Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

allah yardımcın olsun canımm:):)

her duyan böyle diyo sırnaşık şey

Allah hepimizin yardımcısı olsun.. ama bu vizeler bi süre daha açıklanmazsa ben finala sıfır moralle girebilirim.. iki dersin sınavı hakkında en ufak bi fikrim yok onlarda tabi divan edebiyatı ve osmanlıca.. çalışamıyorum da aklım vizelerde.. bu cumaya kadar kesin açıklanır sonuçlar diyolar ama..

Secil boyle durumlarda sucluluk duygusuna kapilip psikolojik iskence yapilacagina o aksam daha cok hareket edilebilir.. Cunku bu tur patlamalar donem donem olacaktir.. bu tur durumlarda bir kac bardak extradan ilik su birde hareket telafi eder yari yariya

Açıklanmış dedi bana nur seninki nasıl bi de hele :) seni burda gördüğüme sevindim :1hug:

Efenim eyi öğlenler hepinize ben giremiyorum yoğunluktan -tatlicadiarzu- tabi ıssız kalır buraaa aklinialirimsmile

hee açıklandı saat 12 de..

benimkiler iyi valla be tam beklediğim gibi daha doğrusu.. fialden almam gerek en yüksek not 59 sengözlerimebaksanab o da divan edebiyatı.. sallamıştım zaten hepsini

duaların işe yaradı valll :) desteğin için tşk ederim tatlımmmmm

1002 - GENEL İŞLETME 90 - - -
1003 - DAVRANIŞ BİLİMLERİNE GİRİŞ 77 - - -
1005 - İKTİSADA GİRİŞ 63 - - -
1032 - İLETİŞİM BİLGİSİ 67 - - -
1074 - UYGARLIK TARİHİ 83 - - -
1099 - TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ 73 - - -
1216 - YABANCI DİL 57 - - -
1410 - HUKUKA GİRİŞ 83

merhaba...
ben de geldim ama iki gündür uzun girebilme fırsatım olmadı..
istanbula gidiş sebebimiz oğlumun piyano festivalinde çalacak olmasıydı..
çok güzel geçti... bebeğim bizi çok gururlandırdı..
malum akraba ziyaretlerinden arta kalan zamanda çocuklarımla gezdik..
festival sonrası oğlumun başarısını kumkapıda kutladık delikafadulden
floryada sahilde çay içip uçurtma uçurduk. .forum istanbuldaki akvaryumu gezdik..
aksaraydaki antakya sofrasında birbirinden lezzetli şeyleri yedik delikafadulden
boğazı seyrettik
asker ziyareti yaptık...
güzeldi
alışveriş... vallahi bir o eksik kaldı...
onuda azcık kilocuklardan verince yaparız artık...

zeynepcim kan şekerine baktırıyormusun..
şeker hastalığında mantar enfeksiyonu sık olur... baktır bence...

sosyal hizmetler ama çoğu dersimiz aynı ilk sene galiba :) bende iktisat işletme hukuk uygarlık tarihi sosyoloji ingilizce teknoloji bide iletişim dersleri var sende de aynımı? senin bölüm ne

evet.. sanırım bu yeni bölümler açıldı ya ondan böyle olmuş bu sene aslında 20 gün olmadan açıklanıyormuş normalde.. ben aöf tde bölümündeyim.. senin bölüm ne?

o kadar işimin, iki çocuğumun ve iki evin sorumluluğunun yanında
AÖF insan kaynaklarında okuyorum.. delikafadulden
bitirdiğim onca eğitim var..
okumaya doymuyorum...
benimkiler de açıklanmış :kedi:

arasınava girerken iktisat ve matematiğe hiç çalışmamış bütünlemede veririrm diye düşünmüştüm... ancak ufaklığı uyuttuktan sonra okuyabiliyorum çünkü...
notlarım:
Muhasebe......63
Hukuk.............70
tem. bilgi tek....70
İşletme............87
Davranış Bil.....77
İngilizce...........93
matematik.......42 klava:
İktisad.............37 klava:

iyi hoş söylüyorsun ama bu kilo verme işinin teikleyicisi "kilo verme" olur zaten. şöyle ki sen kilo veremediğim bi kaç hafta sonra vermeye devam ederim diyorsun ama o haftalarda motivasyonun düşer büyük ihtimal. yavaştan sıkılmalar da başlar bu gbi bi diyetle. hem sıkılmışın hem de bi haftadır kilo veremiyor olduğunda aynı azmi gösterebilecekmisin? ben şahsen yapamıyorum. az da olsa bi eksi görerek motive oluyorum. bi de şöyle bişey var ki WHO'ya göre uzun süre 1200 altı gitmek bile zararlıyken sen 1000le gideceksin baya ve bu sırada saç dökülmeleri kas kayıpları yaşayabilirsin. en son diyetin bittikten sonra da 3000e geçmesen de 2000e kesin geçeceksin ki bu da büyük bir fark olduğu için artış demek. şişman haline göre de metabolizman düşmüş olacak ve yakman daha zor olacak ve artış yaşayacaksın. yani işin matematiği böyle ben kötü şeyler yazıyorum gibi olmasın:) benim de 1000aldığım zamanlar oldu ama ara sıra.bi ilk başladığımda saçma sapan bi şok diyetle başladım motive olayım diye sonra normale döndüm. şimdilerde ben 1500-1300 civarı yiyorum. tabi bi kaç haftadır diyet yapamıyorum o ayrı:) böyle işte. 1000 1000 gitmen ileriyi düşünmemek gibi olur. sen rahat bi şekilde yürüyüşle ve 1600 cal lik diyetle zaten en az 1 kg verirsin. 80 olunca 1400 yaparsın mesela. kolay gelsin :)
sorma yaa. şişko olupta 80lere düşünce çok rahatladık herhalde. ben artık yaz gelmeden bitirmek istiyorum bu işi ama her gün iştah patlaması yaşıyorum. bu aralar acayip. kek diye tutturdum geçen 3 saat mücadele verdim yememek için sonra yaptımç allahtab kötü oldu da fazla yemedim:))

sınav sonuçların güzel bu arada tebrik ederim.

