Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

dikkatli bak menüne canım.. kesin birşeyler vardır.. bir paket bisküviyi çok masum görebilirsin ama çoğu bi kalıp çikolatadan kalorilidir.. bir de kalori hesabı ile diyet yapıyorsan onda da sorun olmuştur yani çok düşük kaloriye alıştırırsan kendini yaptığın en ufak kaçamak depolanır vücudunda..

ben kalori hesabi yapmiyorumki bilmiyorumki yapiyim daha dogrusu bi yardim et ya bana cok üzgünüm

nasil bir diyet yapmam lazimki en ufak kacamak depolanmasin? off sorular sorular sorullarrrrrr

ben yaklasik 6yil evvel 20 kilo verdimdi menü söyleydi
2kitir ekmek krem peynir
öglen 200gr sebze ve 200gram salata
aksam öglen yedigin aynisi

yada 200gr et ve salata

mesela bu çok düşük kalorili bi diyet.. en ufak bi kaçamak yapmaman gerekiyor.. tabiki ben sana yardım edecek son kişiyim çünkü kalori hesabı yapamam kaçamak yapmadan duramam aç yaşayamam kaydirigubbakcemile3 o yüzden ben kalori hesabı olan diyet listelerine uyamıyorum kahretsin kaç bin kalori olsa da.. bıraktım o yüzden ben de.. kalori hesabı olmayan topa tutulan bi diyet yapıyorum :tomato:

ama dilencii sana yardımcı olabilir.. o anlar bu işlerden.. beni de doğrultmaya çalıştı ama nafile..

candy yawrum sende baya verdin ama kilo sen bendende kiloluydun simdi cita gibisin seninde bilgin vardir

ben o diyetle yasklasik 2 3 sene kilomu tuttum sporu biraktikdan sonra ben kilo aldim yoksa fistik gibiydim :)

Son düzenleme:
günaydin secil hosgeldin ne güzel kilo vermissin masallah darisi basima kurtuliyim su igrenc kilolarimdan cook üzgünüm cok... basari öykülerinde ZARA78 in hikayesini okiyin kizlar benim kardesim olur kendisi okuyun ve hayran kalin ben hayranim cünki kardesime ((((( nasi basardi verdi ben yapamiyorum

candy yawrum sende baya verdin ama kilo sen bendende kiloluydun simdi cita gibisin seninde bilgin vardir

ben o diyetle yasklasik 2 3 sene kilomu tuttum sporu biraktikdan sonra ben kilo aldim yoksa fistik gibiydim :)

canım ben de 105 kiloyum senden 2 kilo eksiğim alt tarafı kaydirigubbakcemile3

ama hayatım boyunca toplamda çok kilo vermişimdir de hep geri aldım.. bir yılda verdim 30 küsür kilo yarım yıldırda her ay üç kilo verip geri alıyorum.. dediğim gibi herkesin topa tuttuğu bi diyet yaptığım için öneremiyorum canım sana..

diyetisyene git en iyisi.. gerçi bi arkadaş diyetisyene gitmiş vaktiyle ona bu diyeti vermiş doktor.. ssk ama özel değil aklinialirimsmile

neyse diyetisyene gidersen onlar sana uygun bi kalori hesabı ile diyet sunarlar..

zaten ben devlet hastanesindeki diyetisyene gitmiştim.. matbu yazıları var başlığı şöyle..

.................. kalorilik beslenme listesi

oraya sana uygun kaloriyi yazıyo (bana vaktiyle 112 kiloydum 1800 yazmıştı) yürüyüş yap diyo.. onu uygularsan kilo veriyorsun ben hiç uygulayamadım onu.. kilomu da 1 yılda verdim.. yürüyüş yaptım günde iki öğün yedim (çok sağlıksız) biri salataydı + bi de kaçamaklarım.. öyle.. hergün yürüyüş yaptım ama kış ayları dışında.. zaten ben kilo vermiyorum kışın hiç.. böyle boshayallersmile

hoşbuldum canımmm okuyalımmm hayran olalım amaa gel senlee anlaşalım senin hikayeneee bağımlı kalalım ne dersin?hiç üzülmee bir anda gitmeyeceğini önce kabullen sonra stresss yapmadan her geçen gün inceldiğini görüceksinnnn sana tavsiyem 1 beden küçük etek al yada pantalon ona girmeyi hedefle bol kıyafetlerini giydiğinde ben böyledim böylee oldum diceksinn motivasyon çok öenmli

Günaydınnn millet..

Seçilcim hoşgeldin..a.s..

candy pardon dogru ben sendende kiloluyum :) yanlis sey etmisim hesap yani özür canim

secilim agzin bal yesin yaw hayatda ben okadar kilo vermicem vermem veremem cünki inanmiyorum ben 90olsam öper öper basima koyarim kendimi :)))) ooffooooffffffffffffffffffffffff
saglikli hareketli güzel bir anne olmak istiyorum ya oturdugum yerden kalkarken tutunmadan kalkmak istiyorum
sürekli bi yerlerimi cekistirmeden kalkmak istiyorum daha neler neler istiyorum

ahanda yenammm gelmişşşşş tatlım naberrr:)

ıyi canım ya..Sen nasılsın,
Nihayet teşrif ettin yani..Sınavlar nasıl geçti??,okuyup iyi adam olucanmı devlete, millete..:roflol::roflol:

Üzgünüm çıkmak zorundayım,kızımın bugün fen sınavı var,gözden geçirelim birlikte..yerimseniben

mucukss

Son düzenleme:

klava: gördünmü oklavamıııııııı inanmazsannnnnnn alırız sopaları elimizeee zamana bırakıcaz canım ayda 500 gram gitsin ama gitsinnnn vede geri gelmesinnnnnnn :) inanmazsan olmazzzz adaptasyon sağlıcazkiii yolumuza tam gaz devam edelimmmm yapanlardan neyimiz eksikkk fazlamız bileee var:)

yağmurr gözlümmm bidenemmm hoşgeldin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…