Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Guzelim etini sebzeni salatani yogurdunu yersen gozun donmez
Sen corba ekmekle sadece karbon almis oluyorsun
Yok cnn daha once yedim yedim doymadım bir türlü simdi kendimi dizginledim sadece normal menuler yokta iste biseyler yapasimda yok bide sebze falan yemiyo kimse bir kendim için yapmıyorum tazeyken seviyorum sadece

Yok cnn daha once yedim yedim doymadım bir türlü simdi kendimi dizginledim sadece normal menuler yokta iste biseyler yapasimda yok bide sebze falan yemiyo kimse bir kendim için yapmıyorum tazeyken seviyorum sadece
Sen bilirsin cnm
Ben olmasi gerekeni soyledim :)

İyi aksamlar
Diyet adina pek parlak bir gün gecirmedim. Aksama kadar kacamak yoktu aksam biraz cosmus olabilirim
Sabah 12.15
İki yumurta,peynir,zeytin,ceviz,biber,bir kadik nohut bugday karisimi( hedik),iki sarma
Ara,cay kahve
Aksam 17.30
Bir fincan kahve bir hurma
Saat 18.00
Bir tabak domates soslu makarna
Bir kase yogurt,bir haslama yumurta
Bir avuc cekirdek(kabak+ ay cekirdegi)
Saat 20.30
Bir ayva,yarim nar
Su iki litre
Spor yok

Tekrar hosgeldin aramiza,yasin gencmis,metan hizlidir cabuk verirsin
[QOUTE="eboe, post: 59026021, member: 678374"]Günaydıııınnnn

Dün kızımın doğum günüydü, onla uğraştım. Menüm de çok iç açıcı değil yazmadım. Bugün güzel bi menü yazacağım inşallah...[/QUOTE]
Minik kuzunun yeni yasi hayırlı olsun,güzel,saglikli günler gorsun insallah
Biride demiyoki bu bonus niye gri oldu
Hic farketmedik,ne yaramazlik yaptin yaptin bakiyim,hos bazen birsey yapmadan da gidebiliyorsun

İyi akşamlar ben geldiim

Düğünümüzü yaptık şehir dışından gelen bir kısım misafirleri yolcu ettik diğer bir kısımlarıda yaklaşık 1 hafta zamanda giderler herhalde ...

Yine bir araya geliyoruz tabi bugün bende kimse yoktu tüm gün dinlendim bayağı yorulmuşum

En son 117 gibi ayrılmıştım buradan umarım 120 leri geçmemişimdir bu sabah tartılacaktım tartımın pili bitmiş napsam nerden başlasam işin neresinden tutsam bilemiyorum

Menü vereyim bari ben sıkıldım yahu

Sabah
1 haşlanmış yumurta beyazı
1 dilim peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek
1 domates
Şekersiz çay

Öğlen
Şekersiz Türk kahvesi

Atıştırma
Yarım yeşil elma

Akşam
150 gram tuzsuz haşlanmış tavuk
3 kaşık yoğurt
Maydanoz

Su 2.5 litre

Spor
Spor salonunda yapıyorum ama üyelik bitiyor ya
20 dakika yürüyüş
5 dakika koşma
15 dakika eliptik bisiklet
3*20 lat pulldown
3*20 pec dec fly
Dambılla baya çalıştım isimlerini bilmiyorum ama haraketlerin

Hayırlı olsun,mutluluklar yeni cifte. Sen de biran once basla biryerden yoksa kilolar isik hiziyla geliyorlar:)

Ay hayırlı olsun kuzum mutluluklar dilerim hallederiz hep beraber kilolarııı :)

Gayet başarılı bir menü,sporda guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…