- 15 Mayıs 2017
- 1.499
- 11.233
- 158
- 34
Ben de kullanıyorum ama istersem içmem.
Tamamen benim elim de :)
Mutlu oluyorum hoşuma gidiyor ve içiyorum :))
Günde kaç tane içiyorsun ?
Sağol canım öpüyorum
Dün gece rahatsızdın şimdi nasıl oldun ?
Bak bak :) acikmi arıyorsun sen :)Ileriki msjlarda ruh halime gore demişin:)
Bende standart 9 cok zorlarsam 12 ama hep yarım içiyorum :)) bu da ayrı bi durum
Spor salonunu birakmismiydin devam ediyorsun diye düşünüyordum kilonda bi değişiklik varmi
Aynı dün gece bi nefes bi oksuruk tansiyon çarpıntı şimdiki halim dün aksamki halimin aynısı oksuruk hariç
Geçmiş olsun canim,insallah güzel sonuclar alirsin,haberdar et biziSlm kizlar
Dunku menum
Sabah 5 yk musli 1 sb sut
Ara filtre kahve
Ogle kinoali salata
Ara 4 ceviz ve yesil cay
Aksam mercimek corbasi ve salata
Dunden onceki gun adetimin yogun gunuydu bir gun oncesine gore 700 gr artim vardi ondan dun hafif beslendim cok sukur bugun artilarim gitti eksiye bile gectim ☺
Pazartesiye randevu aldim bakalim. Dun adetimin 4. Gunuydu belki adetim gecince duzelir pazartesiye kadar muayeneye devam etcem eger gecmezse giderim gecerse iptal etcem
Afiyet olsun canim. Bu yeme düzenine gecince kilo aldin mi, kilo vermeye devam ediyor mu vücudunMenüm
Kahvaltı 10 da 2 yumurtadan omlet,az bişey peynir tavalama,3 ceviz....
Akşam 18 de 1 kepçe mercimek çorbası,3 kaşık pırasa,3 kaşık hamsili pilavın pilav kısmı(hamsileri çocuklar halletmiş)minik kase yoğurt....
30 dakika spor yapmayı düşünüyorum...
Gecmis olsun canim. Allah sifa versinIleriki msjlarda ruh halime gore demişin:)
Bende standart 9 cok zorlarsam 12 ama hep yarım içiyorum :)) bu da ayrı bi durum
Spor salonunu birakmismiydin devam ediyorsun diye düşünüyordum kilonda bi değişiklik varmi
Aynı dün gece bi nefes bi oksuruk tansiyon çarpıntı şimdiki halim dün aksamki halimin aynısı oksuruk hariç
Spor kralicesi sahalara donüyor ,herkes akıllı olsun diyorsun yani.Bak bak :) acikmi arıyorsun sen :)
Çok sıkılmıştım ara verdim o nedenle ..
Pazartesiden beri gidiyorum yine bakalım ne zaman sikilicam ..
Kilom 63 - 65 aralığında .
Yalniz yürüyüş yapsam da sporun yerini tutmuyor.. bırakınca genisledim hemen saldı vücut o nedenle hazirana kadar yine gitmeye karar verdim .
Estağfurullah haddim değil öyle demek.Geçmiş olsun canim,insallah güzel sonuclar alirsin,haberdar et bizi
Afiyet olsun canim. Bu yeme düzenine gecince kilo aldin mi, kilo vermeye devam ediyor mu vücudun
Gecmis olsun canim. Allah sifa versin
Spor kralicesi sahalara donüyor ,herkes akıllı olsun diyorsun yani.
Benim de sporu sevecegim günlerim olacak mı
Iyi aksamlar bugünün menüsü
Kah. 1.5 kadar sahanda yumurta 15zeytin
Yogurt dom.sal. maydanoz
Ara.cevizli köz.patlıcan
Nescafe
Akşam yarm tbk kıymalı makarna salata
Pirasa(
Makarna icin hazırladığım kıymalı sosu pirasa kavurup ekledim lezzetli oldu tavsite ederim.
Biraz dinlendikten sonra da 3 mile leslie düşünüyorum
Bak bak :) acikmi arıyorsun sen :)
Çok sıkılmıştım ara verdim o nedenle ..
Pazartesiden beri gidiyorum yine bakalım ne zaman sikilicam ..
Kilom 63 - 65 aralığında .
Yalniz yürüyüş yapsam da sporun yerini tutmuyor.. bırakınca genisledim hemen saldı vücut o nedenle hazirana kadar yine gitmeye karar verdim .
Geçmiş olsun canim,insallah güzel sonuclar alirsin,haberdar et bizi
Afiyet olsun canim. Bu yeme düzenine gecince kilo aldin mi, kilo vermeye devam ediyor mu vücudun
Tam da bardağım elimde yesil cay icerken okudum:)İyi geceler gençler ,sular icilicek ,yeşil çaylar höpürdetilecek unutmak yoookkk
İyilik senden?kilonu korumana sevindim.spora da yazılmış sn .kilo isi hayat tarzi gercekten.verdikten sonra bile istedigin gibi ye icme olmuyo demi.Bengisu naber ?
Yeşil çayı tek sevemeyen ben miyim?
İyilik senden?kilonu korumana sevindim.spora da yazılmış sn .kilo isi hayat tarzi gercekten.verdikten sonra bile istedigin gibi ye icme olmuyo demi.
Bulamiyorum rabbim korktuğunu yaşatmasin güzel haberlerini bekliyoruz ,bekarken bende hissedip Dr gitmiştim sut bezesi demişti
Geçmiş olsun canim,insallah güzel sonuclar alirsin,haberdar et bizi
Bulamiyorum canım yeni
Doğum yaptığın için süt bezesi olma ihtimali çok yüksek iyi haberler ile gel emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?