Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydinnnnnn fit adayi hatunlar :))

Bu hafta kotu sonuc aldik diye vazgececek değiliz tabiki
Kendi adima sifir kacamakla elimden geleni yapip bu hafta artilarin cogunu gonderecem
Cabuk gelen cabuk gider mantigiyla :))

Tabiki hatalar yapilmasa en guzeli
Ama önümüze bakmaktan baska caremizde yok

Hadi bakalim herkesden guzel eksiler gelsin insallah

Anlıyorum takımdan fırsat olmuyosa zorlamıyorum tabiki gel diye yanlış anlama.
Yeterki kilo verelim nerde olursa olsun hiç sorun değil :)
Fırsattan ziyade cidden aklima gelmedi ama elimden geldikce gelicem insAllah cnm tsk ederim anlayışın icin

Yok ne kusuru iki yere birden bakmak zor biliyorum hatırlattım bende işte :) zorla gözüne soktum eccük

Bonus can'im

93.500
Bu hafta 92.900 hafta ici tartılmıştım cuma tartilamamistim
En temiz bu haftayı da geceyim oyle tam bi bildirim olsun dediydim. Fazla kilolarımdan rahatsızlığımdan 88 ı görene kadar son biraktigimdaki kilomdu kendileri pek tartiya cikasim yok
Başlangıç 93.500
Geçen hafta 92.900
Fark. _600 gr

Benimde içim elvermedi
Seninle ayni olalim diye hemen kilo aldim

Slm kizlar ben geldim

Dun giremedim firsatim olmadi

Sabah kahvaltiya gittik serpme kahvalti aldik
Ben peynir, domates, salatalik, marul, 1dlm ekmek, menemen yedim cay ictim esim ve kizlar diger butun cislardan yediler. Ordan cikinca merkeze avmye gittik cocuklar oyuncaklarda oynadilar. Biraz alisveris yaptik. Tekrar yemek yedik. Izgara kofte ve ayran aldim. Saat 4e dogru yedik ondan aksam yemek yemedim kahve ictim.

Sabah kahvaltidan sonra esim depodan kondisyon bisikletini cikardi kurdu. Aksam bi yarim saat surerim insallah. Simdi kahve iciyoruz birazdan temizlik yapcaz.

Aksam gelebilir miyim bilmiyorum camasirlar var 2 gundur 5 makine camasir kuruttum carsaflari vs de yikadim iptede 1 makine camasir var. Aksam onlari kaliplar utulerim.
Eger giremezsem simdiden menu vereyim.

Sabah: 2 yk lor, 2 haslama yumurta, 4cerry domates, 11 zeytin, dereotu, cay

Ogle:2 kivi, 1 kase tarhana corbasi

Su an: sade nescafe

Aksam: et haslama, salata, yogurt (etleri hasladim yemekten once biraz firina vercem)

Ara: yesil cay icerim buyuk ihtimalle

Belki yanlislikla konu takibi birak tiklamissindir ondan bildirim gelmiyordur. Sag ust tarafa bak bakalim konuyu takip et mi yaziyor takibi birak mi yaziyor

Son zamanlarda guzel veriyodu gulbe cnm sadece bu hafta takilma oldu
Bana gore kacamak olmasada normal yediginden biraz fazlaydi menuleri ve 2-3gun arka arkaya sislik yapicak seyler vardi
Bide sporu aksatmamasi lazim
Sporsuz zor veriyor
doğrudur. ben bu hafta dikkat etmesem de (kendi derdimden ) genelde gülbenin menülerine bakıyorum. çok beğeniyorum. karbo minimum. sadece son dönemde kahvaltıya 1 portakal ekledi kadar. şimdiye kadar çoktan 100 ün altına inmesi lazımdı ondan dedim. ama tabi tiroid zorlar. dediğin gibi spor da önemli.
Evet cnm gec vakit yenen sey oldugu gibi depo ediliyor
Ayni seyleri gunduz yiyip aksam yemeseydim boyle olmazdi
Benimde icimdeki canavvaar gece cikiyor ortaya :)) neyse vurdum kafasina zaten
sorma valla benim canavarda gece çıkıyor ortaya ben de bu hafta yedim. artı çıktım. yarın ben de başlıyorum.
diyabet, insülin direnci, tiroid hep kilo vermeye engel hastalıklar. Allah şifa versin, kolaylık versin.
evet diyetisyenler saçmalıyor bazen. haklısın. hadi inşallah o zaman kolay gelsin canım

Cok haklısın Bonus biseyler yapmamız lazım.ramazana da az kaldi.su iki ay disimizi sıkkmaliyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…