Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm kizlar
Bugunku menum

12.00 omlet (yesil sogan, kapya biber, maydanoz, dereotu, lor, 2 yumurta) 10 cerry domates, 10 siyah zeytin

17.00 1 yerli muz

19.30 1 kase yogurtlu bugaday corbasi, kucuk 1 kase yogurt, firinda sebze (karnibahar, brokoli, arpacik sogan, domates, kapya biber, kabak)

22.30 sade nescafe

Benimde su an posetli yesil cayim var. Yaseminli ve bergamutlu 2 cesit. Icimi daha rahat oluyor sade yesil caydan. Posetlerden once acik yesil cay alip demlerdim. Bende cok demlemezdim tadini cok sevmedigim icin acik icerdim ya da dukan birasi yapar icerdim.

tartılmadım daha ama muhtemelen artıyımdır şiş hissediyorum bide regl gelicek onunda etkisi vardır heralde...

Yeşil çayı tek sevemeyen ben miyim?
nilüfer abla hiç sevmez dicedim kendi yazmış zaten...

Bence yeşil çay sevilebilecek bir şey değil ama ne var doğuş karanfil tarçın var yumuşak içimli onun dışındakiler içilemez gibi sanki katran :))

aksine ben seviyorum ne çok gömdünüz kıymetli yeşilçayımı :))...ama marka ciddi farkettiriyo ben doğuşun açık alıp demliyorum gayette severek içiyoruz çoluk çocuk....

Doguşun açık yeşil cayidami varmış bak hele bir deneyeyim ,sallama benimkiler üşengeç işi

Aktarlarda satilanlardan alıp demliyordum eskiden de hiç icemiyordum bende, tadı pek bir sevimsiz birde bekleyince iyice zift oluyor meret :)

Birde günde 2 bardak yazıyor listemde yok anacım iki bardağı değil çayın varlığını unutuyorum kokusu tadı düşününce kötü oluyorum

Birde günde 2 bardak yazıyor listemde yok anacım iki bardağı değil çayın varlığını unutuyorum kokusu tadı düşününce kötü oluyorum

Begendiklerimizle bu hale geldik begenmediklerimizle zayiflicaz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…