- 15 Mayıs 2017
- 1.499
- 11.233
- 158
- 34
Sen sürekli af ettiğin için seni garanti bildi yani kaba tabirle cantada keklik yerine koyduDün erva min babası ve onun ailesi eline çiçek tatlı almış çıkıp geldiler..ben olsam içeri almazdım ama babam buyur etti..içeri girdiğinde söyle yüzüne baktım da 4 yıldır aynı yastiga bas koydugum adama nasil bu kadar buz kesmiştim..barışmak istiyormuş,pişmanmıs,eve sığmıyormuş bilmem neler neler...yüzük kutusu koydu ortaya yeniden başlayalım falan,erva ortada rezil oluyora geldi duygu sömürüsü yapacak ya..ben pek konuşmadım son olarak ben seni 3 kere aldatsam yeniden kapıyı kapatıp için rahat işe gidebilirmiydin dedim,seni keserdim zaten ilkinde dedi,bende zaten affettigim için 3.'yu de yaptın dedim.. sanki benim ki namus,onun ki değil.. nisan ayında mahkememiz O zman görüşürüz dedim odama geçtim,arkamdan bağırdı ayrilmiyacam diye..kendi bilir uzar gider..bu arada bana hic çiçek almamıştı evliliğimiz boyunca,illa böylemi olmaliydi alması için.. neyim eksikti,neden aldatildim,bunu nasıl bana yaptı,bu sorular hic gitmiyor kafamdan..
Hakkinda hayirlisi neyse o olsun canim. Sen kendini ve evladini düsünerek en dogru kararı verirsin ins. Affedeceksende burnunu iyice bir sürtmen lazim. Allah yardımcın olsunDün erva min babası ve onun ailesi eline çiçek tatlı almış çıkıp geldiler..ben olsam içeri almazdım ama babam buyur etti..içeri girdiğinde söyle yüzüne baktım da 4 yıldır aynı yastiga bas koydugum adama nasil bu kadar buz kesmiştim..barışmak istiyormuş,pişmanmıs,eve sığmıyormuş bilmem neler neler...yüzük kutusu koydu ortaya yeniden başlayalım falan,erva ortada rezil oluyora geldi duygu sömürüsü yapacak ya..ben pek konuşmadım son olarak ben seni 3 kere aldatsam yeniden kapıyı kapatıp için rahat işe gidebilirmiydin dedim,seni keserdim zaten ilkinde dedi,bende zaten affettigim için 3.'yu de yaptın dedim.. sanki benim ki namus,onun ki değil.. nisan ayında mahkememiz O zman görüşürüz dedim odama geçtim,arkamdan bağırdı ayrilmiyacam diye..kendi bilir uzar gider..bu arada bana hic çiçek almamıştı evliliğimiz boyunca,illa böylemi olmaliydi alması için.. neyim eksikti,neden aldatildim,bunu nasıl bana yaptı,bu sorular hic gitmiyor kafamdan..
Gorüyorsunuz soze gerek yok:) masallahSelamün Aleyküm
hayırlı cumalar
Kilom
Geçen hafta 84.6
Bu hafta 82.5
Fark 2.1
Spor yok bigün olucak inş...
Selamün Aleyküm
hayırlı cumalar
Kilom
Geçen hafta 84.6
Bu hafta 82.5
Fark 2.1
Spor yok bigün olucak inş...
Dün erva min babası ve onun ailesi eline çiçek tatlı almış çıkıp geldiler..ben olsam içeri almazdım ama babam buyur etti..içeri girdiğinde söyle yüzüne baktım da 4 yıldır aynı yastiga bas koydugum adama nasil bu kadar buz kesmiştim..barışmak istiyormuş,pişmanmıs,eve sığmıyormuş bilmem neler neler...yüzük kutusu koydu ortaya yeniden başlayalım falan,erva ortada rezil oluyora geldi duygu sömürüsü yapacak ya..ben pek konuşmadım son olarak ben seni 3 kere aldatsam yeniden kapıyı kapatıp için rahat işe gidebilirmiydin dedim,seni keserdim zaten ilkinde dedi,bende zaten affettigim için 3.'yu de yaptın dedim.. sanki benim ki namus,onun ki değil.. nisan ayında mahkememiz O zman görüşürüz dedim odama geçtim,arkamdan bağırdı ayrilmiyacam diye..kendi bilir uzar gider..bu arada bana hic çiçek almamıştı evliliğimiz boyunca,illa böylemi olmaliydi alması için.. neyim eksikti,neden aldatildim,bunu nasıl bana yaptı,bu sorular hic gitmiyor kafamdan..
Guzelim aldatilmayi kimse haketmezDün erva min babası ve onun ailesi eline çiçek tatlı almış çıkıp geldiler..ben olsam içeri almazdım ama babam buyur etti..içeri girdiğinde söyle yüzüne baktım da 4 yıldır aynı yastiga bas koydugum adama nasil bu kadar buz kesmiştim..barışmak istiyormuş,pişmanmıs,eve sığmıyormuş bilmem neler neler...yüzük kutusu koydu ortaya yeniden başlayalım falan,erva ortada rezil oluyora geldi duygu sömürüsü yapacak ya..ben pek konuşmadım son olarak ben seni 3 kere aldatsam yeniden kapıyı kapatıp için rahat işe gidebilirmiydin dedim,seni keserdim zaten ilkinde dedi,bende zaten affettigim için 3.'yu de yaptın dedim.. sanki benim ki namus,onun ki değil.. nisan ayında mahkememiz O zman görüşürüz dedim odama geçtim,arkamdan bağırdı ayrilmiyacam diye..kendi bilir uzar gider..bu arada bana hic çiçek almamıştı evliliğimiz boyunca,illa böylemi olmaliydi alması için.. neyim eksikti,neden aldatildim,bunu nasıl bana yaptı,bu sorular hic gitmiyor kafamdan..
inşallah gülbecim.Demek ki diğer hafta öyle olacak yap hücreleri boşalmış içi su dolmuş haftaya gelir eksiler
Masallah iyi gidiyorsun. Seviyeli olsn diyetimi yapiyorsun. 1 ay sonra grupla baslanacakmis ben de o güne kadar dikkat edip baslamak istiyorum,yani insallah. Zorlaniyorum su sirailk hedefime 5 kilo var daha
evet canım seviyeli olan beslenme şeklini yapıyorum. aslında ben de o grupla başlayacaktım ama geçen hafta doktor miyomların 10 cm e ulaştığını söyleyince acele etmem gerekti. çünkü bir an önce 36 saatlik açlıklara başlamak istiyorum.Masallah iyi gidiyorsun. Seviyeli olsn diyetimi yapiyorsun. 1 ay sonra grupla baslanacakmis ben de o güne kadar dikkat edip baslamak istiyorum,yani insallah. Zorlaniyorum su sira
Bahsettiğiniz liste ne kızlar 1. Seviye falan merak ettimhergaf ben senin yerinde olsam şimdi başlarım. bir ay sonra da o grupla devam edersin. ne var ki erken başlasan. 1. seviyen 1 ay değil 2 ay sürer. bu da senin kârına olur.
aidin salih diye bir islam hekimi var. gerçek tıp diye bir kitabı var. o kitaptaki beslenme şeklini uygulamak için birisi geliştirdiği yöntemle face de yitik şifayı ücretsiz bulanlar isminde grup açmış. biz oradaki seviyeleri uyguluyoruz. istersen bir bak. uygulamak istersen kitabı da al mutlaka. ben aldım. okuyorum. değişik.Bahsettiğiniz liste ne kızlar 1. Seviye falan merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?