allah yardımcın olsun canımm:):)
ohh diyorummm bende aynısını yapıyordumm dün meselaa sabah sorun yoktu öğlen taze fasulye yedim akşam karnıyarık pilav vardı gelde yemeee bikaç ay önce olsaydı sadece tadına bakardım ama adaptasyonumu kaybettim yedim ve kendime lanet ettimmm o bana ceza oldu yemeseydim kendimi cezalandırmıcakdım ve o yemeğe karşıııı beynimde hep sempati olucaktı aslında tadımlık yemeliydim ama onuda yapamadım şimdi ne mi olucak cezalayım 1 hafta ödül yok:) 3000 kalori bizim tavan yaptığımız dönemlerdedir sen beni yanlış anladın sanırım canım bu kiloları çoğumuz aynı sebepten aldık
yaa beni en iyi kızın anlarrr vize sonuçları açıklanmadı halaaaa derslerede adapte olamıyom bide ehliyete başladımmmmmm baktım saldım kendimi yeter dur artık dedimm ve geneee koştum sizee bilmiyorumkismile vizelerim iyiydi 1 ay sonra finallerim var:) acayip duaya ihtiyacım var:)
Açıklanmış dedi bana nur seninki nasıl bi de hele :) seni burda gördüğüme sevindim :1hug:
Efenim eyi öğlenler hepinize ben giremiyorum yoğunluktan -tatlicadiarzu- tabi ıssız kalır buraaa aklinialirimsmile
Açıklanmış dedi bana nur seninki nasıl bi de hele :) seni burda gördüğüme sevindim :1hug:
Efenim eyi öğlenler hepinize ben giremiyorum yoğunluktan -tatlicadiarzu- tabi ıssız kalır buraaa aklinialirimsmile
MERHABAAR
EWET UZUN BIR ARADAN SONRA YINE BURADAYIM BANA UZUN GELDI CUNKU BURDAN UZAKKEN INSANIN KENDINI KISITLAMASI DAHA ZOR OLUYOR SANKI BU SITE VE SIZ İNSANIN NEFSININ ÖNÜNDE BİRER SİPER GİBİSİNİZ TAM ANLATAMIYORM AMA ZEYNEBİNDE DEDİĞİ GİBİ YARIMMIŞIM TAMAMLANMIŞIM GİBİ HİSSEDİYORUM.AKŞAMA HESAP VERCEGIM CUMAYA KILOMU BILDIRCEGIM...VS GİBİ DUSUNCELER YUZUNDEN INAN EN AZINDAN BEN KENDIMI BIRAZ ENGELLEYEBILIYORMUSUM BURDAN ONU CIKARDIM
BU ARADA ZEYNEPCIM TESEKKUR EDERIM VE DIGER MAGZA İSMİNİ VEREN ARKADASLARADA TABIKI TESEKKUR EDIYORUM COK GUZEL SEYLER BULDUM HEMDE COOK UCUZA İNANAMADIM VALLA 9 YTL YE COK GUZEL BIR ÜST ALDIM NORMALDE BUYUK BEDENLERİ COK PAHALIYA BULABILIYORDUM AMA IST BU KONUDA IYIYMIS . EVANSI VE C&A YI COK BEYENDIM DIGERLERINDE DAHA KUCUK BEDENLER VAR BANA OLMADI BIRDE BU MAGZALARDA DAHA SPOR SEYLER VAR TAM BENIM ISTEDIGIM GIBI DAHA GENC ISI SEYLER BULABILDIM.TAVSIYE EDERIM
EGEDENIZ SEN NE YAPTIN?GEZEBILDIN MI?ALISVERIS YAPABILDIN MI?GECMIŞI COK OKUMA FIRSATIM OLMADI OKUMAK ICIN GIRDIM AMA INTERET KESILDI O YUZDEN HERKESE SELAMLAR BIR KEZ DAHA .BUGUN CANIM COK SEYLER İSTEDI KENDME ENGEL OLAMADIM(DUN BEN ARTIK KENDIME ENGEL OLABILIYORUM DEMISTIM NAZAR DEGIRDIM
yok yeni teşhis konuldu.aslında 15 gündür bileklerimin üstünde kızarıklık vardı.bende için için üzülüyordum.tabii en kötüsünü düşünerek.sonra omuz başlarıma attı.sanki kocaman ısırık izi gibi.birde çekindim.eşim hasta kaç senedir.kardeş gibiyiz.başka şey sanılır diye korktum.ama oğlumla gelin bugün sabah emrivaki yapıp götürdülerineyse ilaçları aldım.inşallah hemen geçer.