vaaoov bence çok iyi notlar. iktisatı ezberden çok mantığını anlamaya çalışarak çalışmanı tavsiye edebilirim. yani talep artarsa arz artıyo hmmm diye değil de bi ürün üzerinden düşünerek anlayabilirsin. o bi sürü eğriler falan aslında çok basit mantıklardır. ben de hep kalıyodum bunların hepsini ezberleyemem diye ama meğer zaten ezberlememek gerekiyomuş:) gerçi aöf sınavında nasıl sorular oluyor bilemiyorum ama.

matematik içinse yorum yapmıyorum:1closedeyes: sırnaşık şey

ıyi geceler hanımlar...

ıyisiniz umarım...

Son düzenleme:
derin'cim okuyup okuyup neden çıkıyosun..
farketmedim sanma...:jeyyar::roflol:

iyi akşamlar kızlar....
akşam arkadaşıma gittim.. biraz sohbet ettik...
eve gelir gelmez uyudu miniğim...
bende okumaya başlamadan bir selam vereyim dedim ..
nasılsınız???

AÖF ye kayıt yaptırıp kitaplara baktığım gün iktisad ve matematiği yaza bırakmaya karar vermiştim...
rahat rahat okuyup anlayayım diye...
aslında matematiği çok severim..hatta alesten hiç çalışmadam 78 almıştım... ama bu genel matematik....
liseyi bitireli 23 yıl olmuş..dile kolay. unutmuşum. şimdi tekrar edersem oğlum liseye geldiğinde yardımcı olabilirim...
diğer derslere pek efor sarfetmem gerekmez.. çoğunu biliyorum..sadece rezil olmamak adına okuyorum zaman zaman..önerilerini dikkate alırım...hatta sana sorularım da olur
teşekkürler...

hoşgeldin egedeniz
valla bir sürü sey yapmıssın bu az zamanda
oğlunada maşallah valla gurur verıcı bırsey bencede

hoşgeldin egedeniz
valla bir sürü sey yapmıssın bu az zamanda
oğlunada maşallah valla gurur verıcı bırsey bencede

teşekkür ederim... gerçekten çok gurur duydum... duyuyorum...
çok şey yaptım istanbulda... çok şey yedim...tutamadım kendimi... lmaz:
ama olsun... böyle bir tatile ihtiyacım vardı... ailemle birlikte..
doya doya yaşadım istanbulu...şimdi keyfim yerinde.
bu tatil iki ay idare eder beni artık sempatiksalakcinni

ahh aplam o güzel kafanı benim içinmi yoruyorsun kıyamam sana aplammm opuyorumnanaktansen merak etme azda olsa kararlıyım kilo veriş olarak gidecem düğüne kesin kararlıyım ve yemin ettimm 79 görmedende bozamıcam şekilde sempatiksalakcinniolumunekankayizsmile

hoşgeldinnn opuyorumnanaktan
uzun uzun aradan sonra gene aranızdayımmmmmm :) beni kabul edicekmisinnn :):)

herkesee slmlarrrrrrr topicimizin çıtırlarıı:)

geçmişolsun aplammm opuyorumnanaktan
evet 1000 kaloriyi gecmemesine ozen gosteriyorum nasil iyimi? ne kadar zayiflarim sizce
sanki biraz az gibi geldi banaboshayallersmile

gitsin tenekelerrrrrr:roflol: :roflol:
ahh ah tam benim istediğim şey okuldayken okumaya doyamazdım tam bir açlık içerisindeydim herşeyi öğrenmek isterdim hatta gittiğim özel kurslarda öğretmenler iki sınıf okuturlardı nereye gitti o zeynep bilmiyorum :gitme:bunu ancak okula geri dönersem kazanırım diyorum kendime ama bakalım işte seneye öss ye gircem inşallah :Saruboceq:bide meleğin kaç yaşında ablacım

gitsin tenekelerrrrrr:roflol: :roflol:
ahh ah tam benim istediğim şey okuldayken okumaya doyamazdım tam bir açlık içerisindeydim herşeyi öğrenmek isterdim hatta gittiğim özel kurslarda öğretmenler iki sınıf okuturlardı nereye gitti o zeynep bilmiyorum :gitme:bunu ancak okula geri dönersem kazanırım diyorum kendime ama bakalım işte seneye öss ye gircem inşallah :Saruboceq:bide meleğin kaç yaşında ablacım[/QUOTE]

iki oğlum var büyük 12 yaşında küçük ise 5...
büyük oğlum eskişehirde konservatuarda okuyor..eşimde onunla birlikte..
ben küçük oğlumla afyon da yaşıyorum..iş durumunu ayarlayamadık henüz... eskişehire gitmeye çalışıyorum.. bakalım ne olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…