- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Canm cevap yazdığın yerde köşede gülenyüz var ona tikla biraz bekle gec cikiyo.ordan istedigini sec oluyo:)) senin kadar verip geri alsam bittigim gundur benim sen gibi uçlarda beslenip birden cok kilo veremedim birden de cok almadim dil çıkarma emoji seysinden:))
Afiyet olsun canım güzel menü olmuşSlm kizlar ben geldim
Dun giremedim firsatim olmadi
Sabah kahvaltiya gittik serpme kahvalti aldik
Ben peynir, domates, salatalik, marul, 1dlm ekmek, menemen yedim cay ictim esim ve kizlar diger butun cislardan yediler. Ordan cikinca merkeze avmye gittik cocuklar oyuncaklarda oynadilar. Biraz alisveris yaptik. Tekrar yemek yedik. Izgara kofte ve ayran aldim. Saat 4e dogru yedik ondan aksam yemek yemedim kahve ictim.
Sabah kahvaltidan sonra esim depodan kondisyon bisikletini cikardi kurdu. Aksam bi yarim saat surerim insallah. Simdi kahve iciyoruz birazdan temizlik yapcaz.
Aksam gelebilir miyim bilmiyorum camasirlar var 2 gundur 5 makine camasir kuruttum carsaflari vs de yikadim iptede 1 makine camasir var. Aksam onlari kaliplar utulerim.
Eger giremezsem simdiden menu vereyim.
Sabah: 2 yk lor, 2 haslama yumurta, 4cerry domates, 11 zeytin, dereotu, cay
Ogle:2 kivi, 1 kase tarhana corbasi
Su an: sade nescafe
Aksam: et haslama, salata, yogurt (etleri hasladim yemekten once biraz firina vercem)
Ara: yesil cay icerim buyuk ihtimalle
Belki yanlislikla konu takibi birak tiklamissindir ondan bildirim gelmiyordur. Sag ust tarafa bak bakalim konuyu takip et mi yaziyor takibi birak mi yaziyor
Bende güzel menü cnm afiyet olsunBugünün menüsü
Kah kızmn elindeki cikolata parcalarini alinca dalginlikl bi parça yedim(ceviz kadar gofretli.).not ona. Nerdeyse hic paketli bisey yedirmiyorn
Kah
2 has yumurta dom.peynir maydanoz 9 zeytin
Bi orta boy has.patates
Ara bi kivi ge greyfurt
Aksam 1 tabak tavuklu pilav salata
Kahveyle bikac kayısı ve 1kayısılı cikolat
Tövbe estağfurullahhhh.......
Kiloları yazdım not alayım dedim felaket durumdayız bu hafta.
Acınacak haldeyiz vallahi.
Hepimizin adına utandım ve çok üzüldüm.
Abla kardeşsiniz yoldaşsınız hepiniz bu içinde olduğumuz saçma durum çok üzücü.
Hadi izinde olan neyse de sözde benim gibi diyette olana ne demeli?
Bir avuç şişman olarak mı öleceğiz?
Kendi adıma üstüme düşeni yapmak istiyorum kopmayın sizde bırakmayın nolur.
Birlikteyken güçlüyüz tekken değil.
Bunu aşmak için neler yapmalıyız az çok biliyoruz.
Herkes bi kafasını koysun ellerinin arasına düşünsün. Önümüzde yaz varken bişeyler yapıcakmıyız?
Kendimizi en çirkin halimizle görmeye devam mı edeceğiz?
Şurda kurduğumuz çıkarsız sıcacık dostluğumuz dertleşmenin önüne geçip bize başka bir fayda sağlamıycak mı?
Gunaydinnnnnn fit adayi hatunlar :))
Bu hafta kotu sonuc aldik diye vazgececek değiliz tabiki
Kendi adima sifir kacamakla elimden geleni yapip bu hafta artilarin cogunu gonderecem
Cabuk gelen cabuk gider mantigiyla :))
Tabiki hatalar yapilmasa en guzeli
Ama önümüze bakmaktan baska caremizde yok
Hadi bakalim herkesden guzel eksiler gelsin insallah
Merhaba canim,valla durumlar pek parlak değil. bu zamana kadar en azından bir 10 kilo verilmeliydi. tüm 90 lar adına diyorum. bahar kapıda yaz da hemen onun önünde. ince giyilecek.... bıngıl bıngıl yağlar löp löp üstümüzde. ııığğğğhhhhbirden bir hoş oldum 10 kilo bile olsa vereyim bari
Merhaba canim,
Seni gördüm slm vereyim dedim... nasıl gidiyor diyet ?
