Açıkçası benim öyle onun diyeti şunun diyeti diye bi olayım yok..genelde 2 öğün besleniyorum acıkırsam ara öğün yapiyorum..şuan sıfır ekmek boyutundayım ekmek yerine ceviz tuketiyorum sadece sabah oluyor bu,zaten su ile aram çok iyi,en gec aksam 7 de yemek olayını bitiriyorum,AMAAAAA tatlı krizim tutuyor bazen sapıtıyorum..hergun ölsem de kalsam da 50 mekik çekiyorum.. sezeryan göbeğim bayagi toparlandı.. koşu bandım var genelde yürüyüş yapıyorum onunla akşamları kızdan vakit bulunca iste..bende durumlar böyle rakibem seninle cokkk eglenecegukkkkkTgcervanne0133 sabah güzeldi de öğlen bir tane lavaş yedim.
Dr.Özgönülün diyetinde akşam yemeği yok akşam acıkılırsa hafif bi kahvaltı var.
Bugünlük bi sporumuz olsun mutlaka ne yapabilirsek artık.
Açıkçası benim öyle onun diyeti şunun diyeti diye bi olayım yok..genelde 2 öğün besleniyorum acıkırsam ara öğün yapiyorum..şuan sıfır ekmek boyutundayım ekmek yerine ceviz tuketiyorum sadece sabah oluyor bu,zaten su ile aram çok iyi,en gec aksam 7 de yemek olayını bitiriyorum,AMAAAAA tatlı krizim tutuyor bazen sapıtıyorum..hergun ölsem de kalsam da 50 mekik çekiyorum.. sezeryan göbeğim bayagi toparlandı.. koşu bandım var genelde yürüyüş yapıyorum onunla akşamları kızdan vakit bulunca iste..bende durumlar böyle rakibem seninle cokkk eglenecegukkkkk
bu arada ilk günden lavaş yemeseymisin iyiymiş.
tamam bonusum seni bugün kendi haline bikarip klasik pazartesi yarışımıza start verelim diyorum..o pirinçle lavaş ancak sinerOda bişeymi yayla çorbası içtim pirinçli
evet kızlar mart ayına da girdik bahara kaldı 1 ay yaza 2 ay..
Ne düşünüyorsunuz?
Gençleri pistlerde görmek istiyoruz lütfenSenle ilgili pek hayırlı şeyler düşünmüyorum
Gençleri pistlerde görmek istiyoruz lütfen
Bu ekrana alışamadım bi türlü birde siteye şifremle girerdim simdi direk açılıyo ben uyumsuzluk yasıyorum:) değişimi kabullenmekte zorlanıyorum :)))Rengin çok yakışmış
Sanırsın makarna salatasıyla börek yemiş gibi
Bonus sen hacamat yaptırıyorsun düzenli öyle değil mi? ne gibi değişiklikler oldu sağlık açısından?
ben de okudum bu konuda canım. pazartesi ve perşembe günleri yaptırın deniyor. sanırım hadis varmış. çarşamba günü hacamat yaptıran cüzzama yakalanırsa kimseye kusur bulmasın diye.Çok başağrısı olurdu en çok ondan gördüm faydasını.
Kollarımada iyi geldi ruhende bi ağırlık kalkıyo üstünden.
Belime faydasını göremedim bi tek yada ben kendimi koruyamadım bilmiyorum.
Okuyacaksın sağlam niyet alacaksın perhize dikkat ediceksin allahın izniyle şifa olur.
Recep ayında yaptırcam bende inş.
17-21 i en faydalı günler.
C li günlerde ( cuma cumartesi çarşamba) yapılmıyor fulya bi çok yerde yapıyolar ama sen ona dikkat et yaptırcaksan.
İlk kez yaptıranlara baştan yapılmıyor.
En önemli aklıma gelenler bunlar.
ben de okudum bu konuda canım. pazartesi ve perşembe günleri yaptırın deniyor. sanırım hadis varmış. çarşamba günü hacamat yaptıran cüzzama yakalanırsa kimseye kusur bulmasın diye.
neyse günlerini ayarlarım yaptıracağım zaman da ben şu an yaptıramıyorum. kan seviyem düşük çünkü. demir eksikliği var ya
kan seviyem normal seviyeye çıksın hemen güvenilir bir yerde yaptıracağım. ama tabi burada bulmam lazım. bazı özel hastaneler de yapıyormuş.
peygamberimiz mutlaka başın hemen altından omuzlara yakın yerlerden yaptırıyormuş sanırım. o bölgeden ağır metaller temizleniyormuş. demek ilk seansta yapılmıyor. tamam o zaman sonraki seanslar da olur.
ben genel şifa için yaptırmak istiyorum tabi ama açıkçası miyomlarımdan kurtulmak öncelikli. ağır metallerin atılması önemli. Rabbim bana da nasip etsin inşallah.
Ben de emziriyorum.bebegim 17. Aylik 5ayinda başladığımda 10 kilo verdim sonra biraznin geri aldm ama.sık sık az miktar ve doğru besinler tüket.kahvaltiyi erken saatte yapmaya çalış.gec saatte de yeme.klasik bilinen şeyler iste burda menü paylasrz takip edersn isibne yarar.bem burda cok sey öğrendim.103 kilodan 85 düştü.uzun vadedeverdim ama arada gebelikdogum ancakiste. Burdaolmasam. belki daha kilolu olacaktmay ne yapıyorsun mesela? veya ne yapabiliyorsun? emzirdiğimizden dolayı çoğu içecekleri içemiyoruz o yüzden bilemedim. bebeğin ne kadarlık?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?