İyi akşamlar
Sinir bozucu şekilde açım kötü bir acıkma krizi ellerim titriyo sanki içim boşalıyo ne saçma hallerdeyim ya napıcam şu an bilmiyorum.
Bişeyler yersem duramayabilirim.
İyi akşamlar
Sinir bozucu şekilde açım kötü bir acıkma krizi ellerim titriyo sanki içim boşalıyo ne saçma hallerdeyim ya napıcam şu an bilmiyorum.
Ah fulya gitmesem nasıl olucak 10 dk ortada olmiyim çağırıyolar anne diye.
Peynir yedim biraz 3-4 kk kadar 6-7 tane mısır patlağı tanesi yedim.
Mısır patlattım çocuklar nasıl mutlular nolucak bizim sonumuz bazen çok endişeleniyorum.
Hasibe çay içiyorum şimdi sırf kahve içsem en iyisiydi.
Bizim dr da diyoki bu saatte böyle olan açlıklar sabah ve öğlen yapılan yanlışlarla ilgiliymiş
zor durumYarın kara gidelim diyor bizimkiler,bende istiyorum hem kendim için,hem erva için iyi olur hic kar görmedi daha bakalım ne yapacak:)) sorun şu ki menü sucuk ekmek..ortama uymak istesem ucu kaçacak,kendime yemek gotursem o kokuya nasil dayanir insan..keşke biz sağlıklı beslenmeye çalışırken çevremiz de azıcık duyarlı olsa..gerçi kara gidip de brokoli lahana da yenmez ki
Sabah 11.00
1 mandalina
Soğanlı yumurta
1 dilim tbe
Peynir zeytin
1 avuç kabak çekirdeği
Akşam midem bulanıyordu salgın varmış vücudum kırgın yedim ama geri olduğu gibi istifra ettim ama yazayım
Yarım tabak kuru fasülye
Yoğurt
Hepsini çıkarınca 3 adet çubuk kraker çeyrek muz yedim midemi tutsun diye
Su 2 lt
Spor 20 dk yürüyüş
tatlının tarifini merak ettim. yazabilir misin?Tatlı krizine girince 22.30
1 elma+1muz+1tk kakao+hindistan cevizi ve tarçın+2 de ceviz ile muhteşem bir tatlı yaptım efsane oldu heeama varin kalorisini sız hesap edin..hepsini yedim pişman miyim????
Yooooooogggg
Çok sağol canımgeçmiş olsun canım.
Sabah 11.00
1 mandalina
Soğanlı yumurta
1 dilim tbe
Peynir zeytin
1 avuç kabak çekirdeği
Akşam midem bulanıyordu salgın varmış vücudum kırgın yedim ama geri olduğu gibi istifra ettim ama yazayım
Yarım tabak kuru fasülye
Yoğurt
Hepsini çıkarınca 3 adet çubuk kraker çeyrek muz yedim midemi tutsun diye
Su 2 lt
Spor 20 dk yürüyüş
Bence hepimizin başına aynı durum defalarca gelmiştir, en azından benim geldi 3-4 kez ,30-40 kilo verip geri aldım bu yaşıma kadar bu kez tek farkı farkındalık her gün tartilip kontrolü elime alıyorum Karatay diyeti sayesindede hizlida alsam hızlıca atıyorum çok şüküröyle deme canım. evet kilo vermek de çok kolay değil bunu en iyi ben anlarım ama inan koruması da çok önemli. 30 kilo verdiğini düşün. incecik oldun. diyeti bıraktığın andan ve eski düzenine döndüğün andan itibaren tartıdaki rakam yukarı çıkıyor. ve kendini frenlemezsen inan nasıl olduğunu bile anlamadan 0 30 kiloyu aynen geri alırsın. o zaman moralin daha çok bozulur.
Çok sağol canımCok sukur kizlari anca yatirdim. Biraz dinleneyim hatta kendime bi kahve yapayim sonra mutfak duruyo toplanacak. Esim de grip cocuklara yanasmiyor ara odaya hapsetti kendinibutun is bana kaldi yoruldum bugun
Gecmis olsun cnm
Tabikiside..1 elmayı ve 1 muzu soyup rendeliyoruz..içine 2 ceviz,1 tk kadar kakao,birazcık tarcın ve hindistan cevizi ekleyip karıştırıyoruz..ben kendimi mutlu etmek için şık bir kupa koydum..üzerine kızımdan kalan 2 ince dilim muzu süs yaptım üzerine azıcık bal döktüm.. hem şık oldu hem leziz.tatlının tarifini merak ettim. yazabilir misin?
Canımın içi bende bir kez bile karbonhidrat tuketsem o gün hep acim ama deli gibi açım 10 tane kurabiyeyi pişirip yediğimi bilirim tek çare hiç ağzına surmemekİyi akşamlar
Aynı taktik bende de var :))Ben boyle olunca sert bi kahve yaparim kendime iyi gelir bolcada su icerim dene istersen
Yemedin dimi :)İyi akşamlar
ben tam olarak bir defa adamakıllı diyet yaptım. o da 8 yıl önceydi. 19-20 kilo vermiştim. 1,5 yıl korudum. ona da şükür. ama sonraki 1 yılda gerisin geriye aldım. sonra da bir türlü olmadı. doktora-diyetisyene de gitmedim.Bence hepimizin başına aynı durum defalarca gelmiştir, en azından benim geldi 3-4 kez ,30-40 kilo verip geri aldım bu yaşıma kadar bu kez tek farkı farkındalık her gün tartilip kontrolü elime alıyorum Karatay diyeti sayesindede hizlida alsam hızlıca atıyorum çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?