heyoooo 23 nisaaann kutluuu olsuuunnn:)
zeynep abla kaçtır sana bişeyler yazıyorum hiç seslenmiyorsun bana:)
zalimi tebrik ederim canım. artık başabaş gidicez ne güzel:)
çitol daha sık uğra kız özlüyorum..
hepinize güzel bi gün olsun. ben çizelgeme döndüm artık haftaya iznimi kaldırırım. ya da bu hafta aynı geçilebilir.
YENACIĞIM,ZEYNEPCİĞİM,
İkinizide çooook öpüyorum güzeller.
Sizleri özledim ama malum kalabalık içindeyim ve sıkça topiğe giremiyorum.
Akşam topikte olmayı umut ediyorum.Görüşmek üzere canlarım....
zeynep957+, APPLEARZU, BEYZUS+, ezgin kızlar slm nasılsınız
SUTEM,
Canım seni yeni gördüm aşağıda.Senide öpüyorum canım.
Görüşmek üzere.
EMİNECİĞİM;
İyiyim canım;sende iyisin umarım.Bana neşen yerinde gibi geldi.Maaşllah.Allah arttırsın canım.
YENACIĞIM,ZEYNEPCİĞİM,
İkinizide çooook öpüyorum güzeller.
Sizleri özledim ama malum kalabalık içindeyim ve sıkça topiğe giremiyorum.
Akşam topikte olmayı umut ediyorum.Görüşmek üzere canlarım....
sevgili YENA,sana naçizane kendi tecrübelerimden aktarayım.ben ve eşim oğlumu büyütürken hiç bir zaman ona çocuk muamelesi yapmadık.o evimizdeki 3.bireydi.tatile giderken onun da fikrini alır,oylardık.konuşurken asla yukardan değil eğilip onunla gözgöze geleceğimiz hizada konuşurduk.hafta da bir saat serbest olarak üçümüz birbirimizin hoşuna gitmeyen davranışlarını anlatırdık.bunların çok faydasını gördük.çoçuğa önce sen saygı gösterir birey olduğunu hissettirirsen,ilerde semeresini almak da kolay oluyor.inan herşeyini paylaşacağı kişi sen oluyorsun.ilk aşkını,ilk uyanışlarını,neler neler.ama mutlu oluyorsun seninle paylaştığı için..
birde en önemlisi eğer hata sendeyse,yavrucuğum bazen biz büyüklerde hata yapabiliyoruz diyebilmellisin..bu da saygıyı doğurur..
arkadaşlar bir şey soracağım.bu günlerde matrix'e acaip taktım.safir yayınlarından çıkan bir kitap var:matrix yöntemi diye,oğlum hala bulamadı.orda iki nokta tekniği var.onu uygulamak istiyorum.kitabı okuyan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?