- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
herkese günaydin
arkadaslar ben ne güzel 107kilodayken 109a cikis yapmis bulunuyorum acaba niye?? belki meyve shake yaptim ictim ondan olabilirmi? arada ekmek üstüyemiyorum cukulata yok sekerli icecekler yok sabah iki dilim kasarli ekmek bi kac catal esimin yumurtasindan öglende ne pisirdiysem ondan bir tabak aksamda bise yok menüm hemenhemen böyle hergün
nasil bir diyet yapmam lazimki en ufak kacamak depolanmasin? off sorular sorular sorullarrrrrr
ben yaklasik 6yil evvel 20 kilo verdimdi menü söyleydi
2kitir ekmek krem peynir
öglen 200gr sebze ve 200gram salata
aksam öglen yedigin aynisi
yada 200gr et ve salata
Gunaydin arkadaslar, ben gunde 1000 kaloriyi gecmemeye calisiyorum bugun ucuncu gunum
candy yawrum sende baya verdin ama kilo sen bendende kiloluydun simdi cita gibisin seninde bilgin vardir
ben o diyetle yasklasik 2 3 sene kilomu tuttum sporu biraktikdan sonra ben kilo aldim yoksa fistik gibiydim :)
günaydin secil hosgeldin ne güzel kilo vermissin masallah darisi basima kurtuliyim su igrenc kilolarimdan cook üzgünüm cok... basari öykülerinde ZARA78 in hikayesini okiyin kizlar benim kardesim olur kendisi okuyun ve hayran kalin ben hayranim cünki kardesime((((( nasi basardi verdi ben yapamiyorum
çök ağrılı bir şekilde hepinize günaydın
ahanda yenammm gelmişşşşş tatlım naberrr:)
herkese günaydınnn
candy pardon dogru ben sendende kiloluyum :) yanlis sey etmisim hesap yani özür canim
secilim agzin bal yesin yawhayatda ben okadar kilo vermicem vermem veremem cünki inanmiyorum ben 90olsam öper öper basima koyarim kendimi :)))) ooffooooffffffffffffffffffffffff
saglikli hareketli güzel bir anne olmak istiyorum ya oturdugum yerden kalkarken tutunmadan kalkmak istiyorum
sürekli bi yerlerimi cekistirmeden kalkmak istiyorum daha neler neler istiyorum
günaydın seçilim hoşgeldinnnnnnnnna.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?