Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün de

Yeşimlerim
Sabah bi dilim elma bi brd su
Kahvalti 2 dlmn beyaz ekm
2 hasp yumurta bi kk süzme peynir 6 zeytin 1tk bal 1 tk acı sos
11 de şekersiz kahve
Saat 2 de ıspanaklı börek
Saat 5 te kahve 2 ceviz bi elm
Akşam 19 ızgara tavuk 1 kase corba salata yarimavuc ici ekm
21 de bi dlmtatli trilece

6 brd su
Spor yok

Listemi adapte olabilmek icin yazıyorum hatalı davranislarim var farkındayım size yıldızlara ve kendime gelmeye çalışıyorum cok bocaliyorum

baharnaz sende mi içiyorsun kuzum benim gibi acaba diyetle beraber onuda bırakabilir miyiz her gün azalta azalta birbirimize destek çıka çıka

Ben de kullanıyorum ama istersem içmem.
Tamamen benim elim de :)
Mutlu oluyorum hoşuma gidiyor ve içiyorum :))

Günde kaç tane içiyorsun ?

Sağol canım öpüyorum

Dün gece rahatsızdın şimdi nasıl oldun ?

Günaydıııınnnnn

ihmal etme canım. bizi de haberdar et mutlaka. inşallah birşey çıkmaz içini ferah tut.
Uyuyamyorum
Boğazım gribim hapşırık oksuruk faranjitim cok fena burun tıkalı boğaz şişti drun verdiği boğaz spreyini aksam sıktım simdi bi daha sıksam
geçmiş olsun..
Ben de kullanıyorum ama istersem içmem.
Tamamen benim elim de :)
Mutlu oluyorum hoşuma gidiyor ve içiyorum :))

Günde kaç tane içiyorsun ?
Bendensin

Slm kizlar

Dunku menum
Sabah 5 yk musli 1 sb sut
Ara filtre kahve
Ogle kinoali salata
Ara 4 ceviz ve yesil cay
Aksam mercimek corbasi ve salata

Dunden onceki gun adetimin yogun gunuydu bir gun oncesine gore 700 gr artim vardi ondan dun hafif beslendim cok sukur bugun artilarim gitti eksiye bile gectim ☺

Bulamiyorum belediyelerin saglik merkezleri olabiliyor randevu bulamazsan oraya gidebilirsin belki. İnsallah hic bir sey cikmaz ana ihmal etme

Günaydıııınnnnn

ihmal etme canım. bizi de haberdar et mutlaka. inşallah birşey çıkmaz içini ferah tut.

geçmiş olsun..

Bendensin

Pazartesiye randevu aldim bakalim. Dun adetimin 4. Gunuydu belki adetim gecince duzelir pazartesiye kadar muayeneye devam etcem eger gecmezse giderim gecerse iptal etcem

Sen bilirsin cnm
Ben olmasi gerekeni soyledim :)
Tsk ederim canim

Insallah bisey yoktur canim

Günaydıııınnnnn

geçmiş olsun..

Bendensin

Günde 1 paketi buluyor cogu zaman

Fazlaymis gerçekten.
Bir paketi 3 - 5 gunde bitiriyorum değişiyor ruh durumuma bağlı. 2 gündür hiç içmiyorum mesela.

Azaltmayi dene canım .. çabala...

Spor demişsin yaşam şekline göre belirle sporu.
Düzenli daimi yapabileceğim egsersizleri seç.. en kolayı ve sürekliliği açısından tempolu yürüyüş mesela..

Ben salona başladım yeniden..oraya gideceğim bugün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…