Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

çok güzel yaa piyano çalması başarısı gururdan ziyade kanatlandırır insanı resmen bende oğlum biraz daha büyüsün mutlaka bir enstruman çalmasını istiyorum ben kemana bayılıyorum halaa aklımın bi kenarında oğlum olmadan önce alıcaktım ve derslerine başlıcaktım ama oğuşum sürpriz yaptı :asigim:

ben kaçıyorum bayaa geç oldu yine erken kalkamıyorum yoksa gündüzleri uyuyorum geceyi iple çekiyor sonrada böyle oturuyorum yine neysee ben bu sabah kahvaltıdan önce yemin ettim 79 görmeden bazı şeyleri özellikle akşam saat en geç 7 de yemek yemeği bitiriceğimi kahvaltıda üç dilim ekmekten fazla yemiceğimi(gerçi bunun için yemin etmeme gerek yoktu ama:roflol:)gibi şeyler üzerine yemin ettim ve kesin de kararlıyım mecbur tutmak güzelmiş kendini böylelikle kesinlikle uyuyorsun bakalım nolcak cumaya boshayallersmilesizlere iyi gecelerrr opuyorumnanaktan

hiç bir şey için geç değildir canımm.. bunu unutma...hala yapabilirsin.. hayallerinin peşinden git... pişmanlıklar yaşama...yapamayacağın bir şey değil..yaparsın bence..
ben enstrüman çalamıyorum..eşim o konuda çok yeteneklidir..
ama benimde aklımda hep öğrenmek ve öğretmek var...
bunun için çalışıyorum..
hayatıma renk, tat katmaya çalışıyorum..
şu kısacık hayatta mutlu olmak gerek...
keyif almak gerekk...
hayal ediyorsan, aklından geçiriyorsan yapmak için adım at...
çok daha mutlu olursun.

herkeze selam benim işlerim anca bitti yarına günüm var şimdi oturdum bi doğadan form çaktım kendime yarınada pastalar börekler poğoçalar allahım bir an önce 85 kğ düşmek istiyorum çok sıkıldım bu kilomdan verdikçe versem verdikçe versem beklemeden ne güzel olurr yarın ben giremeyebilirim herkez kendine iyi baksın iyi geceler :))

merhabalar.gurubunuza üye olmak istiyorum mümkünmüdür acaba?

hoş geldin.bir dostumuz daha oldu.sana da bu mücadelemizde yanımızda olduğun için teşekkürler.valla bu saatte tppiğimizm de benden başka kimse olmadığından ve de eskimeğe başlayan azzucuk olgun,bir o kaddar de dolgun bendeniz karşılıyorum....

Egedeniz:maşallah,ıstanbulu hakkınca yaşamışsın.oğlunu ve seni kutlarım.benim de en büyük zevkim klasik müzik dinlemek.yaa üzüldüm aile ikiye bölünmüş.sana hayran olmamak elde değil.burda ne değerli arkadaşlar bir araya gelmiş..ben de tam okuma hastasıyım.ama üniver.gidemedim.o zaman ki şartlar.hatta bir yıl amerikada okuyacaktım ailem göndermedi.ordan bana bir öğrenci verdiler.
Zalimi iki üç gün sonra acıların son bulacak.o zaman rahatlıyacaksın.tekrar gwçmiş olsun..

Tursarı tabbi ki kafa yoracağım.daha eski sayfalarda senin ve oğlunun resimlerini görmüştüm.allah bağışlasın..

zeynepcim kan şekerine baktırıyormusun..
şeker hastalığında mantar enfeksiyonu sık olur... baktır bence...

ben de şekersiz şeker hastalığı var.çok nadir görülen bir durum.aniden düşüyorum.şekerle aram pek iyi değil.bazan zorunlu olarak yiyorum.
ama tekrar baktırmakta fayda var.
ben aslında neden oldu anladım.3 ay biber hapı kullandım.bir grambile vermedim.ama vücudumda kızarıklıklar olmuştu.

