Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

aaa citol beni aynı yazmışsınn seviniyimmi üzüleyimmi bilemedimm :roflol: Allahımm sana yalvarıyorumm ben bu kiloları daha fazla taşımak istemiyorummm kurtar beni veee bütüünnnn kilo vermek isteyenleriii :Saruboceq:

MERHABAAR
EWET UZUN BIR ARADAN SONRA YINE BURADAYIM BANA UZUN GELDI CUNKU BURDAN UZAKKEN INSANIN KENDINI KISITLAMASI DAHA ZOR OLUYOR SANKI BU SITE VE SIZ İNSANIN NEFSININ ÖNÜNDE BİRER SİPER GİBİSİNİZ TAM ANLATAMIYORM AMA ZEYNEBİNDE DEDİĞİ GİBİ YARIMMIŞIM TAMAMLANMIŞIM GİBİ HİSSEDİYORUM.AKŞAMA HESAP VERCEGIM CUMAYA KILOMU BILDIRCEGIM...VS GİBİ DUSUNCELER YUZUNDEN INAN EN AZINDAN BEN KENDIMI BIRAZ ENGELLEYEBILIYORMUSUM BURDAN ONU CIKARDIM
BU ARADA ZEYNEPCIM TESEKKUR EDERIM VE DIGER MAGZA İSMİNİ VEREN ARKADASLARADA TABIKI TESEKKUR EDIYORUM COK GUZEL SEYLER BULDUM HEMDE COOK UCUZA İNANAMADIM VALLA 9 YTL YE COK GUZEL BIR ÜST ALDIM NORMALDE BUYUK BEDENLERİ COK PAHALIYA BULABILIYORDUM AMA IST BU KONUDA IYIYMIS . EVANSI VE C&A YI COK BEYENDIM DIGERLERINDE DAHA KUCUK BEDENLER VAR BANA OLMADI BIRDE BU MAGZALARDA DAHA SPOR SEYLER VAR TAM BENIM ISTEDIGIM GIBI DAHA GENC ISI SEYLER BULABILDIM.TAVSIYE EDERIM
EGEDENIZ SEN NE YAPTIN?GEZEBILDIN MI?ALISVERIS YAPABILDIN MI?GECMIŞI COK OKUMA FIRSATIM OLMADI OKUMAK ICIN GIRDIM AMA INTERET KESILDI O YUZDEN HERKESE SELAMLAR BIR KEZ DAHA .BUGUN CANIM COK SEYLER İSTEDI KENDME ENGEL OLAMADIM (DUN BEN ARTIK KENDIME ENGEL OLABILIYORUM DEMISTIM NAZAR DEGIRDIM

ohh yasafatım da gelmiş.istanbul nasıldı?
BEYZUS:bende ne zaman girsem kimse yoktu,
Bursa16,annenler nasıl.kutsal toprakların kokusunu bizim yerinede çek.
Tursarı olumsuzluk yok.her gün biraz daha inceliyoruz.önce beynimizi inandıralım
Dilenci,egedeniz,candy-candy yena nerdesiniz.
Zalimi ameliyatın nasıl geçti.

arkadaslar ben 80 89 bolumune takiliyorum cunku kilom 89 90 arasinda oynuyor bu yuzden her iki grubada girsem olurmu :) pazartesi basladim cumadan pazara kadar isinmak icin kendimi alistirdim valla bugun super gidiyo.. tartim yok bir kac sene once tartiyla kafayi bozmustum gramlara takmistim ve kirmistim o zamandan beri tartim yok.. bu cumaya kadar tartilmayacam yada pazartesi en gec tartilirim bilemiyhorum siz ne diyorsunuz arkadaslar?

Zeynepcım ıstanbul ok guzeldı bol bol gezdım valla pek bozmadım ıstanbulda dıyetımı hemen gelınce tartıldım hıc kılo almamısım sevındım tabı hemen agzım kulaklarıma vardı ama cok yurudum cok terledım ıstanbulda en yakın yer ıle cook uzak bana gore tabı ordakıler alısmıs ama ben cook yoruldum
bırde cok sukrettım ıyıkı ıstanbulda oturmuyorum dıye gıysı harıc hersey cok pahalı geldı bana yol parası yemek parası vs cok pahalı
ınsanı cezbeden cok sey var o guzel bu guzel on alayım sunu alayım derken ınsanın parası kalmıyor ıyıkı orda oturmuyorum yoksa hıc bır seyım olmazmıs kıraya gıderdı butun param herhalde:)))

hosgeldın canım benım ıçın bır sakıncası yok tabıkı gelebılırsın(kendımı sozcu gıbı hıssettım:)))hadı bakalım ıyısallah bırakmadan bu azımle gıdersın darısı basıma haraket yapabılıyr musun neler yıyorsun

uzun uzun aradan sonra gene aranızdayımmmmmm :) beni kabul edicekmisinnn :):)

herkesee slmlarrrrrrr topicimizin çıtırlarıı:)

bugün sabah erkenden atatürk araştırma hastanesine gittim.bir şey yemeden çıktım.ama yalnızca cildiyede muayene oldum.troidle ilgili bölüm balgata taşınmış.neyse 8 de ordaydık.11 de çıktık.bütün vücudumu saran şey mantarmış tahlil sonucuna göre.
ben daha ciddi bir şey sanıyordum.
banka,market derken saat 1 de eve geldim.
işte bugünkü listem
öğle:

bir tabak lahana çorbası,2 galeta meyve suyu

ikindi 2 galeta,yeşil çay
akşam:
salatalık,dam.lahana çorbasıi2 galeta

3 tane tulumba tatlısı

ama küççücüklerden,,,,,,,,,,

ahh bilmezmiyim nasıl uzaktır mesafeler.ama ben hiç yorulmazdım.keşke benim yerime eminönün de balık ekmek,sarıyer de midye tava yeseydin ,neyse şaka,,,
afferim arkadaşıma kilo almadan ist.işi hallolmuş,

ahh bilmezmiyim nasıl uzaktır mesafeler.ama ben hiç yorulmazdım.keşke benim yerime eminönün de balık ekmek,sarıyer de midye tava yeseydin ,neyse şaka,,,
afferim arkadaşıma kilo almadan ist.işi hallolmuş,

EVET EMINONUNE GITTIK ARKADASIM BALIK EKMEK YIYELIM DEDI AMA BEN OLMAZ DEDIM HIC ACIKMADIM ORDA BOL BOL YURUDUM AMA BUGU NE YAZIKKI NAZAR DEGIRDIM KENDIME BU ARADA MILLI PIYANGODANDA PARA CIKTI :)) AMA COK AZ HIC INANMAZDIM CIKACAGINA VE HIC BILET ALMAZDIM AMA BU SEFER INANARAK ALDIM AZICIK BISI CIKTI:))ILK DEFA BIRSEY KAZANDIM:lepi:

aksam yemegimide yedim..

Tükettigim mönüyü yazayim

sabah uyandim kol arkasi degnek hareketi 100 kere

elma sirkeli su bir bardak

sicak su

sabah yemegim

1 kase kelogs (200kl)
bir yeni dunya(40kl)

ara
yesil cay
bir kase yogurt (100kal)

oglen
bir patates (90 kl)
uc kusbasi kuzu eti (uc kare) (sanirim 150kal)

kahve sekersiz

aksam yemegim

200 gram haslanmis brokoli (70 kal)
200 gram haslanmis tavuk gohsu(200)

Bugunku mönüm böyle dünde pek farkli degildi..

Yasafat hareket ediyorumda cok tembelim.. Mekik cekmeye o kadar useniyorum'ki gobek olcum 100 dusunebiliyormusun.. Gobegim cok kotu benim.. en cok ordan vermem gerek.. Elma sirkesi iciyorum sabahlari ve uyumadan bol bol iliktan sicak su iciyorum.. Ekmek yemedim dun ve bugun... Ve iki buyuk fincan yesil cay ictim.. Tatlandirici kullaniyorum kahveme..

Gecmıs olsun zeynepcım noldu sana ben yokken ne mantarı gectı mı?

yok yeni teşhis konuldu.aslında 15 gündür bileklerimin üstünde kızarıklık vardı.bende için için üzülüyordum.tabii en kötüsünü düşünerek.sonra omuz başlarıma attı.sanki kocaman ısırık izi gibi.birde çekindim.eşim hasta kaç senedir.kardeş gibiyiz.başka şey sanılır diye korktum.ama oğlumla gelin bugün sabah emrivaki yapıp götürdülerineyse ilaçları aldım.inşallah hemen geçer.

uzun uzun aradan sonra gene aranızdayımmmmmm :) beni kabul edicekmisinnn :):)

herkesee slmlarrrrrrr topicimizin çıtırlarıı:)

merhaba secıl kılo cızelgnı gorunce cok sasırdım masallah nasıl verdın onca kıloyu bende baslangıctayımve senınle aynı kılodan basladım neler yaptın nasıl verdın yazarsanbelkı banada yardımcı olur

önce şu ''birşey değişmiyor''cekirdek inancını değiştirmekle başlayabilirsin.ben de yenilerdenim ama daha yeniler sayesinde eskidim.daha ne 16 kilolar vereceksin.

hoş geldin.bir dostumuz bir diyet arkadaşımız daha oldu.ne kadar çok olursak o kjadar güçlü oluruz.bir elin nesi var???????????a.s.

daha da büyüklerine hazırlanman için seni alıştırıyordur şans melekleriiiii
arkadaşım olacak o kadar,bir gün sonra dengelersin.
baksana balık ekmeğe hayır demişsin.:sinifsinif::sinifsinif:

canım ben bu kiloyu 14 ayda verdim ama arada boşluklar var veriyom alıyom yada yerimde sayıyorum şimdide 4 kiloya yakın aldım açıköğretim çalışıyorum die saldım ve toparlanmam lazım :) buranın tutkunuyum ama insan bi zamandan sonra boşluğa düşüyor bende kendime izin verdim 4 kiloyla kurtardım işi 79,9 u görsemmm başka bişey istemiyorum kaydirigubbakcemile3 beni beyzus ablamm biliyoo :) tursarim sevgili kaynanacığımmm çitolümmm ve adını yazamadığımmmmm canlarımm hepinizi çok özledimmm

yapıcaz cnm motivasyon için ne gerekirse yapıcağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…