Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tunaydin hanımlar, kızları jimnastik kursuna getirdim ,yolda meşhur İzmir'in lokmasindan dağıtılıyordu kizlara aldım iki tabak, birini yediler diğerini de yolda bir amcaya verdik ben yemedim yani, bugün kacamaksiz olsun diye ilk gayretimi gösterdim çok şükür

Slm kizlar

Cok sukur sag saglim evimize gelebildik

Sabah 1 dlm ekmek 2 yk lor cay (cnm bir sey yemek istemiyordu yola cikacagimiz icin bunlarida hemen atistirip ciktim)
Ogle izgara kofte salata
Ara filtre kahve
Aksam menemen cay

Cocuklara hemen sehriye corba yaptim o arada bizim icin menemen yaptim dondurucudan domates biber cikardim balkondan sogani aldim dolaptan yumurta alayim dedim aaaaaaaa yumurta yok. Indim komsudan hem baliklarimizi aldim hem de 3 yumurta aldim. Kayinvalideme diyorum bizim baliklar dogurdu.

Taa maaam daha sakinim müzik dinliyorum.

Akşama misafir var pazartesi 3 numaraya doğum günü yapıcam onun zaten ne stresi olucak allasen

Mutlu yillari olsun insallah

Sabah 10.00
1 portakal
Saat 11.15
Kabaklı omlet
1 dilim tbe
Peynir zeytin
Taze soğan
4 ceviz

Akşam 19.00
5 adet Bulgurlu lahana sarması
15 adet Bulgurlu yaprak sarması
Ayran

Su 2.5 lt
Spor 30 dk tempolu yürüyüş

kızlar yasemin soysalın kitaplarını okudunuz mu? okumayan varsa tavsiye ederim. özellikle ilk 2 kitabı. ben kaç yıl önce almıştım. ama yeme içme tarif etmeyince 3-5 sayfa okuyup bıraktım. hatta bir ara birilerine vereyim falan dedim kitaplıkta boşuna duruyor. bir iki ay önce okudum. çok motive ediyor. aslında yeniden ele almam gerekiyor. bu ara ihtiyacım var.

bende son dönemde bir doymama duygusu başladı. sürekli yeme isteğim oluyor. karboyu menülerimden silmem lazım
Aynı durumdayız canım
Ama bende diyetten itibaren 20 kilo vermiş olmanın bıkkınlığı var
Gecen sene şubat ayında başlamıştım ve doğal olarak bezdim
Izine ayrıldım toparlanmak için
Inşallah 2 haftaya toparlanirim

Ben okumadim cnm
Fevzi ozgonulu okudum simdi ayca kayaninkini okuyorum

Onun hangi kitabi
Motivasyon uzerunemi

bende son dönemde bir doymama duygusu başladı. sürekli yeme isteğim oluyor. karboyu menülerimden silmem lazım
Yanlis beslendigin icin vucut ihtiyaci olan protein mineral vs. Alamiyor
Surekli ac hissediyor
Ona ihtiyaci olani vereceksin:)

iyi akşamlar kızlar

ben de bugün dışardaydım. AVM ye gittim. hava zaten yağmurluydu. açıkta gezilmezdi. nasıl kalabalıktı dışarı çıkınca da alışveriş oluyor illa. para harcanıyor

Sömestr nedeniyle avmler anne ve çocuk kaynıyor ...
Forum Bornova nispeten daha iyi açık en azından.
Tüm hafta başağrısı çektim AVM ler yüzünden

Tek şişman beynimiz di galiba onu okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…