selam arkadaşlar
15gündür girememiştim benim pc kafayı yemişti belki 10 kez servise gidip geldi eşimde onlarda sabırla getirip götürdüler bende sinir oldum tabii her olmadığında işlemcimi neymiş o gitmiş meğer oraya gidiyor oldu diyorlar eve gelirken yolda bozuluyor yerinden oynamaması lazımmış .şu anda yenisinide alamazdık araba kredisi ödüyorduk yeni araba almıştık . ama eşim bana sürpriz yapmış 22 nisan doğum günümdü bana pc almış ne kadar sevindim anlatamam. beni anneme gönderdi doğum günün annenlere git orada kutlayalım dedi meğer sürpriz yapmış bana şok oldum görünce . şimdiye kadar ne aldıysak hep ben alırım o sonradan görür bensiz hiçbirşey almaz sürpriz yapmazdı o yüzden heralde çok mutlu oldum . neyse sevincim çok sürmedi kızım bağırsak enfeksiyonu geçiriyormuş ateşi üç gündür 39.5 40 arası uyumuyoruz gecelerioda uyuyamıyor yavrum.sürekli ishal ve hiçbir şey yiyemiyor şu anda uyuttum onu. akşamada kınamız var kınayada gelemeyecek babamız ben bakarım dedi . halbuki çok özenmiştim bursadan kıyafetler getirtmiştim kızıma herşey kısmet işte
citol benim iznimi kaldırabilirsin artık kilom 117.4
selam arkadaşlar
15gündür girememiştim benim pc kafayı yemişti belki 10 kez servise gidip geldi eşimde onlarda sabırla getirip götürdüler bende sinir oldum tabii her olmadığında işlemcimi neymiş o gitmiş meğer oraya gidiyor oldu diyorlar eve gelirken yolda bozuluyor yerinden oynamaması lazımmış .şu anda yenisinide alamazdık araba kredisi ödüyorduk yeni araba almıştık . ama eşim bana sürpriz yapmış 22 nisan doğum günümdü bana pc almış ne kadar sevindim anlatamam. beni anneme gönderdi doğum günün annenlere git orada kutlayalım dedi meğer sürpriz yapmış bana şok oldum görünce . şimdiye kadar ne aldıysak hep ben alırım o sonradan görür bensiz hiçbirşey almaz sürpriz yapmazdı o yüzden heralde çok mutlu oldum . neyse sevincim çok sürmedi kızım bağırsak enfeksiyonu geçiriyormuş ateşi üç gündür 39.5 40 arası uyumuyoruz gecelerioda uyuyamıyor yavrum.sürekli ishal ve hiçbir şey yiyemiyor şu anda uyuttum onu. akşamada kınamız var kınayada gelemeyecek babamız ben bakarım dedi . halbuki çok özenmiştim bursadan kıyafetler getirtmiştim kızıma herşey kısmet işte
bazı özel nedenlerden dolayı giremiyorum haftaya inş. burdayım kilomu bildiremedim 2 haftadır kusura bakmayın ama haftaya inş. burdayım
SELAM KIZLAR uzun zmndır siteye giremiyordum ewde olunca bi türlü geçemiyorum pc basına birde kpss ye çalısmaya basladım sekı bi şekilde insallah bu sene olur. su an ki kilom 102.2 malesef hala inemedim iki hanelilereama olsun umudum var yuzmeye devam ediyorum. diyetim pek iyi gitmiyor ewde oldugum için malesef doktorumuda bırakmam gerekicek iş bulamadım çünkü ödemesini yapdıgım seanslarında sonuncusu ayın 10 unda hayırlısı olsun bakalım iş bulana kadar dikkat edicem kendime para buldukcada doktora gidicm baska çare yok isterseniz beni bu haftadan sonra listeden silin arkadaslar ben tekrar dönüs yapdıgım zmn haber veririm hepinizi öpüyorum görüsmek üzre :)
selam arkadaşlar
Derin'cim Mutlu yıllar canım..Bir ömür boyu ailen ve sevdiklerinle birlikte olursun inşallah..
