Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ortalama 1000 kal.diyetmi uyguluyorsun.

EWET DIMI TESEKKUR EDERIM VALLA MORALIMI DUZELTTIN YARIN BOMBA GIBI GELIYORUM HIC BOZMADAN BIRDE BIRSEY ANLADIM SU DIYET BASARI HIKAYELERINDEN BIRINDE EN SEVDIGIMDE YAZIYORDU BU UMARIM SIZDE OKUMUSSUNUZDUR(42 KILO ZAYIFLAYAN BAYANIN MOTIVASYON DOLU OYKUSU) ORDA DEMIS KI 'yemekten korkup kaçtığınız yiyecekler kafanızda bir süre sonra öyle yer ederler ki,bedeniniz zayıflamak istese bile beyniniz şişman kalır ,diyelim ki siz bir savaşçısınız ve bir meydanda ayakta duruyorsunuz,karşınızda da başka bir savaşçı(mantı),siz bir anda onun gücünden korkup sinip kaçmaya başlasanız ne olur? Peşinizden gelir ve sizi en sonunda yakalayıp mağlup eder.Kaybettiniz,çünkü korktunuz,çünkü onun gücünü çok abarttınız.ışte diyet mantığı... Belli bir süre kaçar kaçar kaçarsınız,ama savaşçı arkanızdadır ve sizi mutlaka yakalayacaktır,10 gün kaçarsınız ama 11. gün kendinizi tıka basa çatlayıncaya kadar yerken bulursunuz, bu mağlup olduğunuz andır işte.Oysa korkmasaydınız,o üstünüze geleceğine siz onun üstüne gitseydiniz kazanacaktınız' GERCEKTENDE BUGUN OYLE OLDU ARKADASIM TOST YIYORDU AL BIR PARCA DEDI YOK DEDIM AMA IÇIMDE KALDI CANIM COK ISTEDI SONRA BU ISTEKBUYUDU BUYUDU AKSAMA BENI YAKALADI YENDI.ıÇıMDE BUYUDU AMA BIR ISSIRIK ALSAYDIM BU KADAR BUYUMEYECEKTI GOZUMDE

iki elin guclubacismile kaydirigubbakcemile5

menum hakkinda yorum yapin lutfen.. Boyle devam edersem zayiflarmiyimmm

elbette..önce istek var.niyet var sonra da pratik.sabah sporu derken,valla hepimizi geçeceksin.
tam bu arada elektrik gitti.bakalım pil ne kadar dayanacak,,alkisalkisalkisalkisalkisalkis

bu alkışlar hem sana hem de ank.elekt.idaresine her gün kesinti olur mu?

evet 1000 kaloriyi gecmemesine ozen gosteriyorum nasil iyimi? ne kadar zayiflarim sizce

sevgili yasafat çok haklısın.anlatılanlar da çok doğru.dr,cengiz tuncerin sayfasını bir incele çok ilginç.ben bir yöntem üstüne çalışıyorum.kuantum matrix iki nokta tekniği uygulamaları üzerinde bol bol uygulama yapıyorum.biraz daha konuya vakıf olayım size de anlatırım.

canım bende harekt etsem cok ıyı olacak guya platese baslayacaktım araya bır suru sey gırdı baslayamadım neyse dıyetın cok ıyı devam et mutlaka ben dahada tembelım valla bırde gobek olcum 10 dusunebılıyor musun yazmssın dusunebılıyorum cunku benım daha kotu :))bak beterınde beterı varmıs deyıp uzulmeyeceksın valla ben onceden kendımı uzel bulup hıc sorun etmıyordum takı zayıflamak ısteyene kadar rejıme basladıgımda bırde bakmısım aman allahım ben ne kadar fena olmusum cırkınlesmısım hıc bırsey yakısmıyor dıye dusunup tıksındım kendımden her sabahda dıyorum degıstırecegım seklımı dıye.ama daha once eden kendımı guzel bulup o kadar kendıme guvenıyodum ben hala sasıyorum
zayıflayacagız nasıl olsa ben dert etmıyorum gobegımı baktım zayıfladım ama hala gıtmıormu gobegım lıposucsın yaptırırım gıder :))ben nce vereyımde gerısı kolay

yemekten korkmamak lazim.. Cok canin cekerse ye tabiiki hatta bir tost alacaksan yarisini ye yarisinida daha sonra ye.. gunde kac dilim ekmek yiyorsan ordan cikartirsin.. Yada mekik cekemiyorsan yada spor yapamiyorsan sadece zipla.. Ben oyle yapiyorum hatta ne yaptim :) hoptek nasil oynanilir diye arastirdim onu ogreten videoyu actim youtubesden ve ogrendim ama yapamiyorum fazla cok cabuk yoruluyorum.. ama az az yapiyorum.. Demin elli mekik cektim.. Valla catladim. ama iyide yaptim..
gozumuzun kaldigi sey dayanilmaz oluyorsa bir parca yiyelim.. ha on tane yemisiz ha bir tane yemisiz tadi ayni ama on tane yiyince sismanlatir bir tane yiynce birsey yapmaz iyice lokmalari cigneyip kacirmadiktan sonra birde lokmalari iyice cigneyin diyor saglik adamlari cokta haklilar.. Daha cok doydugumu hissediyorum ve iyice sindiriyorum.. bir kofteyi uc kere cigneyip yutacagima on kere agzimda eriyene kadar cigniyorum tadini ala ala.. valla kizlar bu ufak detaylar ac kalmaktan daha iyi.. Once bunlari yerlestirelim beynimize.. Biz olmaz yasak diyetim bozulur dedikce beynimiz midemize acimasiz sinyaller gonderiyo acsin diye bagiriyo.. Ama yetinerek sukrederek bunada sukur diyerek yersek valla yag gibi eririz ben bunu anladim bunu uyguluyorum ve ilk defa moralim bozulmadan diyete basladim

