Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

öncelikle hoş geldin.doğum günün kutlu olsun.dilerim en kısa zamanda yavrun iyileşir.her halde mevsimsel.eşini de kutlarım.çok ince bir davranış.daha çok kınalar olur. o ıyafetleri de o zaman giyer.bundan başka hastalık görmez inşallah...

bazı özel nedenlerden dolayı giremiyorum haftaya inş. burdayım kilomu bildiremedim 2 haftadır kusura bakmayın ama haftaya inş. burdayım

SELAM KIZLAR uzun zmndır siteye giremiyordum ewde olunca bi türlü geçemiyorum pc basına birde kpss ye çalısmaya basladım sekı bi şekilde insallah bu sene olur. su an ki kilom 102.2 malesef hala inemedim iki hanelilere ama olsun umudum var yuzmeye devam ediyorum. diyetim pek iyi gitmiyor ewde oldugum için malesef doktorumuda bırakmam gerekicek iş bulamadım çünkü ödemesini yapdıgım seanslarında sonuncusu ayın 10 unda hayırlısı olsun bakalım iş bulana kadar dikkat edicem kendime para buldukcada doktora gidicm baska çare yok isterseniz beni bu haftadan sonra listeden silin arkadaslar ben tekrar dönüs yapdıgım zmn haber veririm hepinizi öpüyorum görüsmek üzre :)

Derin'cim Mutlu yıllar canım..Bir ömür boyu ailen ve sevdiklerinle birlikte olursun inşallah..

Kızınada çok geçmiş olsun..Neden bağırsak enfeksiyonu oldu..??

bazı özel nedenlerden dolayı giremiyorum haftaya inş. burdayım kilomu bildiremedim 2 haftadır kusura bakmayın ama haftaya inş. burdayım
2 hfta üst üste kilosunu bildirmeyen
ani 2 ceza almış oluyor
ve 2 cezalıları listeden malesef siliyorum
aklında olsun 2 cezan var
haftaya bekliyorum cicimm lmaz:
tmm cnm
senne zaman dönüş yapmak istersen
o zaman listeye adını eklerim boshayallersmile
gçmiş olsuk derin
süprizinde harikaymışş
listeye ekledim senide

Derin'cim Mutlu yıllar canım..Bir ömür boyu ailen ve sevdiklerinle birlikte olursun inşallah..

Kızınada çok geçmiş olsun..Neden bağırsak enfeksiyonu oldu..??

kız benim oglanı yenimi gördün sen
burayada eklemiştim sanki
sende senin bayem gözlünü ekle orayada Şeniz

tesekkur ederim birincilik aldım ama bu ilk hafta olduğu için bence hemen yeni gelip de birinci oldum gibi olmus kusura bakamyın arkadaslar muhtemelen vucudumdaki fazla su odem gitti diyete baslayınca o sebepten haftaya bu kadar performanslı olmam zor
ben de tum kılo veren ve vermek isteyen arkadaslarımızı canı gonulden destekliyorum birkaç ay sonraki halimizi de sabırsızlıkla bekliyorum insallah bu kılolardan en kısa zamanda kurtulkuruz sevgiler.

kepek ekmeği de mi hiç yemiyorsun

Dün misafirim vardı yoğundum..Sonra kafam bozludu bişeye bayağı geç uyudum...

Site felaketti dün,bir kaç kişi muhtemelen erkek,nasıl kötü başlıklar açtılar..Çok iğrençti,kınıyorum hepini umarım tekrarlanmaz..
Şimdi baktımda silinmiş tüm konular,hamilelerle bile dalga geçtiler..

ben de cindy crawfordın 2 aerobik cd si var biri doğum sonrası calışma simdi onu yapıyorum haftada 3 gun
diğeri daha agır cardıo da var içinde ama doğum sonrası olanı da yeni doğum yapanlar için tavsiye ederim

bu arada kilolarımızı bildiriyomuşuz galiba cuma günleri b hafta biraz geç kaldımm ama :) 20 nisanda diyetime başladım 25 nisanda doktora gittim ve 91.2 kg olmuşumm 92.8le başlamıştım :)))

selam bir saat yuruyus yaptım bugun :))
bebegi babanneye bırakıp yurudum keske hergun yuruyebilsem
bugun sabah tereyagı ve ekemği kaçıdım biraz yememeliydim ama oldu(
ogle yemeginden sonra da acıktıkca elma yedim
gecenlerde elma diyetini okudum sabah kahvaltı edip acıktıkca 1-1,5 kılo elma yeniyormus
aynıo zamanda emziriyorum da ben sebze et ve yoğurtumu yeyip acıktıkca elma yiyeyim diyorum

ama yarın diyetisyene gideceğim bakalım o ne diyecek

geçmiş olsun canım benimkide geçirdi aynı hastalığı şimdi iyi seninkide iyi olur inş..

Son düzenleme:
bugün saaat 10 gibi oğlum aradı.gelip sizi alacağım diye.11 de göksu parkındaydık.onlar erkenden gidip yer ayarlamışlar.neyse oyun bozmaya gerek yok ama dikkatli olacağız.
sabah kahvaltısını orda yaptım.
domates,salatalık ve peynir ,1 dilim ekmek.1 bardak şekersiz çay.
saat 3 gibi,patlıcan,biber domates közleme,bol limonlu,3 parça ızgara tavuk.bol maydonozlu soğan salatası
akşam 8 gibi 1 parça tavuk.salata(yenilmeyenleri alıp getirdim.atmaya kıyamadım)
ama ekmeksiz yedim.
yinede ucuz kurtuldum.tatlı yemedim.

SENDEMI HALA İZİNLİSİN sempatiksalakcinni

napim veremedim bi türlü diyet yapamadım hiç.. geçen hafta katılacaktım yarışa ama regl oldum.. bu cuma bildiricem inşallah.. zaalimi gibi bi dönüş ne şık olurdu boshayallersmile

valla tempo düşürmek yok.. artık hep birinci olman lazım.. zirveye çıkmak kolay ama orada durmak zordur yerimseniben bu kadar olmasa da performansı düşürme..

bu arada kilolarımızı bildiriyomuşuz galiba cuma günleri b hafta biraz geç kaldımm ama :) 20 nisanda diyetime başladım 25 nisanda doktora gittim ve 91.2 kg olmuşumm 92.8le başlamıştım :)))

canım cuma günleri Citol nickli arkadaş var listeden sorumlu ona kilonu sabahtan (12den önce) özel mesaj at.. eğer özel atamıyorsan yaz topiğe bi gören olur yerimseniben

huu huuu kimse yok muuu bi ıssızlamış buralar ...bahar temizliğimi yapıyo yoksa herkes.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…