Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Dün erva min babası ve onun ailesi eline çiçek tatlı almış çıkıp geldiler..ben olsam içeri almazdım ama babam buyur etti..içeri girdiğinde söyle yüzüne baktım da 4 yıldır aynı yastiga bas koydugum adama nasil bu kadar buz kesmiştim..barışmak istiyormuş,pişmanmıs,eve sığmıyormuş bilmem neler neler...yüzük kutusu koydu ortaya yeniden başlayalım falan,erva ortada rezil oluyora geldi duygu sömürüsü yapacak ya..ben pek konuşmadım son olarak ben seni 3 kere aldatsam yeniden kapıyı kapatıp için rahat işe gidebilirmiydin dedim,seni keserdim zaten ilkinde dedi,bende zaten affettigim için 3.'yu de yaptın dedim.. sanki benim ki namus,onun ki değil.. nisan ayında mahkememiz O zman görüşürüz dedim odama geçtim,arkamdan bağırdı ayrilmiyacam diye..kendi bilir uzar gider..bu arada bana hic çiçek almamıştı evliliğimiz boyunca,illa böylemi olmaliydi alması için.. neyim eksikti,neden aldatildim,bunu nasıl bana yaptı,bu sorular hic gitmiyor kafamdan..

Sen sürekli af ettiğin için seni garanti bildi yani kaba tabirle cantada keklik yerine koydu
Şimdi de gururuna yediremiyor
Yuva yıkmak asla kabul edilir bisey değil ama gözlemlerime dayanarak sana şunu net söyleyebilirim
Af edersen bikac ay bisey yok gibi olacak ama her yalnız kaldığında aklına bunlar gelecek
Tercih senin tabi ki canim

Hakkinda hayirlisi neyse o olsun canim. Sen kendini ve evladini düsünerek en dogru kararı verirsin ins. Affedeceksende burnunu iyice bir sürtmen lazim. Allah yardımcın olsun

Selamün Aleyküm
hayırlı cumalar

Kilom
Geçen hafta 84.6
Bu hafta 82.5
Fark 2.1
Spor yok bigün olucak inş...

Masallah cnm cok iyi gidiyorsun

Allah yardimcin olsun cnm zor bir surec. En iyisini sen bilirsin ama bence geri adim atma. Dedigin gibi sen yapsan namussuzluk oluyor erkek yapsa elinin kiri mi oluyor? malesef toplumumuz erkege namussuzlugu yakistirmiyor

Guzelim aldatilmayi kimse haketmez
Buda senin bir eksikligin oldugunu gostermez
Karsi tarafin karaktersizligidir

Insallah hakkinizda hayirlisi olur dogru karari verirsin

iyi akşamlar kızlarrr

sabah
açık çay, sade Türk kahvesi

öğlen 12.30
karalahana yemeği
5 yk ev yoğurdu
10 çiğ kaju fıstığı

aralarda
açık çay, sade Türk kahvesi

akşam 19.20
1 tabak köfteli nohut çorbası gibi uydurma bir yemek (nohut 1 yk kadar, köftecikler 2 kepçeydi. suyunu içmedim)
salata
1,5 yk soğanlı domatesli acı biber kavurması

yatana kadar 2 lt den fazla su
az sonra 1 kupa kiraz saplı form çay içerim.

45 dk tempolu yürüyüş

Demek ki diğer hafta öyle olacak yap hücreleri boşalmış içi su dolmuş haftaya gelir eksiler
inşallah gülbecim.
çok şükür diyorum tabiki de ama daha düşük bekliyordum. şu kabızlık baş gösterdiğinde mutlaka kilo vermem de duruyor. bunu fark ettim. ona sinir oluyorum.
velhasıl biraz üzüldüm. 7 leri bir an önce görmek istiyorum. motivasyonum artacak o zaman. neyse yine de çok şükür. 1 kilodan fazla en azından.

Masallah iyi gidiyorsun. Seviyeli olsn diyetimi yapiyorsun. 1 ay sonra grupla baslanacakmis ben de o güne kadar dikkat edip baslamak istiyorum,yani insallah. Zorlaniyorum su sira
evet canım seviyeli olan beslenme şeklini yapıyorum. aslında ben de o grupla başlayacaktım ama geçen hafta doktor miyomların 10 cm e ulaştığını söyleyince acele etmem gerekti. çünkü bir an önce 36 saatlik açlıklara başlamak istiyorum.

hergaf ben senin yerinde olsam şimdi başlarım. bir ay sonra da o grupla devam edersin. ne var ki erken başlasan. 1. seviyen 1 ay değil 2 ay sürer. bu da senin kârına olur.
Bahsettiğiniz liste ne kızlar 1. Seviye falan merak ettim

Bahsettiğiniz liste ne kızlar 1. Seviye falan merak ettim
aidin salih diye bir islam hekimi var. gerçek tıp diye bir kitabı var. o kitaptaki beslenme şeklini uygulamak için birisi geliştirdiği yöntemle face de yitik şifayı ücretsiz bulanlar isminde grup açmış. biz oradaki seviyeleri uyguluyoruz. istersen bir bak. uygulamak istersen kitabı da al mutlaka. ben aldım. okuyorum. değişik.
uygulayanlar hem kilo vermiş hem de hastalıklarından kurtuluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…