Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aaa bakim cnm bende bi araştırayım saolasin

Slm kizlar

13:00 omlet (1kapya biber, 2 yk lor, maydanoz, dereotu, 2 yumurta) 4 cerry domates, 10 zeytin

16:00 1 cay bardagi beyaz leblebi ve cay (leblebinin yarisini yedikten sonra resim cekmek aklima geldi)

19:00 tavuk corbasi (limonlu karabiberli iyi geldi ) 2 kase ictim, ispanak (corbayi 2 kase icinde resimdeki ispanagin yarisini geri bosalttim) ve 1 kase yogurt

Cocuklari yatirdim simdi cay demledik. Insallah keyifle bi cay iccez.

herzaman inş ablacım ama çok aktif olamıyorum oyüzden bi faydam dokunurmu bilemedim

Ben bi ara bakmistim o sayfaya fazla anlamadim

Selamün Aleyküm
hayırlı cumalar

Kilom
Geçen hafta 84.6
Bu hafta 82.5
Fark 2.1
Spor yok bigün olucak inş...
harikasınnn

3 kere yapan çok kere daha yapar. böyle bildiğim insanlar var. hayatını eline al. Allah yardımcın olsun. ama tabi senin kararın önemli. çok iyi düşün tatlım. duygusallığına yenilme.

Ben bi ara bakmistim o sayfaya fazla anlamadim
seviyeler var. sayfada onları bulup kaydet ve iyice oku canım. insanlar sırayla o seviyeleri uyguluyor. liste yok zaten. yasaklar ve serbestler ve de kurallar var. yönetici haftada 2-3 kere rapor açıyor, sorulara cevap veriyor. herkes farklı zamanda başlamış ama uyuluyor. sorun değil.
bir de 7. seviye olan karaciğer temizliğini yapıp seviyelerin sonuç raporunu yazanlar var. orada da nelerden kurtulduklarını falan okuyorsun. bazıları çok etkileyici.
ama tabi asıl kitabı alıp okumak gerekli. ben aldım okuyorum.

Ben de okuyorum ama bitiremedim daha yarıladım kitabı bayağıdır elimde

Hepsi o sayfadami cikiyor
Seviyeler falan
Sanki baska sayfalarda vardi

Az once baktimda kapali gruptu. Pek bir sey anlamadim ama bi 8. Seviye ile ilgili resim vardi 1 haftalik. Bana agir gibi geldi yapan nasil yapiyor valla helal olsun.

Kv gil burda ev doluydu yine
Onlar yatti spor yapicam simdi :) )

Sporsuz gunu kapatmam diyorsun yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…