Yok unuttum vala bildirim hic gelmiyor bana bu topikten yazmayı unutuyorum
Gelmedi vala bu ara sadece tek topige girip çıkıyorum fırsat buldukcaTakıma bildirim yapınca da aklına gelmedi mi?
Gelmedi vala bu ara sadece tek topige girip çıkıyorum fırsat buldukca
Fırsattan ziyade cidden aklima gelmedi ama elimden geldikce gelicem insAllah cnmAnlıyorum takımdan fırsat olmuyosa zorlamıyorum tabiki gel diye yanlış anlama.
Yeterki kilo verelim nerde olursa olsun hiç sorun değil :)
Kusura bakmayin kızlarhepinizden özür dilerim ama vallahi unuttum kasıtlı yaptgm bisey yok
Cuma takımına sürekli bildirim geliyor ondan görüyorum bu ara bu topikten bildrm hic gelmedi gormeyince bakmadim da sorumsuzluk oldu k.bakmayin cidden
Coookk tsk ederim cnmYok ne kusuru iki yere birden bakmak zor biliyorum hatırlattım bende işte :) zorla gözüne soktum eccük
Hemen diyim kuzum119.3 epeydir kisteden cikmistim ya unutmusum ozur dilerim
Mutlu pazarlar cnmSlm hatunlar
Hayırlı pazarlar
Benimde içim elvermediBonus can'im
93.500
Bu hafta 92.900 hafta ici tartılmıştım cuma tartilamamistim
En temiz bu haftayı da geceyim oyle tam bi bildirim olsun dediydim. Fazla kilolarımdan rahatsızlığımdan 88 ı görene kadar son biraktigimdaki kilomdu kendileri pek tartiya cikasim yok
Başlangıç 93.500
Geçen hafta 92.900
Fark. _600 gr
Kusura bakmayin kızlarhepinizden özür dilerim ama vallahi unuttum kasıtlı yaptgm bisey yok
Cuma takımına sürekli bildirim geliyor ondan görüyorum bu ara bu topikten bildrm hic gelmedi gormeyince bakmadim da sorumsuzluk oldu k.bakmayin cidden
Son zamanlarda guzel veriyodu gulbe cnm sadece bu hafta takilma oldu
doğrudur. ben bu hafta dikkat etmesem de (kendi derdimdenBana gore kacamak olmasada normal yediginden biraz fazlaydi menuleri ve 2-3gun arka arkaya sislik yapicak seyler vardi
Bide sporu aksatmamasi lazim
Sporsuz zor veriyor
sorma valla benim canavarda gece çıkıyor ortayaEvet cnm gec vakit yenen sey oldugu gibi depo ediliyor
Ayni seyleri gunduz yiyip aksam yemeseydim boyle olmazdi
Benimde icimdeki canavvaar gece cikiyor ortaya :)) neyse vurdum kafasina zaten
diyabet, insülin direnci, tiroid hep kilo vermeye engel hastalıklar. Allah şifa versin, kolaylık versin.Benim de troit var.az yiyince gidiyi gercekten.bi ara sporla ayda 4 kilo verdigimi bilirim.ki troit ilk ilac baslasgmda 14 çıkmıştı .simdi ilacla dengeleniyo.dikkat edince biraz inatci da olsa gidiyo.başkası 10 kilo gerecegi spor diyetle ven 4,.5 kilo veriyorudr
evet diyetisyenler saçmalıyor bazen. haklısın. hadi inşallah o zaman kolay gelsin canımKuzum 2 diyetisyene gittim ikisi de ekmekli menü verdi hatta haftada 1 öğün tam İskender ye arkasına tatlını da ye dedi kilon fazla o yüzden gider dedi ben bu şekilde kilo ancak veriyorum o şekilde hiç veremem
@mefkurem de söylemiş sporu aksatmamam lazım sonrasında yediklerimi de ölçülü
Yersem olacak inaşllah
Cok haklısınTövbe estağfurullahhhh.......
Kiloları yazdım not alayım dedim felaket durumdayız bu hafta.
Acınacak haldeyiz vallahi.
Hepimizin adına utandım ve çok üzüldüm.
Abla kardeşsiniz yoldaşsınız hepiniz bu içinde olduğumuz saçma durum çok üzücü.
Hadi izinde olan neyse de sözde benim gibi diyette olana ne demeli?
Bir avuç şişman olarak mı öleceğiz?
Kendi adıma üstüme düşeni yapmak istiyorum kopmayın sizde bırakmayın nolur.
Birlikteyken güçlüyüz tekken değil.
Bunu aşmak için neler yapmalıyız az çok biliyoruz.
Herkes bi kafasını koysun ellerinin arasına düşünsün. Önümüzde yaz varken bişeyler yapıcakmıyız?
Kendimizi en çirkin halimizle görmeye devam mı edeceğiz?
Şurda kurduğumuz çıkarsız sıcacık dostluğumuz dertleşmenin önüne geçip bize başka bir fayda sağlamıycak mı?
:)) senin kadar verip geri alsam bittigim gundur benim sen gibi uçlarda beslenip birden cok kilo veremedim birden de cok almadim dil çıkarma emoji seysinden:))Benimde içim elvermedi
Seninle ayni olalim diye hemen kilo aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?