3 haftada cok iyi gitmis masallah canim... bazen vucud kitliyor azimle devam etmek gerekiyor...merhaba adacım. son 3 haftada 4-4,5 falan verdim de 1 haftadır r.. zorladı beni. bıraktım. birazını geri aldım. 84.4 den 80 e düşmüştüm. şimdi 81,5 lardayım. yarından itibaren devam edeceğim. çok şükür halimize.
sen nasılsın?
3 haftada cok iyi gitmis masallah canim... bazen vucud kitliyor azimle devam etmek gerekiyor...
Cok sukur iyiyim benimde bi 20 gunluk diyetisyen maceram oldubaktim cok yavas kilo veriyorum biraktim kendim bi duzen kurdum devam ediyorum cok sukur bu sefer daha guzel kilolar gidiyor....gectigimiz cuma 68.100 idim bakalim bu cuma kac olacam )
Wc cok etkiler zaten canim... eminim her yolu denemissindir... bol lif almaya çalış canim...valla açıkçası wc olmadı çok bunalttı. onun yanı sıra r.... öncesiydim derken r.... başladı. benim çok sıkıntılı çok şiddetli geçiyor. derken diyeti bıraktım bunaldım açıkçası. ama şimdi daha iyiyim. zaten toparlamam gerek. artı olmak istemiyorum.
ben zaten diyetisyenlere çok güvenmiyorum. hepsi bol ekmekli menüler veriyor. bazısı iyi çıkıyor. biz yolu biliyoruz zaten. yeter ki azimle uygulayalım
Canm cevap yazdığın yerde köşede gülenyüz var ona tikla biraz bekle gec cikiyo.ordan istedigini sec oluyo
Kizlar size tavsiyem 21 gun seker orucu yapin... evet ilk 5 gun bas agrisi vs oluyor ama inanin 21 gun gecince hic tatli isteginiz olmuyor olsada regli haftasi oluyor onuda hurma ile gecistiriyorsunuz..İyi aksamlar hanimlar
Ben de cogunuz gibi bu hafta yedim ictim,haliyle artilar katmer katmer geldi. Cumaya kadar verirmiyim,ne kadarini veririm bilmiyorum. Yine baslayacagim, bozarsam yine,yine,baska yolu yok.cumaya kadar tartilmayacagim ve insallah cok dikkat edecegim.
Bir zamanlar yaptim,meyve sekeri bile yemedim, ama yemege baslayinca eski aliskanliklar tekrar geliyor,tatli seven biriyim,bir türlü birakamiyorum ama cabalamak gerekir tabiki, teşekkür ederim ilgin icinKizlar size tavsiyem 21 gun seker orucu yapin... evet ilk 5 gun bas agrisi vs oluyor ama inanin 21 gun gecince hic tatli isteginiz olmuyor olsada regli haftasi oluyor onuda hurma ile gecistiriyorsunuz..
Beyin 21 gunde sekeri unutmaya basliyor...
ben de zaten oldum olası o sorun var da bu sefer uyguladığım diyette meyve yoktu. gerçi salata ve sebze yedim. yeşil çay içtim. ama ilk öğünü 12.00 gibi geç yapınca düzen iyice bozuldu. şimdi normal saatlerde yiyorum. ama döneceğim eski düzene.Wc cok etkiler zaten canim... eminim her yolu denemissindir... bol lif almaya çalış canim...
Bende ise yarayanlar, yesil cay , kayisi , incir , ananas , form cayi , bol marul bunlar bana iyi geliyor..
Gelirim canim gelmem mi su site degistikten sonra pek alisamadim birde cok yogun gecti ondan yarin telafi ederimHer gün 1 kere gel bari lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?