Değil mi tam zamanıİyiyiz canım çoluk çocuk okul ev kosturmaca, tam kilo verme zamanı iyi yaptın dönmekle bende bu cuma listeye döneyim diyorum yeter bu kadar tembellik
insallah buralardayım canımGecmis olsun canm.cabucak atlatrsn ins.zeze_84 hoşgeldin canm özledik seni.çocuklar büyümüş masaallah.diyete bahane de yok artk daha sık gel.
Hoşgeldin canım 2 yıl oldumu sen gideli :)
Gecmis olsun canm.cabucak atlatrsn ins.zeze_84 hoşgeldin canm özledik seni.çocuklar büyümüş masaallah.diyete bahane de yok artk daha sık gel.
Bu hafta cok iyi beslendim.uzun süredir sacma sapan yiyordm.karbonhidrati baya baya azalttm.bazen ac ac bekledigim de oldu.ictigim su miktarini da artirdm.cogu zaman asansör kullanmiyorum hareketi sporu da ihmal etmedim.ins yarın güzel bi eksi görürüm.grubum da bi ses verse .bu haftann eleştirisini ve önümüzdeki haftann hedefini yazalm.benim hedefim haftalk 150dk spor ve 1 hedef 1nisana kadar 79 olmak 2hedef bayrama 75 olmak.toplamda 10kilo vermeyi hedefledim.bakalm ne kadar ulaşacam.yılbaşında 88.8 dim hatrlyrm.5ayda 10cok degildi ama2ayim bitti bile.kalan 3ayı iyi degerlendiririm.umarm.hepimiz değerlendiririz ins.Bonus nerdesin.kızlar sezenler haydi silkelenelim adam akıllı diyet yapıp yaza daha hafif girelim.dün. tlc de bi kadın gunde 4 saat spor yapıyordu üstelik op.sonrası estetik için.yani kendi kendime dedim ki nu duruma gelince 4saat. Yapabiliyo.ben simdi 1saat yapsam da gerek kalmasa bu durumlara diye kendime baktım.bugün kantinde herkes bisey yiyip içti ben bütün ikram lara hayır dedim icimden siz zayifsinz yiyin benim su anda yeme lüksüm yok zamannda yiyeceğimi yemisim zaten diye düşündüm.70leri kafams koydum kızlar.yaza kadar ins olacak bu defa
Hehehe ben de zorla girdim bir de ingilizce falan olmuş repost et diyoNe oluyo burada ya kendimi yabanci yerde zannettim zorla girdim
Kilom 90.4
Kimsenin çevurmeyeceğine eminim de işte uzun zaman oldu insan kendini bir hal hatır bile sormak için ugramayınca suçlu hissediyor
Yeliz ben 35 yaşindayım 3 kizım var buradan giderken kaç kiloydum hatirlamıyorum ama 100 kilo olarak heri döndüm araniza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?