Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Smyy89 hoşgeldin aramıza :))

Hayırlı olsun bebeğin. Kaç aylık yazdıysan da unutmuşum.
Kilolu hamilelik yaşadıysan bizim gibi emzirmede vermek normal kilolulara göre biraz zor oluyo bizim için.

Yinede veren veriyor tabi.

Listemiz var cuma günleri kilolarımızı sporlarımızı yazıyoruz.

Katılmak istersen iki hafta bildirim şartıyla ekleriz senide. Yani 2 hafta sonra :)

teşekkür ederim canım =)
ya evet ben hiç bir zaman zayıf biri değildim zaten birde bu benim ikinci bebeğim. martın 10un da 3 ay olacak bebeğim. işte emzirme döneminde aşırı tatlı yeme hissi oluyor ya onu nasıl yenecem bilmiyorum. yoksa pek birşey yiyemiyorum zaten büyük kızım 3 yaşında o da çok ilgi istiyor bu yüzden pek fırsatım olmuyor hele ki spora =) malum havalar da hep soğukdu inşaAllah ısınınca yürüyüşe çıkarız hep birlikte =) ama bu grup hoşuma gitti takip de kalayım katılmak benim için henüz zor gibi sağol canım =)

Ne zaman istersen gel katıl.
Aynı dönemleri geçiren biri olarak zor olduğunu biliyorum çok küçükmüş bebeğin bide büyük var kendimi hatırladım :)
Bırak vermeyi almamaya çalış.
Doğal yoldan meyvelerle karşılamaya çalış tatlı isteğini.

Emzirirken yapılan düzgün diyet sütü azaltmıyor kalitesinide yükseltiyormuş herşeyden yediğin için bunu çok sonra öğrendim bende.

teşekkür ederim canım =)
yok almam inşaAllah hele ki yaz meyveleri sebzeleri çıksın =)
takipdeyim inşaAllah herkes dilediği kiloya sağlıkla ulaşır

Mutlu hafta sonları herkese, başım ağrıyor öksürük çoğaldı beyleyken beyle ,iki sıpa var evde onlarda öksürüyor sokağa cikicaklarmis sabah beri birsuru fikirleri var anne surayami gitsek burayami diye hiç halim yok

Allah bena akıl fikir versin zaten

Tugçemisin sen ne diycem ben sana?
Gel bu hafta biz ikili olalım. İkimizde hem istekliyiz hem 2 gün sonra bocalıyoruz.

Bence fevkalade uyumluyuk.
ivet tuğçe ben
Eküri olalım diyorsun he..şaka bi yana aynen 65 i görmeyi çok istiyorum ama bi türlü olmuyor..nefsim giciklaniyor resmen bazen..yiyorum yiyorum sonrası pişmanlık.. ne dersen varım ben

ay ne yapıyorsun mesela? veya ne yapabiliyorsun? emzirdiğimizden dolayı çoğu içecekleri içemiyoruz o yüzden bilemedim. bebeğin ne kadarlık?
11 aylık canım benim bebeğim Karatay usulü besleniyorum canım ama seninki daha küçük ek gıdaya başlasa mı bebeğin birde eğer Karatay yaparsan 3 öğün yap o zaman etkilemez bence

11 aylık canım benim bebeğim Karatay usulü besleniyorum canım ama seninki daha küçük ek gıdaya başlasa mı bebeğin birde eğer Karatay yaparsan 3 öğün yap o zaman etkilemez bence
tamam canım çok teşekkür ederim evet bende biraz daha sabredeyim dedim çünkü henüz gaz dönemindeyiz ve hala brokoli karnabahar yani gaz yapan sebzeleri ve en çok sevdiklerimi yiyemiyorum.

Slm kizlar
Lazer randevum vardi uzun zaman sonra evden ciktim bi degisiklik oldu. Hatta bir cilginlik yapip a101i bile dolastim

Sagol cnm. Bogazim cok kotu yemek yemegi birak suyu bile cok zor iciyorum

Geçmiş olsun canım benide kızdan kaptigim öksürük mehvetti tüm hastalara acil şifalar diliyorum

Sagol cnm

Bulamiyorum kuzum çok geçmiş olsun sana atlamışım ben orayı. Şimdi nasılsın?

Sagol cnm bugun ates acisindan biraz daha iyiyim ama bogazim hala fena. Pazartesiye kadar toparlmazsam pazartesi cerrahide isim bitince dahiliyeye de gorunurum diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…