merhaba arkadaslar, yeni gelen ve aramiza katilan arkadaslara hosgeldiniz diyorum.. Valla ben bir buraya bir 80-89 grubuna takiliyorum.. Ama iki topikede yazmayi ihmal etmiyorum yerimseniben

Guc buluyorum burdan.. Paylasmaktan.. Elestirilmekten ve yorumlamaktan.. Insallah hep boyle gider

bu arada gece uce kadar disimin agrisindan duramadim uc tane agri kesici ictim vodkayla agzimi calkalaidm faydasi olmadi.. saf alkol batirdim koydum disin uzerine azalmadi... esimde iste taksi cagirdim gittim nobetci disciye.. 20'lik disimi cektiler ve dunyanin parasini verdim geldim ama taksiyle degil 4km gece gece yuruyerek :) iyi cesaret bendeki.. acim dinince kendimi hafiflemis hissettim valla

güzelmiş notların canım.. ben de iki dersten kötü aldım biri osmanlıca 42 aldım diğeri de divan edebiyatı 27 aldım ondan da finale sıkıcaz biraz eyvahedigeldismile ama benim iktisadda öğrenmem lazım yoksa sevgilim kalacak dersten.. hiç çalışmıyor.. o dersi kolay bi mantığa oturtursam ona da anlatırsam belki ısınır iktisada..

günaydin bayanLar ben yarin hiiic tartilmak istemiyorum hüühhhüüüüü

canım sakın böyle yapma ben bi hafta 104,9 tan 105,8 e çıktığım için izin aldım o günden beri izinliyim.. izinli olduğum dönem de 108 e kadar çıktım.. şimdi anca anca indim 104 e o yüzden sakın benim yaptığım hatayı yapma.. sakın izin alma tartılmamazlık etme.. bi de neden istemediğini yaz bakalım.. hepimiz yapıyoruz kaçamaklar.. dün yaptığım kaçamağı bilsen dudağın uçuklar akannehir

canım gecmıs olsun gece gece 4 kılometre yurumussun bence bu cesaret votka ve saf alkolde kaynaklanıyo.kafayı bulmussun yafruuum.kafamçokkarıştı
günaydin bayanLar ben yarin hiiic tartilmak istemiyorum hüühhhüüüüü

aynen canım bende..:sinifsinif:

zeynep ablacım sagolasın annemler ümreden gayet saglıklı geldıler şükür.benımde nedense yureyım sızlıyo oralara gıtmeyı cook ıstıyorum.inş rabbim herkese tez nasıp eder.:Saruboceq:

zalımı çoook gecmıs olsun bebegım..a.s.

egedenız oglunu kutltyorum..sanada ne mutlu dıyorum.gurur verıcı bır olay..:hooray:

beyza ablacım muhabbetını özledım...Şeniz

safahat canım ayran içtik ayrı düstuk...:1no2:

dilek86 gercekten istersen kılo verırsın canım ama sen sımdı lohusa sayılırsın bence cokta kılona takılma..sadece daha fazla almamaya calıs..:içelim:

derin'cim okuyup okuyup neden çıkıyosun..
farketmedim sanma...:jeyyar::roflol:

yenacım kızım bağırsak enfeksiyonu geçirdi çok üzüldüm:gitme: günlerdir ateşi 39.5 40 arası idi sürekli.gecelri uyuyamadı haliyle babası ve bende uyumadık. birde hafta sonu düğün girdi araya kızımda çok huysuz annemde misafir var gelemiyor yardıma kv urfada meğer ne faydası oluyormuş kadının şikayetçiydim ama:jeyyar: bacaklarıma tutunuyor hiç ayrılmıyor dibimden birde geçen akşam salınağından düştü yine çok ağladım:gitme: çok korktum çünki çok hareketli bir bebek ara ara giriyorum birde buralarıda pak sakin bu sıra kimse olmuyor çıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…