Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün ki liste kizlar bi yerden başlayım bildirmeye
SABAH
Gune koca bi ılık limonlu suyla başladım
1 dilim tam bugday ekmegi
5-6 zeytin
Bi parca beyaz peynir
Orta boy patates haşlama
Açık çay
ÖĞLEN
Bi kase bulgur pilavi
Küçük kase corba
AKŞAM
2 dilim tam bugday ekmeği
6-7 zeytin
Bi parça peynir
Yağsız omlet

2.5 litreye tamamlama az kaldi suyu da siseye yarim salatalık k yarım limon ve cubuk tarçın ekleyerek ictim sudan mi limondan mi bilemiorum ama baya sık tuvakete ciktim bugun

Misafirlige gittim öğlen aksama yemek yapamdgm icin kahvalti yaptim malesed ekmek yemek zorundaa kaldm bi nevi insAllah bundan sonra sebze yemegi corba salata olarak ilerlicem :)
Haftaya salıya en azindan bi -1 kiloyla girerim insAllah

Seni takip ediyorum hergun,yediklerin olsun,ictigin su olsun gayet iyi bana gore.aktifsin de niye ki bu wc sorunu..yine de bi yanlışlık olmali yapılanlarda o halde?acaba çayları da abartıyorsun ki.
sabah yemiyorum ya yeme düzenim değişti ondan. miyom da bağırsağa baskı yapıyormuş. bir süre sabredicem artık. çaylar normal bence. 2-3 kupa.

sabah
açık çay, sade Türk kahvesi

öğlen 12.40
2 küçük yumurta-4 tk kinoa ezmesi-3 tk haşhaş-1 çk süttozu ile tavada 4 adet pankek yaptım. 3 ünü yedim.
1 yk labne peyniri
2 kk peynir (hellim, parmesan)
7 zeytin
domates, 2 yeşil biber
1 yk soğanlı domatesli acı biber kavurması
1 tk tahin

ara
sade Türk kahvesi
1 kupa get wellness çayı (yeşil roiboss, lemongrass, zencefil, portakal kabuğu)

akşam 19.20
fırında 5 küçük köfte ve biber
dünkü kurutulmuş biber-patlıcan dolmasından (içinde 4 yk bulgur vardı)
turp otu salatası
2 yk soğanlı domatesli acı biber kavurması
4-5 yk ev yoğurdu

yatana kadar 2,5 lt su
şimdi maden suyu içiyorum.
az sonra 1 kupa kiraz saplı form çay

20 dk tempolu yürüyüş

Sen salı günleri tartılıyorsun sanırım canım ama bizim kilo bildirim günümüz cuma unutma..

Yatmadan bende leslie yapmayı düşünüyorum kızlar bugün ilk olacak hic anlamiorum 3 mil falan yaziyor bilgisi olan yapan var mi aranizda yardmci olur musunz
3 mil 45 dk suruyor cnm
Onceden spor yapmadiysan 1 yada 2 mille baslasan iyi olur

Karatay gibi olmadı bu gün ama çok hastayım
Sabah 12.00
Yarım dilim tbe ile bir kaç çatal yumurta
2 cherry
1 portakal

Akşam 18.00
Yarım tabak taze fasülye
2 grissini

Su 2 lt ancak
Spor maalesef

3 mil 45 dk suruyor cnm
Onceden spor yapmadiysan 1 yada 2 mille baslasan iyi olur
Spor yürüyüş yapiorum canım günlük 1saat hızlı tempo da bi kac aydır yürüyemiyordm dün basladim onun dışında düzenli olmamak şartıyla ara ara egzersiz yapiorum

Iyi geceler kizlar
Aksam uzeri zeynep ataleslendi. 1 saate yakin uyudu atesi yuksekken onu uyku edindi su an hala oturuyoruz. Cok sukur 37ye dustu atesi. Yatalim uykum var diyorum hayir benim uyku saatim degil diyor

Iyi geceler kizlar
Aksam uzeri zeynep ataleslendi. 1 saate yakin uyudu atesi yuksekken onu uyku edindi su an hala oturuyoruz. Cok sukur 37ye dustu atesi. Yatalim uykum var diyorum hayir benim uyku saatim degil diyor
Geçmiş olsun Rabbim sifa versin yavruna insAllah cnm...

Kızlar uyku tutmadı demin bi uygulama indirdim içeriği bi kadınin videolu anlatımı var squatgirl diye tek Yürüyüşle 300 Kalori Yakıyoruz başlıklı videosuyla 40 dkklik yürüyüş yapmış oldum bugün yürüyüş yapamamıştim hiç yoktan iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…