- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
huu huuu kimse yok muuu bi ıssızlamış buralar ...bahar temizliğimi yapıyo yoksa herkes.....
CANDYnasılsın baharda gelmişken tam diyet vakti dimi taze sebzeler meyveler.. bana şu alıntı yapmayı bi anlatsaa yapamıyorum yaa bir kaç alıntı yapmayı pleasea.s.
napim veremedim bi türlü diyet yapamadım hiç.. geçen hafta katılacaktım yarışa ama regl oldum.. bu cuma bildiricem inşallah.. zaalimi gibi bi dönüş ne şık olurdu boshayallersmile
valla tempo düşürmek yok.. artık hep birinci olman lazım.. zirveye çıkmak kolay ama orada durmak zordur yerimseniben bu kadar olmasa da performansı düşürme..
canım cuma günleri Citol nickli arkadaş var listeden sorumlu ona kilonu sabahtan (12den önce) özel mesaj at.. eğer özel atamıyorsan yaz topiğe bi gören olur yerimseniben
ben de izinliyim baştan başlıcaaz artık ne yapak
o "alıntı yap" yazısının yanında MQ var ona tıkla hangi mesajları alacaksan hepsine tıkla en son cevap yaza tıklayınca onlar çıkıyo ekranda tektek.. her mesajın sonuna da ne yazacaksan yazıyorsun..
ben bu hafta dönücem kısmetse bi aksilik olmazsa inşallah.. tartılıyor musun canım?
şimdi oldu sağolasın canım ..tartılıyomda ne olcak başa döndüm yine ama artık kaytarmak yok bizede yazık yaa bu cuma bildircem kilo versemde vermesemde yarıştan kopmak yok artık boşlayınca hiç olmuyor..
oooooooooo kızlar nerdesınız yau...
özledım sızı hadı gelın artık....
beyza abla zeynep abla nerdesınız.....:sinifsinif:
oooooooooo kızlar nerdesınız yau...
özledım sızı hadı gelın artık....
beyza abla zeynep abla nerdesınız.....:sinifsinif:
selam hanımlar ben 2 aydır yoktum aranızda kilo vermem durdu motivasyon gitti bilmiyom valla napcağımı :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?