Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

huu huuu kimse yok muuu bi ıssızlamış buralar ...bahar temizliğimi yapıyo yoksa herkes.....

canım nasılsın? nasıl gidiyor zayıflama? listede var mıydın canım çok aklımda yok şu an? ben izinliyim de :kedi:

CANDYnasılsın baharda gelmişken tam diyet vakti dimi taze sebzeler meyveler.. bana şu alıntı yapmayı bi anlatsaa yapamıyorum yaa bir kaç alıntı yapmayı pleasea.s.
a.s.

ben de izinliyim baştan başlıcaaz artık ne yapak

o "alıntı yap" yazısının yanında MQ var ona tıkla hangi mesajları alacaksan hepsine tıkla en son cevap yaza tıklayınca onlar çıkıyo ekranda tektek.. her mesajın sonuna da ne yazacaksan yazıyorsun..

ben bu hafta dönücem kısmetse bi aksilik olmazsa inşallah.. tartılıyor musun canım?

şimdi oldu sağolasın canım ..tartılıyomda ne olcak başa döndüm yine ama artık kaytarmak yok bizede yazık yaa bu cuma bildircem kilo versemde vermesemde yarıştan kopmak yok artık boşlayınca hiç olmuyor..

evet aynen senin gibi düşünüyorum ben de canım.. versem de vermesem de bildiricem.. son bildirdiğim kiloya döneyim dedim öyle bildiririm çok şükür dönmüştüm de ama regl dönemi işte resmen ekmek ve tatlı ile beslendim.. 2 kilo almışım bu hafta.. vericem inşallah.. bugün başladım diyetime.. bi dahaki regl dönemine kadar bırakmak yok boshayallersmile

merhaba kızlar...hayırlı haftalar dilerim..malum 3 gün tatildi..evdeki pc bozuk olduğundan giremedim..yapılcak gibide görünmüyor...yeni alıcaz sanırım..tam şükür sizlere kavuştum diyecekken kendimi listede göremedim..izinliydim ama listeden çıkarılmışım...önemli değil..kendinize iyi bakın...((((

Son düzenleme:
dünkü mamalar
sabah
klasik kafaltı. (yaza yaza usandım)

ara
1 activia
2 etiform
1 meyve

öğlen
2 tavuk baget ve fırında sebze
1 çb yourt
salata
1 dl ekmek

ara
1 activia
2 etivorm
1 meyve

akşam
1 baget
az sebze
yoğurt

oooooooooo kızlar nerdesınız yau...

özledım sızı hadı gelın artık....

beyza abla zeynep abla nerdesınız.....:sinifsinif:

Günaydın buyrunnnnnnnnn Nassınız eysiniz inşallah -tatlicadiarzu-

Yağmurum gözüm bi yanlışlık olmuştur asma öyle yüzünü :teselli:

günaydın herkese
sabah
3 adet marul yaprağı
2 dl ekmek
k.k.peynir
3 zeytin
açık çay

öğle
sebzeli patlıcan yemeği 1 tabak
salata
2 dl ekmek

akşam
yeşil mercimek 1 tabak
1 dl ekmek
yoğurt

ara öğünlerde de meyve- yeşil çay ve bol su

oooooooooo kızlar nerdesınız yau...

özledım sızı hadı gelın artık....

beyza abla zeynep abla nerdesınız.....:sinifsinif:

Hepinize günaydın güzeller.

Annemlerdeyim canım......Bu nedenle sıkça topiğe giremiyorum.Önümüzdeki hafta evime dönüyorum.Daha sık görüşeceğiz.
Sizleri özledim.Allaha emanet olun.Sağlıklı bol kilolar vermenizi diliyorum.
Öpüyorum........

selam hanımlar ben 2 aydır yoktum aranızda kilo vermem durdu motivasyon gitti bilmiyom valla napcağımı :sinifsinif:

selam hanımlar ben 2 aydır yoktum aranızda kilo vermem durdu motivasyon gitti bilmiyom valla napcağımı :sinifsinif:

çizelgen de gitmiş.. yapacağın basit tekrar aramıza dönmek opuyorumnanaktan

gerçi forum bu ara baya ıssızlaştı.. hayalet kent gibi :1shok:

KIZLAR MERHABA.özledim sizi ya.artık listeye girmiyorum çünkü bişi değişmiyor.
vücudum öyle ağır ki,yürürken arkamdan çekiliyorum sanki.sanki 16 kiloyu veren ben değilim.Allah yardımcımız olsun.
şöyle bi selam vereyim dedim.
öptüm hepinizi

ben geldimm bilgsayarımı yeniledim ancak elime geçti yenisi arada telefonumdan giriyordum nete bir ara hattı kaybettim bulana kadar sinir oldum ama buldum sonunda çok şükür bidahada girmedim nesseee böyle işte bu hafta bakalım nolcek cumadan beridir tartılmadım hiç meraktan ölcemmmm eyvahedigeldismile bu hafta bi dönsem çizelgeme çok sinir oldum kendime geçen hafta dünde oralim bozuktu ama kısa zamanda düzeldi geçici burhanlar geçiriyorum bu aralar :roflol: :roflol: evde işim çok kalktığımdan beridir sallanıyorum ordan oraya daha elimi bişeye sürmedim gidip işlerini yapsın şu tembel karııı :mymeka: gıccık karının tekiyim işte nolcek geçen hafta cuma günü kendime izin verecektim hani kilo aldımya bende izin yerine kızdım ve kilomu olduğu gibi bildirdim 87 kilo olarak ceza bana bakıp bakıp kendie kızayım diye bakalım bu hafta napıcam eğer hala aynı kilodaysam asayım artıkın kendimi ben zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…