çök ağrılı bir şekilde hepinize günaydın
sosyal hizmetler ama çoğu dersimiz aynı ilk sene galiba :) bende iktisat işletme hukuk uygarlık tarihi sosyoloji ingilizce teknoloji bide iletişim dersleri var sende de aynımı? senin bölüm ne
evet.. sanırım bu yeni bölümler açıldı ya ondan böyle olmuş bu sene aslında 20 gün olmadan açıklanıyormuş normalde.. ben aöf tde bölümündeyim.. senin bölüm ne?
iyi hoş söylüyorsun ama bu kilo verme işinin teikleyicisi "kilo verme" olur zaten. şöyle ki sen kilo veremediğim bi kaç hafta sonra vermeye devam ederim diyorsun ama o haftalarda motivasyonun düşer büyük ihtimal. yavaştan sıkılmalar da başlar bu gbi bi diyetle. hem sıkılmışın hem de bi haftadır kilo veremiyor olduğunda aynı azmi gösterebilecekmisin? ben şahsen yapamıyorum. az da olsa bi eksi görerek motive oluyorum. bi de şöyle bişey var ki WHO'ya göre uzun süre 1200 altı gitmek bile zararlıyken sen 1000le gideceksin baya ve bu sırada saç dökülmeleri kas kayıpları yaşayabilirsin. en son diyetin bittikten sonra da 3000e geçmesen de 2000e kesin geçeceksin ki bu da büyük bir fark olduğu için artış demek. şişman haline göre de metabolizman düşmüş olacak ve yakman daha zor olacak ve artış yaşayacaksın. yani işin matematiği böyle ben kötü şeyler yazıyorum gibi olmasın:) benim de 1000aldığım zamanlar oldu ama ara sıra.bi ilk başladığımda saçma sapan bi şok diyetle başladım motive olayım diye sonra normale döndüm. şimdilerde ben 1500-1300 civarı yiyorum. tabi bi kaç haftadır diyet yapamıyorum o ayrı:) böyle işte. 1000 1000 gitmen ileriyi düşünmemek gibi olur. sen rahat bi şekilde yürüyüşle ve 1600 cal lik diyetle zaten en az 1 kg verirsin. 80 olunca 1400 yaparsın mesela. kolay gelsin :)Merhaba dilencii tsk ederim canim yaa. Ya ben anlamiyorum ben hep boyle devam etsem ne fazlalastiriyim ne azaltiyim ideal kiloma gelene kadar.. Iki hafta verdikten sonra duraklama olur zaten ama ucuncu ve hatta dorduncu haftadan sonra zayiflama devam etmezmiyim? yagdan yakmazmi.. Ben kendimi adapte ettim mutlu bir sekilde bu sekil yemeye.. bilmiyorumkismile
sorma yaa. şişko olupta 80lere düşünce çok rahatladık herhalde. ben artık yaz gelmeden bitirmek istiyorum bu işi ama her gün iştah patlaması yaşıyorum. bu aralar acayip. kek diye tutturdum geçen 3 saat mücadele verdim yememek için sonra yaptımç allahtab kötü oldu da fazla yemedim:))nerede bu hatunnnnnnnnnnnn çitollllllllllllllllllllllll kıssssss nirdesinn:)
canım sana katılıyorum ama 1000 kaloriden çabuk sıkılırsın diyet yapmamaya çalışıyoruzzz ben zaman diyet yapsam kilo alıyorum öğün saatimizi kaçırmadan gerekli yiceklerimizi yiyip spor yapıyoruz bu benim nacizane fikrim tabi
dilenci hoşbuldum canım biz metabolizmayı dövmek bi yana önce kendimizi dövelim ne dersin:)
o kadar işimin, iki çocuğumun ve iki evin sorumluluğunun yanında
AÖF insan kaynaklarında okuyorum.. delikafadulden
bitirdiğim onca eğitim var..
okumaya doymuyorum...
benimkiler de açıklanmış :kedi:
arasınava girerken iktisat ve matematiğe hiç çalışmamış bütünlemede veririrm diye düşünmüştüm... ancak ufaklığı uyuttuktan sonra okuyabiliyorum çünkü...
notlarım:
Muhasebe......63
Hukuk.............70
tem. bilgi tek....70
İşletme............87
Davranış Bil.....77
İngilizce...........93
matematik.......42klava:
İktisad.............37klava:
vaaoov bence çok iyi notlar. iktisatı ezberden çok mantığını anlamaya çalışarak çalışmanı tavsiye edebilirim. yani talep artarsa arz artıyo hmmm diye değil de bi ürün üzerinden düşünerek anlayabilirsin. o bi sürü eğriler falan aslında çok basit mantıklardır. ben de hep kalıyodum bunların hepsini ezberleyemem diye ama meğer zaten ezberlememek gerekiyomuş:) gerçi aöf sınavında nasıl sorular oluyor bilemiyorum ama.
matematik içinse yorum yapmıyorum:1closedeyes: sırnaşık şey
merhaba...
ben de geldim ama iki gündür uzun girebilme fırsatım olmadı..
istanbula gidiş sebebimiz oğlumun piyano festivalinde çalacak olmasıydı..
