Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yaa beni en iyi kızın anlarrr vize sonuçları açıklanmadı halaaaa derslerede adapte olamıyom bide ehliyete başladımmmmmm baktım saldım kendimi yeter dur artık dedimm ve geneee koştum sizee bilmiyorumkismile vizelerim iyiydi 1 ay sonra finallerim var:) acayip duaya ihtiyacım var:)

günaydın güzel ablam:) buralardayım da bir atalet hakimdi topiğimize ben de yazamadım açıkçası hiç.
ay seni güzel yorumlarından tanıyorum ara ara girdiğim bir derdim var bölümünden:) hoş geldin aramıza. bişeye dikkat ettim listende kalori hesaplarken bazı şeyleri fazla mı yazdın ben mi az zannediyorum acaba. nereden bakıyorsun kalorilere? mesela bi tanecik yeni dünya 40 kal mi hakikaten? çekirdeği de gidince bi gıdım bişey o yahu. sonra 3 kuşbaşı et 30 gr anca eder ve o da 150 kal etmez diye düşünüyorum. bi de evet başlangıç için az yiyorsun. sonra düşürmek istediğinde 700lük diyet yapmak zorunda kalacaksın 70lerde. metabolizman çok yavaşlamadan 1500 lük bi diyete geçsen daha iyi olur. bence tabi:)
uzun uzun aradan sonra gene aranızdayımmmmmm :) beni kabul edicekmisinnn :):)

herkesee slmlarrrrrrr topicimizin çıtırlarıı:)
hoşgeldin seçil. 80 olduktan sonra bana da rehavet çöktü napsak da hırslansak tekrar ya
geçmişler olsuna.s.
:))) candy manyağı:)) hepimiz az çok biliyoruz da işte kimimz sabırlı davranıyor kimimiz birden olsun istiyor bunda bi sorun yok. ama yazdıklarına katılıyorum. 1600 lük diyet yaparken üstüne bi de her gün dondurma yerdim ben hiç sorun olmazdı. ama şok diyet gibi şeyler yaparken kesinlikle ertesi güne artmış oluyorum kaçamak yaparsam.
Günaydınnn millet..

Seçilcim hoşgeldin..a.s..

günaydın bitti mi temizlik:)

canımmm hoşbuldumm sende hoşgeldinn senin yazılarıdaaa göremedimmm buradan çıkış yokk güzelim bilmiyonmu:) anca izinli olabilirsin:)

yavrucum ben zaten izinliydim..yada ben öyle biliyordum..çitolümün yolunacak yerleri var sanırım...yolarız dimi:roflol::roflol::roflol:

hata yapıyosunnn 10gün kilo verirsin 3 ay ya yerinde sayarsın yada kilo alırsınnn en az 1300kalori olmalııı 1000kaloride ara öğünmü yapıcan ana öğünmü

Canim ben bu yediklerimi diyet olarak degilde yeme seklimi degistirdim.. Diyet olarak gormuyorum..

bak iki dilim kepek ekmek
bir yumurta kati
tatlandirici cay
bir dilim light kasar peynir
bir kiprit kutusu beyaz peynir (daha kucuk hatta)

300 kalori buluyo bu kahvalti..

ay o vizeler öldürecek beni akannehir allahım ne sınavmış birinci senem benim ne işkenceymiş sonuçlarını beklemek..

ya arkadaşlar izinlileri Citol listeden silmedi ki neden silsin... sadece çok fazla kişi olduğu ve çok uzun zaman dönmedikleri için ayrı bir izinli listesi yaptı.. o listeden de kilosunu bildirenleri haftalık listeye alacak.. yani bu kadar üstüne gitmeyin garibimin

yavrucum ben zaten izinliydim..yada ben öyle biliyordum..çitolümün yolunacak yerleri var sanırım...yolarız dimi:roflol::roflol::roflol:
nerede bu hatunnnnnnnnnnnn çitollllllllllllllllllllllll kıssssss nirdesinn:)

canım sana katılıyorum ama 1000 kaloriden çabuk sıkılırsın diyet yapmamaya çalışıyoruzzz ben zaman diyet yapsam kilo alıyorum öğün saatimizi kaçırmadan gerekli yiceklerimizi yiyip spor yapıyoruz bu benim nacizane fikrim tabi

dilenci hoşbuldum canım biz metabolizmayı dövmek bi yana önce kendimizi dövelim ne dersin:)

hani çok kişiler nerede:):):) ben 2 gündür bikaç kişi görüyorum:):) şaka yapıyoruz canım çitolle biz devamlı msndeyizzz aramızdaki aşkımızz tam gaz devam ediyor:)

benimde birinci senem:):):) aöf demisin sendee

evet.. sanırım bu yeni bölümler açıldı ya ondan böyle olmuş bu sene aslında 20 gün olmadan açıklanıyormuş normalde.. ben aöf tde bölümündeyim.. senin bölüm ne?

