Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ayyyy teşekkür ederim cnm. Seni ekledim ya Ankarada ne kadar fotoğrafçı varsa istek gönderdi ama ben senin üstüne gül koklamadim hepsini reddettim

caaaaağğnımmmmsııınnn
yaaa deli ediyorlar beni,
kışşşş kışş başkasının takipçilerini kasın diyorum anlamıyorlar
herkes şikayet mesajı atıyor bana
çiftlerim abla yeter beni etiketleme herkes ekliyor diyor

laaa sen evlenmiş çekimini yaptığım çifti niye eklersin

Ay kızlar yazmazsam çatlayacağım. Hemoroid oldum. Sizi ne kadar ilgilendiriyo bilmiyorum ama
Suyu arttırmam lazım bu yüzden
Öleceğum ağrıdan acıdan
İlk kızımda normal Doğum sonrası olmuştu çok zordur biliyorum canım fitil kullanmıştım ben

Yaptim snrm

cnm 93 la baslangc insAllah hayrlisiyka vericem :)

insallah ya. maas alir almaz diyetisyene gidiyorum artik kacari yok bu isin
Cnm bence tahlillerin gayet normal
Sadece tsh in biraz yuksek bunun icin ilac kullaniyorsan doz duzenlemesi yapilabilir ya da kullanmiyorsan ilac baslanabilir. Plt duzeyinde normal gelmis morarmalarin neden oluyor acaba. Doktorla gorusunce haber ver.

Ay kızlar yazmazsam çatlayacağım. Hemoroid oldum. Sizi ne kadar ilgilendiriyo bilmiyorum ama
Öleceğum ağrıdan acıdan

Gecmis olsun cnm.
Kayinvalodem hemoroid icin patlicanin saplarini kuruturdu. 1 sapa 1 sb olacak sekilde kaynatip suyunu icerdi.

Hepsi harika
Suyu yeterli iciyorsan bide sporda olursa 5 yildiz olur :) )

Su yeterli cnm da sporum yok malesef. Evde kosturmaca spordan sayilmiyor. Esim yapabilirse su kosu bandini insallah kendimi zorlucam spor icin. Siparis ettigi parca bir gelse.

Soran olursa sporda pert oldu gasları şişti dersiniz

Vay vay vayyyyy

Aslnda bulantdan yiyemyrm da 2 öğün de mümkün oldukça dogal yiyrm ki şifa olsun kuzuma teyzesi nasip olursa ilk olck ya ondan belki de

Sağlıkla kucağınıza alın insallah

Öleceğum ağrıdan acıdan

Gecmis olsun canim ya etrafımda çekenler var bol ılık su cok kuru beslenme acı baharat asitli şeyler tuketmemeye çalış

Canım inşallah ben de o kadar alrm karatay beslenmesi yaptgm için aguststn buyana artık şekerli abur cubur istesmde yemyrm. Meyve sadece ayva yiyeblyrm çok sagol paylastgn için

Yok cnm ben o grupta değilim. Ben nickine atıfta bulunmuştum

Masallah maşallah

Bazı şeyleri iyileştirmek bizim elimizde cnm. Morarmalar neden oluyor tahlilinde plt (trombosit) düşük mu geldi

Evet canim nasip olur inşallah sağlıkla dünyaya gelsinlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…