baharnaz sende mi içiyorsun kuzum benim gibi acaba diyetle beraber onuda bırakabilir miyiz her gün azalta azalta birbirimize destek çıka çıka
Sağol canım öpüyorumHayırlı olsun. Frida
Benimkide aynn oyle oldu burdan biraktim burdan tutunmaya çalışıyorum
Ben hala devam ediyorum((((
Insallah sonuç iyidir bende de çıkmıştı 3 yıl once her ikisinde de dört beş tane vardi sadece bi memede bi kitle farkli dedi bir daha gitmedim hata yapiyorum dimi
ihmal etme canım. bizi de haberdar et mutlaka. inşallah birşey çıkmaz içini ferah tut.Slm kizlar
Kizlari yatirdiktan sonra dusa girdim. Ayiptir soylemesi dustan once muayene ettim kendimi. Sag gogsumde (hadi kibar olayim onun adi gogus degil ama neyse) kitle geldi elime. Benim anne tarafindaki bayanlarin cogu kanser oldu ve cogunun 1 gogsu alindi. Annemdede ufak kistler var onunkiler zararsizmis ama kontrollerini ihmal etmiyor. Randevu alayim dedim bi ultrasonda baktiririz diye randevu yok gorunuyor internette. Yarin 182den almayi dusunuyorum.
Su anda yaseminli yesil cayimi ictim oturduk yerden uyukliyorum
Kalkip camasir serip yatayim
Cok uykum var menuyu yrn yazarim
geçmiş olsun..Uyuyamyorum
Boğazım gribim hapşırık oksuruk faranjitim cok fena burun tıkalı boğaz şişti drun verdiği boğaz spreyini aksam sıktım simdi bi daha sıksam
BendensinBen de kullanıyorum ama istersem içmem.
Tamamen benim elim de :)
Mutlu oluyorum hoşuma gidiyor ve içiyorum :))
Günde kaç tane içiyorsun ?
Ben de kullanıyorum ama istersem içmem.
Tamamen benim elim de :)
Mutlu oluyorum hoşuma gidiyor ve içiyorum :))
Günde kaç tane içiyorsun ?
Günde 1 paketi buluyor cogu zaman
Bulamiyorum belediyelerin saglik merkezleri olabiliyor randevu bulamazsan oraya gidebilirsin belki. İnsallah hic bir sey cikmaz ana ihmal etme
Günaydıııınnnnn
ihmal etme canım. bizi de haberdar et mutlaka. inşallah birşey çıkmaz içini ferah tut.
geçmiş olsun..
Bendensin
Tsk ederim canimSen bilirsin cnm
Ben olmasi gerekeni soyledim :)
Insallah bisey yoktur canimSlm kizlar
Kizlari yatirdiktan sonra dusa girdim. Ayiptir soylemesi dustan once muayene ettim kendimi. Sag gogsumde (hadi kibar olayim onun adi gogus degil ama neyse) kitle geldi elime. Benim anne tarafindaki bayanlarin cogu kanser oldu ve cogunun 1 gogsu alindi. Annemdede ufak kistler var onunkiler zararsizmis ama kontrollerini ihmal etmiyor. Randevu alayim dedim bi ultrasonda baktiririz diye randevu yok gorunuyor internette. Yarin 182den almayi dusunuyorum.
Su anda yaseminli yesil cayimi ictim oturduk yerden uyukliyorum
Kalkip camasir serip yatayim
Cok uykum var menuyu yrn yazarim
Günaydıııınnnnn
ihmal etme canım. bizi de haberdar et mutlaka. inşallah birşey çıkmaz içini ferah tut.
geçmiş olsun..
Bendensin
Günde 1 paketi buluyor cogu zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?