evet ya.allhım hepimizin evladını korusun.amin...
arkadaşlar bi şey diyeyimmi,aranızda yaşımı başımı unuttum.benim için bir bağımlılık oldunuz.
valla gece yatarken,zaliminin ameliyatını,tursarinin düğün telaşını,yasafatla egedenizinin ist.çıkarmasını,dilenciyi,tebessüm77 candy-candy düşünmeden edemiyorum.yüzlerinizi bilmiyorum ama yarım kalan bir yanım varmış.sanki bütünlendim...
aslında hepinizi düşünüyorum ama yazarken kısalttım.
selam hanımlar ben 2 aydır yoktum aranızda kilo vermem durdu motivasyon gitti bilmiyom valla napcağımı :sinifsinif:
arkadaslar ben 80 89 bolumune takiliyorum cunku kilom 89 90 arasinda oynuyor bu yuzden her iki grubada girsem olurmu :) pazartesi basladim cumadan pazara kadar isinmak icin kendimi alistirdim valla bugun super gidiyo.. Tartim yok bir kac sene once tartiyla kafayi bozmustum gramlara takmistim ve kirmistim o zamandan beri tartim yok.. Bu cumaya kadar tartilmayacam yada pazartesi en gec tartilirim bilemiyhorum siz ne diyorsunuz arkadaslar?
ahh bilmezmiyim nasıl uzaktır mesafeler.ama ben hiç yorulmazdım.keşke benim yerime eminönün de balık ekmek,sarıyer de midye tava yeseydin ,neyse şaka,,,
afferim arkadaşıma kilo almadan ist.işi hallolmuş,
Gecmıs olsun zeynepcım noldu sana ben yokken ne mantarı gectı mı?
uzun uzun aradan sonra gene aranızdayımmmmmm :) beni kabul edicekmisinnn :):)
herkesee slmlarrrrrrr topicimizin çıtırlarıı:)
KIZLAR MERHABA.özledim sizi ya.artık listeye girmiyorum çünkü bişi değişmiyor.
vücudum öyle ağır ki,yürürken arkamdan çekiliyorum sanki.sanki 16 kiloyu veren ben değilim.Allah yardımcımız olsun.
şöyle bi selam vereyim dedim.
öptüm hepinizi
arkadaslar ben 80 89 bolumune takiliyorum cunku kilom 89 90 arasinda oynuyor bu yuzden her iki grubada girsem olurmu :) pazartesi basladim cumadan pazara kadar isinmak icin kendimi alistirdim valla bugun super gidiyo.. tartim yok bir kac sene once tartiyla kafayi bozmustum gramlara takmistim ve kirmistim o zamandan beri tartim yok.. bu cumaya kadar tartilmayacam yada pazartesi en gec tartilirim bilemiyhorum siz ne diyorsunuz arkadaslar?
EVET EMINONUNE GITTIK ARKADASIM BALIK EKMEK YIYELIM DEDI AMA BEN OLMAZ DEDIM HIC ACIKMADIM ORDA BOL BOL YURUDUM AMA BUGU NE YAZIKKI NAZAR DEGIRDIM KENDIME BU ARADA MILLI PIYANGODANDA PARA CIKTI :)) AMA COK AZ HIC INANMAZDIM CIKACAGINA VE HIC BILET ALMAZDIM AMA BU SEFER INANARAK ALDIM AZICIK BISI CIKTI:))ILK DEFA BIRSEY KAZANDIM:lepi:
merhaba secıl kılo cızelgnı gorunce cok sasırdım masallah nasıl verdın onca kıloyu bende baslangıctayımve senınle aynı kılodan basladım neler yaptın nasıl verdın yazarsanbelkı banada yardımcı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?