Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hasibe dün cok iş yapmışın Masallah
Kilo gidince daha bi enercik olunuyo sanirim :)

Oyle sanirim. Az oncede tv unitesinin tozunu aldim bugun arti uyandim yaklasik 700 gr kadar. Dun kacamakta yapmadim. Malum donemin yogun gunune veriyorum ve moral bozmak yok diyorum

M Minikpanda1107 ben seni hatirlayamadim cnm ne zaman gelmistin daha once

Bir seneye yakın oldu ben gideli aslında yeniden geldim buralara yeniden yazsam mı bilgileri :)

Hemen anlatayım kendimi

yaş 22
Boy 168
Kilo 92.2

Buradayken 86ya kadar indiğim oldu fakat bazı sebeplerden gittim ama geri geldim inşallah birlikte daha çok kilo veririz şeker hastasıyım küçük miktarda onu yendim ilaç filan kullandım pkoda var bu arada 1 senedir ver al ver al uğraşıyorum işte yeniden aranıza katılmak istedim :)

Insallah daha da cok kilolar gidince sağlığına kavuşursun hosgeldin :)

Günaydıııınnnn

Dün kızımın doğum günüydü, onla uğraştım. Menüm de çok iç açıcı değil yazmadım. Bugün güzel bi menü yazacağım inşallah...

Masallah Dogum günü kutlu olsun prensesin. Ailesiyle saglikli huzurlu mutlu yıllar

Gunaydinnn mutlu gunler

tekrar hosgeldin ozaman :))

Günaydıııınnnn

Dün kızımın doğum günüydü, onla uğraştım. Menüm de çok iç açıcı değil yazmadım. Bugün güzel bi menü yazacağım inşallah...
dogum gunu kutlu mutlu olsun prensesin :)

Hosgeldin cnm

Günaydıııınnnn

Iyi dogmus prenses
Ben de bugunku artidan dolayi hafif gecirmeyi dusunuyorum bugun

Haydi millet kahve icelim

Kuzum menunu birazdaha cesitlendirip saglikli hale getirsen iyi olur
Gununu ekmek corbayla gecirmisin
Cok yemeye başlamıştım gozum dönüyordu iki gundur az daha dikkat esiyim ediyim diyet menuau gibi degilde cislardan kaca kaca gun gecirmeye calistim 124 u gormustum bugun 119.7 yi zorla da olsa gördüm(biraz soyunmus falan olabilirim ama olsun)

Yazdiklarini okuyunca ne tembelim dedim ben aksam hisim cikti diyip bisey yapmıyorum ben aslinda kilo da etkiliyo iki kizi yikamak bile zor geliyo bana giydir et derken
64 kare ulkesini benimki de seviyo tel indirdim bölümleri satranc öğreniyoruz

Günaydıııınnnn

Nice mutlu senelere iyi ki dogmus prenses

Guzelim etini sebzeni salatani yogurdunu yersen gozun donmez
Sen corba ekmekle sadece karbon almis oluyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…