Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm kizlar
Bugun sirf birseyler yemis olmak icin yedim agzimin tadi yok.
Sabah: 5 yk musli sut ve sicak su
Ogle: 2 yumurta tavada 10 cig badem sade nescafe
Ara: Naneli yesilcay muz yarimdan az yesil elma
Aksam: Bulgurlu kabak yogurt
Birazdan ihlamur kaynatip icerim

Ne olmus buraya ya kendi evimde kendimi misafir gibi hissettim .benim de hoşuma gitmedi gün boyu bi de ugrastm siteye girmek icin kirk yılın başı eksi bildirecrktim hevesim kursağımda kaldı .

Geçen hafta 86.0
Bugün 85.3
Fark ___700
Spor 220 dk

İyi geceler kızlar
Bu ne beee hiç beğenmedim mavi kk yi ben pembiş kk mi istiyorum
Gündüz giremedim şimdi bildirim yapıcam.

Geçen hafta 90.0
Bu hafta 89.0
Spor 30 dk

@HasibeG gecmis olsun tatlım ben diyete başlayınca vücudum güçsüz düşüyor sen de az mı yiyorsun yoksa?

Kızlar ben diyeti bıraktım gibi bişey. Her yemekten tadiyorum ama eskisine nazaran daha az yiyiyorum. Diyeti kafadan atınca kilolar daha iyi gidiyor sanki.

Kuzum zaten diyet dersek ondan elbet bir gün cayıyoruz yada bırakıyoruz sağlıklı yaşam diyelim ona biz öyle daha tatlı oluyor

Iyi geceler hanimlar nasilsiniz savah girdim de giremedim acilmadi
119 u gördüm iyi oldu yarin buyuk misafirim bugun yatili misafirim yoruldunnnnn sabgata yataktan düştüm gulsem mi aglasam mi bilemedim
Simdi de mutfagi bitirdim aklimda kalacagina dedim oyle iste

Atesim cikacagi zaman ilac aliyorum onun haricinde 3 defa grip ilaci aliyorum. Usume gelince kotu oluyorum. Basim cok agriyor. Bogazim cok kotu agzimin tadi yok yedigim hicbir seyi hissetmiyorum. Midemde tas var sanki agriyor ilaclardan mi bilmem
Geçmiş olsun canım benide kızdan kaptigim öksürük mehvetti tüm hastalara acil şifalar diliyorum

Gunaydin hanimlar gece gece tuhaf ruyalar gördüm gidip eşime sarasim var ama adamin ne sucu var simdi demi uyandirmamak lazim..
Eakiden birine asikmismis gozleri doluyo rüyamda bogarim ulennn ben adami..coo mu kiskancim ya

Gunaydin hanimlar gece gece tuhaf ruyalar gördüm gidip eşime sarasim var ama adamin ne sucu var simdi demi uyandirmamak lazim..
Eakiden birine asikmismis gozleri doluyo rüyamda bogarim ulennn ben adami..coo mu kiskancim ya
Ay cok güldüm. Bazen bende anlatiyorum esime bi de sinirli sinirli :) gülüyor o da bana

merhaba arkadaşlar ne güzelsiniz hepiniz hep pozitif
bende 90lardayım ama aralık da doğum yaptım. aranızda emzirenler var mı acaba? diyetsene mi gitsem? kendim mi birşeyler yapsam? beklesem mi? çünkü daha 3 aylık değil bebeğim

Emziriyorum canım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…