Hasibe dün cok iş yapmışın Masallah
Kilo gidince daha bi enercik olunuyo sanirim :)
Oyle sanirim. Az oncede tv unitesinin tozunu aldimbugun arti uyandim yaklasik 700 gr kadar. Dun kacamakta yapmadim. Malum donemin yogun gunune veriyorum ve moral bozmak yok diyorum
M Minikpanda1107 ben seni hatirlayamadim cnm ne zaman gelmistin daha once
Hemen anlatayım kendimi
yaş 22
Boy 168
Kilo 92.2
Buradayken 86ya kadar indiğim oldu fakat bazı sebeplerden gittim ama geri geldim inşallah birlikte daha çok kilo veririz şeker hastasıyım küçük miktarda onu yendim ilaç filan kullandım pkoda var bu arada 1 senedir ver al ver al uğraşıyorum işte yeniden aranıza katılmak istedim :)
Günaydıııınnnn
Dün kızımın doğum günüydü, onla uğraştım. Menüm de çok iç açıcı değil yazmadım. Bugün güzel bi menü yazacağım inşallah...
tekrar hosgeldin ozaman :))Hemen anlatayım kendimi
yaş 22
Boy 168
Kilo 92.2
Buradayken 86ya kadar indiğim oldu fakat bazı sebeplerden gittim ama geri geldim inşallah birlikte daha çok kilo veririz şeker hastasıyım küçük miktarda onu yendim ilaç filan kullandım pkoda var bu arada 1 senedir ver al ver al uğraşıyorum işte yeniden aranıza katılmak istedim :)
dogum gunu kutlu mutlu olsun prensesin :)Günaydıııınnnn
Dün kızımın doğum günüydü, onla uğraştım. Menüm de çok iç açıcı değil yazmadım. Bugün güzel bi menü yazacağım inşallah...
Hemen anlatayım kendimi
yaş 22
Boy 168
Kilo 92.2
Günaydıııınnnn
Neren griydi ben herhalde bası duman o yüzden uğrayamadı dedim. :))) benim dedigimde yine griye cikiyo ama :))))Biride demiyoki bu bonus niye gri oldu
Biride demiyoki bu bonus niye gri oldu
Neren griydi ben herhalde bası duman o yüzden uğrayamadı dedim. :))) benim dedigimde yine griye cikiyo ama :))))
gri mi olmustun hi farketmedim. Hayirdir niyeki?
M Minikpanda1107 hoşgeldin yeniden bende kilo aldım tekrar
Cok yemeye başlamıştım gozum dönüyordu iki gundur az daha dikkat esiyim ediyim diyet menuau gibi degilde cislardan kaca kaca gun gecirmeye calistim 124 u gormustum bugun 119.7 yi zorla da olsa gördüm(biraz soyunmus falan olabilirim ama olsunKuzum menunu birazdaha cesitlendirip saglikli hale getirsen iyi olur
Gununu ekmek corbayla gecirmisin
Yazdiklarini okuyunca ne tembelim dedim ben aksam hisim cikti diyip bisey yapmıyorum ben aslinda kilo da etkiliyo iki kizi yikamak bile zor geliyo bana giydir et derkenSlm kizlar
Ogleden sonra ortalik toparla yemek yap mutfak topla ugrastim. Esim gelincede sofra kur kizlari yedir vs. Yemekten sonrada sirayla kizlari yikadim. Sonra biraz oynadik kizlarla.
Trt cocukta 64 kare ulkesi diye bir cizgifilm var bu ara hoslarina gidiyor. Bizdede satranc-tavla takimi vardi. Cikardim onu baya dikkatlerini cekti. Banyo faslindan sonra hep beraber 1 el tavla 1 el satranc oynadik.
Kizlari yatirimca dun wc temizleyememistim orayi hallettim camasir serdim, beyazlari attim makineye su an calisiyor hala.
Simdi yesil cayimi salladim oturdum cok sukur.
Ayyy yazarken yoruldum
Nice mutlu senelere iyi ki dogmus prensesGünaydıııınnnn
Guzelim etini sebzeni salatani yogurdunu yersen gozun donmezCok yemeye başlamıştım gozum dönüyordu iki gundur az daha dikkat esiyim ediyim diyet menuau gibi degilde cislardan kaca kaca gun gecirmeye calistim 124 u gormustum bugun 119.7 yi zorla da olsa gördüm(biraz soyunmus falan olabilirim ama olsun)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?