Yok cnn daha once yedim yedim doymadım bir türlü simdi kendimi dizginledim sadece normal menuler yokta iste biseyler yapasimda yok bide sebze falan yemiyo kimse bir kendim için yapmıyorum tazeyken seviyorum sadeceGuzelim etini sebzeni salatani yogurdunu yersen gozun donmez
Sen corba ekmekle sadece karbon almis oluyorsun
Cok tesekkur ederim kuzum ellerine saglik
güle güle yap.Yalniz tsb ne demek anlamadim :)
Sen bilirsin cnmYok cnn daha once yedim yedim doymadım bir türlü simdi kendimi dizginledim sadece normal menuler yokta iste biseyler yapasimda yok bide sebze falan yemiyo kimse bir kendim için yapmıyorum tazeyken seviyorum sadece
Tmm cnm sagolasingüle güle yap.
amerikan cup ölçekleri var ya onlardan. ben genelde onları kullanıyorum. ölçü tam tutuyor. tsp ortalama 2 çay kaşığı.
Tekrar hosgeldin aramiza,yasin gencmis,metan hizlidir cabuk verirsinHemen anlatayım kendimi
yaş 22
Boy 168
Kilo 92.2
Buradayken 86ya kadar indiğim oldu fakat bazı sebeplerden gittim ama geri geldim inşallah birlikte daha çok kilo veririz şeker hastasıyım küçük miktarda onu yendim ilaç filan kullandım pkoda var bu arada 1 senedir ver al ver al uğraşıyorum işte yeniden aranıza katılmak istedim :)
Hic farketmedik,ne yaramazlik yaptin yaptin bakiyim,hos bazen birsey yapmadan da gidebiliyorsunBiride demiyoki bu bonus niye gri oldu
Hayırlı olsun,mutluluklar yeni cifte. Sen de biran once basla biryerden yoksa kilolar isik hiziyla geliyorlar:)İyi akşamlar ben geldiim
Düğünümüzü yaptık şehir dışından gelen bir kısım misafirleri yolcu ettik diğer bir kısımlarıda yaklaşık 1 hafta zamanda giderler herhalde ...
Yine bir araya geliyoruz tabi bugün bende kimse yoktu tüm gün dinlendim bayağı yorulmuşum
En son 117 gibi ayrılmıştım buradan umarım 120 leri geçmemişimdir bu sabah tartılacaktım tartımın pili bitmiş napsam nerden başlasam işin neresinden tutsam bilemiyorum
İyi akşamlar ben geldiim
Düğünümüzü yaptık şehir dışından gelen bir kısım misafirleri yolcu ettik diğer bir kısımlarıda yaklaşık 1 hafta zamanda giderler herhalde ...
Yine bir araya geliyoruz tabi bugün bende kimse yoktu tüm gün dinlendim bayağı yorulmuşum
En son 117 gibi ayrılmıştım buradan umarım 120 leri geçmemişimdir bu sabah tartılacaktım tartımın pili bitmiş napsam nerden başlasam işin neresinden tutsam bilemiyorum
Gayet başarılı bir menü,sporda guzelMenü vereyim bari ben sıkıldım yahu
Sabah
1 haşlanmış yumurta beyazı
1 dilim peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek
1 domates
Şekersiz çay
Öğlen
Şekersiz Türk kahvesi
Atıştırma
Yarım yeşil elma
Akşam
150 gram tuzsuz haşlanmış tavuk
3 kaşık yoğurt
Maydanoz
Su 2.5 litre
Spor
Spor salonunda yapıyorum ama üyelik bitiyor ya
20 dakika yürüyüş
5 dakika koşma
15 dakika eliptik bisiklet
3*20 lat pulldown
3*20 pec dec fly
Dambılla baya çalıştım isimlerini bilmiyorum ama haraketlerin
Sağol, Evet kilolar mağlesef çok hızlı geliyorHayırlı olsun,mutluluklar yeni cifte. Sen de biran once basla biryerden yoksa kilolar isik hiziyla geliyorlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?