Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ay ne özürü ablacım ya aşk olsun hani senle iletişime geçmek istediğimden biraz da fark etmeni istedim ondan:) yoksa bi kastın olmadığını biliyoruma.s.

bekliyoruz ablacımboshayallersmile

hüüüüüühhüüüüüüüüüüüüüümafoldumben citolll((( 2kilo 200gram yaw hhüüühhüüüüü

:roflol: pis uykucu.. bi de uyku sersemi yanlış hesaaplamışın kiloları :roflol: kız 2,2 kilo vermiş huuuuu!!

ABLACIGIM COK SÜKÜR SAGLIGIMIZ YERINDE UZUNTUMUZ YOK BUGUNUMUZE SUKURLER OLSUN RABBIM BUGUNUMUZU ÖMUR BOYU ARATMASIN..
BUNDAN BUYUK MUTLULUK VARMI..

pardon,EMİNE kim?
BENIM CANIM ABLAM....ohaoldumsmile

:roflol: pis uykucu.. bi de uyku sersemi yanlış hesaaplamışın kiloları :roflol: kız 2,2 kilo vermiş huuuuu!!

SENDEMI HALA İZİNLİSİN sempatiksalakcinni

huuuu nerdesınız....
ben gelıyom gıdıyom kımse yok.
ama ben yokken sayfalarcada yazıyonuz kustum sıze...

merhaba darkness hosgeldın ıyısallah hp beraber verırız kılolarımızı bende 1-2 hafta oldu gruba katılalı dıyetını yazar mısın

hoşbuldukk :)) inşş verirz btn kilolarıı :))) ben çok sevdiğim ve vazgeçemediğim bir şeyin üstüne yemin ettim 62 kiloya düşene kadar asla yasakları yemiycem diye ve gerçekten işe yaradı bence herkes öyle yapsın tek çözüm bu ben yeminimi bozmaktan çok korkuyorum şahsen .. ve yaşımdan dolayı çabuk kilo verebiliyorum.. bu arada diyet listemde burda :))

sabahları 7:30da 1 bardak yarım yağlı sütü bir kaseye boşaltıp içine 5 yemek kaşığı sade cornflakes koyuyorm ama kaşığı çok doldurmadan.. saat 11de 1 tane meyve.. saat1de 1 kase çorba 1 kase yoğurt 1 porsiyon ana yemek pilav makarna kesinlikle yasak... ve az yağlı bol salata ... saat 3te 3 tane kepekli bisküvi akşam 18:30da öğlen yemeğindekilerin aynısı ama öğlen sebze yediysek akşam et eer öğlen et yediysek akşam sebze ama 8 yemek kaşığı sebze ya da 3 köfte kadar et .... tabiki yine bol salata ... akşam 21:30da 2 tane meyve ... ve günde 8-10 bardak su ..... yerimseniben

drknss hoşgeldin bebişim a.s.

yemin işini bende düşünüyorumaklinialirimsmile

annemle teyzemde öyle yemin ederlermişsempatiksalakcinni

ameliyattan sonra aranıza döndüğümde artık başlarımlülülülülülü

ben diyeti bıraktım artık canımın çok istediği fisfisfis

iki şeyden yemeye karar verdim CADIARZU

biri pazartesi günü yapacağım ayranlı patates kızartması :1shok::lepi:

ve yoğurtlu diğer kızartma çeşitlerinden :1shok::lepi:

ve birde yağlı ekmekakannehir

bunları sanırım felaket derecede özlemişim Şeniz

ameliyattan sonra ağız tadımirmirmirmir

6ay ile 1 sene arasında yok olacakmış :1shok:

yılbaşından önce son kez yemek istiyorum cokacimcoook

abartmadan bu iki çok özlediğim lezzetiŞeniz:lepi::roflol:

hoşbuldukkk :))) :asigim: gerçekten yemin işe yarıyo yaa ben bozamıyorum diyeti hiç bu arada ne ameliyatı?? :1shok: geçmiş olsunnn a.s.

özür sütemm
düzelttim cnmmm

cndy haklıı :kedi:

bravo kardeş alkışlıyorum seni.

yine ikinciyim yaw zemuszemus
ben bida birinci olamam eleeem artık haftada 1 kilo veriom anca fisfisfis

aynı ameliyatı ben de oldum. ağzımın tadı değişmedi kıs. yeme öle şeler lmaz:

bugünkü mamalar
sabah
1 kk peynir
4 zeytin
2 salatalık
1 tk reçek
1 dilim ekmek

ara
1 activia
1 elma
2 etiform

öğlen
1 dl ekmek
balık+midye tava
salata

ara
1 activia
2 etiform
1 elma

akşam
1 kase çorba
1 tabak yağlı salata
1 sb yourt

ara
2 pors erik

bugün tuuba özayla fitness yaptım 1 saat. bana çok hafif geldi programı. kızlar bir fikri olan var mı? aerobik yapmak istiyorum yoğun tempo. nerden bulurum

canım leslie ile evde yürüyüş dıye google dan indir.baska topiklerde onu yapanlar çok dene istersen..
gunaydın hatunlar...
bu topık kılo almayı isteyenler olsaydı kesın ben bırıncı oludum..
aslında neden vermedıgımı bılıyom cunku ben hem az su ıçıyorum hemde hareket etmıyorum..kendımı nedense yorgun hıssedıyorum....:mymeka:

Günaydın millet...

bursa16 nasılsın..? neden kilo alıyorsun..? Çok iyi gidiyodun,kısa sürede ikili rakamlara düşmüştün,hadi toparla artık kendini,sen güçlü bi kadınsın..
bir an öncede 97 den kurtul artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…