- 15 Mayıs 2017
- 1.499
- 11.233
- 158
- 34
Ben buradan kimsenin çevrildiğini gormedim şimdiye kadar tekrar hoşgeldin aramiza...GünaydınYüzüm yok ama kabul ederseniz dönmek isterim aranıza
Kimsenin çevurmeyeceğine eminim de işte uzun zaman oldu insan kendini bir hal hatır bile sormak için ugramayınca suçlu hissediyorBen buradan kimsenin çevrildiğini gormedim şimdiye kadar tekrar hoşgeldin aramiza...
Tanıt kendini istersen benim gibi tanımayan ve hatırlamayalar için.
Hoşgeldin canım 2 yıl oldumu sen gideli :)Kimsenin çevurmeyeceğine eminim de işte uzun zaman oldu insan kendini bir hal hatır bile sormak için ugramayınca suçlu hissediyor
Yeliz ben 35 yaşindayım 3 kizım var buradan giderken kaç kiloydum hatirlamıyorum ama 100 kilo olarak heri döndüm araniza
Aynen öyle vallaBegendiklerimizle bu hale geldik begenmediklerimizle zayiflicaz insallah
Hosbuldum canım inan bilmiyorumHoşgeldin canım 2 yıl oldumu sen gideli :)
Geçmiş olsun canım kuzunaGunaydin kizlar
Bugun emineyi gonderdim okula. Emineyi kaldirdim zeynepte uyandi atesi vardi. Emine zeynebe satti hastaligini. Erkenciyiz bugun. Sabah bi smoothie yaptim ictim.
Gideli neler yaptın ne ettin sende birçok gidenler gibi bebekmi yaptın dicem ama 3 tane vardı zaten diye hatırlıyorum:)Hosbuldum canım inan bilmiyorum
Evet kendim demliyorum.oldum olası paketli ürünleri sevmemYesilcay acik mi alip demliyorsunuz
Yok kiz ne bebeğiGideli neler yaptın ne ettin sende birçok gidenler gibi bebekmi yaptın dicem ama 3 tane vardı zaten diye hatırlıyorum:)
Sagol cnmGeçmiş olsun canım kuzuna
Yok kiz ne bebeğiAllah isteyenlere nasip etsin artik napayım yaa bol bol okudum yazdım cizdim kendimce gezdim yedim içtim aynı yani bir degişiklik yok kardeşimi evlendirdim kızım liseye başladı ufaklik 5 yasinda oldu.Ortancamin bugun dogum gunu o da 13 oluyor oyle iste
Allah razi olsun canımSagol cnm
Hosgeldin cnm tekrar. Kizinin dogum gunu kutlu olsun hep beraber olun insallah.
Gecmis olsun canimGunaydin kizlar
Bugun emineyi gonderdim okula. Emineyi kaldirdim zeynepte uyandi atesi vardi. Emine zeynebe satti hastaligini. Erkenciyiz bugun. Sabah bi smoothie yaptim ictim.
Maşallah canım Allah bağışlasın doğum günü kutlu olsun kızınınYok kiz ne bebeğiAllah isteyenlere nasip etsin artik napayım yaa bol bol okudum yazdım cizdim kendimce gezdim yedim içtim aynı yani bir degişiklik yok kardeşimi evlendirdim kızım liseye başladı ufaklik 5 yasinda oldu.Ortancamin bugun dogum gunu o da 13 oluyor oyle iste
İyiyiz canım çoluk çocuk okul ev kosturmaca, tam kilo verme zamanı iyi yaptın dönmekle bende bu cuma listeye döneyim diyorum yeter bu kadar tembellikAsil sizler neler yapıyorsunuz çok özledim hepinizi
Gecmis olsun canm.cabucak atlatrsn ins.Kizlardan hastalik bulasti herhalde bir de yorgunluk vardi. Acayip usuyorum su anda battaniye altindan yaziyorum. Kahve yaptim kendime icim isinsin diye. Birazdanda bir grip ilaci alirim. Bagazim aciyo. Eger kendimi iyi hissedersem ilerleyen saatlerde gelirim yine, hissetmezsem yrn gelirim. Menumude yrn yazarim
Hepinize iyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?