Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

heyoooo 23 nisaaann kutluuu olsuuunnn:)

zeynep abla kaçtır sana bişeyler yazıyorum hiç seslenmiyorsun bana:)

zalimi tebrik ederim canım. artık başabaş gidicez ne güzel:)

çitol daha sık uğra kız özlüyorum..

hepinize güzel bi gün olsun. ben çizelgeme döndüm artık haftaya iznimi kaldırırım. ya da bu hafta aynı geçilebilir.

maalesef ama ameliatta alırım sanırım çünkü dedi doktor serum kilo aldırır ve ne kadar serum yicem acaba

a.s.
sevgili DİLENCİ,çok çok özür dilerim.inan bana ben yazdım sanıyordum.özellikle bir kaç sayfa gkendime getirdin.daha ileriye gittim baktım.acaba sen mi gözgen kaçırdın diye.yok ben yazmamışım.okurken o an aklımdan cevap yazıyorum.sonra araya başka bir şey girince gerçekten yazdığımı sanıyorum.
iyi ki varsın,iyiki beni kendime getirdin.seni ve tüm ekipi tanımak,varlıklarınızın nimetlerinden faydalanmak benim için şans. a.s.

YENACIĞIM,ZEYNEPCıĞıM,

ıkinizide çooook öpüyorum güzeller.

Sizleri özledim ama malum kalabalık içindeyim ve sıkça topiğe giremiyorum.

Akşam topikte olmayı umut ediyorum.Görüşmek üzere canlarım....

SUTEM,
Canım seni yeni gördüm aşağıda.Senide öpüyorum canım.
Görüşmek üzere.

EMıNECıĞıM;
ıyiyim canım;sende iyisin umarım.Bana neşen yerinde gibi geldi.Maaşllah.Allah arttırsın canım.

zeynep957+, APPLEARZU, BEYZUS+, ezgin kızlar slm nasılsınız

zalimi,kendi adıma söyleyyim iyiyim,oğlum ve gelinim kastamonudan sağ salim dönünce daha da iyi olacağım.bir de senin ameliyatın bitip,eskisinden daha iyi olduğunu gördüğümde

CİTOL,ben tam bir kitapkoliğim.her devir bir türe konsantre olurum.son on senedir,parapsikoloji,kuantum.çekim yasası,ve şimdi de matriks yöntemi,iki nokta tekniği,burda site ismi yazmak yasak herhalde.ama zayıflama telkin müzikleri indirdiğim bir sitede,matrix yöntemi ve iki nokta tekniği hakkında forum var.ben başka bir forumda çekim yasası deneyimlerimi paylaşıyorum.bunda da bayağı yol aldım.

kilo verme konusundaki başarısızlığım,henüz tam anlamıyla kıramadığım çekirdek inançlarım.
turkbayragi

mikemmellll toppiğim azzzcuk balık etli muhteşem şahsiyetleri,
hepinize ''arkadaşlık teklif ediyorum.'
laf aramızda kendi başıma beceremiyorum.vakit bulunca bilgisayar kursu veren bir siteden faydalanıyorum.
ama her şeye yeteyim derken,en basitte bocalıyorum

gecimeden dolayı özür dilerim hanımlar
az uzanmıştım uyuyp kalmışımm sempatiksalakcinni

işte listemiz

APPLEARZU .............106.5 ............................103,7................................2.8
atacenksen............... 92.............................yeni
Bonus.................. 90.3............................91.8
BEYZUS................ 90.5...........................aynı
cherry_pie,............96,8..............................96.........................................0.8
drknss.................... 92,8......................................................................yeni
egedeniz03..............91..............................89.5......................................1.5
denklem444.............98................................?ceza2
gaye59 ...................104................................?ceza2
halley......................112.3.............................?ceza1
incesaz..................... 96..................................yeni..........ceza1
iksir.........................92.............................?ceza2
ikiy .......................91,5.............................yeni
izsinem................... 91 .............................yeni
maviş83................112.............................?ceza2
mimu88....................87,5......................?
Nur1835 ..................67...................................67
pregant.....................80................................79...............................1
Penbe .....................103..............................?ceza2
seda1986................... 92 .............................90,5...............................1.5
s.d.34.....................99 .............................?ceza2
sutem .................110.....................................107,8..............................1.2
sevda 4040.................?...................................yeni ?
sanemmm.................... 93.............................yeni?
.şekerkızcandy ...............91 ............................yeni?
tursari...................86......................................aynı
YENA................... 90.5..........................89.8......................................0.7
yasafat ................115,5 .............................114 .................................1.5
zeynep957 .............96,5 .............................94.1...................................0.4

1.lerimiz :hooray:

APPLEARZU..................2.8

sutem............................2.2
2.lerimiz :teytey:

egedeniz03..................1.5
seda1986.....................1.5
yasafat ........................1.5

pregant...........................1

3. ve nazarlıklarımız

cherry_pie.......................0.8
yena...............................0.7

ayrıcaa 84.6 kilo ile izne ayrılıpppp 76 ile aramıza dönen zalimiyi gönülden tbrk ediyoruzzzzz:asigim:

Son düzenleme:
citolcüm emeğine ve yüreğine sağlık...

Sen ne zaman kesin dönüş yapıcaksın.??

Ayrıca birinciyi ıslıklar eşliğinde tebrik ediyorum,yetmedi birde waoww diyorum..:))

Kilo veren tüm arkadaşlarımı kutluyorum..:lepi:

Bende seni öpüyorum canım..Nasıl gidiyor tatil..?

Özletme kendini..yerimseniben

Zeynep'çim katılıyorum sana,saygı görmek için saygılı davranmak zorundayız...

Fakat şu bir gerçekki,bazen çocuklar adil ve demokratik ortamı suistimal edebiliyorlar..
Bu durumda ister istemez insanı hayal kırıklığına uğratıp üzebiliyor..

Çatışmaların olmaması kaçınılmaz,bazen gerekli bile olabiliyor..
Hiiç olmaması diyalog eksikliği bence..Sonuçta ne kadar anne kız baba kız veya eş olursak olalım,farklı karakter sahibiyiz..önemli olan bunu çözümlerken ki durum benim için..

Siz ne güzel bu süreci başarıyla tamamlamışsınız..
Darısı benim başıma..:)

Kastamonu'da yeğenim var.Oğlunuz ordamı görevli..??

Ohh ohh kitap okuyosunuz, siyaset programı izliyosunuz süper..alkisalkisalkis

İyi bir kitap okuyucuyum,fakat bahsettiğin türden hoşlanmam..Rus edebiyatını çok severim..Onun dışında bu sıralar daha çabuk anlayabileceğim yalın konuları tercih ediyorum..Ama lütfen okuyup önemli olan kısımlarını bizede aktar..

Bugün kızımın gösterisi süperdi..En güzel fonu kızım kaldırdı..:))Yine bi ton ağladım geldim..:))
Atatürk stadını gözyaşlarımla suladım deermişim..:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…