Kızınada çok geçmiş olsun..Neden bağırsak enfeksiyonu oldu..??
tesekkur ederim birincilik aldım ama bu ilk hafta olduğu için bence hemen yeni gelip de birinci oldum gibi olmus kusura bakamyın arkadaslar muhtemelen vucudumdaki fazla su odem gitti diyete baslayınca o sebepten haftaya bu kadar performanslı olmam zorcitolcüm emeğine ve yüreğine sağlık...
Sen ne zaman kesin dönüş yapıcaksın.??
Ayrıca birinciyi ıslıklar eşliğinde tebrik ediyorum,yetmedi birde waoww diyorum..:))
Kilo veren tüm arkadaşlarımı kutluyorum..:lepi:
hoşbuldukk :)) inşş verirz btn kilolarıı :))) ben çok sevdiğim ve vazgeçemediğim bir şeyin üstüne yemin ettim 62 kiloya düşene kadar asla yasakları yemiycem diye ve gerçekten işe yaradı bence herkes öyle yapsın tek çözüm bu ben yeminimi bozmaktan çok korkuyorum şahsen .. ve yaşımdan dolayı çabuk kilo verebiliyorum.. bu arada diyet listemde burda :))
sabahları 7:30da 1 bardak yarım yağlı sütü bir kaseye boşaltıp içine 5 yemek kaşığı sade cornflakes koyuyorm ama kaşığı çok doldurmadan.. saat 11de 1 tane meyve.. saat1de 1 kase çorba 1 kase yoğurt 1 porsiyon ana yemek pilav makarna kesinlikle yasak... ve az yağlı bol salata ... saat 3te 3 tane kepekli bisküvi akşam 18:30da öğlen yemeğindekilerin aynısı ama öğlen sebze yediysek akşam et eer öğlen et yediysek akşam sebze ama 8 yemek kaşığı sebze ya da 3 köfte kadar et .... tabiki yine bol salata ... akşam 21:30da 2 tane meyve ... ve günde 8-10 bardak su ..... yerimseniben
bugünkü mamalar
sabah
1 kk peynir
4 zeytin
2 salatalık
1 tk reçek
1 dilim ekmek
ara
1 activia
1 elma
2 etiform
öğlen
1 dl ekmek
balık+midye tava
salata
ara
1 activia
2 etiform
1 elma
akşam
1 kase çorba
1 tabak yağlı salata
1 sb yourt
ara
2 pors erik
bugün tuuba özayla fitness yaptım 1 saat. bana çok hafif geldi programı. kızlar bir fikri olan var mı? aerobik yapmak istiyorum yoğun tempo. nerden bulurum
kepek ekmeği de mi hiç yemiyorsun
geçmiş olsun canım benimkide geçirdi aynı hastalığı şimdi iyi seninkide iyi olur inş..selam arkadaşlar
yasafat,iyi geceler
SENDEMI HALA İZİNLİSİN sempatiksalakcinni
tesekkur ederim birincilik aldım ama bu ilk hafta olduğu için bence hemen yeni gelip de birinci oldum gibi olmus kusura bakamyın arkadaslar muhtemelen vucudumdaki fazla su odem gitti diyete baslayınca o sebepten haftaya bu kadar performanslı olmam zor
ben de tum kılo veren ve vermek isteyen arkadaslarımızı canı gonulden destekliyorum birkaç ay sonraki halimizi de sabırsızlıkla bekliyorum insallah bu kılolardan en kısa zamanda kurtulkuruz sevgiler.
bu arada kilolarımızı bildiriyomuşuz galiba cuma günleri b hafta biraz geç kaldımm ama :) 20 nisanda diyetime başladım 25 nisanda doktora gittim ve 91.2 kg olmuşumm 92.8le başlamıştım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?