Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bonus gel be güzelim beraber el ele kol kola ilerleyelim kilo verelim.bak ben 2009 da ünv mezun olduğumda 68 kilo idim.sonra o yaz troit hormonum yükselmiş bilmiyordum once 70 ler sonra 82 falan oldum.beynime kiloluyum dedim diyet yapacam spir yapacam verecem dedim.kilomu onemsedikce yedim.103 ü görünce buraya geldim.verdim sonrası ni biliyorsnz zaten..bebek tedaviler gebelik dogum 103 gördüm.dogumdan sonrasinda ise hep 80. 90 arasi gidip geldim.biliyorum simdi vermezssfm 90lara çıkacam.artk dur demem gerekiyor.ve hatamin farkindaym.be de olsa sonra diyete baslayacam simdi yiyeyim sonra yemem diyorum.ve her defasında bunu söyleyince xok yemiş oluyorum.ama bu defa 70leri görene kadar istikrarlı davranacam.kendi kendime bazı kurallar koyup uygulayacam. Birinci kuralım bu hafta en az100 dk spor.var msn sen de bonus?

Haydi bonus,haydi bonus haydiiiiiiiii...Tam zamanı tam zamanı simdiiiii...

Bonus um yeni gördüm yazdiklarini yogun bir hafta gecirdi daha da geciriyorum verelim artik gitsin bende sinifin en sismanlarindanim yeni bir veli geldi kizim anne agar yasamlardaki kadin annesi dedi sakin bisey deme dedim beni de diger cocuklar oyle goruyordur ..kilo cok olunca cocuklarla yeteri kadar ilgilenemjyorum bugun esimle tartistik ondan bile zayif olsam bana bakisi farkli olurdu diye kendimde suc ariyorum daha dikkat ediyorum yemin ettim ben ama esnek noktalari var ve ben arada cozuttum tek faydasi 123 124 u görmüştüm 121 oldum artik 120 nin altina bile inemez oldum bu hafta senle yarisalim hedef koyalim tamam mi kuzum 100 altina in sen ssu an ki kilonu bilmiyorum ama bende su 118 i artik goruyum 3 seni cok seviyorummmmmmmmmmmmnnnnn

İyi pazarlar. Kg verememe ve açlik üzerine konuşmuşsunuz. Cok haklisiniz. Hepimizin yasadigi seyleri yasiyorsunuz. Bende dun dikkat etmeye basladim. Kacamakli olmasina ragmen aç hissediyorum. Daha dogrusu hep bir yeme istegi.
Eşimle 2 haftadir aramiz cok kotuydu. Dunde oyleydi. Gecenin 2sinde oturduk konuştuk. Oncesinde de yeme istegim vardi, konuşunca cok uzuldum nasil yeme istegi vardi anlatamam. Yataga yattim gecenin 3 r unde kendimle savastim ekmek arasi yapmamak icin. Sonrada kizim mikirdandi gazdan unuttum neyseki. Yani galip ben ciktim :))) bu sabah bol proteinli bir kahvaltiyla acilisi yapicam
Kursta hic bir sey yemiyorum bu sefer aksama asiri acikiyorum ne yapabilirim sizce?

Yarin güzel bir güne uyanalim inşallah. Sevgimizin,sabrimizin,mutlulugumuzun,huzurumuzun bol oldugu bir gün olsun

Amin kuzum..

Seni çok seviyorum bunu unutma..
Sen de kendini çok sev,bedenini çok sev..
Ama emek olmadan kuru kuru sevmek yetmiyor dimi ? Mücadele çaba gostermemiz gerekiyor herşeyde olduğu gibi..
İradenle anlasamadigin bir dönemdeydin artık bitti..
Yeni ve güzel bir pazartesi hepimizi bekliyor..

Canim saglikli atistirmalik yada menu götür
Sabah yememen seni itiyor açlığa

Nerdesin sen ?
Bu kadar ara verme merak ediyor insan..

Insallah esinle sorunlarini halledersin cnm.
Kursun sabahtan aksama kadar mi suruyor. Yanina badem ceviz kayisi hurma vs ara ogunluk bir sey al ya da sabahtan aksama kadarsa ogun atlama diger ogunlerde ekmek yeme yanina 2 dlm tambugday ekmegi ile tost yap gotur

Gunaydin kizlar bugun tarti gunumdu gecen pazar 100.6 dan bugun 100.1 bumudur ya yarim kilo koca bi haftada ekmeksiz 4. Günüm 2 öğün besleniyorum o kadar dikkat ediyorum 2.5 lt su egzersiz ya bu sonuc cok moralimi bozdu neden ya
Gunaydin canim..sen simdi vucudunu yeni bi sisteme soktun o da kendini korumaya aldı,ama o da bu düzene alışacak ve tartınin ibresi sola dönecek merak etme..azıcık.sabir..bize de tartı her zaman gülmüyor malesef o yüzden burdayiz,destek için..hersey gonlunce olsun

Saol canim destegin icin. Daha oncesi oglen de yiyodum az da olsa 1 er dilim ekmek yiyodum her ogun 1er kilo gidio haftada. Bu durumda daha cok gider demistim olmadi

Saol canim destegin icin. Daha oncesi oglen de yiyodum az da olsa 1 er dilim ekmek yiyodum her ogun 1er kilo gidio haftada. Bu durumda daha cok gider demistim olmadi
Buradaki çoğu kisi gibi ben de 101 ile başlamıştım diyetime şuan 75 im..kolay mi oldu dersen tabiki hayır.. bazen herşeye rağmen + bile geliyoruz,sen vazgeçme.. iste yeter ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…