Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyiyim canım sağol çoğunlukta evdeyim bu aralar ama bi koşturmaca bir hafta sonra misafirlerim gelicek düğünümüz var onlarla uğraşıyorum

Arada bakıyorum size, aklım sizlerde

Sen nasılsın?
Cok kolay gelsin cnm
Dugun en nefret ettigim seydir :))

Bende fena degilim iste
Arada dususler yaşasamda takil tokmak devam ediyorum :)

Slm kizlar

Bugun son kez mesaiye gittim 3 gun yillik izin yazdirip 2019 izinlerimi tukettim ve cuma gunude ucretsiz iznim baslayilacak. Hayirli olsun.

Bugun oruc tutmadim. Ise gittigim icin kayinvalidem bendeydi. Isten gelince hava guzeldi cocuklari parka cikardim. Gelincede annemin bende olmasindan faydalanip temizlik yaptim. Saat 1 de anca bitti. Genel temizlik, kapilar, camlar bitti. Wc banyoyu yarina erteledim. Arada yemek molasi verdim tabikide.

bu mesajı atar yapmışım gibi algılayanlar olmuş. bu atar değil açıklama mesajıydı, emoji kullanmadım diye yanlış anlaşılmasın

Eline emegine saglik cnm. Ben msjini okurken hic atarli gibi gelmedi bana

Kilo veren ve spor yapan arkadaslarimi tebrik ederim.

Menumu sabah yazarim cok uykum geldi

Günaydın kızlar bugün itibariyle insAllah dieyt ve yürüyüşe başlıyorum başlangıç 92.4kg aslinda arada kaldim dukan diyeti yapan var mi ona mi uysam yoksa ciddi anlamda kendim sıkı bi diyet mi yapsam bilemedim asagi yukari normal diyet listelerini biliorum diyetsyenlere gittgm zmndan ekmegi hayatimdan cikariyorum tamamen bolbol su yesillik yogurt yemeklerden bi kac kasik olarak yapayim diorum sizce deneyimlilerden bilgi almak istiyorum bi kizim var 4 bucuk yasinda kardes istiyoruz ama olmuyor 9 aydr falan kiko disinda yumurtaliklarda pcogorunumu var dedj doktor insulin direnci sınırda ilac kullaniyorum zaten onu için beni de araniza alirsanz sevinirim

Hoşgeldin canım.. aramızda görmekten mutluluk duyarız ne demek..umarım.en kısa zamanda ideal kilona ulaşırsın.

Hosgeldin cnm

Uzun sureli fazla protein tuketmek vucutta zarara neden olabiliyor
O yuzden saglikli dengeli bi beslenme sekli uyguluyabilirsen senin icin daha iyi olur

Hosgeldin cnm

Uzun sureli fazla protein tuketmek vucutta zarara neden olabiliyor
O yuzden saglikli dengeli bi beslenme sekli uyguluyabilirsen senin icin daha iyi olur
Anldim cnm hb cok tsk ederim kendi yontemimle ilerlemeliyim o zmn ara öğünü olan az olculu ekmeksiz :)

Gunaydin kizlarrr daha dogrusu tunaydin

Aksam alt komsumun kayinvalidesinin ignesi vardi ona inmistim bi ara. Normalde disarida igne vs yapmiyorum bi basladimmi butun mahalle toplanir ardi arkadi kesilmez diye. Yasli teyze oldugu icin onu yapiyorum arada. Sabah inmeyi unuttum o cikti teyzede bi muhabber bi muhabbet ama dediklerinin %90nini anlamadim. He teyze evet teyze dedim durdum. benim kahvalti ogle yemegi oldu.

Cumadan beridir ayni kilodayim sanirim vucudum korumaya gecti ama yilmak yok yola devam onumde cok uzun bir yol var.

Dunku menumu vereyim

Sabah: 2 yumurya, 1/4 kapya biber, 4 cerry domates, 7 siyah zeytin, maydanoz, dereotu, 1 yk lor

Ogle: salcali icinde sayili arpa sehriye bulunan hastane corbasi ve salata (misss gibi dumani ustunde en sevdigim ustamizin en guzel yaptigi elbasan tava dan almadim ve yemedim bide salcali makarna vardi)

Ara: 1 cay bardagi beyaz leblebi ve sade nescafe resim cekemedim telefon eminedeydi ama cay bardagimin buyuklugunu daha dogrusu kucuklugunu gorun diye onun resmini cektim

Aksam: sehriye corba, 2 baget firin tavuk uzerinde 3-4 dlm kucuk patates, salata, yogurt ( yogurdun hepsini bitiremedim)

Ara: kayisili form cayi

Eklentiler

• Screenshot_2019-02-12-15-44-35.webp
    49,3 KB · Görüntüleme: 28
Anldim cnm hb cok tsk ederim kendi yontemimle ilerlemeliyim o zmn ara öğünü olan az olculu ekmeksiz :)
Ara ogun yapmak kisiye gore degisir
Acikma olursa yapilabilir
Ana ogunler de dogru besinler az degil yeterli tuketilmeli cnm

Yesilcay içiyorum ben su 5li karşılık form caylari oluyor ya onlardan da iciyorum kayısılı form cayi falan faydasi olur
Icinde sinemaki olan form caylari fazla tuketmek dogru degil cnm haftada 1-2olabilir
Bitki caylarini en dogrusu toz olanlarindan alip demlemek

Icinde sinemaki olan form caylari fazla tuketmek dogru degil cnm haftada 1-2olabilir
Bitki caylarini en dogrusu toz olanlarindan alip demlemek
Biberiye var aktardan aldığım yesilcay da alabilirim bi fincana ne kadar atmaliyim ondan emin olamiyorum paketlerdeki kadar mi katsam k.b cok soru sordum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…