- 15 Mayıs 2017
- 1.499
- 11.233
- 158
- 34
Gunaydin hadi bakalim hayirli olsunGün-Ay-dıın-dıın-dıınnn-ınn-ınn-nn
Güne başladım
Diyete başladım
Hayata başladım
Vermem gereken 20 kilonun ilk raunduna başladım
yanlış yazmışım yeni gördüm. Omletin içinde 4yk değil 4 tk kinoa vardı.iyi akşamlar kızlarrr
sabah-öğlen 12.30
2 küçük yumurtadan pulbiberli omlet (içinde 4 yk kinoa, 3 dilim füme et, mozzarella vardı. omletin 4/5 ini yedim)
1/2 domates, 1 küçük kırmızı kapya biber
9 fındık
aralarda 2 kupa oolong çayı
akşam 19.00
1 tabak yumurtalı karışık ot kavurması
2 kepçe ezogelin çorbası
3 ince dilim turp
4 yk ev yoğurdu
yatana kadar 2 lt su
az sonra 1 kupa kabuk tarçın çayı
20 dk leslie
Karatayımsı süper gidiyoriyi akşamlar kızlarrr
sabah-öğlen 12.30
2 küçük yumurtadan pulbiberli omlet (içinde 4 yk kinoa, 3 dilim füme et, mozzarella vardı. omletin 4/5 ini yedim)
1/2 domates, 1 küçük kırmızı kapya biber
9 fındık
aralarda 2 kupa oolong çayı
akşam 19.00
1 tabak yumurtalı karışık ot kavurması
2 kepçe ezogelin çorbası
3 ince dilim turp
4 yk ev yoğurdu
yatana kadar 2 lt su
az sonra 1 kupa kabuk tarçın çayı
20 dk leslie
bu mesajı atar yapmışım gibi algılayanlar olmuş. bu atar değil açıklama mesajıydı, emoji kullanmadım diye yanlış anlaşılmasınMutlu haftalar..
60kiloyum evet yapılmadı liste. evdeki laptop bozuk çoğu zaman şarj tutmuyor. evde yapamıyorum genelde listeyi. okulda bakabiliyorum. takdir edersinki o da ancak tenefüslerde ve öğle aralarında.. o yüzden pazartesi bu saatlere kalıyor listenin yapılması. cuma yapabilecek olan varsa devredebilirim...
Cok onemli ayrinti :)))yanlış yazmışım yeni gördüm. Omletin içinde 4yk değil 4 tk kinoa vardı.
Kuzum ne zaman oldugu hic onemli degilMutlu haftalar..
60kiloyum evet yapılmadı liste. evdeki laptop bozuk çoğu zaman şarj tutmuyor. evde yapamıyorum genelde listeyi. okulda bakabiliyorum. takdir edersinki o da ancak tenefüslerde ve öğle aralarında.. o yüzden pazartesi bu saatlere kalıyor listenin yapılması. cuma yapabilecek olan varsa devredebilirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?