- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Aaa bakim cnm bende bi araştırayım saolasinaidin salih diye bir islam hekimi var. gerçek tıp diye bir kitabı var. o kitaptaki beslenme şeklini uygulamak için birisi geliştirdiği yöntemle face de yitik şifayı ücretsiz bulanlar isminde grup açmış. biz oradaki seviyeleri uyguluyoruz. istersen bir bak. uygulamak istersen kitabı da al mutlaka. ben aldım. okuyorum. değişik.
uygulayanlar hem kilo vermiş hem de hastalıklarından kurtuluyor.
daha sık gelemez misin buraya?herzaman inş ablacım ama çok aktif olamıyorum oyüzden bi faydam dokunurmu bilemedim
Ben bi ara bakmistim o sayfaya fazla anlamadimaidin salih diye bir islam hekimi var. gerçek tıp diye bir kitabı var. o kitaptaki beslenme şeklini uygulamak için birisi geliştirdiği yöntemle face de yitik şifayı ücretsiz bulanlar isminde grup açmış. biz oradaki seviyeleri uyguluyoruz. istersen bir bak. uygulamak istersen kitabı da al mutlaka. ben aldım. okuyorum. değişik.
uygulayanlar hem kilo vermiş hem de hastalıklarından kurtuluyor.
Selamün Aleyküm
harikasınnnhayırlı cumalar
Kilom
Geçen hafta 84.6
Bu hafta 82.5
Fark 2.1
Spor yok bigün olucak inş...
3 kere yapan çok kere daha yapar. böyle bildiğim insanlar var. hayatını eline al. Allah yardımcın olsun. ama tabi senin kararın önemli. çok iyi düşün tatlım. duygusallığına yenilme.Dün erva min babası ve onun ailesi eline çiçek tatlı almış çıkıp geldiler..ben olsam içeri almazdım ama babam buyur etti..içeri girdiğinde söyle yüzüne baktım da 4 yıldır aynı yastiga bas koydugum adama nasil bu kadar buz kesmiştim..barışmak istiyormuş,pişmanmıs,eve sığmıyormuş bilmem neler neler...yüzük kutusu koydu ortaya yeniden başlayalım falan,erva ortada rezil oluyora geldi duygu sömürüsü yapacak ya..ben pek konuşmadım son olarak ben seni 3 kere aldatsam yeniden kapıyı kapatıp için rahat işe gidebilirmiydin dedim,seni keserdim zaten ilkinde dedi,bende zaten affettigim için 3.'yu de yaptın dedim.. sanki benim ki namus,onun ki değil.. nisan ayında mahkememiz O zman görüşürüz dedim odama geçtim,arkamdan bağırdı ayrilmiyacam diye..kendi bilir uzar gider..bu arada bana hic çiçek almamıştı evliliğimiz boyunca,illa böylemi olmaliydi alması için.. neyim eksikti,neden aldatildim,bunu nasıl bana yaptı,bu sorular hic gitmiyor kafamdan..
seviyeler var. sayfada onları bulup kaydet ve iyice oku canım. insanlar sırayla o seviyeleri uyguluyor. liste yok zaten. yasaklar ve serbestler ve de kurallar var. yönetici haftada 2-3 kere rapor açıyor, sorulara cevap veriyor. herkes farklı zamanda başlamış ama uyuluyor. sorun değil.Ben bi ara bakmistim o sayfaya fazla anlamadim
Ben de okuyorum ama bitiremedim daha yarıladım kitabı bayağıdır elimdeseviyeler var. sayfada onları bulup kaydet ve iyice oku canım. insanlar sırayla o seviyeleri uyguluyor. liste yok zaten. yasaklar ve serbestler ve de kurallar var. yönetici haftada 2-3 kere rapor açıyor, sorulara cevap veriyor. herkes farklı zamanda başlamış ama uyuluyor. sorun değil.
bir de 7. seviye olan karaciğer temizliğini yapıp seviyelerin sonuç raporunu yazanlar var. orada da nelerden kurtulduklarını falan okuyorsun. bazıları çok etkileyici.
ama tabi asıl kitabı alıp okumak gerekli. ben aldım okuyorum.
benim de elimde süründü. çok oldu alalı. araya başka kitaplar girdi, okuyamadım falan. ama bitireceğim inşallah.Ben de okuyorum ama bitiremedim daha yarıladım kitabı bayağıdır elimde
Aynen bende o moddayım birde emzirme zaten erteletiyor herşeyibenim de elimde süründü. çok oldu alalı. araya başka kitaplar girdi, okuyamadım falan. ama bitireceğim inşallah.
bitirelim o zamanAynen bende o moddayım birde emzirme zaten erteletiyor herşeyi
Kv gil burda ev doluydu yine
Hepsi o sayfadami cikiyorseviyeler var. sayfada onları bulup kaydet ve iyice oku canım. insanlar sırayla o seviyeleri uyguluyor. liste yok zaten. yasaklar ve serbestler ve de kurallar var. yönetici haftada 2-3 kere rapor açıyor, sorulara cevap veriyor. herkes farklı zamanda başlamış ama uyuluyor. sorun değil.
bir de 7. seviye olan karaciğer temizliğini yapıp seviyelerin sonuç raporunu yazanlar var. orada da nelerden kurtulduklarını falan okuyorsun. bazıları çok etkileyici.
Az once baktimda kapali gruptu. Pek bir sey anlamadim ama bi 8. Seviye ile ilgili resim vardi 1 haftalik. Bana agir gibi geldi yapan nasil yapiyor valla helal olsun.seviyeler var. sayfada onları bulup kaydet ve iyice oku canım. insanlar sırayla o seviyeleri uyguluyor. liste yok zaten. yasaklar ve serbestler ve de kurallar var. yönetici haftada 2-3 kere rapor açıyor, sorulara cevap veriyor. herkes farklı zamanda başlamış ama uyuluyor. sorun değil.
Kv gil burda ev doluydu yine
Onlar yatti spor yapicam simdi :) )
Yeni bitti :))Sporsuz gunu kapatmam diyorsun yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?