Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydin kizlar bugun tarti gunumdu gecen pazar 100.6 dan bugun 100.1 bumudur ya yarim kilo koca bi haftada ekmeksiz 4. Günüm 2 öğün besleniyorum o kadar dikkat ediyorum 2.5 lt su egzersiz ya bu sonuc cok moralimi bozdu neden ya
Sen yinede pes etme cnm aynen devam. Tarti az gosterir sabit gosterir 1 - 2 hafta moralin bozulur ama istikrarli bir bicimde devam edersen sonraki haftalarda takir takir eksilerin geldigini goreceksin

Sagolun oneriler icin. Ekmek arasi pek uygun olmaz. Sabah saat 10da kahvalti yaptim.
Haslama yumurta
1.5 dilim tam bugday ekmegi
Beyaz peynir
Domates zeytin
2 dilim kasar
2 dklim salam
2 fincan cay

Saat 2.30 da kurs basliyor aksam 6.30 cikis sadece haftasonlari gidiyorum. Yanima atistirmalik aldim suan birini yiyorum

Gunaydin kizlar bugun tarti gunumdu gecen pazar 100.6 dan bugun 100.1 bumudur ya yarim kilo koca bi haftada ekmeksiz 4. Günüm 2 öğün besleniyorum o kadar dikkat ediyorum 2.5 lt su egzersiz ya bu sonuc cok moralimi bozdu neden ya

Gayet iyi.. hiç bozma moralini ..

bendeee sizi kocaman cokca özledim
evde ki duygusal, depresif, yoğunluklarım azaldı
pazartesiiiiii sabahı ben burda yeni kurallarıma başlıyorum bebeğim

Hadi bakak görek :)

Canıımm,ben de seni seviyorum.Mücadeleye devam:) pazartesi insallah yeni baslangiclar yapmak niyetim,bugün de salmiyorum aksama lahmacun ikrami var,ondan az zararla cikmayi hedefliyorum.
Yaza kadar incelmem lazım
Sıkma canını vermişsin ya,onemli olan o. Her hafta ayni kiloyu veremezsin, sabirla devam et canim.
bendeee sizi kocaman cokca özledim
evde ki duygusal, depresif, yoğunluklarım azaldı
pazartesiiiiii sabahı ben burda yeni kurallarıma başlıyorum bebeğim
Oo kimler gelmis efenim,hosgeldiniz,yeni baslangiclarin hayirli olsun,takipteyiz
Buradaki çoğu kisi gibi ben de 101 ile başlamıştım diyetime şuan 75 im..kolay mi oldu dersen tabiki hayır.. bazen herşeye rağmen + bile geliyoruz,sen vazgeçme.. iste yeter ki.
Masallah ne guzel vermissin,bu kadar oldugunu bilmiyordum,hangi beslenme düzeni ile verdin ,neler yaptin canim,anlatirsan biz de faydalaniriz.
1 eylül den itibaren ama sürekli yapamadım malesef..mesala ocak ayınca yedim hastalıktan dolayı.. yoksa şimdiye hedefime ulasmistim
Çok iyi yabasarilarin daim olsun
İlk atistirnalik bu
Paketli gida yerine,dogal olanlari tercih etsen daha iyi olur,ceviz,kayisi,süt gibi

Alisverise gidip geldik simdi. Migrosta tavuk ve hindi urunlerinde %25 indirim varmis 2 paket baget 2 paket gogus aldim. Gogusleri kup kup dograyip porsiyonluk dondyrucuya atcam cikarinca hemen tavaya atip pisirebileyim.

Yazdıklarım aralarda kalmis aceleden hasibecim sen idare et :))
Spordan cikicaz birazdan ekşınnnn :))) hiç bitmiyor

Farkettim cnm sikinti yok

iyi akşamlar kızlarrr

sabah-öğlen 12.30
2 küçük yumurtadan pulbiberli omlet (içinde 4 yk kinoa, 3 dilim füme et, mozzarella vardı. omletin 4/5 ini yedim)
1/2 domates, 1 küçük kırmızı kapya biber
9 fındık

aralarda 2 kupa oolong çayı

akşam 19.00
1 tabak yumurtalı karışık ot kavurması
2 kepçe ezogelin çorbası
3 ince dilim turp
4 yk ev yoğurdu

yatana kadar 2 lt su
az sonra 1 kupa kabuk tarçın çayı

20 dk leslie

Slm kizlar

Menumu vereyim

Sahurda canim yulaf lapasi cekti bende yaptim. Oruc tutacagim icin malzemeyi biraz fazla tuttum. 5 yk yulaf sut 5 kucuk gunkurusu kayisi 10 cig badem 1 elma tarcin

Iftarda tarhana corbasi az ispanak yemegi yogurt salata 4 firin kofte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…