Ayyy o aklima hic gelmediydi
Tavuk memesi değil mekfuş hepfitim anlamış
Dr nov a da selamımı söyle o anlar
Yaaa dimi düğün var ilkbaharda diye sanki daha cook varmış gibi saldim@eboe eline saglik kuzum
Bu hafta 90 dk sporumda vardi yazmayi unutmusum gec olsun guc olmasin
Kardesinin dugununu hatirlatmak isterim
Bende diyorum mefkurem ne diyyy sütlü tatlı diye küçümsedi oni sandım :))Ayyy o aklima hic gelmediydi
Ben tatli dusunmedigimden aklima direk et geldi :)))Bende diyorum mefkurem ne diyyy sütlü tatlı diye küçümsedi oni sandım :))
Taa maaam daha sakinim müzik dinliyorum.
Akşama misafir var pazartesi 3 numaraya doğum günü yapıcam onun zaten ne stresi olucak allasen
Aynı durumdayız canımbende son dönemde bir doymama duygusu başladı. sürekli yeme isteğim oluyor. karboyu menülerimden silmem lazım
Ben okumadim cnmkızlar yasemin soysalın kitaplarını okudunuz mu? okumayan varsa tavsiye ederim. özellikle ilk 2 kitabı. ben kaç yıl önce almıştım. ama yeme içme tarif etmeyince 3-5 sayfa okuyup bıraktım. hatta bir ara birilerine vereyim falan dedim kitaplıkta boşuna duruyor. bir iki ay önce okudum. çok motive ediyor. aslında yeniden ele almam gerekiyor. bu ara ihtiyacım var.
Yanlis beslendigin icin vucut ihtiyaci olan protein mineral vs. Alamiyorbende son dönemde bir doymama duygusu başladı. sürekli yeme isteğim oluyor. karboyu menülerimden silmem lazım
iyi akşamlar kızlar
ben de bugün dışardaydım. AVM ye gittim. hava zaten yağmurluydu. açıkta gezilmezdi. nasıl kalabalıktıdışarı çıkınca da alışveriş oluyor illa. para harcanıyor
kızlar yasemin soysalın kitaplarını okudunuz mu? okumayan varsa tavsiye ederim. özellikle ilk 2 kitabı. ben kaç yıl önce almıştım. ama yeme içme tarif etmeyince 3-5 sayfa okuyup bıraktım. hatta bir ara birilerine vereyim falan dedim kitaplıkta boşuna duruyor. bir iki ay önce okudum. çok motive ediyor. aslında yeniden ele almam gerekiyor. bu ara ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?