İyiyim canım sağol çoğunlukta evdeyim bu aralar ama bi koşturmaca bir hafta sonra misafirlerim gelicek düğünümüz var onlarla uğraşıyorumNasilsin asucum
Cok kolay gelsin cnmİyiyim canım sağol çoğunlukta evdeyim bu aralar ama bi koşturmaca bir hafta sonra misafirlerim gelicek düğünümüz var onlarla uğraşıyorum
Arada bakıyorum size, aklım sizlerde
Sen nasılsın?
HAFTALIK SONUÇLAR
Haftanın 1.si......................Bulamiyorum .......................... -1.7 kg
Haftanın 2.si.................... @60kiloyum ...................... -1.2 kg
Haftanın 3.sü................... @y.o.l.c.u .......................... -1.1 kg
bu mesajı atar yapmışım gibi algılayanlar olmuş. bu atar değil açıklama mesajıydı, emoji kullanmadım diye yanlış anlaşılmasın
Hoşgeldin canım.. aramızda görmekten mutluluk duyarız ne demek..umarım.en kısa zamanda ideal kilona ulaşırsın.Günaydın kızlar bugün itibariyle insAllah dieyt ve yürüyüşe başlıyorum başlangıç 92.4kg aslinda arada kaldim dukan diyeti yapan var mi ona mi uysam yoksa ciddi anlamda kendim sıkı bi diyet mi yapsam bilemedim asagi yukari normal diyet listelerini biliorum diyetsyenlere gittgm zmndan ekmegi hayatimdan cikariyorum tamamen bolbol su yesillik yogurt yemeklerden bi kac kasik olarak yapayim diorum sizce deneyimlilerden bilgi almak istiyorum bi kizim var 4 bucuk yasinda kardes istiyoruz ama olmuyor 9 aydr falan kiko disinda yumurtaliklarda pcogorunumu var dedj doktor insulin direnci sınırda ilac kullaniyorum zaten onu için beni de araniza alirsanz sevinirim
İnşALLAH cnm hb tsk ederim :)Hoşgeldin canım.. aramızda görmekten mutluluk duyarız ne demek..umarım.en kısa zamanda ideal kilona ulaşırsın.
Hosgeldin cnmGünaydın kızlar bugün itibariyle insAllah dieyt ve yürüyüşe başlıyorum başlangıç 92.4kg aslinda arada kaldim dukan diyeti yapan var mi ona mi uysam yoksa ciddi anlamda kendim sıkı bi diyet mi yapsam bilemedim asagi yukari normal diyet listelerini biliorum diyetsyenlere gittgm zmndan ekmegi hayatimdan cikariyorum tamamen bolbol su yesillik yogurt yemeklerden bi kac kasik olarak yapayim diorum sizce deneyimlilerden bilgi almak istiyorum bi kizim var 4 bucuk yasinda kardes istiyoruz ama olmuyor 9 aydr falan kiko disinda yumurtaliklarda pcogorunumu var dedj doktor insulin direnci sınırda ilac kullaniyorum zaten onu için beni de araniza alirsanz sevinirim
Anldim cnm hb cok tsk ederim kendi yontemimle ilerlemeliyim o zmn ara öğünü olan az olculu ekmeksiz :)Hosgeldin cnm
Uzun sureli fazla protein tuketmek vucutta zarara neden olabiliyor
O yuzden saglikli dengeli bi beslenme sekli uyguluyabilirsen senin icin daha iyi olur
Ara ogun yapmak kisiye gore degisirAnldim cnm hb cok tsk ederim kendi yontemimle ilerlemeliyim o zmn ara öğünü olan az olculu ekmeksiz :)
Tamam cnm baska önerilerin varsa alabilirim :) tsk ederimAra ogun yapmak kisiye gore degisir
Acikma olursa yapilabilir
Ana ogunler de dogru besinler az degil yeterli tuketilmeli cnm
Dogru beslenir suyu ve sporuda ihmal etmezsen gitmicek kilo yoktur cnm :)Tamam cnm baska önerilerin varsa alabilirim :) tsk ederim
Yesilcayimizi da unutmayalımTamam cnm baska önerilerin varsa alabilirim :) tsk ederim
Haklsn insAllah olacak bu seferDogru beslenir suyu ve sporuda ihmal etmezsen gitmicek kilo yoktur cnm :)
Yesilcay içiyorum ben su 5li karşılık form caylari oluyor ya onlardan da iciyorum kayısılı form cayi falan faydasi olur insAllah dimiYesilcayimizi da unutmayalım
Icinde sinemaki olan form caylari fazla tuketmek dogru degil cnm haftada 1-2olabilirYesilcay içiyorum ben su 5li karşılık form caylari oluyor ya onlardan da iciyorum kayısılı form cayi falan faydasi olur
Biberiye var aktardan aldığım yesilcay da alabilirim bi fincana ne kadar atmaliyim ondan emin olamiyorum paketlerdeki kadar mi katsam k.b cok soru sordum amaIcinde sinemaki olan form caylari fazla tuketmek dogru degil cnm haftada 1-2olabilir
Bitki caylarini en dogrusu toz olanlarindan alip demlemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?