsun.ilk aşkını,ilk uyanışlarını,neler neler.ama mutlu oluyorsun seninle paylaştığı için..
birde en önemlisi eğer hata sendeyse,yavrucuğum bazen biz büyüklerde hata yapabiliyoruz diyebilmellisin..bu da saygıyı doğurur..

sağolasın,emeklilik provası ilk başlarda güzelde benim gibi 10 sene geçince çalıştığın günleri özlüyorsun.

pregnat iyi geceler,ben kanaltürkteki ters cepheyi izlemeye devam edeceğim.biraz siyaset iyi gelecek.adrenalim yükseliyor

arkadaşlar bir şey soracağım.bu günlerde matrix'e acaip taktım.safir yayınlarından çıkan bir kitap var:matrix yöntemi diye,oğlum hala bulamadı.orda iki nokta tekniği var.onu uygulamak istiyorum.kitabı okuyan varmı?

Günaydınn okuyamadan geçeceğim hemen 23 Nisan törenine yetişicem oğlumla gösteri yapıcak kuzum opuyorumnanaktan

Öpüyorum hepinizi en iğrenç şekilde sulu olanından -tatlicadiarzu-

günaydin arkadaslarrr nekadann mkemmmeel bigün vallahi kilomu söylüyorummmmmmmmmmmm

107,8 gecen hafta cuma 110 kilodaydimmmmmmmmmmmmmmm oleeeyyyyyyyyyyyy
cok mutluyummmmm listeye katilmadan evvelde 1 kilo daha verdimdi onu saymiyalim ama

bir ara duymuştum
bende kitap okumayı severim ama gerilim macera olacak
ama iki nokto teknigi neymiş merak ettim dogrusu
güzel tavsiyeler
bende çocu konuda böyle davranmak özen gösteriyorum
hatta çocuklarımdan özür diledigim olur
komşular gülerdi
karşılıgınıda alıyosun ama
tavsiyelein için saol saol
ben bilmem beyim bilir
ben cevap vermek istemedigim durumlarda bu cümleyi kullanırmm
öyle insanlarda var hakkett:sinifsinif:

bu ara rüyaya yatmak
istihare cnm
gerçekten dinimizde var
bir şeyin hayırlı olup olmadıgını aanlamak için
2 rekat namazın ardından
duası var onu okuyup
hiç konuşmadan sag omzunun üstüne yüüzn kıbleye dönük yatacaksın
gece rüyanda yeşil beyaz görürsen hayır
siyahlı kırmızılı görürsen şerr
diye biliyorum
citol :dilcikar:
elbetteki sogan- domates-bbiber ve baharatla tatlandırıp yenilebilir hale getirebilirsin
yarım kilo sebzeye 1 yemek kaşıgı yag kullannabilirsin ( normal yemeklerde bile o fazla geliyor bana yarım kaşık tereyag yetiyor)
"
anne olmak inan zor demii
bebekken korunmasızkenn alıştıgımız o duygularaa
devam etmek istiyorum
ama onlar büyüyyor
kendi tercihleri oluyor
kabullenmek zor oluyorr
valla bende şişiyorum
ilersiyi düşündükçeee

bizden ayrı ikinci bir hayatları olucakkk eyvahedigeldismile
boshayallersmile
boshayallersmile mafoldumben
tbrklerrrrr
Günaydınn okuyamadan geçeceğim hemen 23 Nisan törenine yetişicem oğlumla gösteri yapıcak kuzum opuyorumnanaktan

en pisindenbende sana cvp veriyorum Şeniz

özelden kiloları bekliyorum kızlar
12den öncee yayınlanacak listeee

opuyorumnanaktan bitanem yaa keşke ben de orda olsam da izlesem kuzucuğumuzu yaa:kedi:

bende ortaya yazdim kilomu :) citolmu takip ediyo listeyi yada candy mi? zalimi iyi vermissin valla ohh canima degsin catir catir gitsin kilolar

Günaydın güzel hanımlar......

ULUSAL EGEMENLİK BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN.........turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi
Hepinizin yavrularını öpüp,bayramlarını kutluyorum;umarım çok mutlu,sağlıklı ve huzur dolu egemen bir ülkenin yetişkinleri olurlar.

Rabbim sizlere de onların başarı ve mutluluklarına tanıklık edip gurur duymayı nasip eder
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…