Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

pregant tebrik ederim..yine harikasın haftada bir kilo süper bişey,küçümseme lütfen..

nivea bady var aerobik cdsi biliyosundur belki oda fena değil..45 dk. sürüyor..

tuğba özay vücudunu sergilemek için yapmıştır o çalışmayı bence..:)) hatunda 2 metre bacak var..:roflol::roflol:

yenacım noldu bılmıyom ama yorgunum sankı kıpırdamak istemıyom.
97 den kurtul dıyonda ben bu durumda 97 ye razıyım....
kımse duymasında 100 gectım yıne...

yenacım noldu bılmıyom ama yorgunum sankı kıpırdamak istemıyom.
97 den kurtul dıyonda ben bu durumda 97 ye razıyım....
kımse duymasında 100 gectım yıne...

Aaaaaaa başamı döndün yine...

Bugünden itibaren hemen başla dikaat etmeye lütfen..yorgunluk mevsimsel olabilir canım,havalara bir ısınıyor bir soğuyor..bünyede şaşırdı tabii..

Emeğin boşa gitmesin,çabucak toparlamaya çalış..bende hep ileri geri yapmaktan bak bir arpa boyu anca yol alabildim..

huhuu,günaydın,gördüm sizi,yena dilenci
birincileri kutlarım.ikinciler yılmayın,üçüncüler hadi bu hafta sıra sizlerde
ehemiehem bende kısmetse bu hafta derece yapacağım.
bugün den kararlı başladım.
sabah bir portakal.2 bardak yeşil çay
bugün yalnızca meyve ve sulu gıda alacağım.biraz şişim

tamam yena sana söz..
ah senın kılonda olsam baska ne ısterım şimdilik..

önce bu olumsuz kalıpları değiştiriyoruz.hadi bursa16 bu hafta biz de yarışmadayız.tam havaya girdim.bu günden işi sıkı tutuyoruz.gün bugün,bu haftanın birincileri
bursa16,zeynep957 başka katılan varmı?
bursa16 alkışları duyuyormusun?alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Günaydın canım..
Maydanoz da iyi bir ödem atıcı, hafif kahvaltıyla bol maydanoz yemeni tavsiye ederim..:))

Demek birinci olucaksınız,şimdiden alkış size..:)alkisalkisalkis alkisalkisalkis

günaydın ablacaıma.s.

biraz aç gezeceksin öyle mi bugün. gerçi geçen ben de denedim en zevkli diyetim oldu. sadece bol meyve ve biraz yoğurt yedim. kolay gelsin.

tamam zeynep abla gazı aldım kimse önume gecmesın...

dılencı nasılsın...

yenacım yedıklerımı paylasıcagım...

mesela bu sabah saat 6.30 da domateslı bıberlı bır yumurta bı dılım ekmek bırde bıtkı cayı içtım..
halen ac degılım.bol su içtım cunku..

kızlar yarın nasıpse annemler ümreden dönüyo.
şimdi annemın evıne gıdıp sılıp supurcez yemek falan yapcaz.bız 4 kız kardesız hepimizde evlıyız sımdı sozlestık annemın evınde bulusuyoruz..

aksamada kına var ınegole gıdecegım.
yena bugun bu uyusuklugu uzerımden atarım inş...

iyiyim emine abla, napayım işte haftasonu rehaveti. ne güzel ya bacılar toplanıcaksınız demek. çok eğlenceli olur eminim:)

ben de yürüyüş yapayım. ordan alışverişe gidicem evlenecek arkadaşım var da ona biraz ekonomik bi hediye bakayım:)

sevgiler herkese..

nasıl oldun pregant

vazgeçtim tmm hepsini yimicem

ama bari ayranlı patates kızartmasını yiyim

çok cnm istiyor

günaydın ablacaıma.s.

biraz aç gezeceksin öyle mi bugün. gerçi geçen ben de denedim en zevkli diyetim oldu. sadece bol meyve ve biraz yoğurt yedim. kolay gelsin.

şişmiş balon gibiyim.bugün midem biraz dinlensin.onun da dinlenmeye ihtiyacı var.değilmi ama

bursa16,
annenlere hoş geldin .allhım darısı başıma,bende oraları görecekmiyim?
temizlik bahane,spor şahane,bir de naylon sarınsan,valla süper olacak.

kendimi bu topiğin bekçisi ilan ediyorum.hani nerde bu millet,nerde bu devlet!!
valla kendi yüzümü görmekten bıktım..
hakketten,ne kaadder de güzeldim gençken,bankanın reklam filmi için seçilmiştim.
kader utansın.
niye kader utansın,sen biraz boğazına sahip çıksaydın,
öf gidiyorum,içimdeki iki zeynep yine tartışıyor.ben bunları bsarştırayım da öyle gelem..

çok sağol canım. bakıyım nası bişiymiş

ya ben o leslie yi indiremiyorum

indiriyorumda hata veriyor

acaba bir yerdemi hata yapıyorum ki

selam arkadaşlar
15gündür girememiştim benim pc kafayı yemişti belki 10 kez servise gidip geldi eşimde onlarda sabırla getirip götürdüler bende sinir oldum tabii her olmadığında işlemcimi neymiş o gitmiş meğer oraya gidiyor oldu diyorlar eve gelirken yolda bozuluyor yerinden oynamaması lazımmış .şu anda yenisinide alamazdık araba kredisi ödüyorduk yeni araba almıştık . ama eşim bana sürpriz yapmış 22 nisan doğum günümdü bana pc almış ne kadar sevindim anlatamam. beni anneme gönderdi doğum günün annenlere git orada kutlayalım dedi meğer sürpriz yapmış bana şok oldum görünce . şimdiye kadar ne aldıysak hep ben alırım o sonradan görür bensiz hiçbirşey almaz sürpriz yapmazdı o yüzden heralde çok mutlu oldum . neyse sevincim çok sürmedi kızım bağırsak enfeksiyonu geçiriyormuş ateşi üç gündür 39.5 40 arası uyumuyoruz gecelerioda uyuyamıyor yavrum.sürekli ishal ve hiçbir şey yiyemiyor şu anda uyuttum onu. akşamada kınamız var kınayada gelemeyecek babamız ben bakarım dedi . halbuki çok özenmiştim bursadan kıyafetler getirtmiştim kızıma herşey kısmet işte

citol benim iznimi kaldırabilirsin artık kilom 117.4

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…