Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben buradan kimsenin çevrildiğini gormedim şimdiye kadar tekrar hoşgeldin aramiza...
Tanıt kendini istersen benim gibi tanımayan ve hatırlamayalar için.
Kimsenin çevurmeyeceğine eminim de işte uzun zaman oldu insan kendini bir hal hatır bile sormak için ugramayınca suçlu hissediyor
Yeliz ben 35 yaşindayım 3 kizım var buradan giderken kaç kiloydum hatirlamıyorum ama 100 kilo olarak heri döndüm araniza

Hoşgeldin canım 2 yıl oldumu sen gideli :)

Gideli neler yaptın ne ettin sende birçok gidenler gibi bebekmi yaptın dicem ama 3 tane vardı zaten diye hatırlıyorum:)
Yok kiz ne bebeğiAllah isteyenlere nasip etsin artik napayım yaa bol bol okudum yazdım cizdim kendimce gezdim yedim içtim aynı yani bir degişiklik yok kardeşimi evlendirdim kızım liseye başladı ufaklik 5 yasinda oldu.Ortancamin bugun dogum gunu o da 13 oluyor oyle iste

Geçmiş olsun canım kuzuna
Sagol cnm

Hosgeldin cnm tekrar. Kizinin dogum gunu kutlu olsun hep beraber olun insallah.

Kizlardan hastalik bulasti herhalde bir de yorgunluk vardi. Acayip usuyorum su anda battaniye altindan yaziyorum. Kahve yaptim kendime icim isinsin diye. Birazdanda bir grip ilaci alirim. Bagazim aciyo. Eger kendimi iyi hissedersem ilerleyen saatlerde gelirim yine, hissetmezsem yrn gelirim. Menumude yrn yazarim
Hepinize iyi geceler.

Menü
Sabah
1 domates
4 zeytin
1 dilim ekmek
1dilim peynir

Öğlen
Yok

Akşam
Yarım kase haşlama
Yarım kase patates çorbası
Bir çiğköfte dürüm(2 çiğköfte marul maydonaz Nane roka bol limonlu)

Su
2.5 litre

Spor
15 dakika hızlı yürüme 5 dakika koşu
15 dakika eliptik

Bench press mac
Pec ply
Pull down reverse
Cable row
Dumbbell curl
dumbbell triceps
Lateral
3*15 set hepsi :)

Maşallah canım Allah bağışlasın doğum günü kutlu olsun kızının

Gecmis olsun canm.cabucak atlatrsn ins. zeze_84 hoşgeldin canm özledik seni.çocuklar büyümüş masaallah.diyete bahane de yok artk daha sık gel.

Bu hafta cok iyi beslendim.uzun süredir sacma sapan yiyordm.karbonhidrati baya baya azalttm.bazen ac ac bekledigim de oldu.ictigim su miktarini da artirdm.cogu zaman asansör kullanmiyorum hareketi sporu da ihmal etmedim.ins yarın güzel bi eksi görürüm.grubum da bi ses verse .bu haftann eleştirisini ve önümüzdeki haftann hedefini yazalm.benim hedefim haftalk 150dk spor ve 1 hedef 1nisana kadar 79 olmak 2hedef bayrama 75 olmak.toplamda 10kilo vermeyi hedefledim.bakalm ne kadar ulaşacam.yılbaşında 88.8 dim hatrlyrm.5ayda 10cok degildi ama2ayim bitti bile.kalan 3ayı iyi degerlendiririm.umarm.hepimiz değerlendiririz ins. Bonus nerdesin.kızlar sezenler haydi silkelenelim adam akıllı diyet yapıp yaza daha hafif girelim.dün. tlc de bi kadın gunde 4 saat spor yapıyordu üstelik op.sonrası estetik için.yani kendi kendime dedim ki nu duruma gelince 4saat. Yapabiliyo.ben simdi 1saat yapsam da gerek kalmasa bu durumlara diye kendime baktım.bugün kantinde herkes bisey yiyip içti ben bütün ikram lara hayır dedim icimden siz zayifsinz yiyin benim su anda yeme lüksüm yok zamannda yiyeceğimi yemisim zaten diye düşündüm.70leri kafams koydum kızlar.yaza kadar ins olacak bu defa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…