- 28 Eylül 2015
- 5.428
- 15.298
- 248
Insallah cnm. Acaba kilo verince bikah tazelesekte sana gelip foto mu cekilsek. Muhtesem cekimler yapiyorsunuz.
.
Haa haa ben hg yi hasibeg diye okudum:)Hg hsb ne ula o kadar mı üşendiniz yazmaya
Canm hayirli olsun.saglikla kucagina alirsin ins.ben 8kilo aldm gebelim boyu.tatlı abur cuburve ekmek tuketmedim.gec saatlerde yemedim zaten yiyonce midem yanıyordu.ara ogunlere az az findik fıstık ceviz yogurt falan ekle bebek icin cok faydalı biliyorsndr zaten.bi de meyveleri de abartma fazla sekerli oluyorlar.Canım arkadaşlarım nasilsiniz hepinizi cok özledim. 14. Haftaya geldim bebeğimle şükür. mide bulantısı ve 2 öğün 3 ara ogunle kilo almadm hatta şuan 81 kiloym hep organik faydalı yemekler pesindym. Inşallah en fazla 8 10 kilo alarak tamamlrm. Bana onernz olursa sevinirim şu icemeyrm bu arada;(
Yok cnm ben o grupta değilim. Ben nickine atıfta bulunmuştumCanım biz seninle 2019 bekle bizi grubndyz sanırım ordan
Soran olursa sporda pert oldu gasları şişti dersiniz
morallerim bernat. sabah 102.3 gordum. tahlillerime baktim felaket
iyi akşamlar kızlar
sabah
1 kupa yeşil çay
sade Türk kahvesi
öğlen 13.15
3 adet pankek (içinde 1 yumurta, hellim peyniri, 1 yk kinoa ezmesi, maydanoz)
1,5 kk keçi peyniri
domates, yeşil biber, yeşillik
7 zeytin
aralarda
1 kupa yeşil çay
sade Türk kahvesi
akşam 19.15
fırında 5 köfte
fırında 1/2 patates
cibes salatası
yatana kadar 2,5 lt su
şimdi 1 kupa kabuk tarçın çayı
30+20=50 dk tempolu yürüyüş
sen ver o kiloyu fotoğrafını çekmeyen nolsuuunnnnn
Haa haa ben hg yi hasibeg diye okudum:)
Bugünün menüsü
Kah .yarm d ekmek 1yumurta dom sal 15kadar zeytin yoğurt
Ara2 d. Bazlama tarznda kek
Yarm kasarli tost nescafe(2si1arada)
Aksam 1kase corba(mercimek)
1tabak kurutlms biber kavurmasi 3d ekmek
Ara. Yarm kase yogurt çiğ badem yedim sayısını hayrlamyrm
Simdi de 3 mile yapacam
Öyle okuyunca bile şaşırmadn demi?o potansiyel var maalesefAra2 d. Bazlama tarznda kek
İlk bakışta 2 dlm bazlama arası kek diye okudum. O ne la dedim
son 3 4 aydir aralikli olarak bacak ve kolumda kucuk kucuk morluklar farkediyodum, yani bir yere carpmis olsam bile aci yok hissetmiyodum sonradan goruyodum. en son 2 hafta once bacagimda avuc ici kadar morluk gorunce randevu aldim. dr onemsizdir ama bakalim dedi. 1.5 senedir duzgun kan tahlili yaptirmadim dedim herseyi istemis bi tek d vitamin bakmamisNe morarması hayırdır ya bi baştan yazsana ben kilo ile ilgili olanlar için dedim düzelir diye
Öncelikle hoşgeldin. 2 hafta düzenli bildirim sonrasında ekliyoruz canım. Cuma günü başlarsın kilo bildirmeye. Geçen cuma yazmış mıydın
Özel bi sebebi yok hasibe :) elimin altında olduğu için yedim yemek için yani sırf.. alışkanlık işte.. bırakıcam inşallah yavaş yavaş
Tesekkur ederim cnm hep beraber insallah
Sabah ekmek, 2 arada galeta, aksam hem patates hem bulgur bana biraz fazla gibi geldi. Arada galetalari cikarip aksamda patatesi cikarirsak bence daha iyi olurdu. (Yanlis anlama sakin cnm bunlar benim fikirlerim sen kendi vucudunu metobolizmani daha iyi tanirsin sadece farkli bir bakis acisiyla degerlendirmek istedim.) 50 dk yurumussun zaten 3 mile de yaptiysan tafindan yenmez. Masallah. Ben bu ara spora adapte olamiyorum. Bu arada kizlari yatirinca ben de orgu ordum.
kinoayi biliyorum pisirip yiyorumda ama ezmesi nasil oluyor hic duymadim. Dun de dikkatimi cekti aksam 2 kasik tahin yiyorsun barsak problemi icin mi? Acaba onu oglen menune mi alsan. Direkt yag aliyorsun cunku yatana kadar onu yakamayabilirsin.
Yavas yavas basladigin icin bir sey demiyorum ama okuldaki ogunlerini iyilestirmenin yollarini aradtirabiliriz. Pratik hazirlanan soguk tuketilebilecek saglikli bir ogun ve ara ogunler
Tesekkur ederim cnm
Sen baslada neyle baslarsan basla farketmezonu yapamayanlarda var. (Ben)
Ozellikle cubuk kraker tercih etmenin bir sebebi var mi acaba merak ettim. Onun yerine 1 avuc karisik badem findik ceviz kaju falan olsa ya da kayisi, hurma fena olmaz miydi.
Kizlar insallah alinip gucenmemissinizdir. Motivasyonumuz artsin diye nacizane yorumlarda bulundum. Lutfen benim hatalarimi da soyleyin ki su andaki en buyuk eksikligimin sporsuzluk oldugunun farkindayim
Tstlim kilo verdikce degerlerin yavas yavas duzelirnormal yazan degerler bile cogu sinira yakin, tabi bide anksiyete olmak bunu gerektirirpanik mod
insallah ya. maas alir almaz diyetisyene gidiyorum artik kacari yok bu isinTstlim kilo verdikce degerlerin yavas yavas duzelir
Tabi eksikligin varsa ilac kullanman gerekir
Gerek varsa dr verir zaten
normal yazan degerler bile cogu sinira yakin, tabi bide anksiyete olmak bunu gerektirirpanik mod
Hepsi harikaMenumu yereyim
Sabah 10.30 kirmizi biberli 2 yumurta, maydanoz, dereotu, 7 cerry domates, 7 zeytin, cay, 2 yk lor
Ara 13.00 filtre kahve 3 hurma
Ogle 15.30 salata (ton baligi, marul, havuc, mor lahana, 4 kok kuzu ispanak, 1 kucuk turp)
Ara 17.30 yarim yerli muz 5 badem (yemek yaparken atistirdim hemen resim cekemedim)
Aksam 19.30 (biraz geçe kaldi) 1 kase tarhana corbasi, 1 kase bamya, firinda mantar (esiminki ve kiziminkini kasarli yaptim benimki sade) sumakli sogan salatasiEki Görüntüle 2237729 Eki Görüntüle 2237730 Eki Görüntüle 2237731 Eki Görüntüle 2237732
Gecmis olsun cnmAy kızlar yazmazsam çatlayacağım. Hemoroid oldum. Sizi ne kadar ilgilendiriyo bilmiyorum ama
Suyu arttırmam lazım bu yüzden
Öleceğum ağrıdan acıdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?