Destek olursunuz dimii, hallederiz de nasıl başlıycaksam sende tekrardan hoşgeldin liste yazdın mı dur bakayım :)Ay hayırlı olsun kuzum mutluluklar dilerim hallederiz hep beraber kilolarııı :)
Sağlam zorlamışsın kendini ben sizin listeleri okuyunca nasıl yapıcam diyorum kendi kendimeMenü vereyim bari ben sıkıldım yahu
Sabah
1 haşlanmış yumurta beyazı
1 dilim peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek
1 domates
Şekersiz çay
Öğlen
Şekersiz Türk kahvesi
Atıştırma
Yarım yeşil elma
Akşam
150 gram tuzsuz haşlanmış tavuk
3 kaşık yoğurt
Maydanoz
Su 2.5 litre
Spor
Spor salonunda yapıyorum ama üyelik bitiyor ya
20 dakika yürüyüş
5 dakika koşma
15 dakika eliptik bisiklet
3*20 lat pulldown
3*20 pec dec fly
Dambılla baya çalıştım isimlerini bilmiyorum ama haraketlerin
Sağlam zorlamışsın kendini ben sizin listeleri okuyunca nasıl yapıcam diyorum kendi kendime
Neden sıkıldın onu anlamadım
Bu kadar kısıtlamaya ben gelebilir miyim bilemiyorum gözüm korkuyor ....Zorlamak ne kelime her akşam tavuk tavuk tavuk sabah yumurta yumurta bir aydır eziyet gibi geliyor ama el mahkum protein yüklüyoruz ama iyi oluyor miğde küçülüyor git gide inşallah :)
Akşam olunca sıkıntı basıyor bana ya bişeyler yiyesim geliyor hele regl öncesiyim bir damacana cikolata yiyesim var attım kendimi buraya dedim yeme İlknur yeme dayan :)
Ben sabah farkettim canımda sıkıldı ne zaman banı açılır diye düşündüm ama erken geldin :)Biride demiyoki bu bonus niye gri oldu
Bu kadar kısıtlamaya ben gelebilir miyim bilemiyorum gözüm korkuyor ....
Geç yatıcaksan tarçınlı süt iyi gelebilir :)
Kızınn dogum günü kutlu olsun canm.sağlıklı uzun ömrü olsun.Günaydıııınnnn
Dün kızımın doğum günüydü, onla uğraştım. Menüm de çok iç açıcı değil yazmadım. Bugün güzel bi menü yazacağım inşallah...
Ekşın olmayinca dovuyolarHasibe canım bravo sana ekşın çok evinde :)
İyi akşamlar ben geldiim
Düğünümüzü yaptık şehir dışından gelen bir kısım misafirleri yolcu ettik diğer bir kısımlarıda yaklaşık 1 hafta zamanda giderler herhalde ...
Yine bir araya geliyoruz tabi bugün bende kimse yoktu tüm gün dinlendim bayağı yorulmuşum
En son 117 gibi ayrılmıştım buradan umarım 120 leri geçmemişimdir bu sabah tartılacaktım tartımın pili bitmiş napsam nerden başlasam işin neresinden tutsam bilemiyorum
Sağol, Evet kilolar mağlesef çok hızlı geliyor
Aranızda sigara kullanıp bırakabilen var mı çok istiyorum bırakmak ama zor geliyor
Slm kizlar
Kizlari yatirdiktan sonra dusa girdim. Ayiptir soylemesi dustan once muayene ettim kendimi. Sag gogsumde (hadi kibar olayim onun adi gogus degil ama neyse) kitle geldi elime. Benim anne tarafindaki bayanlarin cogu kanser oldu ve cogunun 1 gogsu alindi. Annemdede ufak kistler var onunkiler zararsizmis ama kontrollerini ihmal etmiyor. Randevu alayim dedim bi ultrasonda baktiririz diye randevu yok gorunuyor internette. Yarin 182den almayi dusunuyorum.
Su anda yaseminli yesil cayimi ictim oturduk yerden uyukliyorum
Kalkip camasir serip yatayim
Cok uykum var menuyu yrn yazarim
Sen yinede ihmal etme cnm. Git kafan rahat olsun. Ileride keske daha once gitseydim demeHayırlı olsun. Frida
Benimkide aynn oyle oldu burdan biraktim burdan tutunmaya çalışıyorum
Ben hala devam ediyorum((((
Insallah sonuç iyidir bende de çıkmıştı 3 yıl once her ikisinde de dört beş tane vardi sadece bi memede bi kitle farkli dedi bir daha gitmedim hata yapiyorum dimi
Hiç bırakma girişimim olmadibaharnaz sende mi içiyorsun kuzum benim gibi acaba diyetle beraber onuda bırakabilir miyiz her gün azalta azalta birbirimize destek çıka çıka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?