Günaydın hanımlar guzel bi hafta sonunuz olsun
ay ne yapıyorsun mesela? veya ne yapabiliyorsun? emzirdiğimizden dolayı çoğu içecekleri içemiyoruz o yüzden bilemedim. bebeğin ne kadarlık?Emziriyorum canım bende
teşekkür ederim canım =)Smyy89 hoşgeldin aramıza :))
Hayırlı olsun bebeğin. Kaç aylık yazdıysan da unutmuşum.
Kilolu hamilelik yaşadıysan bizim gibi emzirmede vermek normal kilolulara göre biraz zor oluyo bizim için.
Yinede veren veriyor tabi.
Listemiz var cuma günleri kilolarımızı sporlarımızı yazıyoruz.
Katılmak istersen iki hafta bildirim şartıyla ekleriz senide. Yani 2 hafta sonra :)
Senin renginde yeşillenen fındık dalları gibi biz birşey diyok muRengin çok yakışmış
Sanırsın makarna salatasıyla börek yemiş gibi
teşekkür ederim canım =)
ya evet ben hiç bir zaman zayıf biri değildim zaten birde bu benim ikinci bebeğim. martın 10un da 3 ay olacak bebeğim. işte emzirme döneminde aşırı tatlı yeme hissi oluyor ya onu nasıl yenecem bilmiyorum. yoksa pek birşey yiyemiyorum zaten büyük kızım 3 yaşında o da çok ilgi istiyor bu yüzden pek fırsatım olmuyor hele ki spora =) malum havalar da hep soğukdu inşaAllah ısınınca yürüyüşe çıkarız hep birlikte =) ama bu grup hoşuma gitti takip de kalayım katılmak benim için henüz zor gibi sağol canım =)
Senin renginde yeşillenen fındık dalları gibi biz birşey diyok mu
teşekkür ederim canım =)Ne zaman istersen gel katıl.
Aynı dönemleri geçiren biri olarak zor olduğunu biliyorum çok küçükmüş bebeğin bide büyük var kendimi hatırladım :)
Bırak vermeyi almamaya çalış.
Doğal yoldan meyvelerle karşılamaya çalış tatlı isteğini.
Emzirirken yapılan düzgün diyet sütü azaltmıyor kalitesinide yükseltiyormuş herşeyden yediğin için bunu çok sonra öğrendim bende.
ivet tuğçe benAllah bena akıl fikir versin zaten
Tugçemisin sen ne diycem ben sana?
Gel bu hafta biz ikili olalım. İkimizde hem istekliyiz hem 2 gün sonra bocalıyoruz.
Bence fevkalade uyumluyuk.
11 aylık canım benim bebeğim Karatay usulü besleniyorum canım ama seninki daha küçük ek gıdaya başlasa mı bebeğin birde eğer Karatay yaparsan 3 öğün yap o zaman etkilemez benceay ne yapıyorsun mesela? veya ne yapabiliyorsun? emzirdiğimizden dolayı çoğu içecekleri içemiyoruz o yüzden bilemedim. bebeğin ne kadarlık?
tamam canım çok teşekkür ederim evet bende biraz daha sabredeyim dedim çünkü henüz gaz dönemindeyiz ve hala brokoli karnabahar yani gaz yapan sebzeleri ve en çok sevdiklerimi yiyemiyorum.11 aylık canım benim bebeğim Karatay usulü besleniyorum canım ama seninki daha küçük ek gıdaya başlasa mı bebeğin birde eğer Karatay yaparsan 3 öğün yap o zaman etkilemez bence
İyi geceler kızlar
Bu ne beee hiç beğenmedim mavi kk yi ben pembiş kk mi istiyorum
Gündüz giremedim şimdi bildirim yapıcam.
Geçen hafta 90.0
Bu hafta 89.0
Spor 30 dk
@HasibeG gecmis olsun tatlım ben diyete başlayınca vücudum güçsüz düşüyor sen de az mı yiyorsun yoksa?
Kızlar ben diyeti bıraktım gibi bişey. Her yemekten tadiyorum ama eskisine nazaran daha az yiyiyorum. Diyeti kafadan atınca kilolar daha iyi gidiyor sanki.
Geçmiş olsun canım benide kızdan kaptigim öksürük mehvetti tüm hastalara acil şifalar diliyorum
Bulamiyorum kuzum çok geçmiş olsun sana atlamışım ben orayı. Şimdi nasılsın?
Seni çılgınSlm kizlar
Lazer randevum vardi uzun zaman sonra evden ciktim bi degisiklik oldu. Hatta bir cilginlik yapip a101i bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?