hani çok kişiler nerede:):):) ben 2 gündür bikaç kişi görüyorum:):) şaka yapıyoruz canım çitolle biz devamlı msndeyizzz aramızdaki aşkımızz tam gaz devam ediyor:)

iki gündür buralar çok ıssız :1shok: sen geldin bi renk bi ses geldi aklinialirimsmile

evet.. sanırım bu yeni bölümler açıldı ya ondan böyle olmuş bu sene aslında 20 gün olmadan açıklanıyormuş normalde.. ben aöf tde bölümündeyim.. senin bölüm ne?

sosyal hizmetler ama çoğu dersimiz aynı ilk sene galiba :) bende iktisat işletme hukuk uygarlık tarihi sosyoloji ingilizce teknoloji bide iletişim dersleri var sende de aynımı? senin bölüm ne

gunde 3000 kalori tuketiyordum ortalama.. Uc gundur bu diyetle kendimi iyi hissediyorum..
ayrica arkadaslar bir uzman demisti az yemeye alis herseyden tadarak..kendini iki haftada bir odullendir.. Ama bu odul mc donaldslardaki patates kizartmasi olmasinda kendi yaptigin ev kizartmasi olsun.. Yada guzel bir restoranda yemek ye.. Guzel bir kupa dondurma ye.. Diger gunlerde diyetini uyguladigin zaman sarma istiyorsan ye ama on yerine uc tane.. lahmacun dayanilmaz geliyorsa agir agir bir tane ye ama bunu hergun kendinde hak gorme demisti ve dogru dedi bence..
Ee ben ne yapiyordum iki yumurtayi tereyagda pisirip sabah yaninda yarim kalip yagli peynir salam yaninda bir ekmekle beraber
salcali makarnam iki tabak pilavim iki tabak olurdu hep yani.. Kendimi seve seve terbiye ediyorum artik bu motivasyon tum yediklerimi gozden gecirdikten sonra oldu.. Ve budaki gruplari ve basari oykulerini okuyup analiz ederek..

biliyorum şeker..biz sevdiğimizden öyle diyoruz..:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

ohh diyorummm bende aynısını yapıyordumm dün meselaa sabah sorun yoktu öğlen taze fasulye yedim akşam karnıyarık pilav vardı gelde yemeee bikaç ay önce olsaydı sadece tadına bakardım ama adaptasyonumu kaybettim yedim ve kendime lanet ettimmm o bana ceza oldu yemeseydim kendimi cezalandırmıcakdım ve o yemeğe karşıııı beynimde hep sempati olucaktı aslında tadımlık yemeliydim ama onuda yapamadım şimdi ne mi olucak cezalayım 1 hafta ödül yok:) 3000 kalori bizim tavan yaptığımız dönemlerdedir sen beni yanlış anladın sanırım canım bu kiloları çoğumuz aynı sebepten aldık

sosyal hizmetler ama çoğu dersimiz aynı ilk sene galiba :) bende iktisat işletme hukuk uygarlık tarihi sosyoloji ingilizce teknoloji bide iletişim dersleri var sende de aynımı? senin bölüm ne

benim türk dili ve edebiyatı.. malesef hiç bir bölümle derslerim aynı değil.. mafoldumben bu yüzden hiçbir kaynağım yok mafoldumben ne soru olarak ne konu olarak sıfır..

derslerim yeni türk edebiyatı
eski türk (divan) edebiyatı
ses ve biçim bilgisi
OSMANLICA akannehir
halk edebiyatı
bi tane daha olması lazım ama unuttum şimdi kaydirigubbakcemile3

bi tek teknoloji aynı sanırım seninle

allah yardımcın olsun canımm:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…