Aksam guzel olmus :))Menüüüüüüü
09:00
Limonlu sıcak su
12:00
3 minik kaşarlı poğaça
1 kupa nescafe
18:00
1 tabak pırasa
1 kase yoğurt
Su 1 lt
Spor yok
Dr ne dedi cnminsallah ya. maas alir almaz diyetisyene gidiyorum artik kacari yok bu isin
Tahlillerinde hicbir sıkıntı yok bence.tabi en iyisi dr bilir.tsh troit de zaten kilo problemi yapar düzene de cok cabuk girer ilac tedavisiyle.hastalk hastası olma tatlım rahat ol.insallah ya. maas alir almaz diyetisyene gidiyorum artik kacari yok bu isin
Ayyyy teşekkür ederim cnm. Seni ekledim ya Ankarada ne kadar fotoğrafçı varsa istek gönderdi ama ben senin üstüne gül koklamadim hepsini reddettim
İlk kızımda normal Doğum sonrası olmuştu çok zordur biliyorum canım fitil kullanmıştım benAy kızlar yazmazsam çatlayacağım. Hemoroid oldum. Sizi ne kadar ilgilendiriyo bilmiyorum ama
Suyu arttırmam lazım bu yüzden
Öleceğum ağrıdan acıdan
Öncelikle hoşgeldin. 2 hafta düzenli bildirim sonrasında ekliyoruz canım. Cuma günü başlarsın kilo bildirmeye. Geçen cuma yazmış mıydın
Özel bi sebebi yok hasibe :) elimin altında olduğu için yedim yemek için yani sırf.. alışkanlık işte.. bırakıcam inşallah yavaş yavaş
Cnm bence tahlillerin gayet normalinsallah ya. maas alir almaz diyetisyene gidiyorum artik kacari yok bu isin
Ay kızlar yazmazsam çatlayacağım. Hemoroid oldum. Sizi ne kadar ilgilendiriyo bilmiyorum ama
Öleceğum ağrıdan acıdan
Hepsi harika
Suyu yeterli iciyorsan bide sporda olursa 5 yildiz olur :) )
Soran olursa sporda pert oldu gasları şişti dersiniz
Aslnda bulantdan yiyemyrm da 2 öğün de mümkün oldukça dogal yiyrm ki şifa olsun kuzuma teyzesinasip olursa ilk olck ya ondan belki de
Ay kızlar yazmazsam çatlayacağım. Hemoroid oldum. Sizi ne kadar ilgilendiriyo bilmiyorum ama
Öleceğum ağrıdan acıdan
Canım inşallah ben de o kadar alrm karatay beslenmesi yaptgm için aguststn buyana artık şekerli abur cubur istesmde yemyrm. Meyve sadece ayva yiyeblyrm çok sagol paylastgn içinCanm hayirli olsun.saglikla kucagina alirsin ins.ben 8kilo aldm gebelim boyu.tatlı abur cuburve ekmek tuketmedim.gec saatlerde yemedim zaten yiyonce midem yanıyordu.ara ogunlere az az findik fıstık ceviz yogurt falan ekle bebek icin cok faydalı biliyorsndr zaten.bi de meyveleri de abartma fazla sekerli oluyorlar.
Evet canim nasip olur inşallah sağlıkla dünyaya gelsinlerdeYok cnm ben o grupta değilim. Ben nickine atıfta bulunmuştum
Masallah maşallah
Bazı şeyleri iyileştirmek bizim elimizde cnm. Morarmalar neden oluyor tahlilinde plt (trombosit) düşük mu geldi
Bu arada gunaydin
Hasibe Masallah yaza cok iyi gireceksin insallah
Biz de girelimmiBu arada gunaydin
Hasibe Masallah yaza cok iyi gireceksin insallah
Hep beraber girelimBiz de girelimmi
Afiyet olsun cnm guzel menu benceSabah 09.00
5 fındık 5 badem 1 bardak süt
1 portakal
Saat 11.00
Menemen
1 dilim tbe
Peynir zeytin
Akşam 18.30
1 tabak pırasa
Salata
1 kase yoğurt
Su 2.5 lt
Spor daha yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?