Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sağlam zorlamışsın kendini ben sizin listeleri okuyunca nasıl yapıcam diyorum kendi kendime

Neden sıkıldın onu anlamadım

Sağlam zorlamışsın kendini ben sizin listeleri okuyunca nasıl yapıcam diyorum kendi kendime

Neden sıkıldın onu anlamadım

Zorlamak ne kelime her akşam tavuk tavuk tavuk sabah yumurta yumurta bir aydır eziyet gibi geliyor ama el mahkum protein yüklüyoruz ama iyi oluyor miğde küçülüyor git gide inşallah :)
Akşam olunca sıkıntı basıyor bana ya bişeyler yiyesim geliyor hele regl öncesiyim bir damacana cikolata yiyesim var attım kendimi buraya dedim yeme İlknur yeme dayan :)

Bu kadar kısıtlamaya ben gelebilir miyim bilemiyorum gözüm korkuyor ....
Geç yatıcaksan tarçınlı süt iyi gelebilir :)

Bu kadar kısıtlamaya ben gelebilir miyim bilemiyorum gözüm korkuyor ....
Geç yatıcaksan tarçınlı süt iyi gelebilir :)

Aslında kısıtlama diye düşünme kuzum yani hayat stilim diye düşün o zaman daha katlanılır oluyor :)

Bir haftadır saldım çayıra resmen akşamları gündüzleri vs sapittimmm yerken, üstüne birde regl oldum aynada sistigimi hissediyorum tabi kiyafetlerdede ne kadar hızla geliyor kilolar bir rahatlık yok valla velhasıl regl bitsin listeye donucem bu ara istahim açıldı yine maalesef

Sabah 10.30
Haşlanmış yumurta salatası 2 yumurta ile
Zeytin
1 dilim elma
2 gün kurusu
15 çiğ fındık

Akşam misafirlikte
1 tabak köz patlıcan üzerine et şiş

Su 2 lt
Spor maalesef yok baş ağrısı mahvetti beni emar çektireceğim yarin

Slm kizlar
Kizlari yatirdiktan sonra dusa girdim. Ayiptir soylemesi dustan once muayene ettim kendimi. Sag gogsumde (hadi kibar olayim onun adi gogus degil ama neyse) kitle geldi elime. Benim anne tarafindaki bayanlarin cogu kanser oldu ve cogunun 1 gogsu alindi. Annemdede ufak kistler var onunkiler zararsizmis ama kontrollerini ihmal etmiyor. Randevu alayim dedim bi ultrasonda baktiririz diye randevu yok gorunuyor internette. Yarin 182den almayi dusunuyorum.
Su anda yaseminli yesil cayimi ictim oturduk yerden uyukliyorum
Kalkip camasir serip yatayim
Cok uykum var menuyu yrn yazarim

Hayırlı olsun. Frida

Sağol, Evet kilolar mağlesef çok hızlı geliyor

Benimkide aynn oyle oldu burdan biraktim burdan tutunmaya çalışıyorum

Aranızda sigara kullanıp bırakabilen var mı çok istiyorum bırakmak ama zor geliyor

Ben hala devam ediyorum ((((

Insallah sonuç iyidir bende de çıkmıştı 3 yıl once her ikisinde de dört beş tane vardi sadece bi memede bi kitle farkli dedi bir daha gitmedim hata yapiyorum dimi

Sen yinede ihmal etme cnm. Git kafan rahat olsun. Ileride keske daha once gitseydim deme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…