Son düzenleme:
Bırde bırsey daha paylasmak ıstıyorum bayanlar sızlerle
daha once bır prof. Demıstı kı 5 kıloluk yag tenekesı alın elınıze tasıyın 15-20 dakıka elınızde sonra bırakın asıl rahatlıyorsunuz ıste her verdıgınız 5 kıloda sızı boyle rahatlatıyor vucudunuz nasıl rahatlıyor bırde gecen bır tanıdıgımız dedıkı 12 kılo bır buyuk tup demek 12 kılo veren bırı 1 buyuk tupu vucudundan atmıs oluyor ne kadar agır aslında degıl mı ama vucudumuzda farkedemıyoruz
ben sımdılık 1 tenek yag attım darısı buyuk tupe
nıce nıce buyuk tupler atmamız dılegıyle:)))

bende cok cabuk yoruluyorum e bazıları 50 kılo tasıyor benım gıbıler 2 katı tabıkı daha cabuk yorulacagım ama dınlenerek kalbımıı fazla yormadan yapmamız gerekıyor hareketlerı.bende cok yavas yerım hatta sofraya ılk ben oturup en son ben kalkarım arkadasardan daha az yemek koyarım tabagıma ama daha gec kalkarım bu ıyı bır yontem bencede

evet kesinlikle gider ben bugun o kadar iyiyken hava sicak diye ince yazliklarimi aradim cogu olmadi ustume.. gittim siyah hirkami giydim.. Birde benim gobege vuruyo ve basenlere patliyo yani beni hamile saniyorlar.. Sadece gobek batiyo demekki.. kac ayliksin diye soran bile oldu.. Aklim basimdan gidiyor sadece sisman olarak gorsunler daha iyi.. (cocugum olmuyo zaten) bu soruyu sorduklarinda sinir oluyorum.. bu yuzden ozellikle bu ince filmler varya hani rulo seklinde yemek kapatmak icin onu sarmaya basladim belime ve onunla uyuyorum yada cikiyorum disari iyice terletiyo.. Ve canim eyerki mekik cekmeye zorlaniyorsan ayak ustu yada oturdugun yerde karnini icine cek birak elinden geldigince.. Birde oklavayi kollarinin arkasina koy belini cevir saga sola hem kolay hem beli inceltiyo devamli yapinca...opuyorumnanaktan

kesinlikle evet.. birde su ebru sallinin yaptigida ise yarar..

ewet canım ya bu hafta bır gıysı aldım ogus altından bolaran arkadasımın arkadası ılk kez goruyrum elımdede poset vardı karnıma dogru tutmusum elım kolum dolu ''bu yaz mı dogum yapacaksın dedı(( yok bu yaz degıl dedım bırsey soylemedım sonrada dıyorum kendımı rahatlatak ıçın posetten veya gıysıden oyle zannetmıstır dıye(neyse bosver onları hayır bunu soyleyen zayıf olsa neyse anlamamıstır derım ama oda benım gıbıydı sen canını sıkma tedavıyle duzelmez mı denedın mı?

ahh canım ben 3 teneke yağ attım ama daha o kadar teneke var ki atılacak :))))
herkez çok zayıfladığımı söylesede daha çok fazlam var hayırlısıyla vericem onlarıda inşllah

iste boyle seylere bozulmak yok artik.. gram gramda olsa ereyecek.. Bugun olmasa yarin yarin olmasa bir gun mutlaka hem kilolu insanlarin yaptigi dogru diyetler onlarin yararina hem kalp icin hem nefes babinda.. Valla ben kuculukten beri gobekliyimdir.. Ama tam saldim kendimi bu son bir iki senedir.. Hic dikkat etmedim.. nasil yag bagladiysa oylede cozulecek..bu hafta doktorada gidecegim zaten belki tavisye edecegi bir seyler cikar.. ben bu arada yedi senedir doktor yuzu gormedim :)

ahh canım ben 3 teneke yağ attım ama daha o kadar teneke var ki atılacak :))))
herkez çok zayıfladığımı söylesede daha çok fazlam var hayırlısıyla vericem onlarıda inşllah

VERIRSIN SEDACIM 3 TENEKE VERDIGINE GORE 3 TENEKE DAHA VEREBILECEK KABILIYET VAR DEMEKKI SENDE

COK HAKLISIN BİR_KADIN GRAM GRAM GIDECEK U KILOLAR FAZLALIKLARR

ZEYNEPCIM IYI GECELER KIZLAR SIZEDE TATLI RUYALAR BEN DUS ALIP YATAYIM ANCA UYANIRIM SABAH OPUYORUM opuyorumnanaktan

herkese günaydin
arkadaslar ben ne güzel 107kilodayken 109a cikis yapmis bulunuyorum acaba niye?? belki meyve shake yaptim ictim ondan olabilirmi? arada ekmek üstüyemiyorum cukulata yok sekerli icecekler yok sabah iki dilim kasarli ekmek bi kac catal esimin yumurtasindan öglende ne pisirdiysem ondan bir tabak aksamda bise yok menüm hemenhemen böyle hergün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…