- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
Sen de biraz daha açık demle.zamanla alisirsn emin olYeşil çayı tek sevemeyen ben miyim?
Yesilcay acik mi alip demliyorsunuzSen de biraz daha açık demle.zamanla alisirsn emin ol
Bence yeşil çay sevilebilecek bir şey değil ama ne var doğuş karanfil tarçın var yumuşak içimli onun dışındakiler içilemez gibi sanki katran :))Sen de biraz daha açık demle.zamanla alisirsn emin ol
Geçmiş olsun canim,insallah güzel sonuclar alirsin,haberdar et bizi
Afiyet olsun canim. Bu yeme düzenine gecince kilo aldin mi, kilo vermeye devam ediyor mu vücudun
Gecmis olsun canim. Allah sifa versin
Spor kralicesi sahalara donüyor ,herkes akıllı olsun diyorsun yani.
Benim de sporu sevecegim günlerim olacak mı
nilüfer abla hiç sevmez dicedim kendi yazmış zaten...Yeşil çayı tek sevemeyen ben miyim?
Bence yeşil çay sevilebilecek bir şey değil ama ne var doğuş karanfil tarçın var yumuşak içimli onun dışındakiler içilemez gibi sanki katran :))
Doguşun açık yeşil cayidami varmış bak hele bir deneyeyim ,sallama benimkiler üşengeç işitartılmadım daha ama muhtemelen artıyımdır şiş hissediyorum bide regl gelicek onunda etkisi vardır heralde...
nilüfer abla hiç sevmez dicedim kendi yazmış zaten...
aksine ben seviyorum ne çok gömdünüz kıymetli yeşilçayımı :))...ama marka ciddi farkettiriyo ben doğuşun açık alıp demliyorum gayette severek içiyoruz çoluk çocuk....
Aktarlarda satilanlardan alıp demliyordum eskiden de hiç icemiyordum bende, tadı pek bir sevimsiz birde bekleyince iyice zift oluyor meret :)Valla açıkta denedim pek hoşuma gitmedi ama içicez yani yapacak bişi yok
Aktarlarda satilanlardan alıp demliyordum eskiden de hiç icemiyordum bende, tadı pek bir sevimsiz birde bekleyince iyice zift oluyor meret :)
Birde günde 2 bardak yazıyor listemde yok anacım iki bardağı değil çayın varlığını unutuyorum kokusu tadı düşününce kötü oluyorum
Amin cnm insallah
Yesilcay acik mi alip demliyorsunuz
Bende varim kendisiyle hoslasamadik ama 5 i bir yerde caylar varya marketlerde onlari seviyorun dene istersenYeşil çayı tek sevemeyen ben miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?