Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canm hayirli olsun.saglikla kucagina alirsin ins.ben 8kilo aldm gebelim boyu.tatlı abur cuburve ekmek tuketmedim.gec saatlerde yemedim zaten yiyonce midem yanıyordu.ara ogunlere az az findik fıstık ceviz yogurt falan ekle bebek icin cok faydalı biliyorsndr zaten.bi de meyveleri de abartma fazla sekerli oluyorlar.

Canım biz seninle 2019 bekle bizi grubndyz sanırım ordan
Yok cnm ben o grupta değilim. Ben nickine atıfta bulunmuştum

Soran olursa sporda pert oldu gasları şişti dersiniz

Masallah maşallah

morallerim bernat. sabah 102.3 gordum. tahlillerime baktim felaket

Bazı şeyleri iyileştirmek bizim elimizde cnm. Morarmalar neden oluyor tahlilinde plt (trombosit) düşük mu geldi

sen ver o kiloyu fotoğrafını çekmeyen nolsuuunnnnn

Ayyyy teşekkür ederim cnm. Seni ekledim ya Ankarada ne kadar fotoğrafçı varsa istek gönderdi ama ben senin üstüne gül koklamadim hepsini reddettim

Haa haa ben hg yi hasibeg diye okudum:)

Ben de hsb yi hasibe diye okudum ilk başta. Kısaltma olarak kullanirim özellikle hastanede esyalarimin üzerine yazarım

Bugünün menüsü
Kah .yarm d ekmek 1yumurta dom sal 15kadar zeytin yoğurt

Ara2 d. Bazlama tarznda kek
Yarm kasarli tost nescafe(2si1arada)

Aksam 1kase corba(mercimek)
1tabak kurutlms biber kavurmasi 3d ekmek

Ara. Yarm kase yogurt çiğ badem yedim sayısını hayrlamyrm
Simdi de 3 mile yapacam

Ara2 d. Bazlama tarznda kek

İlk bakışta 2 dlm bazlama arası kek diye okudum. O ne la dedim

Ne morarması hayırdır ya bi baştan yazsana ben kilo ile ilgili olanlar için dedim düzelir diye
son 3 4 aydir aralikli olarak bacak ve kolumda kucuk kucuk morluklar farkediyodum, yani bir yere carpmis olsam bile aci yok hissetmiyodum sonradan goruyodum. en son 2 hafta once bacagimda avuc ici kadar morluk gorunce randevu aldim. dr onemsizdir ama bakalim dedi. 1.5 senedir duzgun kan tahlili yaptirmadim dedim herseyi istemis bi tek d vitamin bakmamis

Menumu yereyim
Sabah 10.30 kirmizi biberli 2 yumurta, maydanoz, dereotu, 7 cerry domates, 7 zeytin, cay, 2 yk lor
Ara 13.00 filtre kahve 3 hurma
Ogle 15.30 salata (ton baligi, marul, havuc, mor lahana, 4 kok kuzu ispanak, 1 kucuk turp)
Ara 17.30 yarim yerli muz 5 badem (yemek yaparken atistirdim hemen resim cekemedim)
Aksam 19.30 (biraz geçe kaldi) 1 kase tarhana corbasi, 1 kase bamya, firinda mantar (esiminki ve kiziminkini kasarli yaptim benimki sade) sumakli sogan salatasi

E eboe mrb kilo tablosunu sen hazrliosun snrm listeye beni de ekler misin rica etsem
Öncelikle hoşgeldin. 2 hafta düzenli bildirim sonrasında ekliyoruz canım. Cuma günü başlarsın kilo bildirmeye. Geçen cuma yazmış mıydın
Özel bi sebebi yok hasibe :) elimin altında olduğu için yedim yemek için yani sırf.. alışkanlık işte.. bırakıcam inşallah yavaş yavaş

normal yazan degerler bile cogu sinira yakin, tabi bide anksiyete olmak bunu gerektirir panik mod

Kız ne var bu tahlilde deli :)

En önemlisi tsh yüksek onun dışında kolesterol yok açlık şekeri 3 aylık şekerde iyi görünüyo insülin biraz daha az olur kilo verince.
Panik yapıcak hiç bişeyin yok benim gözümle tabi dr ne dedi o önemli olan.

Tsh hepsinden önemli tabi ilaç veriliyor.

Bu sonuçlarla vucudun diyorki sen bana çok kötü baktın ama ben gençliğimin avantajıyla bu haldeyim çok şükür.

Kilo vermezsen o yeşil olan değerleri yavaş yavaş bozucaksın aynen benim yaptığım gibi.

Yapma.

Hepsi harika
Suyu yeterli iciyorsan bide sporda olursa 5 yildiz olur :) )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…