çok güzel geçti... bebeğim bizi çok gururlandırdı..
malum akraba ziyaretlerinden arta kalan zamanda çocuklarımla gezdik..
festival sonrası oğlumun başarısını kumkapıda kutladık delikafadulden
floryada sahilde çay içip uçurtma uçurduk. .forum istanbuldaki akvaryumu gezdik..
aksaraydaki antakya sofrasında birbirinden lezzetli şeyleri yedik delikafadulden
boğazı seyrettik
asker ziyareti yaptık...
güzeldi
alışveriş... vallahi bir o eksik kaldı...
onuda azcık kilocuklardan verince yaparız artık...
hoşgeldin egedeniz
valla bir sürü sey yapmıssın bu az zamanda
oğlunada maşallah valla gurur verıcı bırsey bencede
ahh aplam o güzel kafanı benim içinmi yoruyorsun kıyamam sana aplammm opuyorumnanaktansen merak etme azda olsa kararlıyım kilo veriş olarak gidecem düğüne kesin kararlıyım ve yemin ettimm 79 görmedende bozamıcam şekilde sempatiksalakcinniolumunekankayizsmileohh yasafatım da gelmiş.istanbul nasıldı?
BEYZUS:bende ne zaman girsem kimse yoktu,
Bursa16,annenler nasıl.kutsal toprakların kokusunu bizim yerinede çek.
Tursarı olumsuzluk yok.her gün biraz daha inceliyoruz.önce beynimizi inandıralım
Dilenci,egedeniz,candy-candy yena nerdesiniz.
Zalimi ameliyatın nasıl geçti.
hoşgeldinnn opuyorumnanaktanarkadaslar ben 80 89 bolumune takiliyorum cunku kilom 89 90 arasinda oynuyor bu yuzden her iki grubada girsem olurmu :) pazartesi basladim cumadan pazara kadar isinmak icin kendimi alistirdim valla bugun super gidiyo.. tartim yok bir kac sene once tartiyla kafayi bozmustum gramlara takmistim ve kirmistim o zamandan beri tartim yok.. bu cumaya kadar tartilmayacam yada pazartesi en gec tartilirim bilemiyhorum siz ne diyorsunuz arkadaslar?
uzun uzun aradan sonra gene aranızdayımmmmmm :) beni kabul edicekmisinnn :):)
herkesee slmlarrrrrrr topicimizin çıtırlarıı:)
geçmişolsun aplammm opuyorumnanaktanbugün sabah erkenden atatürk araştırma hastanesine gittim.bir şey yemeden çıktım.ama yalnızca cildiyede muayene oldum.troidle ilgili bölüm balgata taşınmış.neyse 8 de ordaydık.11 de çıktık.bütün vücudumu saran şey mantarmış tahlil sonucuna göre.
ben daha ciddi bir şey sanıyordum.
banka,market derken saat 1 de eve geldim.
işte bugünkü listem
öğle:
bir tabak lahana çorbası,2 galeta meyve suyu
ikindi 2 galeta,yeşil çay
akşam:
salatalık,dam.lahana çorbasıi2 galeta
3 tane tulumba tatlısı
ama küççücüklerden,,,,,,,,,,
sanki biraz az gibi geldi banaboshayallersmileevet 1000 kaloriyi gecmemesine ozen gosteriyorum nasil iyimi? ne kadar zayiflarim sizce
gitsin tenekelerrrrrr:roflol: :roflol:Bİrde bİrsey daha paylasmak İstİyorum bayanlar sızlerle
daha once bır prof. Demıstı kı 5 kıloluk yag tenekesı alın elınıze tasıyın 15-20 dakıka elınızde sonra bırakın asıl rahatlıyorsunuz ıste her verdıgınız 5 kıloda sızı boyle rahatlatıyor vucudunuz nasıl rahatlıyor bırde gecen bır tanıdıgımız dedıkı 12 kılo bır buyuk tup demek 12 kılo veren bırı 1 buyuk tupu vucudundan atmıs oluyor ne kadar agır aslında degıl mı ama vucudumuzda farkedemıyoruz
ben sımdılık 1 tenek yag attım darısı buyuk tupe
nıce nıce buyuk tupler atmamız dılegıyle:)))
ahh ah tam benim istediğim şey okuldayken okumaya doyamazdım tam bir açlık içerisindeydim herşeyi öğrenmek isterdim hatta gittiğim özel kurslarda öğretmenler iki sınıf okuturlardı nereye gitti o zeynep bilmiyorum :gitme:bunu ancak okula geri dönersem kazanırım diyorum kendime ama bakalım işte seneye öss ye gircem inşallah :Saruboceq:bide meleğin kaç yaşında ablacımo kadar işimin, iki çocuğumun ve iki evin sorumluluğunun yanında
AÖF insan kaynaklarında okuyorum.. delikafadulden
bitirdiğim onca eğitim var..
okumaya doymuyorum...
benimkiler de açıklanmış :kedi:
arasınava girerken iktisat ve matematiğe hiç çalışmamış bütünlemede veririrm diye düşünmüştüm... ancak ufaklığı uyuttuktan sonra okuyabiliyorum çünkü...
notlarım:
Muhasebe......63
Hukuk.............70
tem. bilgi tek....70
İşletme............87
Davranış Bil.....77
İngilizce...........93
matematik.......42klava:
İktisad.............37klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?